The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A procinak vajmi kevés a beleszólása a megjelenítés folyamatosságába.
Részemrõl ki lett próbálva ugyanolyan beállítások mellett (árnyék ki, élsimítás ki, HDR be, minden csúszka maxon, még a a fû is) a jelenlegi A64 3200+ és egy jóval erõsebb teljesítményû procival is a game. 5 FPS különbség nem az a nagy valami (35-rõl 40-re ha nincs harc, 20-ról 25-re harc közben). Ellenben az alap 1 GB RAM helyett mikor bevágtam 1,5-öt, na akkor 15 FPS ugrás volt a "gyengébb" procinál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.panoramio.com/user/518310
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Inkább egy 7800-7900-as GT-t javallanék és még több ramot. Na azzal már szépen muzsikálna a dolog.
De számít a vinyód sebessége is némileg. A proci kevésbé játszik szerepet és a jelenlegid bõven elegendõ a játékhoz. Emellett a beállításokkal is sokat lehet nyerni vagy veszteni. Próbálgatni kell mi az ami még megfelel neked és elbírja a kártya is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Támadó skilleknél sebezni kell a célpontot, blokkolásnál sikeresen blokkolni, támadó varázslatoknál is sebezni kell. Gyógyító és egyéb varázslatoknál csak lõdözni kell a varázslatokat és szép lassan fejlõdget a karakter. De ugyanez igaz a többi skillre is. Használni kell õket és fejlõdés lesz a jutalom. De szintlépést elérni csak a fõ skillek fejlesztésével lehetséges.
abit nf8
abit 2,8 sempron 64bit
1 giga DDR 400 MHZ
Inno 3d 6600 NON GT 128 bit 128 DDR<---most még nem ez van benne de ilyen lesz...most ami benne van az csak ideiglenes aszem egy radeon 9600...de nem teszem rá a fejem...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
@
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
http://www.kettlebelledzes.hu/
Tulajdonképpen mit tud a tõr amit a végén lehet szerezni? <#help>#help>
Ha nagyon eltéríted lefelé a nehézség-csúszkát az bizony okozhatja a fejlõdés lassuságát. Kivált az offenzív skilleknél (fegyverek és támadó varázslatok) mivel jóval kevesebb próbálkozás (um. skill használat) is elég a sikerhez, de ez megjelenik pl. a páncél és/vagy pajzshasználatnál is (egyszerûen nem tudnak elégszer megütni😊), nyilván ha hamar érsz el sikereket kigyengített ellenféllel szemben akkor az olyan "járulék és komfort" skillek mint az alterációs-restorációs és illúzió mágiák sem fontosak, keveset sérül a vérted->keveset kell kopácsolni, nincs nehéz ellenfél és akkor minek lopakodni hiszen "face-to-face hõsiesen" és így tovább...... A gama bizony oda középre van ballanszírozva és nem praktikus ezt eltérítgetni mert lefelé könnyeddé válik és nincs kihívás egy csepp sem, felfelé meg (kivált az elején) némileg "szenvedõssé" lehet a dolog. Ezen kívül persze számos más ok is lehet pl. szoktál-é csak úgy sétálgatni a vadonban, benézni a barlangokba, elf ruinokba és elhagyott erõdökbe, eleget beszélgetsz-é a jónéppel a céhek vezetõivel és fontos embereivel. Egynémel irányszámot tudok Neked adni saját tapasztalatomból: én azzal kezdtem a 2. karakteremet (ez 1.-õt persze nem fejeztem be!!) hogy gyalog elzarándokoltam a városok máguscéhez tartozó székházaiba és megcsináltam az un. beajánlási feladatokat (tehát csak vándorlás és a kötelezõ házi) így 14. szintjén a kari bejáratos lett az Arcane Univ.-ba, 36. szintjén bezárta a kwatchi OG-t és jelenleg 40. szintjén még nem vette át a céhek irányítását (bár szó ami jó úton halad😊).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Next PC upgrade: 2022
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Repatarurgyán
Amd Athlon XP 2800+
768 mb ddr ram
Gef Fx 5600 128 mb
WinXp pro sp2
legújabb driverek, friss rendszer
Minimumra véve mindent 1 fps... a videókártyára gyanakszom, de elvileg vinnie kéne...
