The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyos régebbi íjtípusok lényegesen angyobb sebességgel reptették a nyílvesszõket. Egy jól megkreált longbow akár 70-80 m/s sebességgel is. Egy visszacsapó nomád íj 50-60 m/s-el. De az általában használt sima reflex íjak/rövid íjak ennél lasabbak voltak.
Persze mindezt avesszõ tömege, a nyílhegy, a tollazás és még sok egyéb tényezõ is rendesen befolyásolta.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2. Ez a fõszál végén kapható meg.
3. Menj le a legalsó városba és ott a városvezetõnek a küldetését teljesítsed (Mazoga the Orc a küldetés neve). Jutalmul ezt kapod.
De van még egyéb lovagrend is, amit szintén a fõ szálat csinálgatva ismerhetsz meg és kaphatsz tagságot.
Az viszont tény, hogy viccesen lassúak a játékban a lövedékek és egyszerûen nevetségessé teszik az íjászokat. Simán ki lehet sétálni még relatíve közelrõl is egy lövés elõl. Valószínû, hogy tényleg egy elképzelt játékegyensúly miatt lett ez így megoldva, de bár ne tették volna.
Hogy lehet bejutni a(z):
1.Order of the virtuous blood-hoz?
2.Order of the dragon-hoz?
3.Knights of the white stallion-hoz?
nekem tetszett a rendszer <#vigyor2>#vigyor2>
A nyilak sebessége nem éppen reális a játékban ezért letöltöttem egy plugint ami 200%-ra emeli a nyílvesszõk sebességét, egyrészt könnyebb így célozni mert nem kell a célkeresztet a cél fölé emelni méterekkel és vezetni sem kell annyira a mozgó célpontot, másrészt az ellenség íjászok így már "izgalmas" pillanatokat tudnak szerezni fõleg ha be vannak támogatva közelharcosokkal <#hehe>#hehe>
De még így sem vagyok benne biztos hogy ez így reális, nem íjászkodik hobbiból vki itt véletlenül?
kb mennyivel kéne a nyilak sebességét növelni hogy a legjobban közelítsenek a valósághoz? <#help>#help>
Mind kard stilusban mint varázslatban. 😊) Bár igaz, ilyenfajta ügyesség terén egész jó vagyok, igy nekem nem volt nehéz. Megértem azt, aki annyira nem tudd bánni az egérrel, mennyit szenvedhetett az Arx-ban 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szal. 10. szinten már +10-et adott a 4 tulajdonsághoz.
(De lehet h. szint+1-et. 😄 Már rég játszottam.)
Remélem ebbõl most nem lesz megint vita.
Peace <#integet2>#integet2>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És ezek kb. hány CD-s játékok, mármint terjedelemre mekkorák?
De mint irta kisfigi, ott az elder scrolls régi részei. Bár a grafika rosszabb, de a történet egyre jobb és értelmesebb (visszafelé lépkedve 😄). Az Oblivion e téren ugyanis inkább szégyenkezhet mint dicsekedhet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"If in doubt, flat out!\"
na ez ma nem tetszik nekem szal ilyen stilusban max még a gothicot probálnám ki
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1. Lefekszel aludni és már kint is vagy némi skill csökkenésért cserébe.
2. Igen. PL. úgy, hogy kifizeted(TolvajCéhnél vagy az õröknél)
3. Így
de ahogy kimegyek futnak utánam az õrõk és leakarnak csukni hát ez nekem nem tetszik mert
1nemtom hogykell kijutni a jailbõl
2valahogy csak lelehet csökkenteteni a bountyt
3hogy?
és szeretnék még 1 dolgot kérdezni, hol lehet Daedrik sisakot szerezni mert már van mindenem össz ruha pajzs fegyver csak a sisak kéne ha egyáltalán lehet