The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyxszer mikor vétdem még anno Kavatch-ot akkor kinyírtam egy társam tiszta véletlenbõl és jött a Dark Brotherhood -os faszi és adott küldit (gondolom mindenki tudja melyiket)
és most jutottam el odáig hogy megicsnálom azt hogy ne zaklasson többet!
elmentem a Ill of Omen (vagy mi)-be és ott meg is találtam a csávót ekit megkéne gyilokolni! DE!! Bármire nyomok beszélgetésnél akkor elfut és nem lehet vele többet beszélni! Ha meg megölöm akkor jön újra a faszi és nem lehet azt mondani hogy nem akarok csatlakozni! Hogy kell hogy ez a küldi törlõdjön és ne zaklasson többet?
elõre is kösz!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Télleg nem tud vki erre egy jó modot?<#idiota>#idiota>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A saját házban lévõk jók tárolásra? Idõ hiányában meg modok miatti folytonos újrakezdés miatt még nem volt lehetõségem próbálgatni, de nem szeretnék befürödni valami értékes dologgal.
Why so serious?
Vinsanity is back!!
odamentem, egy nagy oriás volt ott, jól elgyepáltam az élete 3/4ét, erre elszaladt, de a portálon nemt1ok bemenni me kulcsra van zárva 😄 f*szom 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
na mind1, elvok én embereimmel
IC-ben csinál egy portalt egy bankhoz, bemegyek és legyilokolok mindenkit 😄
Fogok 10 redguardot aztán irány a mezõ és kezdhetnek gyapotot szedni! <#idiota>#idiota>
Morrohoz volt olyan mod ahol a társ simán bepöccenhetett és otthagyott a francba vagy nekedtámadt ha nem tetszett neki vmi szóval volt egyfajta egyéniségük.
Az ilyen szolga modot inkább arra fogom használni hogy majd ha már lesznek fasza kastély-modok akkor feltölthessem a házat szolgákkal hogy ne tûnjön üresnek 😉
akit érdekel, link
ha 80 alatt van a kedv v. mi akko aszondja refused, de akkor is követ, én ezért mindig quick save-lek és megnézem lehetséges-e a seggnyalás nála, me nekem úgy ne jöjjön hogy nem t'ok neki parancsolgatni 😛
Minden ami mozgatható, nem lopott és nem ládában van azt összegyüjti
Pl nirnroot vadászatra kva jó 😄
fogom, befast travelozok 10-15 emberkével vhova, ugye van alap 4 ember, összeszedek már párat városból, unitba rakom õket. Mikor eleget vártam akkor megkeresem õket a küldetés aktivizálásával, ilyenkor zöld-piros nyillal jelöli helyüket, megállítom õket, megnévezem inventorykat és 600 kg növényt beszüretelem tõlük 😛
mostmár tudnak úszni mindenhol
és mivel lehet lebeszélni ömberekkel találkapontokat, gyorsabban jutnak oda, mivel lóval járkálnak
Alap COMPANION SHARE AND RECRUIT
Picit továbbfejleszett COMPANION SHARE AND RECRUIT GHETTOGANGSTAS EDITED VERSION
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez most olyan alapon mûködik, hogy van 4 emberke, akikhez lehet még embereket csatolni.
Egy harcosmágus-íjász-varázsló-barbár
Akivel 80asnál nagyobb a kedv szint arra nyom egy order varázslatot, és akko csatlakozik csapathoz, ilyenkor már automatikusan követi embert, aztán még egy ilyen order varázslat és akkor tudok mondani neki bármit, ha pl. azt akarom, hogy pl valamelyik unit-ba kerüljön akko ráparancsolok. pl ha red unitba rakom, akko harcosmágust követi, ilyenkor nekem csak harcos mágusnak kell parancsolnom, a többiek követik õket.
ha nagyon csúnya akarok lenni, akkor összeszedek pár guard-ot városokból és azokkal mászkálok, azok +10 lvl-el rendelkeznek, viszont nem tudnak újra éledni.
