The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
jó, ma megkapod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ez a hülyegyerekezés nem éppen találó, mivel éppen nem nekem van bajom a felfogóképességemmel 😊) na de sebaj
de most már érteed?

játék indítás elején a options-ban meg kikapcsoltam a Distant Renderinget és a Screen Effects -eket. De azért lehet úgy varialni a játékon belüli options-ban hogy élvezhetõ legyen.
Sir Quno Jedi
Árnyék terepen nem is kell egyáltalán, úgysem látszik a fûben, mert azt külön kell bekapcsolni! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köszönöm a válaszokat! Már azt hittem nem fogja elbírni ez a kis x700-as. Mondjuk le kellet kicsit butítani a beállítás. 800x600 -on: nincs fsaa, nincs blood, meg minimalis árnyékok vannak csak, viszont a fû, fa részletességet maxra raktam.
tibor16
Már régen fû nélkül játszom, a gépem csekélyke (épphogy belefér) teljesítménye miatt. Szép-szép a fû, de mostmár észre sem veszem, hogy nincs - úgyhogy meg lehet szokni (már ha erre gondoltál)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

koschwarz
szerintem jól néz ki<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok! Lehet hülye kérdés: Szerintetek szépek ezek a képek? (vga: X700 agp, 256MB gddr1)(Így legakább játszható) Link:kép1 kép2
ChevyG work
tegnap rászántam magam és megkerestem az umbra tulajdonosát. (nem szivesen) de le mondott róla kis rábeszélés után.

denem szivesen használom, mert drága "fentartani"

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

tibor16
Valahol azt olvastam, hogy pl a a fire/frost shield - asszondgyahogy - a tûzbõl/fagyból készült páncél. Akkor csak legyintettem (tudatlanka) de most elgondolkoztat, akkor igaza lenne aki írta, vagyis ezek általános páncélok? Mellesleg az ilyen páncél hozzáadódik a fizikai páncélhoz... a játék is mintha egyben kezelné.. - de akkor mi értelme van, hogy mibõl készült? és egyáltalán, a fizikai hatás ellen is védenek a vazsi páncélok?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

CS@
THX! Mondjuk ebbõl arra következtetek, hogy mégiscsak kéne adnia resistet, de sebaj elkönyvelem úgy, hogy ad csak nem látom.

Így viszont nincs értelme a sima Shield varázslatnak különösen az oly sokat emlegetett Sigil kövek esetén. Mert a normál Shield max 20at ad a Transcended elementális Shieldek pedig 25öt.

PiszkosFred
Rei volt régebben is, a wow elõtti idõszakban. Most hogy a wow teljesen kitisztult a szervezetembõl, visszatértem hozzá. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
A manga jóak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DonnieBrasco
Jááj mi ez az új logo? 😞
(engem mangával vallatni lehet!)

DB

A ti kung-futok nem erős!

PiszkosFred
Nem is a játék okoz függõséget, mint látszik a példádból, hanem a Nirnroot vadászat 😄

Többen írták már hogy a sneak mastery bugos és nem kapod meg a páncéltörõ bónuszt, nekem még nem 100 a sneak szal nem tudom biztosan <#fejvakaras>

Sir Quno Jedi
Hmmm, az jó.

tibor16
nnna, emberek.. történt, hogy tegnap (teljesen játékon kívûl) sétáltattanm a kutyámat a parkban és összefutottam 1 ismerõssel. Nemnagyon szoktunk találkozni és igazándiból csak ismerõs és így aztán nem is nagyon van mirõl dumálni. Álldogálunk, a kutyám tépi az istrángot én egyik lábamról a másikra, az ismerõs meg csak nyomja... nyomja... Oldalt pillantok - jééé egy nirnroot (és rohannék oda, hogy fölszedjem)... 😊))
Tudom, írtak már vmi hasonlót, na de azér, - hogy ez velem is megtörtént nem semmi... - ennyit a játékról...

