The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hatalmas problema ez az alvas de tenyleg
megveszed ic-ben a hazad, vagy barmelyik guildben alhatsz ha ott tag vagy
vege a kuldinek elmesz aludni, irto bonyolult, de tenyleg
bocs hogy turelmetlen vagyok, de hogy meg este is ez a tema mint delelott, tenyleg, agyam eldobom...

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jo hagyjuk, sohasem fogod felfogni 😞

Mike
mar megbocsass te most hulye vagy, vagy ezt szandekosan csinalod?
nem tudom mit nem lehet erteni azon, amit ketten is elmagyaraztunk
a minorokat is figyelembe veszi, szintlepesenkenr
azert mert te nem alszol, a rendszer szintet lep

fps?
nekem 30-120 között

Mike
a megigert kepek

6600GT 84.43 beta driver

Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdés, meg gondolom már sok szó esett róla, de meg tudná nekem mondani valaki, hogy egy erõs és gyorsan feljõdõ varázslóhoz milyen fajt, csillagjegyet és tulajdonságokat válasszak? Ajánlanátok nekem valamit?
Elõre is köszi szépen!
Nass
Üdv mindenkinek! Hozzám mostanában jutott el az Oblivion tesztelésre. Igen jó kis játék, de ami igazán foglalkoztat, az az, hogy lesz-e multis része! Az lenne a nagy durranás!

olympus
nem akarok senkit megbántani de kevesebb pénzû embereknek ne okozzatok már szívfájdalmat azzal hogy én veszek ps3-at akkro ondolom nem egy kis TV-d van vagys egy egyszerû Thomson. jah hab a tortán az hogy emelett a Pc-t is fejleszted ami nem kis pénz.
Még1x leyrom ne mbántásból csak kicsit nekem is szúrja a szemem.
Igaz most nekem van egy norm. gépem de ezért én dolgoztam is. De elhatároztam hogy többet egy fillért se költök gépre erre 3-ad nap meghalt a vinyóm...
De ezek után már egy fillért se.

Divatcsapatok OLÉ!

Lobsterman
Neeeeee! Nem hiszem el hogy a legendás Mannimarcot 3! lövéssel megöltem. Mit gondoltak a készítõk? Nyírassunk ki egy legendás õsi nekromantát hogy ettõl a játékos keményebbnek érezze magát? Ráadásul egy nyamvadt barlangban tanyázott. Szegény. Béke poraira.
Ezzel most asszem végleg betett ez a játék. Gyors és kíméletes uninstallt neki.

Lunki88
Kösz. <#worship>
PiszkosFred
BT mod (http://btmod.beider.org/)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lunki88
Már válaszoltak vagy nem látod? Talán joystick-ra van állítva a game?
LasCar16
Sziasztok!
olyan gondjaim vannak h. a játék elején nem tudok
> megfordulni a belsõ nézetre való váltásra se reagál tudnátok-e vmi
> megoldást..elõre is köszi<#conf><#help>

#acm

Lunki88
Valaki pls. írja le annak a modnak a nevét ami az inventory kezelõfelületét átláthatóbbá teszi, hogy pl. egy oldalon több fegyvert megy egyebet bead mint alapból nem kell görgetni a csúszkát. Csak a neve kellene utána már megtalálnám.
b-type
hülyeség, meg is szmájliztam...oks gondolom müxik, de elég nagy répaság lenne..
sztem egyáltalán nem jó megoldás 1db szorzóra (mégha maxos is) ellõni egy szintlépést.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Igen. Ha csak abban lépked akkor igen.
Ámde sok értelme nem lesz, mert akkor minden másban jó alaposan el lesz maradva. :-) De akinek csak az számít, hogy a szintjei emelkedjenek, annak ez jó megoldás lehet.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

PiszkosFred
Joy?

LasCar16

Sziasztok!
olyan gondjaim vannak h. a játék elején nem tudok
> megfordulni a belsõ nézetre való váltásra se reagál tudnátok-e vmi
> megoldást..elõre is köszi

#acm

b-type

Elvileg ha pl. a sneak major, és olyan öngyilkos gondolata támad vkinek hogy betámasztja vmi ember, vagy lovarda, vagy élõlény mellé falnak lopakodni, és felkel 25pontonként leokézni, akkor mire rávirrad, lesz sok ki nem lépett szintje, ha ezeket kilépegeti akkor agility-re biztos hogy 5× bónuszt kap. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CS@
Ma hívta fel rá egy ismerõsöm a figyelmemet.
Mondtam is neki, hogy hülyeséget beszél, de miután kipróbáltam rájöttem, hogy igaza van.
Csak ezután nem értettem(még most sem), hogy akkor mégis mi értelmük van.

