The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez nem biztos.
Ja és szerintem vannak kifejezetten vámpír questek, de ezt erõsítsék meg azok akik vámpírkodnak. Engem is érdekelne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most lehet hülyeséget fogok kérdezni de mindenhol utánanéztem és nem találtam semmit errõl bár lehet csak elsiklottam felette. Szóval vannak a játékban vámpírklánok vagy olyan guildek/emberek akik vámpírként questeket adnak?
The Matrix has you...
@
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Lenne egy kis problémám, ami nem is annyira kicsi. Az a gondom, hogy a játék magától kilép, elég sürün. 3-4 percnél többet nem tudom vinni, mert csak úgy kidob, semmit nem ír ki 😞 Van ötelete vkinek hogy miért lehet? Am simán megy simítás és szürés mellett is 1024-be, nem hinném h gyenge a gépem... Ha vki tudja a megoldást az írjon plz!
De ez semmiképp sem zárja ki azt, hogy egy jót játsszál vele!
Viszont a piros nyílon kívül még feltétlenül ismerned kell a zöld nyilat is <#buck>#buck>
Ha elakadsz, ott van a bannerban a HQ linkje, ahol találsz egy teljes végigjátszást is.
Szerintem próbáld ki aztán majd eldöntöd, hogy élvezetes e vagy sm.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
hozzátéve, h változást csak közelrõl lehet tapasztalni, élesebb, fotorealisztikusabb textúrák, de még nem cseréli le az összeset, néhol vannak még hiányosságok
Fonok.Ki az a corporation?
azért kiváncsi vok, h mennyire fogja tizedelni az amúgysem magas fps számot😛
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Why so serious?
Megakadtam a namirás küldinél, mert ahhoz h beszélhessek vele kevesebb mint 20 as personalitymnek kell lennie, most 85-ös van és nemtom h hogyan vigyem le 20 alá.
Tudna valaki segíteni?pls
Viszont nem lehet nevet adni, a program generálja a karakter neve, szintje és mentés sorszámából pl.:
Save 36 - Davilia Avren - Cheydinhal, Level 23, Playing Time 36.24.33.ess
mérete kb 1,2MegaByte.
És a quicksave/load (F5/F9) se megy? Én fõleg ezt használom nem kell menüzgetni.
Mûködési gondnak néz ki, Oblivion reinstall-t próbáltál?
Esetleg nincs valamilyen MOD-fenn amit tönkreteszi? Bár az utóbbi nem valószínû.
a patch javit valamit a teljesitmenyen, vagy csak jatekbeli bug fixek?
s ez a driver ez a hdr-re kihegyezett driver?
@
a clavius vile küldi végén ha a maszk helyett megtartom az umbra kardot lesz vmi hatással a további eseményekre?
mert tul jo ez a kard hogy kiadjam a kezembõl😊
Lefagy, kilép vagy kiírja hogy sérült amikor visszaakarod tölteni?
Ha az autosave megy rendesen, akkor a Diablós módszert lehet alkalmazni:
Alt + TAb majd árnevezed az autosave.ess-t
Tudom gagyi, de így több save is lehet és nem kell 20 órát elölrõl kezdeni ha valamit kíváncsiságból kipróbálsz és amiatt elszúrsz, hanem visszanevezed és kész.
Az utolsó elõtti autosave-rõl mindíg van autosave.bak is.
@
@
A küldi neve: Eye of Nocturn
Nem kell messze menni, elég könnyû küldetés
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. Az enchant során nem kész varázslatot teszel bele a tárgyba, hanem hatásokat. Szóval lényegtelen, hogy van olyan varázslatod ami egyszerre sebez tûzzel és jéggel, nem fog megjelenni a hatásoknál a kész varázslat. Ám semmi nem gátol abban, hogy mind tû, mind jég sebzéshatást betegyél egy fegyverbe.
3. Üres (enchantolható) bot nincs. Csak egy küldetés során lehet ilyet szerezni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL