The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
van mikor a martint visza vittem a csávohoz és elbujtattuk egy temblomba és vmi nyakláncot kel megkeresni nem tom a nevét de az empreror atta és elõbb beszélni kell baurussal de azemg holvan?meraz imperial cityben elkapnak és dutyiba basznak és azt nemakarom

\"If in doubt, flat out!\"

CS@
Attól függ melyiké, mert valóban van egy „Dual Wielding” nevû MOD, de ha azt leszedi, akkor nem hinném, hogy el lesz ragadtatva a kínálattól(1db ElvenLongsword).

Ha már pontos név kell, akkor inkább: Evantal's Dual Wielding

Pretorian
Dual Wielding mod a pontos neve.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nem a dual modra gondolsz? Egyik fegyver támadásra, míg a másik védekezésre(hárításra van, pajzs helyett)

Aki átbasz, az basszon bét is!

CS@
Több ilyen is van.
Esetleg kuksizz be az Oblivion karakterek topikba és a #1074 körül nézelõdj.

CS@
Bár csak tippelek, de szerintem így nem fog fejlõdni.

Jut eszembe ilyen tesztelõs esetekben használd a SkillUsage –t.
Konzolba beírod a TDT parancsot és addig nyomkodod a ScrollLock –ot amíg a SkillUsage pontig nem jutsz, ha a konzolt ezután bezárod, az infók akkor is kint maradnak a képernyõn(egészen addig amíg ismét be nem írod a TDT -t) és mutatják az aktuális fejlõdéseket. Ezt a beállítást program meg is jegyzi, így legközelebb már nem kell kikeresned, hanem a TDT beírása után rögtön ez az elsõ(karaktertõl függetlenül).

heló
nem tudja valaki hogy mi a neve annak a modnak amivel 2 kard lehet a kezedben?
mert már vagy 1 órája keresem de nemtom mi a neve
pls help

Pretorian
<#vigyor2> Jahh, Glass Longsworddal jött az utolsó cickány is. <#vigyor4>
"cickány is emerging.
cickány does 20 damage to Queen of the Rodeo."

Hát jah, ilyen szinten már elég lecsapni két-három banditát, a rajtuk lévõ armort eladva jó ideig lesz mit a lombikba aprítani.

"Sebzést produkáló skillek (valamennyi fegyver és a destruction) csak akkor fejlõdik, ha sikeres sebzõ találatot viszel be."

Eddig én is ezt hittem de egyre inkább az az érzésem hogy pl Destructionnál nem kell a támadásnak sikeresnek lennie, az egyetlen feltétel az hogy a karakter éppen harcoljon (menjen a háttérben a harci zene), ilyenkor a mellément Destruction lövedék is növeli a szkillt.

Lehet hogy a csatorna kijáratnál az Attronach csillagjegyet választottad, onnantól már soha nem fog magától töltõdni.

Még az lehet hogy egy Dread Zombie-tól elkaptad az Astral Vapors fertõzést (Stunted Magicka) az gyõgyítható cure desease-el vagy templomi oltárral

F3 jobboldali fülnél a magic effecteknél nézz körbe

GoKu x
nekem soha nem töltödik vissza a magic csíkom, pedig egyszer régen new gamenál visszatöltödött. most ilyenkor mit tehetek? talán rossz classba vok? elõre is thx minden segítséget

EmThor
köszi a segítségeket, inkább visszatöltöm 😊

magus
utolso , = ?

magus
gondolom akkor semmi mod, s tenyleg brutal pancelban jott a legutolso patkany is, nem,

Alapból nincs, de ha elég jó vagy mercantile skillben, akkor lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ollie
Van valahol kereskedõ többezer arannyal?

hány szintet lehet elérni?
Nem kell beadnia semmilyen következõ kaput. Egyszerûen elmész egy másik városon segíteni és majd az ottani küldetéssel folytatod. Ha nem csinálod meg valamelyik város megmentését, akkor kevesebb aktona lesz melletted a nagy kapuknál de ennyi. No meg némivel kevesebb idõd lesz odaát a nagy kavics megszerzésére. 😊

Nem kell azon izgulni, hogy meghalt a srác. Akkor csak simán romlik a városban a megítélésed. Ha viszont te csaptad, le akkor dúrva mértékû lesz a romlás, plusz a bounty sem kizárható. Legalábbis ha nem 1-2 csapásból halt meg a delikvens, akkor lesz ott bõven bounty. 1-2 csapástól még nem.

