The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
Ha már pontos név kell, akkor inkább: Evantal's Dual Wielding
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Aki átbasz, az basszon bét is!
Esetleg kuksizz be az Oblivion karakterek topikba és a #1074 körül nézelõdj.
Jut eszembe ilyen tesztelõs esetekben használd a SkillUsage –t.
Konzolba beírod a TDT parancsot és addig nyomkodod a ScrollLock –ot amíg a SkillUsage pontig nem jutsz, ha a konzolt ezután bezárod, az infók akkor is kint maradnak a képernyõn(egészen addig amíg ismét be nem írod a TDT -t) és mutatják az aktuális fejlõdéseket. Ezt a beállítást program meg is jegyzi, így legközelebb már nem kell kikeresned, hanem a TDT beírása után rögtön ez az elsõ(karaktertõl függetlenül).
nem tudja valaki hogy mi a neve annak a modnak amivel 2 kard lehet a kezedben?
mert már vagy 1 órája keresem de nemtom mi a neve
pls help
"cickány is emerging.
cickány does 20 damage to Queen of the Rodeo."
Hát jah, ilyen szinten már elég lecsapni két-három banditát, a rajtuk lévõ armort eladva jó ideig lesz mit a lombikba aprítani.
Eddig én is ezt hittem de egyre inkább az az érzésem hogy pl Destructionnál nem kell a támadásnak sikeresnek lennie, az egyetlen feltétel az hogy a karakter éppen harcoljon (menjen a háttérben a harci zene), ilyenkor a mellément Destruction lövedék is növeli a szkillt.
Még az lehet hogy egy Dread Zombie-tól elkaptad az Astral Vapors fertõzést (Stunted Magicka) az gyõgyítható cure desease-el vagy templomi oltárral
F3 jobboldali fülnél a magic effecteknél nézz körbe
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nem kell azon izgulni, hogy meghalt a srác. Akkor csak simán romlik a városban a megítélésed. Ha viszont te csaptad, le akkor dúrva mértékû lesz a romlás, plusz a bounty sem kizárható. Legalábbis ha nem 1-2 csapásból halt meg a delikvens, akkor lesz ott bõven bounty. 1-2 csapástól még nem.
De megoldható a dolog úgy is, hogy rongyolsz elõre mint a meszes és hadakozol, míg õk próbálnak utánad menni. Felstartolsz a torony tetejére és kivezsed a követ, aztán próbálod életben tartani a srácokat míg kiteleportáltok. Ilyenkor nem árt némi gyógyító varázslat elsütögetése a megmentendõ srácra. Ilyent meg tudsz venni bármely templomban.
öö izé, hát elbasztam a dolgot, oblivon kapuk zárása és hercegek/grófok segítségének igénylése van folyamatban, mire elértem ahhoz a herceghez, akinek a fia ottragadt az oblivioni síkon, megtaláltam, de mikor mentünk volna fel lezárni a kaput a toronyba, elémállt ez a fasz és lecsaptam mint vak a poharat :/ kapu lezárva, gróf nem beszél velem, mer legyaktam a fiát...
kezdjem újra egy korábbi mentéstõl? mert nem adja be a kövi kaput a térképen...
aid for bruma vagy mia küldi (fõszál) neve..
Thx <#worship>#worship>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kell egy célpont amit üthetsz, csak olyankor fejlõdik. (idézel vmit és levered pl)
Jobb cuccokhoz meg valóban magasabb szint kell. De a romok és barlangok lakossága a magasabb szintedhez igazodva, eléggé megváltozhat. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy ahol anno banditákat találtál, magasabb szinten már nem azok várnak. Vagy sima patkányok és impek helyett daedra monszterekkel kell majd verekedni.
Szegitséget kérek!
Kössziii
Majd utánnanézek. Vhol úgyis leírják😊
Mint ahogy sikerült az System Shockot is rábírni, hogy fusson Xp alatt😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez volt a Redguard. De ez inkább volt kalandjáték, amolyan Tomb Raider stílusban, mintsem szerepjáték. Nevezhetjük próbálkozásnak is, vagy amolyan kis extrának a TES történetében, de mivel a történeten/helyszínen kívül szinte semmit nem tartalmazott az eredeti TES játékok rendszerébõl, nem is igazán illik a sorba. De a játékon keresztül egy kis bepillantást nyerhetett mindenki a Redguardok mindennapjaiba, még akkor is, ha a játék nem igazán Hammerfall vidékén játszódott, hanem egy kis szigeten. Érdemes megszerezni, ha valaki szereti a Tomb Raider (nézd a hátam, miközben ugrálok mint a bolha jobbról balra) stílust, és a TES világot...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy a Bethesda készített annakidején egy Third Person nézetes a TES világán játszódó játékot.