alapból a 4 "general"t nem lehet megölni, ruházatot lehet cserélgetni, úszni tudnak meg miegymás.
ha közöttük cserélgetünk ruhát, az no prob, de ha összeszedek vkit és azzal cserélgetek akko jön az õrség.
ja és romlanak fegyvereik, ezt kikellene kapcsolni, idegesítõ, nem fogom õket javítgatni minden csata után...
de pl. harcosmágus hasznos, me jön velem és akármikor feltölthetem a fegyverem
stb-stb 😊
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
piszkos fred által belinkelt morro-s varázslistán olvastam róla, tud róla vki hogy van az oblivionban is?..köszi
akkor viszont sztem itt nem jött be (a morrohoz képest) "az egyszerûbb az jobb" elv, mert a talált cuccokhoz képes tmessze elmarad az amit lehet csinálni
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Csak fegyvereknél lesz különbség. Ruházat és egyéb dolgok terén fix a hatás. Viszont fegyvereknél elkészítettem ugyanzt a fegyvert 55-ös és 100-as destruction skillel (8-as tûz sebzés) és ugyanazon fegyver (silver longsword), ugyanolyan lélekkõvel (Black lélekkõ, Grand lélekkel) 12-es különbséget hozott a töltetszámban. Nem sok, de legalább látható.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mert én most is tök ugyanolyan dolgokat tudok csinálni mint 15szinttel ezelõtt.
Úgyhogy én nem vettem észre semmilyen változást a skillek növekedésétõl.
De persze ízlések és pofonok ;]
Az Oblivion esetén nem függ a tárgytól az enchantál az effekt. Mindegy, hogy rongyos zsákvászon cuccba, vagy drága selyembe akarod betenni a varázslatot. Ez csak és kizárólag a lélekkõben lévõ lélek "töltetétõl" és a kiválasztott varázslattól függ.
A szintnek megintcsak nincs beleszólása, csak a kiválasztott varázslat skilljének. Gyengébb skill mellett gyengébb hatást tud belefoglalni az ember egy tárgyba.
A karakter magicka értékétõl sem függ semmi, mert az enchanthoz a magickát a lélekkõbõl szedi a program (amit töltetnek írtam a hozzászólás eljén, no az valójában magicka pont). A progi megnézi, hogy mennyi varázspontba kerülne az adott szinten létrehozni a kívánt hatást és ezzel leosztja a lélekkõben lévõ magicka értéket. Ami marad, az lesz a varázstárgy töltete. Azaz ha egy grand lélek van nekünk rendelkezésre bocsátva a varázstárgy kreáláshoz (1600 magicka) és egy 20 magicka igényû spell efffektet akarunk beletenni a fegyverbe, akkor a kész cucc töltete 80 lesz. Itt számít a skill, mert ugyanazon hatáshoz a magasabb skill szint esetén kevesebb magicka igénybõl is hozzájutunk, azaz több töltetünk lehet a fegyverben. Más szerepe nincs a skillnek sem.
Nem támadó dolgoknál meg fixálva van a maximum. Itt nem nagyon számít semmi, csak a kõ.
Khmmm... Az íj esetén is számít az erõ, de mindegy.
Emellett az íjak sebzéséhez még hozzáadódik a nyílvesszõ sebzése is. Lehet mágikussá tenni íjat, meg leheet találni mágikus nyílvesszõt is. Sokkal nagyobb sebzést lehet okozni alapból íjjal, mint közelharci fegyverrel. Ami nincs az íjnál, hogy nincs neki power attack. Helyette lehet mágikus nyílvesszõ és mágikus íj, amivel megintcsak jóval fölé tud menni az íjász a közelharci karakterek sebzésének. Meg aztán az íjászathoz nem kell közel menni. Messzirõl lehet sniperkedni és egy lövéssel biztos távból kinyírni bárkit.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Errõl jut eszembe, az Everscamp botot is oda lehet adni? Elvileg az is daedric artifact... Legalábbis a nõ ezt mondja róla...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN