The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
próbálom

Fido4life
Jó, akkor nem ptóbálom meg..

ollie
Nem fog annyira sem menni. Méég ha el is indulna, ami nem fog megtörténni, nagyságrenddel lassabb lenne a Bloodlines-nál.

ollie
Hidd már el, hoyg nem fog menni! Az MX csak DX7-es kártya, nem tud DX8-at, ami a minimum a trükközéshez.

Öh ahogy irták mások is akció game az inkább!Láccik a trailerein is ,hogy a látvány harcokra gyurnak nagyon meg azt mutogatják.

Az oblivion kihivója a közeljövöben a gothic 3 -rom lesz.

Pretorian
Lehet, hogy összeakad egy másik moddal (ha van fennt). Elõfordul.
Ha vannak még fennt modok, kapcsold ki õket, és úgy próbáld ki.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

helló megin van egy kis problémám szal plzzz segitsetek!!!:SS ez a mystic elf mod nekem nem ment ki se tudtam bontani de aztán megtaláltam valami régi francia verziót rarban és sikerült is felrakni és letöltöttem hozzá a custom race fixes cuccot is de amikor generálom a karaktert nincs arca😞 plzzzz help
CS@
Nem érdemes, mert egészen biztos, hogy nem fog menni.

Fido4life
Hát ha annyira mint pl a Masquerde: Bloodlines, akkor zsír 😛 Csak tudjak vele játszani, a haverom olyanokat mondot róla hogy hajaj...😊

Pretorian
Próbát megér, de készülj fel a legrosszabbra. Minimumbeállításokkal, legkisebb felbontásban is szaggatni fog.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fido4life
De azért 1 próbát érdemes tennem nem ?

hát sztem nem... a RAM még nem lenne rossz, de a körítés kevés. ehhez a game-hez még a 256-os kártyák közül se tökéletes mindegyik.
Fido4life
Hát a haverom küldött egy redame-t, amiben kb az én konfigom van a minimum követelményeknél...

Fido4life
Tévedtem, megnéztem a tulajdonságokban, és MX-em van, MX-el semmi képpen nem indulhat el ?

hát a kártya trükkökel még elfogasdható de a 2ghz-s procival baj lesz ugyanis a game min configja egy 3ghz-s proci (celeronnal meg pléne baj lesz mert az még a gyengéb széria)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ollie
Nem, minimum dx9-es kártya kell neki, bár trükkökkel el lehet indítani dx8-ason is. De a tied dx7-es, szóval nem fog menni.

Ilyen hibával már találkozott valaki? <#help>

Fido4life
Pardon Tornado a kártya, GeForce 4 Tornado

Fido4life
Sziasztok ! Egy Celeron 2 ghz, 700 mega RAM, GEForce 4 MX konfigon minimum beállításokkal elindulhat a játék ? Olvastam a FAQ-t is, de jobban örülnék egy emberi válasznak 😛

cool 😊
armageddon666
de 😄 linkeltek egy ilyen oldalt ahol levan irva hogy lehet az összes varázslatot használni 😄 és ott vannak cheatek is. hogy betehetsz NPC-t adhatsz magadnka egy staffot, vagy felnyomhatod az adrenalint fatalityhez 😄 na és az NPCk között van 3 aki melletted harcol (ám ha megcsapod õket akkor visszaütnek/varázsolnak) a mágus az elejérõl a trainingbõl, 1 human õr és egy mágus. jah és lehet cyclopsot is betenni akit a végén láttunk és meglehet ölni mint az E3 trailerben 😄 (amugy elég 1 instant kill és kiszuni a szemét. nem kell trükközni hogy fejbetaláld. meg ha eleget sebzõdik szintén összeesik és megint szembezúrás)

@

de hát abba sincsenek társak 😄
armageddon666
Dark Messiah of Might and Magic demo 😄 csak rossz helyre irtam be :S és nemvok VIP igy nemtom törölni. bocsii

@

mi az h társakat teszel be?mod?
armageddon666
bocsi rossz topic :S

@

armageddon666
nekem mikor 6-7 hulla van már a közelemben akkor eléggé beszaggat 😄 aztán még beteszek 3-4 NPCt és adrenalint adok meg elkezdek fatalityzni meg varázsolni meg társakat is beteszek akkor eléggé beszaggat XD (asszem minden fullon. AA 2*)

@

min:1.8 p4,geforce fx5900,512 kingstone ram,400hz,evvel nyomom,grafikát leveszem,de igy is super,akadásmentesen fut!kivétel tömegjelenetek,de...
húúú köcc 😄
PiszkosFred
2 sec

Unalmas lehet midnig elmondani, de a google a te barátod, fordulj hozzá bizalommal, legyen szó bármirõl az élet bármely területén ;]

http://www.7-zip.org/

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ja ööööö valami 7z ha ez az :S
Ha netán megírnád hogy milyen a formátum ami számodra ismeretlen....

www.republiknet.hu

helló valakinek a segítségét kérném mer letöltöttem ezt a mystic elfes modot de ismeretlen a formátum lehet hogy amatõr vagyok de micsináljak ilyenkor?
maffioso
van vkinek tapasztalata a multiplayermodrol?

