The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
na, a KotN nem kipipálásával elindult minden addon végre, a legutolsó mentett állással<#taps><#taps><#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Matt07
Thx az ötleteket.Sikerült megcsinálni.Kösz!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
Igen az imperial city-ben lévõre gondoltam.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Szerintem arr amikor Anvil-ban kell venni eggyet 5000 aranyért.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

koschwarz
miazhogy a legelsõre? a legolcsóbbra gondolsz imperial city-ben? van egy-két házas küldi, amikor vásárlás elõtt meg kell tenni egy-két szivességet...

Nem bízik benned, a minijátékkal szarakodj vagy fizesd le.

Nemtudja valaki hogy a Magis guild-ben hogyan kell megcsinálni mikor Skindrad-ba kell menni mert vámpír vadászok vannak, mert odáig ok hogy elmentem Eridor-hoz beszéltem vele azt amit lehetett, és utána meg elmentem a Bloodcrust cavern-be és kinyirtam a vámpírokat, és utána azt írta hogy menjek üzleteljek Eridor-al de semmit nemtok vele beszélni amit lehet azt már megbeszéltem vele....

Matt07
Hy all!A követkeõ lenne a kérdésem:Összegyûjtöötem a pénzt egy házra(a legelsõre).Bemegyek az ingatlanügynökhöz,de ha a ház vásárlásról kérdezek elküld.Pls help!

koschwarz
nem, luckra nem adtam még soha

koschwarz
egyelõre mindig az erõre (is) adok (5 pontokat). de azt kiírja a kard mellett az inventoryban, hogy emiatt már 8-at sebez? elõtte utána is 100%-os állapotban volt. kovácsnak sem vagyok még olyan jó 😊

CS@
Vagy az is lehet, hogy amikor 4-rõl 5-re léptél, akkor raktál a Luck –ra. Amíg a Heavy/LightArmour és a Blade/Blunt nincs kimaxolva, addig a Luck is ad ezekre pluszt.

Nézted a kardod állapotát? Ahogy használod romlik az állapota és a sebzése, de amint kikovácsolod újra a régi élessége lesz. Az is lehet, hogy adtál az erõre pontot szintlépéskor és akkor nõ a sebzésed (nem csak a kardé, a többi fegyveredé is) Ha profi kovács vagy kikovácsolhatod 125%-ra és akkor hú de éles lesz. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam "csak" 6 szintel alacsonyabb abban az állásban. Nem is ez bánt, hanem a frankó felszerelése, amit azóta összeszedtem. Na mindegy meglátom mi lesz dec. 4.-én.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
kösssz! (hozhun külön kösz a privit)

az a bosszantó, hogy ugyanúgy mint neked, egy õsrégi állással mûködik, de ott még csak 1-es szintû vagyok, most meg 5-ös, és ezt is épp elég játékórába került elérni.

a kard sebzésének növekedésére valaki? ahogy próbálgattam a mentett állásokat, tök véletlenül vettem észre hogy a kedvencemnek, az akaviri katanámnak a sebzése 7-rõl 8-ra nõtt, rögtön azután, hogy 4-rõl 5-ös szintre léptem. furcsa.

Igen angol billentyûzetet használ így ott az "ö" gomb a 0.

Igen pont ez volt. Megvárom a dec. 4. letölthetõt hátha azzal rendben lesz. A KotN kivül a többi addonal nem volt ilyen problémám, de azoknál a netes verziót használom.
Azt próbáld ki, hogy a DATA-ban viszapipálod a KotN-ot de csak azt. Akkor szerintem a többi mod talán menni fog a normál mentett állásaiddal.

Asszem az "ö" gomb a nulla az angol billentyûzetnél

koschwarz
ja, még egy dolog, amit nem értek: konzolban ki akartam törölni egy-két varázslatot. mindegyik spellnek van egy ID-je, ami nullákkal kezdõdik (PL. 000A9367). namost, a konzolt nálam eleve csak a nulla ("0") gombbal lehet elõhívni (1-estõl balra). persze amikor a spell ID-jét elkezdem beírni a removespell parancs után, akkor kilép a konzolból, mivelhogy megnyomtam megint a 0-át. most akkor mégis hogy a fenébe lehetne ezt megvariálni?

koschwarz
nem kell végigjátszani

koschwarz
észrevettem, hogy szintlépés után a kardom sebzése megnõtt 1 ponttal...<#fejvakaras><#nemtudom>ez normális????

Közben csak sikerült helyrehozni... 😊
Hi!
1 kis segítséget kérnék. Kb. a 3-4 tolvaj küldinél elakadtam. Ott amikor a becsempészett levelet lepecsételtem,majd visszavittem Anvilba a hercegnõnek.Csak az a bibi, h én nem neki adtam oda,hanem a zöldruhás csajnak mellette,aki mindig vele kolbászol.Itt mit kell csinálnom? Vagy jól elkúrtam ezt a küldetést? Visszatölteni már nem tudom,mert már végigvittem a fõ szálat és a többi céhben is vezér vagyok,szal már csak ez lenne hátra meg az utána következõ pár küldi.
Ja, amúgy x360-on játszom. Lehet esetleg vmi bug is vagy csak én bénázok??
Egyépként kötelezõ végigjátszani a játékot vagy akár az elejétõl kezdve is lehet az új küldikkel foglalkozni.
Nálam is csinálta, az segített hogy újraraktam az xp-t és felraktam a service pack 2-t.