100-es sneak-kel nem véd a páncél sneak attacknál....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hát szerintem alakot nagyon nehéz. Ezért nem is foglalkozom vele....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

PiszkosFred
Az arany színû mithrill elég jó lett. Mennyire nehéz vajon új páncél "alakot" kreálni?

b-type
<#eljen>
Nekem a kék nem jön be, kicsit iskolaköpeny utánhúzása van nálam.
más a játékban elképzelt színvilágom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Me0w
Szep, de nem hasznalnam.

Together we'll fly someday...

Sir Quno Jedi
Emmá kicsinység olyan mûanyag feeling! DE JÓ!

Sir Quno Jedi
A daedric dagger 17-et sebez max. balde skill-el, annak a 6x-osa 102. Ebbõl azonban lejön az armor defense miatti százalék is, meg az egyebek.

Még az én mágusnõmnek is 14-et sebez a dagger, pedig még messze van a max.-tól.

Nah, egy kis update a craftolható ezüstpáncélhoz. Azért örülnék, ha valaki mondana valami véleményt...

Sipocz
Lehet! vmi ilyen érzékeltem én is, egyszerû daedratõrre bûvöltem az ArcAcad-án 25-ös tûzsebzést és a 6-szoros bonusszal a fazonnak hangtalanul össze kellett volna csuklani, de még egy tûztaccsal muszáj volt leápolni.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hali!

Sajna a mágikus plusz sebzést nem szorozza a progi, csak a fegyver alap sebzését. :-(

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Me0w
Ooo, szerintem: fegyver alapsebzese a skillmodositokkal x sneak bonusz + egyeb sebzesek.

Together we'll fly someday...

Sipocz
Kérdés:
Most értem el az 50-es armorert így most már alkalmazásba veszek némi enchantolt pengét és íjat, hiszen tudom ezeket is javítgatni. Ha sneakbõl kiütök egy tüzesre bûvölt pengével akkor a hideg és a meleg sebzés egyaránt felszorzódik a sneak-bónusszal?

Sipocz
Hahó!
Egy kellemetlen + egy kellemes meglepõdésem:
- Elõször asz'hitem csak rosszul látok, de aztán amikor 3-szorra is akkor már bizonyossá vált a skeleton championok hatalmas idézõmágusok is és a megidézett csonti ugyancsak skel-champ., a nether licsók meg tudnak egyszerre 2 summont is, azta!!! egy mezei nekro-barlang végignyomilása így 1 teljes szintlépés.
- Qrva fárasztó menete volt a karimnak (2 OG az Azura szentélynél)+rohadt esõs viharos idõ+sötét éjszaka beszólogató ogrékkal füszerezve, szóval igazi test- és lélekölõ menetek, aztán beér Cheydinhal-ba ami tök kihalt még az õrök is ritkásan és megy pihenni a mágusházba és amikor belép (na ezért már megérte!!) aszongya az argonian házfõnöknõ : "Áldottak vagyunk! Üdvözöllek gyermekem!" és mindezt olyan barátságos és meleg hangon hogy ha lenne a gamában "nagyölelés" akkor kapott volna a szép zõd gyikpofijára egy cuppanós elfpuszit😊)!!! (összevetettem a Morro-ban használatos megszólításokkal, na ott a Nerevarin guildmasternak aszongya a 100.-lagos tetü hogy "Szasz ótlander, mikell he?!")

Az elementál pajzsok dolgaihoz: az elementál pajzs egyrészt normál pajzs ekvivalensen a "shield" vazsival és ezen felül a nevesített elemi mágia sebzésbõl (ugye ezért is van 3-féle) levonásra kerül a pajzsérték, pl. tüzeskard mondjuk 40-es hidegvas sebzés+10-es lángok ezzel szembenáll egy 20-as fireshield akkor egyrészt a 40-es hidegvasból le 20+a 10-es lángból le 20 az annyi mint 20 sebzés hidegvasból bezúg.

Sir Quno Jedi
Amúgy amit az obli karlapos tápigban írtam az igazságtartalommal is rendelkezik.

