The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oblivion kihivója a közeljövöben a gothic 3 -rom lesz.
Ha vannak még fennt modok, kapcsold ki õket, és úgy próbáld ki.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
@
@
@
Unalmas lehet midnig elmondani, de a google a te barátod, fordulj hozzá bizalommal, legyen szó bármirõl az élet bármely területén ;]
http://www.7-zip.org/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
www.republiknet.hu
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Annyit szeretnék megtudni, hogy ha felakarom rakni ezt a Natural Environment 2.0-t akkor azt tehetem az 1.0 verzióju gaméra? és ha igen akkor, hogy kell feltenni?😛
Nekem AMD 2500+ remekül megy
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
S a Wizards towes s egyebek mar az install wizard elejen halalra fagyasztjak a rendszert?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"Developed by the team behind the RPG Arx Fatalis, this entry in the long-running Might and Magic series brings the legendary RPG to life in new ways with the power of the Source Engine powering its character animation, graphics, AI and real-world physics to provide a wholly immersive first-person RPG experience. The second chapter in the new Might & Magic franchise allows players to experience ferocious combat as an expert warrior, mage, or assassin using a vast array of devastating weapons against vicious creatures in a captivating fantasy environment."
Vagy fps kardozos játék enyhe rpg-s beütéssel? 😄 az már rpg-nek számíthat. Nem kötöszködni akarok, csak kérdezem 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha története jobb lesz mint az Oblivionnak akkor szerintem alázni fogja 😊 aztán majd megláttjuk.
Mostanában viszont nem probálom ki. Nagyon nincs idõm. Majd fõsulis szorgalmi idõszak alatt 😊 Akkor ér rá legjobban az ember.
link
Ha kipróbáltad majd írd meg hogy szerinted melyik a legreálisabb 😊