41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Gibor #28554 Ja, a Registry first aid-el kezd sztem, énis azt használom és mindent leszed, majd meglátod. -
#28553 Nálam amit alapból beállított attól azért magasabbra állítottam, de nálam szépen megy, de nemtom feltenni. Na szal milyen progit tegyek fel amivel letudom törölni minden kis apró részét? -
Gibor #28552 Nekem full grafon tökéletes egy Athlon 64 3200+ meg egy Ati X1600XT meg 1Gb ram, és semmi gondom vele.
Ioles:
Keress google-ben van asszem registry first aid (de az csak a nem létező dolgokat örli vagyis ha letörölted a fáljokat akkor fogja csak betalálni), meg asszem registry cleaner, többet így fejből nemtok. -
do2 #28551 megnéztem az fpst kólső részes lemegy néha 10 alá is a külső részeken amikor megyek a fák között..... -
do2 #28550 nekem se vészes, csak pillanatokra szaggatbe nem vészes.. de én azt se szeretném.. én úgy játszom ahogy magától beálitotta
-
#28549 Nekem is ilyen a gépem de nekem nem szaggat be. Milyen grafikán játszol? Nekem csak néha belassul külső tereken. De simán kibírható -
#28548 A regeditbe töröltem. Milyen progit tegyek fel? -
do2 #28547 amúgy én 3 giga procival 1 giga rammal 7600 gtvel nyomulok, de néha beszaggat.. 2 giga ram segitene ezen ?
-
Gibor #28546 Progval vagy a regedit-be törölted? Mert ha regedit-be akkor rakj inkább fel egy progit és azzal töröld ki mert az pucolja ki teljesen. -
#28545 Már az is megvolt -
do2 #28544 regeditbe töröld ki az segit -
#28543 Sziasztok!
Felszeretném tenni újból az Obliviont de telepítéskor azt írja ki hogy először töröljem, mert ugye már korábban fenn volt, rákattintok az Igen-re és azt írja ki hogy a törlés befejeződött. Na de amikor indítanám el a telepítést ugyanezt kiírja, mintha az előbb nem is csinált volna semmit. Nemtom miért írja ki, mert én korábban már letöröltem. A Programok telepítése és törlésénél van egy 28MB-os Oblivion fájl amit ha le akarok törölni akkor azt írja hogy letörölte, de mégsem törölte le mert ott marad, és így alapból nem engedi föltenni a játékot. Na most mégis hogy tegyem fel? -
do2 #28542 ha lehetne online-ban jáccani ezt a gémszt akkor a wowot úgy lesöpörné hogy csak na...
-
do2 #28541 nagyon yó ez a játék, de nagyon kezdő vok benne.. -
Hoz_Hun #28540 Sok száz varázslat van, ezt nem lehet így behatárolni melyik a legjobb.
Idézni a zombiktól kezdve az ilyen-olyan daedráig mindent lehet, persze attól függően mennyire vagy jó benne. Az illuzió, pedig, pl a láthatatlanná válás ilyesmi, tolvajoknak kötelező. -
do2 #28539 idézgetni, illuziókat miket lehet megidézni, az illuzio mit takar ?:D
te már végignyomáztad a gémszt nem ? melyik a leghatásosabb varázslatok?
-
Hoz_Hun #28538 Elmész a mage guildhez (nem muszáj belépni) és megveszed őket (mindenhol vannak). Annyi varázslatot veszel amennyit akarsz.
Hogy melyiket érdemes?
Hát mit akarsz varázsolni? Gyógyítgatni, rombolni, idézgetni, illuziókat kelteni, stb? Mind-mind külön iskola. Döntsd el mit szeretnél aztán azokból az iskolákból vásárolj varázslatokat. -
do2 #28537 varászlatokat hogy lehet megtanulni, és melyiket érdemes ?
-
Hoz_Hun #28536 -
erikn #28535 KIrály megtaláltam a lovat -
erikn #28534 Jó kösz majd megnézem
-
Hoz_Hun #28533 Szerintem is jó így. -
TomDantes #28532 Aha, na akkor rá jöttem. Érdekes ez a fejlődési rendszer, de jó. -
#28531 szerintem ez így jó. mitől fejlődne az ember kardforgató tudománya, ha nem attól, hogy kardozik? -
Hoz_Hun #28530 Ja-ja. Sokan azt hiszik úgy fejlődnek mint más játékokban, azaz szörnyeket ölnek, quesztelgetnek. Itt nem. Hiába ölsz meg 100 mosztrát, mert nem az számit. Az számit hogyn teszed azt. -
#28529 pontosan. akkor kapsz pontokat, ha azokat használod rendszeresen. ha pl. a blade majornak van beállítva, akkor kardozzál jó sokat -
TomDantes #28528 Nincs fönt mod.
