41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#30314 ez a mod sztem jó lehet tudsz venni csuklyákat + hozzá illő cuccokat.. nekem nem ez van de sztem letöltöm ezt is :)
szerk: most olvasom h amit használtam az bele van építve ebbe :) -
#30313 Bocs, de még kezdő vagyok. Mire gondolsz? -
AC2 #30312 A DB-s cucc nem teszi meg, amit akkor kapsz meg amikor speaker leszel? -
#30311 Van egy tolvaj-orvgyilkos beállítottságú karakterem, de nem tudom, honnan szerezhetnék hozzá illő ruhát. Most konkrétan valami csuklyára és köpenyre vagy valami hasonlóra gondoltam. Honnan tudnék ilyet szerezni? -
#30310 ja -
#30309 a kiegészitöhöz kell az alap játék?
[egy ideje nem tolta] -
#30308 Diablo 2 -
#30307 Nini,
Horadric Cube mod! -
#30306 igen, a natural env.-ben engem is zavart, hogy sokszor "napokig" esett, meg a legváratlanabb alkalmakkor esett a hó...viszont az fantasztikus, amikor olyan vihar van, hogy az orromig sem látok -
ashead #30305 Egyszerű, Martinnak bármely daedra artifact jó, tehát bármely a daedra küldetések végrehajtásáért kapott tárgyat odaadhatod neki. Én a Volendrungot adtam neki. -
#30304 köszi mindkettőtöknek, utánanézek a NE javításnak. :) -
#30303 Egyszer ez lehet az evszakok miatt is, amit mar emlitettek. De ha hasznalod a Natural Enviroment modot, az is okozhatja. Elvileg van mar hozza javitas, ami csokkenti az esok gyakorisagat. -
#30302 vanmegoldás rá h más artifactot adj át neki az azurastar helyett...majd mindjárt jönegy nagyokos és kisegít -
Nuke1988 #30301 Sziasztok! Van egy fontos kérdésem. A fő küldiknél Martin le akarja nyúlni az azura's star-omat és azt mondja csak évszázadok múlva fog visszatérni. De én nem akarom neki odaadni mert kell. Mit csináljak? -
mial #30300 na megvan a küldets most a kémek nem megy a captain budtol kell megkérdeni a kémekröl mivan amugy valami jealrs olders document van a küldetésbe irva ugyhogy lehet hogy nem oda kell menni -
#30299 Mert a világ lapos mint egy tányér és a szélein leesel. :D -
mial #30298 bocs nem kémek a megvilágosodás utja -
#30297 Évszakok vannak a játékban, ki van írva az idő mellé. -
#30296 Jaja nálam volt hogy hetekig szar idő volt:( -
#30295 helo. volt már valakinek olyan hogy folyamatosan esett az eső? még ha fw-vel átállítom clear-re, akkor is megered pár perc mulva. -
mial #30294 akkor nem megyek át de akkor is a kémek küldetésnél mit kell csinálni amikor megvan mind a négy föleg hogy tar meenat nem találom sehol akihez vissza kell menni mert a térkép nem jelöli hol van -
do2 #30293 vagyis nem gyalogoltam, lovagoltam:) -
do2 #30292 én is átmentem a határon kb 8 percig gyalogoltam már nem volt semmi se
mintha 1 sivatagba lettem volna, aztán 1x csak leestem a földszélén a semmibe:)
-
#30291 egyszer láttam egy videót, amin valaki úgymond átment a határon, de ennyi, igazából semmi nem volt csak ismétlődő erdők, meg dombok, semmi értelme átmenni -
do2 #30290 HQ-ba nem minden van azért leirva! amit lehet azt onnan kinéztem
-
#30289 ott van a HQ-n végigjátszás... -
do2 #30288 Na ennél a küldetésnél nemtalálok kulcsot a környéken mindenhol néztem:(
itt van 3 kép róla, de csak simán beirom mert nem akarom hogy csak békát mutasson
http://kepfeltolto.hu/2007/5/4/puf.jpg
http://kepfeltolto.hu/2007/5/4/pui.jpg
http://kepfeltolto.hu/2007/5/4/pun.jpg
SZóval aki tudja hol van hozzá a kulcs az légyszi mondja meg
-
do2 #30287 Ja és végre 2 giga van a gépembe dualba megy:) igy már 1 kcisivel gyorsabb:)
-
do2 #30286 Saga segitesz pár küldetés megoldásában ?:D régebben is segitettél:D kéne a helped, még a simával nyomulok:D
1 csomó küldetésnek az uccsó felét nemtom megcsinálni, mert nem tom mit kell:)
-
SaGa Jr #30285 Az Tears of the Savior. A földön heverő könyneket kell begyűjtened, ahogyan a feladat leírásában is megleled. Keresgess szorgosan, mert kijelezve nem lesznek. -
SaGa Jr #30284 Felejtsd el. Semmi módon és abszolúte semmikor nem fogsz átkelni a határon. Nincs is leprogramozva, mert nem része a játéknak, hogy mi van a határon túl. -
mial #30283 bocs a 2ért megakadta gép egy kicsit:D -
mial #30282 ja és képet nemtudok csinálni hiába a print screen mega hypersnap 6 nem csinál semmit -
mial #30281 ja és képet nemtudok csinálni hiába a print screen mega hypersnap 6 nem csinál semmit -
mial #30280 ja és még 1 küldi amit nemértettem a tears of shavior amikor egy barlangba pár farkas aztán egy fagyos ajto benyitok középen egy jégtömb és nemtok mit csinálni ütöm vágom fagygömb tüzgömb stb és semmi és az a sz*r jég nagyon sebez is tehát lécci segitség -
mial #30279 ja és a föküldetésnél van egy gondom ugye a 4 könyvet meg kell keresni a mithic ügynökös küldetés ahol be kell menni a csatornába stb na megvan az összes köny visszamentem a csajhoz(ha az volt nem tudtam eldönteni)és azt mondta várjak egy kicsit vártam is egy évet :d börtönben és utána visszamentem az egyetemre mivel elöször ott találkoztam vele és nem találtam tudtok segiteni mert nem találom képet is rakok fel ha kell -
mial #30278 de valami mod vagy valami script piszkálással sem lehet átmenni?mert nekem a határon azt irja még nem mehetsz át tehát késöbb igen ezt szedtem ki a szövegböl -
#30277 Marpedig nem lehet ;] Illetoleg ebben a reszben - a IV-ben - nem. Most csak a kozponti tartomanyban, Cyrodiilban maszkalhatsz, beleertve az Oblivion es a Shivering Isles letsikokat is. De a kornyezo tartomanyokba nem mehetsz at. -
#30276 az biztos mindenestre, hogy ha valaki nem használ erre modot, akkor legalább 25-30-as szintet illik mindenkinek elérnie, függetlenül attól hogy mennyi skillpontja van, mert egy csomó küldetést csak ezeken a szinteken adják meg, illetve a szintfüggő jutalmak is ezeken a szinteken a legértékesebbek. -
#30275 Nos én lementem a főváros alatt a cstornákba legutóbb is és a bloodworks alatt van egy rakat vámpír. Első szinten kicsit problémásak voltak, főleg, mert egyedül mentem, de letaroltam őket, viszont egyik megharapott. Ojvé! Első végigjátszásomkor még a magasszintű vámpírcsodáknak senem sikerült ez, végre!