De megoldható a dolog úgy is, hogy rongyolsz elõre mint a meszes és hadakozol, míg õk próbálnak utánad menni. Felstartolsz a torony tetejére és kivezsed a követ, aztán próbálod életben tartani a srácokat míg kiteleportáltok. Ilyenkor nem árt némi gyógyító varázslat elsütögetése a megmentendõ srácra. Ilyent meg tudsz venni bármely templomban.

1.8 pentium 4,geforce fx 5900,512ram 400hz.ez a min konfig,amivel nem akad ha lebutitod,de nem fullra.kivétel tömegjelenetek,de sztm minden gépen megakad néha.de élvezhetõ!
a fõszálat tartogassátok a végére,26os on kezdtem,igy izgi volt
igen,ne haljon meg a tag
Pretorian
Én elõször lvl 15 magasságában kezdtem neki a fõszálnak egy Darkelf Spellsword -el. Hááát, úgy már kellõen nehéz volt a játék.

EmThor
spoileres segítségkérés

öö izé, hát elbasztam a dolgot, oblivon kapuk zárása és hercegek/grófok segítségének igénylése van folyamatban, mire elértem ahhoz a herceghez, akinek a fia ottragadt az oblivioni síkon, megtaláltam, de mikor mentünk volna fel lezárni a kaput a toronyba, elémállt ez a fasz és lecsaptam mint vak a poharat :/ kapu lezárva, gróf nem beszél velem, mer legyaktam a fiát...

kezdjem újra egy korábbi mentéstõl? mert nem adja be a kövi kaput a térképen...
aid for bruma vagy mia küldi (fõszál) neve..

Thx <#worship>

Bucser
lvl 22-n nyultam eloszor a fõszálhoz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
bele se kezdtem a foszalba de ar lvl 5-s vagyok

magus
en beraktam a futast elsodleges skillnek, igaz igy nem kapok 5-s szorzot a tobbire csak 3-asat de legalabb nem toporgok low lvlen

Pretorian
A fõszálat már csak azért sem érdemes gyorsan lenyomni, mert akkor többé nem dzsalhatsz le Oblivionba, pedig ott alacsonyabb szinten is egészen raj cuccokat lehet találni, nem is szólva a sok jóféle gazról, amibõl mindenféle ártány kotyvalékot lehet fõzni, ha elég jól értesz az alkímiához.

Randal
Csak reklámozott egy fake warez ftp-t jó pézért, meg ezzel a betelefonálós nyerõs dumával. A G3 topikban megvan egy darabja, még idõben kopiztam😊

Pretorian
Mit tett az Oldunlock nevû csóka? Lemaradtam. Gondoltam benézek, erre minden topikban azt látom, hogy éppen õt küldik el a halál faxára nagy erõkkel...

még a szent Oblivion topicba is bemerted tenni ezt????
amit viszont oriási hibának találok így hozzánemértõ szemel hogy lvl1-en eljutotam a fõszál feléig azt haverom mondta hogy inkáb hagyjam és csináljak q-kat meg gyakjak csak ugy simán hogy fejlõdjek.Ez szerintem így gagyin sikerült.(hozzáteszem ez az én véleményem ugy hogy nagyon nem értek az rpg-khez ezen kívül csak egy mmorpg-vel nyomtam "wow" de azér az egészen más)
a ramig oké onnantól nem nyert😄 hagom esõbe lovon má akad szal inkább nem huzogatom.most má csak azt várom mikor esnek jobb cucook mer 4lvl-en még semmi jó nincs😞 de gondolom ez természetes ilyen kis szinten.
Pretorian
1 giga ram, Radeon X800 GTO -val meg egy 2.8 gigás procival már elég hozzá, hogy egészen pofásan nézzen ki a játék. Mindenképpen legalább 256 megás kártya ajánlott, ha a textúrafelbontást fel akarod tolni fullra.

jah egy mellékes kérdés de nagyon kiváncsi vagyok láttam pár sreenshootot és volt pár ahol aaz ember haját is meg tudtam számolni mennyire kel ahhoz kajak gép hogy anyira huzzam fel a cucokatí(nálam sem rona de azér nem olyan mint amit láttam)
sajnos így a blade skillem lassan nõ a többivel nincs gond
Obliban már csak akkor nõ ha eltalál vmit.

Ron Ragm
A destruction is? Úgy tudtam az akkor is nõ ha csak varázsolsz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sebzést produkáló skillek (valamennyi fegyver és a destruction) csak akkor fejlõdik, ha sikeres sebzõ találatot viszel be. A többit meg csak használni kell gyakra. Lopakodásnál észrevétlenül követni valakit anélkül hogy lebuknál (kinn a vadonban ha nem követsz valakit a közeledben, nem fejlõdik), vásárlásnál az alkudozást állítgatva és így vásárolva/eladva fejlõdik a mercantile. Sokat ugrálva az acrobatics, sokat futva és úszva az athletics megy feljebb. Vértviseletnél elég ha téged ütnek, míg blokkolásnál neked kell blokkolnod manuálisan. A többi varázslatiskolánál meg csak simán sokszor kell az adott iskolába tartozó varázslatokat elsütni.

