The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Esetleg Alteration skillre gyúrni, s töbek között a zárak is kinyilnak egy jó varázsigétõl <#crazya>#crazya>
De közben találtam egy sötét alakot, a városfalon kívül kóberolt, Shady Sam, ha jól emlékszem. Tõle tudtam venni 30-at 😊
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Thief guild elsõ nekifutásra, éjfélkor menyj imperial city waterfall vagy milyen nevû terület mellé, a városon kivül, ahol van pár kis faház, na ott nézz szét, ott lesz egy páncélba öltözött uriember 😊))
jólmegaszontam? :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Segítsetek, hol lehet lockpick-et vásárolni...?😄 Elsõ nagyobb vársot bejártam az egészet (elején vagyok még) de senki sem árul, már majdnem agyvérzést kaptam😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
"Minden út Imperial Citybe vezet!" <#idiota>#idiota>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudjuk azt is, hogy lesz lehetõség másikat szerezni késõbb, de valószinû akkor már nem is lesz érdekes, lesz helyette jobb (Black Hand)
A mini image meg egy Virtuális CD-meghajtóba mountolható kamu kép fájl (mds, mdf általában), ami arra jó, hogy nem kell krekkelni, az eredeti exe azt hiszi, hogy az eredeti cd van benn.
(The Elven Maiden küldi)
remélem nem zavarok senkit a gondjaimmal, legalább újraéled a topik 😊
Yup legújabb patch, tegnap húztam le, viszont mini-image alatt nem tudom mire gondolsz O.o
Az mi a fészkes, göröngyös ördög korbácsától lehet, hogy ez a rohadék játék állandó jelleggel kilép asztalra, hülye, gyökér windows-os hibaüzenettel? Kb 4 agyvérzést már kaptam e miatt.
Nem, nem olvasok el 19 ezer oldalt a fórumon, keresõ meg nem ér semmit, úgyis kipróbáltam minden lehetséges dolgot, amit itt írkáltak mások.
(új driver, régi driver, 59 másik driver, audio codec, video codec,felbontás,új patch,új crack,reinstall stb)
Valakinek van ötlete mit lehet vele csinálni? Esetleg valaki, akinek már megoldódott?
jaj de jó betegnek lenni, és itthon játszani ^^
Jó üzletet csináltál - a kereskedõ nulla aranyért átvette a kidobott darabot - venni sehol nem lehet, esetleg lehúzhatod valamelyik bérgyilkos testvéredrõl (kirúgnak érte, de meglesz a páncél)<#nyes>#nyes>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
amit a brotherhoodtol kaptam, a kapucnis része megmaradt, a ruha nem...
vissza tudom vhogy szerezni? tudok vhol ilyet venni?
elõre is köszi, mert nekem tetszett az a ruha
Összepakoltam egy halom modot, amik szebbé illetve nehezebbé teszik a játékot. Közben jól kitanulmányoztam a toolokoat, meg vagy 4x újratelepítettem az egészet, mert néha lehetetlen megállapítani, melyik mod verte agyon az egészet.
Javaslat a modokat használóknak: mindenképp érdemes minden modot, ami nem csak egy darab .esp-bõl áll betolni az obmm-be, omodot kreálni és azt aktiválni, úgy egyszerûbb a hibakeresés (bár nem tökéletes). Ezen kívül érdemes sakkozni a modok sorrendjével. Nem egyszerû, de nem is lehetetlen kialakítani olyan betöltési sorrendet, amikor kilépéskor nem száll el az oblivion. exe hibaüzenettel. Na ez a jó sorrend...
Az Archiveinvalidation funkciókat a különbözõ toolokban óvatosan kezeljük, mert mindegyik másképp hibázik. Van amelyik túl sok fájlt invalidál, így lesznek olyan textúrák, amik egyszerûen hiányoznak (pl nincs keze a börtönben a "blade" testõrségnek), de olyan is, ami beletúrhat a bsa fájlokba, visszavonhatatlanul.