CS@
Azt se felejtsd ki, hogy az über skillek ellenére a HPd nyamvadt a Fatigueval és a Magickával együtt, a páncélokról és a fegyverekrõl már nem is szólva.

Nagyjából igen. Kis eltérések lennének ugyan de nagyjából ugyanazt az eredményt hozza. Legfeljebb baromi unalmas lesz mindvégig iron cuccokkal szaladgálni, meg bõr és szõrme vértekben. :-)

Bug lehet (vagy nálam vagy nálad). :-)
Eddig mindössze csak frost shieldet lõttem el egyszer magamra, de az nem növelt semmi védelmet rajtam, csak kaptam resistet.
Mondjuk nem ez lenne az elsõ eset, hogy valami kuszán mûködik. Volt már, hogy candle light spellt elsütve night vision-t aktiválódott, az aktív varázslatok között meg az szerepelt, hogy láthatatlan vagyok.

Szóval a normális játék és a nem alvós játék gyakorlatilag tök ugyanazt az eredményt hozza? (remélem mostmár megértettem a rendszert)
Ha nem alszom csak amikor az összes szkillem már maximumon van akkor a következõ alvásnál azzá válok ami amúgy is lettem volna ha mindig szunyálok és meglépem a szintem?
Persze az über szkilljeimmel közben végig 1.-es szintû ellenségeket darálhatok, hát ez így szar.

ChevyG
thx
CS@
Dehogynem, méghozzá tárgy nélkül a varázslat is ad.
Ha pucéran magamra nyomok 15%FrostShieldet + 15%FireShieldet az 30AC.
Viszont resistet az ActiveEffects képernyõ szerint egyik sem ad.

Pontosítok a varázslat nem ad, de ha tárgyba teszed akkor már más a helyzet.

Neeem! :-)
Pont azt írtam le, hogy ha folyamatosan lépegetsz (akár egyszerre sok szintet is), akkor figyeli és megjegyzi a gép miben fejlõdtél. Tök mindegy hogy minor vagy major skill. Ha fejlõdött akkor beleszólása lesz a kapható tulajdonságok max értékébe. Annyi a különbség mindössze, hogy a majortól még szintet is lépsz, nem csak a tulajdonságok fejlõdésére van kihatása. Míg a minorok csak és kizárólag a tulajdonság pluszokba szólnak bele.

Igen, a minorokat is megjegyzi. Annyi ha mindössze egyetlen szintlépésnyi idõ alatt lépsz sokat, akkor csak annál az egy szintlépésnél fogja figyelembe venni az értéküket. Késõbb már nem. Ha viszont több szintlépés alatt több skill fejlõdést szedsz össze megjegyzi a program. Mindig mindenhez megjegyzi.

Külön nekiálltam egyszer kísérletezgetni ezzel, mert nem voltam benne teljesen biztos. 14 órányi játékon át folyamatosan parírra írva követtem a fejlõdéseimet (amint valami skillem fejlõdött ment is kiírásra minden szükséges adat) és a gép mindent megjegyzett, majd ennek megfelelõen jöttek a tulajdonság növekedések is.

Olvasd el még egyszer a példámat amiben 4 szintlépésen keresztül levezettem hogy miként figyeli a dolgokat. Ha csak egyszer nyomatod fel egy szintlépés alatt nagyon magasra az egyik skilledet, akkor csak az aktuális szintlépésnél lesz beleszólása a dolgoknba. A késõbbiekben nem ha nem fejlõdik tovább.

Nem ad AC-t egyik shield típus sem a felsoroltakból. Azok egy specifikus, egy támadsforma elleni resistek.

reger
Thx

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

mana = intelligencia x 2

Ehhez még hozzájönnek a csillagjegy bónuszok (csak Apprentice, Mage vagy Attronach) továbbá a faji bónuszok (csak Breton és High Elf) és még hozzájön az enchantokból szerzett (Fortify Intelligence vagy Fortify Magicka cuccok)

Neked 100 intelligenciával maximum 200 magickád lehet meg még amit enchantból összeszedsz.

