The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#mf1><#mf2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

amelyik játékos nem fél az istenek haragjától és kóddal mer jáccani annak itt egy nagy segítség nyomd meg a 0t és írd be: coc testinghall bevisz a tesztházba a játékba fellelhetõ összes tárgy benn van
Egyszerû redguard, igen, ezt eddig is tudtam de most inkább azt írd le hogy milyen fajú a karaktered? <#vigyor1>

Fantusz
Öldököltem én is, amíg rá nem untam...
Irdatlan mennyiségû cuccot (rengeteg mágikus nyílvesszõt) össze lehet szedni, de 100-as erõvel, 100-as Alterationnal sem lehet mindent kihozni.

Angol tudás híján a történetet sajnos nem értem, "vakon" játszottam.

A városban békésnek tünik az élet, a karaktert betolakodónak tekintik, azonnal rátámadnak, ha észre veszik, a fõnök házánál is lehet némi csetepaté, de különben nyugisnak tünnek, annak ellenére, hogy mindenki talpig felfegyverkezve mászkál.

A két gyöngyöt megszerezve, a portálon átlépve vége a békességnek, városlakók csatáznak vámpírokkal.
Hiába segítettem leverni a vámpírokat, ugyanúgy rámtámadtak, mint a városban(mit keres az elzárt helyen egy idegen?)

Leverve a vámpírokat, a többi vámpírvadászt lehetõleg elkerülve jutottam a Mehrunes Razorhoz - újabb talány : deadra.
A vörös csuhás nõszemély rám támadott, meghalt - ez tiszta sor.
A deadra, akivel beszélt halottnak tünt, elloptam a szivét, ami nem is egyszerû deadra szív, valami különleges tulajdonsága van...
Amikor a kardhoz nyúltam a szívtelen deadra megtámadott - lehet, hogy nem is élt, de meghalt.

Talán valaki röviden elmesélhetné, mirõl szól igazából ez az egész történet?

újra kezdtem a játékot és egy Redguard vámpírral megyek XD
koschwarz
nekem nagyon bejött ez a mehrunes razoros barlangváros. én halomra öltem mindenkit, igaz, hogy egy eccerû redguard vagyok<#hehe>

Csacsi
Akkor az alapjátékban nincs benne. Nekem csak a sima van meg, az is xbox360-on. Szóval akkor nekem nem lesz ilyenem 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fantusz
Mit nem értel?

A Mehrunes Razor egy rövidkard, - a mod a Knight of the Nine lemezen is rajta van - a dungeon a játék legnagyobb barlangrendszere, egy egész városon át kell osonnod, vagy verekedned magad (de minek feleslegesen halomra ölni ott mindenkit?), késõbb jónéhány vámpírral is szembe nézhetel (azokat ne kiméld), és egy elég hosszadalmas kaland után ott állhatsz a Mehrunes Razor közelében, amely elõtt egy vörös ruhába öltözött nõ cseveg egy deadrával...

Nos az a vörös csuha a Bladeturn hood és a Spellturn cloak...

Csacsi
Nah ezzel nem juttottam elõbbre, de majd megtalálom 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fantusz
Mehrunes Razor...

A küldetés célja a kard megszerzése, de érdemes a lootolható tárgyakra koncentrálni (képtelenség mindet kihozni)
Sneak, vagy invisibility hasznos <#wink>

Fantusz
BUborÉK! <#buck>

Csacsi
És ezt a két szerkót hol találom meg?

A Blade of Woe már megvan, de 32640-es töltet kell bele, amit lélekkövekkel megtölteni egy rémálom. A Razor is jó, csak hamar kifogy, a Duskfang/Dawnfang viszont még nincs meg. A Shivering szigeteken még nem jártam a karimmal, majd egyszer oda is elmegyek. Azt a Paladinos modot még nem ismertem, köszi megnézem.

Samballah
sziasztok! hol lehet a játékban gyorsan sok aranyat összeszedni?

PsnID: YOULUPUKKI

koschwarz
technikailag alapból sem lehetséges, de próbáld meg erõltetni az nvidia kontrollpanelbõl az AA-t. egyébként nem tudom minek az AA, az obli textúrái alapból szép nagy felbontásúak, én 1280-ban nem látok recéket.

koschwarz
sajnállak érte, bár kétségtelen, hogy az alap, modolatlan obliviont tényleg meg lehet unni. poénból nemrég elkezdtem modolatlan oblivionnal egy karaktert, csak hogy összehasonlítsam az FCOM-mal modolt változattal, és mintha két különbözõ játékkal játszanék. oblivion és oblivion 2...<#hamm>

FCOM az, ami a martigens monster modot, francescot, warcry-t és oscurot hozza össze. fenomenális, bár akadnak még apró problémák, de szerencsére folyamatosan javítják. a végsõ verzió nemsokára várható.<#taps>

Fantusz
Egyedi pengék: Blade of Woe, Mehrunes Razor, Duskfang/Dawnfang.
Az utóbbi hosszúkard, egyedi szépség, napszak és megölt ellenség függvényében válltozik, sokan kedvelik, nekem éppen az állandó változás miatt nem tetszik.

Modokkal rengeteg fegyver, páncél berakható a játékba, s vannak amelyek jól is illeszkednek oda.
A Lost Paladins of the Divines a kedvencem ezek közül, egy komlett Paladin páncélzatot + 2 kardot ad, amelyek daedric minõségûek, de nincsen eltúlozva a mágikus tulajdonságuk.
A kard szépen lángol, light magic miatt a viselõje is világít, no meg a megütött ellenfél (fire demage 5 - 3sec)

beyczy
sziasztok! 8800GT videokarihoz elõ lehet csalogatni valahogy a HDR + AA beállítást? légyszi segítsetek kiv vagyok hogy néz így ki az amúgy is nagyon szép game. köszi

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Köszi az infót. De igazából olyan kardot kerestem, amit nem én tudok csinálni, hanem olyan egyedi, mint pl. a Goldbrand, az Ebony Blade, az Umbra, stb.

