The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuxa
Jaja, amúgy screenshotot hogyan lehet csinálni? Az ini-ben már amit kellett átálítottam, de nem megy, azt mondják, hogy pause közben kell a Print screen-t megnyomni, hogy lehet pausolni?<#lama>

Because cheese...

CS@
Ez fõleg statikus tárgyaknál lényeges, mint PL.: egy asztal.
Mert, ha egy ilyet átméretezel 1.0 -ról mondjuk 1.1 –re, akkor ha arra rápakolsz az látszólag valóban belesüllyed az asztalba, mert a játék az asztalt még 1.0 -es méretûként kezeli. Aztán ebbõl lehetnek problémák(összeborul minden) ha mondjuk újratöltöd a játékot és akkor már a tényleges méretet számolja.

Nuxa
Most nézm meg a hozzászólást, nekem ez nem jelentkezett.

Because cheese...

koschwarz
ja igen, olvastam róluk, végülis a legtöbb addon tulajdonképpen upgrade-elésbõl áll, és akkor kapja az ember a tuti cuccokat, de pont ezért nem akarom elsietni õket<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azért ne csalódj nagyon. Az Oreyen meg amelyiknél a tõrt kell megszerezni (az nagyon jó) azok egyedül a küldetések. A többi az csak mindenféle haven.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Törölt felhasználó
Köszi a segítséget mindenkinek, csináltam egy külön topikot, hogy ne legyen sok OFF!
Sziasztok!
A Dark Messiah az nem stratégia hanem inkább akció-rpg, az rpg-t és a stratégiát összevonni egy szavazásba sztem gáz mert NAGYON külön mûfajok.

Persze ha egy "Melyik játék tetszett a legjobban 2006-ban?" szerû szavazásra gondolsz akkor mehet minden a levesbe.

koschwarz
ezt a gothic 3 topicba is légyszi<#hehe><#hehe><#hehe>

azért akárhogyis nézzük, a gothic 3 nem aratott egyértelmû sikert se a játékosok (fanatikusok kivételével) se a szaksajtó körében. természetesen nem arról van szó, hogy ne lenne jó a játék, hanem inkább arról, hogy irtózatosan bugos és gépigényes, plusz azért van benne egy-két játékmechanikai hiba is (pl. a harcrendszer). persze még mielõtt egy ide áttévedõ gothic-fan leszedné a fejem, az obli sem tökéletes. bár született egy-két mod, ami azzá tette (OOO, francesco)

Gothic 3, Dark Messiah M&M, de ezek az oblivion nyomába se érnek

Aki átbasz, az basszon bét is!

koschwarz
egyelõre a mágus céhbeli karrieremmel voltam elfoglalva<#vigyor2>, ezeket a zsíros falatokat csak szép lassan akarom bekebelezni <#hehe>

meg kellett szereznem a 4 mp-es paralyze-t okozó mágusbotomat, mert megérdemlem.

asszem a a horse armor beszerzése után a kalózossal kezdek<#whatever>

Azt te tudod mihez kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Törölt felhasználó
És ha a két kategóriát összevonom az nagyon gáz?
A stratégiába igen.

Törölt felhasználó
Ezért kértem segítséget, mert ez nem az én asztalom.
Lehet akkor öszekéne vonni a szerepjátékot, és a stratégiát, nem?

The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2?
Warhammer 40000 Dawn Of War?
Civilization 4
Age of empire 3
Dark Messiah Of Might And Magic
Medieval.2.Total.War
Akkor ezek mehetnének?
Az inkább stratégiai, nem szerepjáték.

Törölt felhasználó
Köszi. Meg gondolom a Heroes 5 is, nem?
Tízetet??? Huh talán öszesen sem tudnék annyit felsorolni, nem hogy 2006-ban.
Obliviont és a Neverwinter Nights 2-t azért csekkelheted 2006-hoz.

Törölt felhasználó
OFF

Elnézést, hogy itt kérdezek, de gondoltam itt biztos vannak segítõkész emberek.
A kérdésem az lenne, hogy tudnátok 10 (vagy több) szerepjátékot felsorolni a 2006-os évbõl, amik nagyon jók voltak?
Én ehhez a mûfajhoz nem értek, a címek egy szavazához kellenének.

Elõre is köszönöm, és elnézést, hogy bepiszkoltam a topikot.
Na jók a kiegészítõk? <#smile>

Például boltba is megveheted. Nézz szét a mage guildben, de a mágikus cuccos boltokban is lehet kapni.
Vagy ha nagyon tele a hócipõd kódból beírod.

koschwarz
vásárolj, kalandozz és lootolj, lopj... a lehetõségek végtelenek 5 grand soul gem, vagy bármi más megszerzésére.

CS@
Nekem eddig sem volt gondom semmiféle besüllyedéssel tök mind1, hogy 0.5 –öst vagy akár 2 –es méretet adok meg.
Amúgy elolvastad a #27507 –öt?

Sry 5 db empty grand soul gem.
Segítség, vámpír lettem! A Cure Vampirism questben hol lehet megszerezni azt az 5 empty soul gem-et? Plz segítsetek mert lassan odaáig jutok hogy az életben is csak éjszaka fogok az utcára menni.
Nuxa
Rájöttem a megoldásra (a besüllyedõsre)! Átméretezed a tárgyat egy kis konzolkodás segítségével, egy picit kisebb értéket adsz meg neki, mint amekkora eredeti korában volt. Ettõl ugye kisebb lesz a tárgy, de körülötte ott az a láthatatlan dff model (vagy mittomén hogyhíjják 😄) és az fog süllyedni a talajba, a textúra meg látszólag nem fog süllyedni. Ha megfelelõ értéket adtál meg, akkor egészen jól fog kinézni. Ándõrszend?