Leginkább azért lettem nyûgös úgy estefelé, mert a börtönbõl kifele, az uralkodó halálakor találtam a földön egy második katanát is, Renault parancsnoké mellé, közvetlenül az amulet átadása után. sajnos felvettem, így amikor a parancsnokét elvette Baurus, a másik is eltünt... Visszatöltés után meg nem találtam másikat...
Amúgy ha valaki szereti a nagyon nehéz kezdést, érdemes a newstarts modot felrakni. Ez 7-8 új kezdõpontot berak, választani lehet közülük. Az egyik a börtöncella, teljesen normál kezdés. A többinél különbözõ szinvonalú, saját házzal kezd az ember, a hozzá mérhetõ pénzzel (50-300 arany), meg egy darab családi fegyverrel. A legnehezebb a hajléktalan kezdés. Egy barlang kijárata mellett van a "hencsered" ezen kívül semmid, csak egy alap ruha, a barlangban bent meg egy csapat bandita, egy batlemage kiséretében...
Martint elvileg elég Weynom Priory-ig kisérni, de gyakorlatilag a Bruma közelében lévõ monostornál lehet tõle megszabadulni.
Páncélviselés: command humanoid, command creature spelleknél lehet igazából jelentõsége, páncélban csak 95% a varázslat hatékonysága (elõfordulhat, hogy az átállítani szándékozott lény rád támad - de valószinû nem is használsz ilyen spellt)
Mielõtt elveszed a Sigil követ érdemes egy gyorsmentést csinálni, s, ha nem tetszik a kõ, visszatöltve másikat ad...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sigil köveket máshol nem tudsz szerezni, a grand lélek-kövekkel lényegesen gyengébb enchantokat lehet csinálni.
20-as szint fölött már érdemes kapukat zárogatni, ekkor már a páncélokat, fegyvereket is dobálják a deadrák (bár mágus nem hord nehézpáncélt), és olykor gyûrût, amuletet is lehet lootolni tõlük.
A spell absorption mágusok ellen nagyon hasznos, a rádküldött varázslatot elnyelve azonnal visszatölti a manád (a breton alapból 50% resistens is a magickara)
A manával gazdálkodni kell, észnélküli varázslatokba nem szabad szorult helyzetben belemenni, az érintõs varázslatok (touch) lényegesen kevesebb manába kerülhetnek, mint a távolsági (target)
350-400 manával a legdrágább ésszerû varázslatokat is el lehet sütni megfelelõ idõt, helyet megválasztva.
Ne csinálj pazarló spelleket, amik azonnal lenullázzák a manakészletedet, fölöslegesek és önveszélyesek.
Kegyhelyek adnak olykor különbözõ fortify-t, de azokra nem lehet építeni a játékot - viseld a Spell Absorption amuletet, néhány fortify magickas, és spell absorptionos ruhadarabot, ha kevesled a manát, a varázslataidat jól megválasztva semmi gond nem lesz, akár a 300 is elegendõ lehet.
Pusztító spellekhez hozzáadva 1-2 másodperc paralyse-t jelentõsen növelhetõ a hatás, az illusion varázslatok többsége használható pusztításra is (költségesek, de hatékonyak) - jól kell válaszani <#wink>#wink>
(+ a mágiával, tárgyakkal magadra vett fortify magicka)
Egy Altronach csillagjegyû High Elfnek 100-as intelligenciával van 450 manája a többi fajnak csak kevesebb lehet.
A Dark Elf nem kap plusz manát, 100-as intelligenciával, Appentrice csillagjeggyel 300 a max + a magára szedett módosítók (tárgyak, varázslatok)
Tiszta mágusnak a High Elf, illetve a Breton a legjobb választás, 100, illetve 50 plusz manával indulnak
(különben meg a feltetthez hasonló kérdésekre nem lehet érdemben válaszolni - estleg 12-es Sneak-kal, 16-os blade skillel egy törrel lesbõl támadni...)
(oké, tudom, blade 😊
A Tolvajcéh annyiból elõnyös, még bérgyilkosoknak is, hogy közremûködésükkel a vérdíjaktól meg lehet szabadulni.