\"If in doubt, flat out!\"

már megoldottam..

Nem kell 3500+-os AMD proci. Vagy 3GHz-s P4-es proci kell vagy egy 3000+-os AMD (ez utóbbi amúgy nem 3 GHz-es, hanem 2 körüli, ám ez lényegtelen, mert az AMD számozása egy viszonyítási szám, nem a tényleges GHz érték). Az én 3200+-os AMD Athlon 64-esemmel nagyon gyönyörûen ketyeg a játék.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hali!

Annyit szeretnék megtudni, hogy ha felakarom rakni ezt a Natural Environment 2.0-t akkor azt tehetem az 1.0 verzióju gaméra? és ha igen akkor, hogy kell feltenni?😛

A patchre nincs ötletem de a hivatalos pluginokat még ha tényleg meg is vetted õket akkor is egyszerûbb ha lewarezolod, a warez már eleve kitömörített

Jól találgatsz csak pont fordítva van, AMD-nél a szám nem nagyobb hanem kisebb mint a pentium megfelelõje 😊

Nekem AMD 2500+ remekül megy

Kmarha
és ahogy nézem, lehet igazuk is van 😊)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Esrohnoil
Egyik videoban maguk a fejlesztõk mondták h. nem RPG, inkább akciójáték.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nem elég hozzá a CPU(proci) min. 3ghz kell és azon meg kb. úgy normálisan asszem amd-bõl 3ghz-nbyi teljkesítményt a 3500+ nyomatja de ha tévednék javítsatok ki

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

CHEAPBOY
ismet kerdes, de ezer eves: eredeti obli, AMD 3000+on X800ason 1 giga rammal, miarakaett tagadja meg a hivatalos rxtrakat, illetve a hivatalas upgradet ?( kiirja hogy same file found on the same name upgrade cannot be done)

S a Wizards towes s egyebek mar az install wizard elejen halalra fagyasztjak a rendszert?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kmarha
Öööö.. biztos sok vitatkozást megért kinyilatkozat ez, és nem akarom újra kezdeni.. de akkor mi lesz?

"Developed by the team behind the RPG Arx Fatalis, this entry in the long-running Might and Magic series brings the legendary RPG to life in new ways with the power of the Source Engine powering its character animation, graphics, AI and real-world physics to provide a wholly immersive first-person RPG experience. The second chapter in the new Might & Magic franchise allows players to experience ferocious combat as an expert warrior, mage, or assassin using a vast array of devastating weapons against vicious creatures in a captivating fantasy environment."

Vagy fps kardozos játék enyhe rpg-s beütéssel? 😄 az már rpg-nek számíthat. Nem kötöszködni akarok, csak kérdezem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Esrohnoil
Eleve nem is lehet trónfosztó, mivel az nem rpg lesz. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kmarha
Khmm.. a visszajelzésekbõl úgy veszem ki, mégsem lesz egy trónfosztó játék. A többit hagyjuk is meg a saját forumára.

Kmarha
tudom hogy naon nem tartozik ide, de ha már elöbb volt itt e stilushoz hasonló játékokról szó, akkor had említsem meg: megjelent a Dark Messiah demo!!! hardwiredrõl tölthetõ is.
Ha története jobb lesz mint az Oblivionnak akkor szerintem alázni fogja 😊 aztán majd megláttjuk.

hmm ez most jutott eszembe, a töltõ képernyõkön írják hogy a telekinézissel tárgyakat lehet messzire dobálni (great distances), nem vagyok miszticizmusban profi szal vki légyszi próbálja ki ha éppen van rá ideje hogy nehéz tárgyakat is lehet-e telekinézissel dobálni, amire konkrétan gondolok hogy pl csapda fatörzseket dobálva agyon lehet-e verni a banditákat illetve lehet-e így mobil fedezéknek használni az említett fatörzset 😊

Kmarha
😊) észre se vettem hogy már írni sem tudok 😊 Köszönöm! 😊

Mostanában viszont nem probálom ki. Nagyon nincs idõm. Majd fõsulis szorgalmi idõszak alatt 😊 Akkor ér rá legjobban az ember.

a linkelésre kért linket most belinkelem:

link

Ha kipróbáltad majd írd meg hogy szerinted melyik a legreálisabb 😊

Kmarha
szeretném ha belinkelnéd az említett linket. köszike!