A major skilk-eket értem de mitől függ hogy használom-e?
Olyan cselekvéseket kell végezni ami a Major skill-ben van?
NA de majd mindjárt ki is próbálom.
-
#28527 sima obliviont játszol (nics fent olyan mod ami lassítja a fejlődést?)
a fejlődésed attól függ, hogy a majornak választott skilljeid használod-e. ha használod, egy idő után összegyűlik 10 pont ezekből, ilyenkor lehet szintet lépni. -
#28526 "Kérdésem: Nekem lassúnak tűnik a szint lépés. Miért van így?"
Mert hosszú a játék, de nagyon! -
TomDantes #28525 Helló, kéne egy kis egítség.
Kérdésem: Nekem lassúnak tűnik a szint lépés. Miért van így?
Megcsináltam pár küldetsét, le verten néhány lényt, mag harcoltam az Arénában ,és csak 2.szintű vagyok.
Alapból lassú a fejlődés, vagy függ mondjuk a nehézségtől? -
Hoz_Hun #28524 Használd a Wrye Bash-t. Az helyreteszi a mentéseidet. -
midian #28523 HI
Újratelepítettem a game t, a régebbi mentéseimet szeretném betenni.Simán átmásoltam de nem lett jó + van sok modom is amit nem [ismer fel] ,vagy mi .valaki tudna segíteni? -
Hoz_Hun #28522 Ja elírtam. Erdőben--> erődben. Na mindegy a lényeg hogy ott kell lennie. -
SaGa Jr #28521 Nem az erdőben van, hanem az erőd főkapujában ácsorog, ahol a megbízóval beszélgetett a karakter és akitől az első "borítékos" küldetést kapja. -
Hoz_Hun #28520 Az ki van zárva!!!
A The Purification nevű küldi után megkapod, kinn van az erdőben.
Ha nem vetted fel menj vissza érte, valószinüleg még mindig ott álldigál (Lucien rejtekhejénél Fort Farragutban). -
erikn #28519 Én végigvittem a Dark Brotherhood-ot de nem kaptam meg a lovat -
Hoz_Hun #28518 A legjobb lovak Cheydinhal vannak, de ezek a legdrágábbak. A legolcsobbak és leglasabbak Leyawiinban. Ha több lovad van akkor amelyiket nem használod visszamegy az eredeti kennelbe. Ott megtalálod, az a tiéd újra elviheted ha akarod. Néha előfordul, hogy maguktól visszagyalogolnak oda. Ha ott sem találod elképzelhető, hogy megölték valamerre, akkor újat kell venned és ezt a lovat elkárolnod. Ha gyorsutazol városba (ahogy lentebb is leírták) annak a városnak a kenneljében szállásolják el a lovadat. Imperial Cityben nem tudsz lovat venni.
A legjobb ló a Shadowmere. Ez csak akkor kapod meg ha a Dark Brotherhood tagja vagy és elértél egy megfelelő rangot (ingyen, ranghoz jár). Ez a ló különleges; a többi lóval ellentétben ez magától harcba bocsátkozik, nem lehet megölni, csak elájul egy időre aztán felkel. Vörössen izzik a szeme. A leggyorsabb, legerősebb ló (a Cheydinhali lóval egysebességű).
A lovakról bővebben. -
SaGa Jr #28517 A paptól kapott ló legfeljebb akkor csatangol el, ha nem a megfelelőt viszed magaddal. Nem csak egy ló volt ott ahol a szerzetes lova tartózkodott. Figyeld az ikon színét is. Ha piros akkor ellopod a lovat.
Amúgy meg a lovak mindig kívül maradnak a városon kívüli istállóban. Szóval ha bemész egy városba akkor ott fogod találni a saját lovadat mindig kinn az istállóban. Ha netán városi kóborlás után vesztetted el a pacit, nézz körül az istállókban utána. -
SaGa Jr #28516 Istállóknál (minden nagyvároson kívül van egy) a megfelelő embernél és városonként változik az ára. -
do2 #28515 hol tudok venni 1 lovat, és mennyiért adják ?