Carmang
JAJ NE!
Mesélj!
Hogyan történt? 😊

MEGTÖRTÉNT A TRAGÉDIA !MEGUNTAM A JÁTÉKOT !NEEEE
Fantusz
A Goldbrand csinos katana, én is kedvelem, de ha fogsz egy erõs Sigil követ, belerakod egy deadric hosszúkardba lesz egy csúnyább, de erõsebb fegyvered.

A Shivering Isles alakváltós kardját sokakkal ellentétben én nem favorizáltam túlságosan, váltogatja a sebzését (tûz-jég) szellemek, élõholtak ellen a jég nem sokat ér. - szép kard jól mutat a vitrinben...

meg tudnád mondani hogy mejik mod az?

koschwarz
ja<#smile>

Sziasztok.
Megszereztem a Goldbrand nevû kardot. Egész jó és már a Morrowind-ben is nagyon kedveltem ezt a fegyvert. Azt szeretném kérdezni, hogy találhatok ennél jobb kardot?

köszi szépen

bittos valami gonosz varásló megátkozott vagy pedig elkaptál valami betegséget stb... stb... stb... erre a legjobb megoldás ha bemész egy templomba és áldozol a kilencek oltáránál és akkor általába leveszi az atkokat betegségeket (legalábbis nálam 😄)
üdv
Az attribútumokat(strength, endurance, agility...) és a tulajdonságokat is(athletic,acrobatics, blunt) is csak 100as értékig lehet fejleszteni?

És miért csökkenhettek az attribútumaim és mivel állíthatnám õket helyre?
drain,disease meg ilyesmiket látok a buff/debuffjaimnál..
És csak a personalitymet írja ki kékkel 😞
gyárilag nemlehet, csak moddal (tesnexus.com-on láttam ilyesmit)

shift+click
jah még egy kérdés külsõ nézetben valahogy elõ lehet hozni valahogy a cél keresztet?

sziasztok nagyon az elején vagyok a játéknak azt szeretném meg kérdezni hogy a felesleges tárgyakat hogyan lehet eldobni. vagy van erre külön billentyû?

Fantusz
Nilphas Omellian - Imperial City, Marcet District, Merchant Inn.

A Battlehorn Castle felszerelési tárgyait is tõle kell megvenni, lehet a moddal került be a játékba, már a börtönbõl kiszabadulva is 80 fölötti a disposition, ami gyorsan felvihetõ 100-ra, nem utolsósorban 2000 (vagy 2500?) aranya van.

Fantusz
Érd el az Ach-Mages rangot és kapol egy robe-t <#wink>
I.C.-ben van egy kereskedõ (Staff-okat árul), nála vannak különbözõ robek lehet Arch-Mages is.

Legjobb szerkó egy mágusnak:
Bladeturn hood (Resist normal weapons:15, Reflect Demage:15, Shield:17)
Spellturn cloak ( Resist magic:15, Reflect spell:15, Spell absorption:15)

Képet próbálok berakni.

Szia!
Nilphas Omellian õt hol találom?

Fantusz
A disposition mellett érdemes arra is odafigyelni, mekkora a mercantile skillje az adott kereskedõnek. Az említett "fukar" hölgyet és is nagyon tudom utálni (ezért ki is raboltam), expert mercantile skillje van, csakúgy, mint a Rhaseda kovácsnak Chorrorban. A kvachi menekülttáborban van egy nõci mester mercantile-vel. Velük kezdõként nehéz jó üzletet kötni.

Nilphas Omellian-nal lehet a legjobb boltot csinálni, õ mindent megvesz jó áron.

54darkelf
nézd meg hogy mennek-e a ventilátorok a procidon a videjókártyádon.. lehet vmelyik nem megy úgy ahogy kell és túlmelegedés miatt restartol...
jah hogy szopná ki pedig írtó nagy ez a játék.
kinek mekkora már a karija ?
gaaben bakker neked még a géped is elelened van mi ?😄
ez már összeesküvés 😄😄
oks köszönöm.. És az vajon miért lehet hogy ha kilépek a játékból söt néha játék közben is újraindul a gép? :S
Este 6 körül megy el otthonról.

Oks de az nem megy el otthonról.. Ott bennt döglik egész nap.. MOst nem arról a részról beszélek amikor az a vörösfejû kereskedõt kell megfigyelni ahogy egy hátsó udvarban beszélget egy másik emberrel hanem utánna mikor azt a másikat követni kell az bemegy Agarmishoz, de az nekem onnan nem jön ki.
Carmang
Szerezz egy angol-magyar szótárt magadnak, ha tanácsolhatom.
De ne csak a térdedre tedd játék közben, hanem HASZNÁLD!

Carmang
Meg kell várni amíg elmegy otthonról. Utána osonj be, persze ne az õrök szeme elõtt csináld.

Van egy küldetés ahol egy fickót követni kell, aki bemegy egy házba de nemtok bemenni utánna mert ezt írja ki--> it appears that Agarmis is home, and the door is barred the inside... Gondolom valamivel el van torlaszolva belûlrõl az ajtó vagyis én így értelmezem de ott mit kell csinálni?
Csacsi
Még egy kérdés. Az ArcMages robe-ot nem tudja valaki hol találom? Elõre is köszi.