Kösz. Egyépként amelyik torrent oldalra beírtam nem talált semmit.
sziasztok!
minden ilyen fagyas ellenes pontot megprobaltam. de semmi sem valt be.
1-2 perc jatek utan megall az egesz jatekmenet és nem tudom miert van.
nem mozdul sem az egerre sem a billentyuzetre, a faq-s dolgokat megneztem de nem oldott meg semmit
CS@
Valószínûleg bárki tudna ilyet adni, aki be tudja írni a Google –ba, amit keres.

Tudna valaki adni egy oldalt ahonnan le lehet tolteni az The Elder Scrolls IV: Oblivion - Knights of the Nine-t mert lehetõleg torrentest.
koschwarz
ja és kipróbltam, ugyanúgy valami 1000éves mentett állással nekem is mûködik, betölti, és rögtön ad egy csomó questet automatikusan<#rolleyes>

de úgy érzem egyszerûen nincs kedvem emiatt szinte újból kezdeni az egészet.

koschwarz
vazze, feltelepíteni most már sikerült az addonokat, viszont a mentett állásokkal nem mûködik. hozhun, neked is az volt, hogy a mentett állás töltése közben kilépett a desktopra??

Nuxa
Aha, értem. Kösz!

Because cheese...

koschwarz
sikeeeeer! az 1 gigás multilanguage-es változattal sikerült feltennem az addonokat<#taps>

koschwarz
az rajtad lévõ varázslatokat oszlatja el. akár saját magad varázsoltad magadra, akár valami ellenség. van ilyen varázslat is.

Nuxa
Tudja valaki, hogy A 'dispel' potionok mire jók? Szótári jelentés szerint a dispel elosztlatást jelent, de nem tom, hogy a játékban ez hogyan hatna.

Because cheese...

Az összes, Bethesda által hivatalosan kiadott mod is benne van, külön telepíthetõ exe formában.
Természetesen, nem kell új karaktert létrehozni, s a régi sem fog elveszni. Ahogy a nevében is van, kiegészítõ...
mégvalami,bucsut mondhatok a jelenlegi karimnak,ha felteszem a kieget?vagy nem?sajnálnám a 48as mágusomat!
sziasztok,láttam azt a kiegészitöt,ami kijött,és modokat foglal össze.az összes mod benne van?
Nálam megy, Anvilban beszéltem egy koldussal, aki elküldött egy paphoz, s így tovább. Kaptam egy térképet, 9 helyszínnel, amit meg kell látogassak.
koschwarz
leszedem az 1 gigás verziót, eddig a csak angol 200 megás változattal próbálkoztam, hátha az a baj, bár nem hiszem...ha azzal sem megy, akkor nem veszem meg a boltba sem<#rinya>

koschwarz
hiába szedtem le az egészet és raktam újra, még mindig hiányolja az "old file"-t. áááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!<#falbav>

Huh, majd megnézem. De nem hiszem, hogy ennek jelentõsége van.

koschwarz
van valami különbség a FAME/INFAMY pontok arányai között az új és a régi mentésnél????

Na igen de a quest elindulás az ugyan az, max nem vagy rá érdemes. Az én bajom az, hogy nem indul el a quest, mert nem történik balhé a templomban és mindenki hepi Anvilban. Da azért sem lehet, mert ugyanaz a karakter 6 szintel korábban meg lazábban elkezdi. Lehet hogy az lesz, csak nagyon sajnálnám, mert azóta találtam egy nagyon jó pajzsot a Shield of the Tempest.

CS@
Ezt aláírom, hogy akkori viszonylatban keményebb gép kellett neki, mint mai mércével az Oblinak.
Amikor a Morro megjelent és még utána nagyon sokáig nem volt olyan gépemen, amin elfogadhatóan futott volna(de azé játszottam vele így is), míg az Oblit a megjelenés pillanatában sikerült úgy belõni, hogy jól nézzen ki és elfogadhatóan is fusson, pedig akkor(TB1200,GF2MX) sem volt meg most(3000XP, GF6600GT) sincs egy csúcs gépem.

PiszkosFred
* "érdemesek"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Lehet elkerülte a figyelmet a dolog, de KotN csak olyan karakterek számára jelent új fakciót és küldetéseket, akik "érdemes" rá... Hogy ez mit takar? Járjon mindenki utána ;] (nem elég csak kopogtatni az ajtón, hogy "helló, itt vagyok, vegyetek be")

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sziasztok löknétek1pár infot az uj obli kiegrõl?mire számithatok?
Ez így nem igaz, max annyi, hogy 1-2 óránként újra kellett indítani, mert betelt a memória. 😊

herczeg
és még az oblinál is izmosabb gép kellett hozzá...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!