CS@
Létezik SleepengBag itt is, de még csak olyannal találkoztam, ami „disable” –s elven mûxik, ezt én nem nagyom kedvelem.

CS@
Erre gondoltam én is, de ha készítek egy FireShieldes tárgyat és felveszem, akkor megadja az AC –ra a pluszt, de az ActiveEffects képernyõn már csak annyi jelenik meg, hogy FireShield, resist nuku.
A kérdésem fordítva is áll: Minek a normál Shield varázslatok, ha itt vannak ezek?

reger
Hát de elég magas ,és így is csak 140 ,holott látom hogy valakinek 600 meg ilyenek

Nem tudom.
Ha a menüben ráviszed az egeret az Intelligence-re akkor nem ír olyasmit hogy az határozza meg hogy mennyi magickád van? <#fejvakaras>

Az alvás és a wait között csak annyi a különbség hogy az alváshoz ágy kell.
Még egy khajiitnak is.
Miért nem lehet csak úgy aludni a földön?
Szerzek valahonnan egy hordozható alvógyékény modot <#fejvakaras>

reger
nem 7 hanem 75 bocs

reger
A maximális varázserõm mitõl függ?Mert már az inteligenciám és a wilpowerem is 7
és a maximális magickám így is csak 140

PiszkosFred
Mert ha nem alszol, akkor lehet hogy sosem keresnének meg a DBtõl, sosem válhatnál vámpírrá, hiszen wait-tel simán regenerálódsz, és ha szinthez sem kell aludni, akkor asszem a játékosok nagy része nem is aludna ;] Nem ez az ok v. magyarázat természetesen, de ez is lehet egy-két érv a sok között.

Nyomulok a dungeonban és ha megjelenik az ikon akkor vissza kell vonulnom keresni egy nyomorult ágyat hogy 1 órát aludjak különben ha maradok akkor csak összezavarom a dolgokat, ez így béna szvsz <#wow3>

Aha szóval ha nem alszom és utólag egyszerre lépek egy csomó szintet akkor csak a majorokra emlékszik a játék és a minorokat a legelsõ szintlépéshez fogja csak figyelembe venni az azt követõkhöz nem?
Talán jobb megoldás lett volna ha a 10 major növekedés után azonnal beadja a szintlépõ képernyõt a játék és nem kell ágy után mászkálni hiszen a szintlépõ ikon megjelenése után már úgy sem lehet javítani az ahhoz a szinthez tartozó szorzókon, ennek az aludnod kell hogy szintet léphess dolognak nem nagyon értem hogy mi haszna van, asszem .ini-ben ki lehet kapcsolni :/

thx <#eljen>

nevébõl következtetve mindenképpen védenie kellene az adott elementál ellen
én meg azt nem tudtam,hogy AC adnak

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

soulgem,varla stone,guildek

http://thenamelessphoto.com/

ChevyG
a "mágikus fegyvereket ujra lehet tölteni?

(pl mellette van hogy 61 uses)
CS@
Lenne egy kérdésem a Fire, Shock és Frost Shield varázslatokkal kapcsolatban:
Ezek ugyebár az AC –hez adnak pluszt, de akkor minek belõlük ez a 3 féle?
Mert gondolom, hogy egy 5ös FireShield is ugyanannyit ad mint egy 5ös FrostShield.
Sõt egyáltalán mi hasznuk, ha ott a sima Shield varázslat is?
Köszönöm.

Mike
az elsõ kérdésre a válaszom az, hogy nem lehet biztosan tudni, ha a marslakók is zserepeltek volna, akkor õk fixen kizárhatók
a másdik hát öaaa, egyenlõ?

ugye ez csak vicc volt?😊
amúgy bármily meglepõ a székelyek a megoldás😊
na ezt azért mondtam mert az összes érettségi ilyen szinten volt (matek:melyik nagyobb:a 7. 13-mal osztható vagy 13. 7-tel osztható szám?), és ha ez így folytatódik oda jutunk mint az amcsik(1. kérdés:jelölje meg az USA zázslaját)
szal magyar b. elmehet a búsba
na kidüngtem magam nem offolok többet
jó függést mindenkinek

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

A ROMÁNOK te!!! :-)))
Mike
a szászok?

na ide vezet a túlzott függõség😊