Because cheese...

Beszerztem én is,és sok jó cucc van benne.

X Revenge
Jah

[X]

Matt07
Megvan valakinek a The Knights of The Nine?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
Köszi!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

koschwarz
ha bejutottál az arcane egyetemre, akkor ott lesz egy arc, aki feladatokat ad neked. ha ezeket teljesíted, akkor léphetsz rangot.

Matt07
Hy all!Az lenne a kérdésem hogy a mágus céhben hogy lehet rangot lépni?

koschwarz
én inkább belsõ nézetes szerepjátéknak mondanám "FPRPG" <#idiota>

zizz21
találtam is ott egyet köszi! Gyakorlatilag a szemem elõtt volt és nem vettem észre! 😛

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Nuxa
Szerintem fps 😄DD<#idiota><#idiota>

Because cheese...

Scottt
Ez ugye fps????Mert ha igen szedem lefele mert érdekesnek tarom az ilyan stílusú gammákat de eddig még nem találkoztam fpsvel

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sztoriban elég hamar eljutsz majd a Blades erõdbe, ott van jópár ilyen katana. Asszem csak ott lehet szerezni, boltban nem árulnak ilyet

CS@
Figyelembe vetted azt, hogy a méretváltoztatás után a tárgyakat a játék menübe kilépésig és onnan visszatöltésig a régi méretûkként kezeli?

zizz21
lol 😄😄

És honnan tudok olyat szerezni? Nincs vmi konkrét hely vayg konkrét árus?

Köszi!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Neki pont kétkezes katanája van 😊

zizz21
Hi! Hogyan lehet 1 kezes fegyvert a hátamon hordani? Mert Jauffre ott hordja a katana-ját. De láttam más krakterlapokon is ezt. Vagy az vmi másik féle fegyver? Köszi!!!

Nuxa
Olvastam már a cikket, sokat is segített, de azelõtt olvastam, mielõtt belekezdtem volna a lakberendezés kalandjaiba. A baj nálam csak annyi, hogy a tárgyak becsúsznak az asztalba meg a polcokba.

Because cheese...

Bizony bizony! Én pl imádok két quest között "csak úgy" sétálgatni az erdõben, hegyeken-völgyeken át. Ilyenkor direkt nem használom a travel funkciót (persze van hogy igen), hanem gyalog megyek egyik városból a másikba. Gyönyörködök a tájban, gombát szedek, vadászgatok. Szarvast lövök, <#violent> néha goblint <#eplus2>
koschwarz
ez az ooo-ban direkt így van, szerintem a 3x lassítás kell is. az alapjátékban rövidebb idõ alatt lettem 11-es szintû, viszont még alig láttam valamit a világból. a lassítással viszont nyugodtan lehet vándorolni, felfedezni. nem történhet meg hogy a küldetések felét se csináltad meg, de már majdnem kimaxoltad magad.

Megnyugodtam amikor olvastam ezt a hsz-ed. már azt hittem, hogy valami nem ill. nem úgy mûködik ahogy kell, olyan lassan kúsznak feljebb a skilljeim értékei. De akkor úgy látszik ez a természetes. Ha jól emlékszem te is ooo1.31 LITE és -itt jön a lényeg- 3x-os fejl.lassítással játszol.?. Uazze milyen lehet az 5x? <#wilting>
PiszkosFred
Ajánlom CS@ mester "lakberendezés" cikkeit a HQn, talán azokkal meg tudod oldani a dolgot. Ha a magamfajta pancser is be tudott anno ezek alapján rendezni egy szép kis házikót, fixre, akkor szerintem te is megpróbálhatod. Mert így lehet hogy akár egy napig is eltökölsz vele, de egy életre úgy marad minden, és úgy fog kinézni ahogy neked tetszik. Ennyi ráfordított idõt megér a dolog ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nuxa
Csak az 'ö' az újdonság, a többit betartottam/figyelembe vettem. Kösz!

Because cheese...

Alig öt hozzászólással elöbb volt ez a kérdés, de annyi baj legyen: az "ö" gombot kell megnyomni a 0-hoz, ugyanis a játékon bellül angol billentyûzetként viselkedik.

Igen néha nálam is belesülyed egy picit az asztalba. A házadban: Ha nem vettél fel egy tárgyat az inventorydba akkor kb három nap múlva minden visszakerül a helyére (magátol, bejárónõ vagy ami tetszik). Ha felvetted és leraktad akkor ott marad ahol hagytad.

Nuxa
Elõfordult-e már veletek az, hogy pl. berendeztetek egy asztalt, tele pohárral, tányérral, meg mindennel ami kell és elhagytad a házat, késõbb visszamentél és a tárgyak belesüllyedtek az asztalba? Ez azért zaveró, mert mikor megérintesz egy telizsúfolt asztalon lévõ poharat, ami bele van süllyedve, hirtelen kirepül belõle és az 5 perces munkád oda.

Másik kérdés: a konzolban hogyan lehet nullát írni? Elég furcsán oldották meg, mert a 0 hozza elõ a konzolt és az is zárja be, tehát mikor pl. be szeretném írni a SetScale 0.5-öt a 0 lenyomásakor bezárul a konzol. Ja és a numerikus-padon nem fogadja el a nullát.

Because cheese...

koschwarz
<#worship>

akkor reméljük lesz megoldás a KotN-ra is<#smile>

Na ugye. 😊