Éppen egy Oblivion Gate-hez estünk be Ariana-ával. A láynokon nem volt semmi, csak a fehérnemû, de még fegyver sem. Erre nyüzsiztek a storm atronach-ok, a xivilai-k, meg a spider daedra-k. Nosza, próba cseresznye, nekiálltam õket ököllel püffölni. Ariana cslesebb volt, mert elhappolt egy bazinagy kalapácsot az egyik xivilaitól és azzal tángálta õket. Csodák csodája DE levertük õket, aztán ahogy a kapun jöttek át az újabb atronach-ok, azokat is!!! Level 35! A hand-to-hand skillem 10másodpercenként nõtt 1-et (jó közben rajtam volt a ring of iron fist), mivel 0 közeli volt (mágus vok, nem artista). Nagyon faja...

Utána elkezdetm dermora-kat, meg mindenféle harcolgató karit beidézni és levertem ököllel õket is. Végül Lich-ek idézésével és ököllel való püfölésével szórakoztattam magamat. A Lich azért jó, mert csak spelleg fõleg és az meg rám nem hat, így kényelmesen leet fejlõdni ökölharcban! Nagyon faja.

Azóta fehérnemûben rohangálunk a kis csapatommal és vagy ököllel, vagy sima, nem varázs dizájnkarddal/íjjal gyepáljuk le az ellent. A minotaurusz lord, meg az ogre az fogósabb, de azokat is le lehet kalapálni! Isteni! 😄

koschwarz
a konkrét beállításaidról egy képet (vagy leírást)? (túlsokatakarokszmájli)<#worship>

koschwarz
olyan régóta nem követem a fórumot és a játékot is alig 2 hete installtam, de neked mi bajod van vele? (nemrosszindulatból, hanem kíváncsiságból-szmájli)

koschwarz
<#worship><#law><#puszis>

CS@
Még ruhák nélkül is pont most próbáltam ki egy FrostShieldes potionnal és ott is ugyanez a helyzet AC –t ad resistet nem.

Nem kell, elég ha csak befogod a pofádat hülyegyerek 😉

dronkZero
Lehetne 900 is, de akkor oda a 106% spell absorption... (lemegy 50%ra)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Persze.

Mike
igen? ruhakkal?

dronkZero
De van. Még 750 is.
<#bee1>

CS@
Hoppá bocsy AdvencedWater –t neked mégsem ajánlom, mert HDR –el(ha jól látom azt használsz) nem mûxik(legalábbis nálam csak nagy kékség minden).

CS@
Köszi ezt inkább bóknak vettem <#vigyor2>
Pont azért kérdeztem, mert amit leírtál az lett volna nekem is a logikus.
DE a tûzpajzs nem resistel a tûz ellen a fagy a fagy ellenSTB, hanem gyakorlatilag ugyanazt csinálja mindegyik mint a sima shield varázslat. Ezért lepõdtem meg a dolgon.

Más: a képek alapján úgy tûnik, hogy a vízre nem használsz semmilyen MODot.
Egy teszt erejéig mindenképp ajánlanám az AdvencedWater –t kipróbálásra.
Ha nem tetszik legfeljebb nem használod.

Nah, már 4 páncél van majdnem teljesen készen...

Íme képek, ha érdekel valakit:

Mike
fogalmam sincs, jatszhato

Mike
ne gondolj itt vmi egetvero gazdagsagra
ha lesz folos zsem, veszek egy ps3-mat, igen
aztan vagy rakotom a 82 centis wide TV-re vagy nem (ez is max 200k) vagy rakotom a 17" monitoromra

PiszkosFred
Szép képek.

Mike
vaaaa, azt hiszem megyek, leugrom vmelyik hidrol 😊

Mike
etz pont te kerdezed, amikor te vagy itt mindenk tudora? 😊 ezt ne vedd sertesnek, lenyegesen tobbet tudsz a jatekrol mint itt barki
szvsz a tuzpajzs a tuz ellen ved, a fagypajzs a fagy ellen, legalabbis ez tunik logikusnak

Mike
senkinek nincs 600