Nem.
Kell egy célpont amit üthetsz, csak olyankor fejlõdik. (idézel vmit és levered pl)

Köszi a helpet pl a blade skillt ha kevés a har azzal hogy csapkodom a levegõt lehet feljeb nyomni?
Gyorsítani úgy lehet, hogy megfelelõ skilleket válogatsz össze elsõdlegesnek. Ha ezeket használod, fejlõdsz és hamar jön a szintlépés.

Jobb cuccokhoz meg valóban magasabb szint kell. De a romok és barlangok lakossága a magasabb szintedhez igazodva, eléggé megváltozhat. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy ahol anno banditákat találtál, magasabb szinten már nem azok várnak. Vagy sima patkányok és impek helyett daedra monszterekkel kell majd verekedni.

Milyen kriptát?

Hali srácok nincs morrowindes múltam sual nem vagyok nagy ismerõje a játéknak de a helyzet hogy feltûnõen lassan fejlõdök egy hete játszom(igaz nem napi 8 órákat) de csak 3-as szintû vagy hogy lehet ezt felgyorsítani.A másik kérdésem hogy jobb cuccokat találjak elég ha magasabb szitre felfejlõdöm és utána visszamegyek olyan barlangokba ahol már voltam és ot az ellenségeken jobb páncél lesz? Télleg bocs hogy ilyen lerággott semmiket kérdezem de nagyon tetszika game és szeretnék mégtöbbet tudni róla.
Hát rád is férne szvsz

nem tom kinyitni a kriptát!!!!!!!!!!

Szegitséget kérek!

Kössziii
Randal
Talán megpróbálo DosBox-szal vagy AbandonLoaderrel. De talán van a Glidehoz vmi. Esetleg VirtualPC-vel egy 98-at installálni...
Majd utánnanézek. Vhol úgyis leírják😊
Mint ahogy sikerült az System Shockot is rábírni, hogy fusson Xp alatt😊

PiszkosFred
Hát aki retro gamekkel való játszásra adja a fejét, annak elõbb meg kell tennie a szükséges lépéseket ;] Nekem, mivel kissé (;]) retro õrült vagyok, speciel van egy régi gépem, kissé feltuningolva, pont azért, hogy ne legyen problémám ha rámtör a nosztalgia. De manapság már rengeteg olyan kis progi van, amelyekkel áthidalható a 10 évnyi fejlõdés, egy-egy game tekintetében.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Randal
Meg érdemes hozzá beszerezni vmi progit ami elindítja mivel glide-os.

PiszkosFred
"Amúgy a Bethesda készített annakidején egy Third Person nézetes a TES világán játszódó játékot."

Ez volt a Redguard. De ez inkább volt kalandjáték, amolyan Tomb Raider stílusban, mintsem szerepjáték. Nevezhetjük próbálkozásnak is, vagy amolyan kis extrának a TES történetében, de mivel a történeten/helyszínen kívül szinte semmit nem tartalmazott az eredeti TES játékok rendszerébõl, nem is igazán illik a sorba. De a játékon keresztül egy kis bepillantást nyerhetett mindenki a Redguardok mindennapjaiba, még akkor is, ha a játék nem igazán Hammerfall vidékén játszódott, hanem egy kis szigeten. Érdemes megszerezni, ha valaki szereti a Tomb Raider (nézd a hátam, miközben ugrálok mint a bolha jobbról balra) stílust, és a TES világot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Randal
Az elõzõ TES-eknél ezeknél nagyobb területeket lehetett bejárni, mert ugye a grafika nem fejlõdött ilyen szinten. Aztán muszáj volt nekik szép grafikát csinálni, hogy jobban menjen a játék, ez a Morronál sikerült is, próbálták megtartani a nagy, bejárható területet, ez is sikerült, csak az NPC-k lettek statikusak, mondjuk ezt megszoktam nála. Az Obliban úgy tudom ezen próbáltak változtatni több-kevesebb sikerrel. Vsz a következõ TES-ben már ezek is meglesznek, szóval ha azt nézzük szépen lassan egy csoda fog születni.

Amúgy a Bethesda készített annakidején egy Third Person nézetes a TES világán játszódó játékot.