War. War never changes.
Amúgy ez abszolút nem jó semmire.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szvsz. csak poenként érdekes dolog a vámpírság a gamában a játékos szempontjából többet árt mint használ, ettõl függetlenül meg semmiféle árnyalt kidolgozása, szerkezete nincs (pl. hamár a divine nine ilyen magasra sorolta😊) akkor a skingradi helytartó köré lehetne szervezni vmi céhet és lehetnének renegade vámpírok meg .......). Mondjam, én élbõl útálok minden abnormal jelenséget, elõholtak, szopórémek(ugye milyen szép magyaros meghatározása a vámpírnak😊)), aljasabbak mint bármilyen más létforma (márha ugye ez itt létezés, élet meg eféle (pl. nem értem a detect life miért jelzi ki ezeket??)), A DB-s vámpirtag is miközben szónokolt nekem, meg adta a questeket mindig csak bizsergett a kezem az egeren hogy milyen jólesne most homlokon gyûrni az a kellemes fajtáját nekije!!😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A neten több helyen fellelhetõek különbözõ BloodPotionok.
Ezekbõl jól mûködõvel még egyel sem találkoztam, úgyhogy ezek használatát nem ajánlom. Látszólag jól mûködtek, de megivás után az általam eddig teszteltek mindegyike megakasztotta a vámpírságot elsõ szinten, vagyis soha többet nem növekedett a vámpírság.
nálam ott elõjött a fényérzékenység, mikor kiléptem a városkapun.
sztem vmelyik mod miatt lehetett, de már nem volt kedvem kikapcsolni egyiket se.
Cheat nem cheat mindenki döntse el magában.
De vámpírságból kifolyólag a FastTravel sem számít!
Így ha nem akarsz várni vagy aludni azért, hogy kinyisson egy bolt vagy akármi ,akkor elFastTravelezel valahova(az szükséges idõtõl függ a távolság) aztán meg vissza.
valoszínû nálam lehetett vmi bug, de nagyon idegesített ezért felhagytam a vámpír élettel .
Egyébként van olyan szintje, ahonnan már nem tudok visszaváltozni?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha az ivástól számított 24óra letelt és utána Rest vagy Wait történik, csak akkor növekszik a vámpírság, de addig nem. Tehát ez a 24óra nem biztos, hogy tényleg 24óra. Mivel már szintet lépni már nem nagyon tudok így már jó ideje nem restelnem, nem is emlékszem mióta nem ittam, de jó rég lehetett. Persze ha akár egy órát várnék vagy aludnék, akkor rögtön növekedne a vámpírság.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha iszol, nem égsz el a napon, ha utána nem pihensz és nem vársz, akkor meg bármennyi ideig kibírod ebben az állapotban. A mostani karakterem LVL43 és még LVL2 kapta meg ezt az áldást, küldetések kapcsán semmilyen hátrányt nem tapasztaltam.
Szóval Morrowind után kellett egy vámpír vonal a játékba, kimaradása nagy vihart kavart volna. Más kérdés, hogy pár vámpírok ellen irányuló kvesztet leszámítva, semmi plusz elõnye nincs a vámpírságnak küldetések vagy szekták értelmében. De ismerve a Beth mostani üzletpolitikáját, tutira veszem, hogy lesz majd egy fizetõs mod, vagy egy nagyobb kieg, amelyben a vámpírok kapnak egy kis vérátömlesztést ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akkor miért kerítenek ekkora feneket ennek a vámpírrá változásnak, meg kigyógyulásnak...<#phone>#phone>