The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
ez e
aztán rögtön az alagútnál készítettem mégegy karaktert (talonban), akivel majd késõbb szándékozom játszani, õ pedig egy dark elf nõszemély
õ ni
az alagutas témára már én is rájöttem, azért is kezdtem teljesen az elejérõl, hogy mindent szépen összeszedjek, amit csak lehet..
Most a Mage Guild küldetéseket kezdtem el, és a Skingardinál megakadtam, ahol egy E betûs fickót kell megtalálni, aki egy barlangban rejtõzött el, és a zombik miatt nem hajlandó kimászni onnan. Na már most én lekaszaboltam az összes szörnyet, õ viszont még így sem szíveskedik kifáradni <#nemtudom>#nemtudom>
Kumiho #2179
A szép szõke antiszociális breton leányzót nyugdíjaztad? <#crazya>#crazya>
A börtön-alagútban érdemes feltápolni egy karaktert (light armor, heavy armor, block, sneak)
A kijárat elõtt csinálni egy mentést, s a késõbbi karaktareket már innen indítani.
Kilépés elõtt még mindent át lehet formálni rajta, beleértve a fajt, csillagjegyet, skilleket, de az addig megszerzett skillek megmaradnak.
amúgy üdv mindenkinek, most újra elõszedtem az obliviont, teljesen elõlrõl kezdtem, figyelembe véve itt pár "elhangzott" tanácsot, nagyon megörültem nekik, és rögtön neki is láttam a játéknak : DD
most kicsit máshogy álltam hozzá, pl többek között azt is elhatároztam, hogy sosem fogok fast travellt használni, maxt T betût : )
plusz hasonló apró változtatások az eddigi módszereimen, valamint az a szintlépõsdi jótanács is, amit 1-2 oldalral arrébb írt le valaki : )
Kumiho #2179
ha nem tudsz, akkor szívesen beírom a kérdésedet a megfelelõ topicba.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Felfedeztem, hogy a brumai kastély barakkjában a katonák, mikor elmennek aludni, átöltöznek. Lekapják a páncélt és egy normál vászon cuccban hajcsikálnak. Kerestem, hogy melyik script csinálja ezt a funkciót, mert rá lehetne húzni egyéb karakterekre is és nem lenne az a vicces helyzet, hogy amiben egésznap futkosnak, abban alszanak, amikor éjjel megyek betörõsködni. Illetve néha átöltözhetnének (pl mikor leteszik a melót és elmennek csatangolni az utcán egyet).
Nos csak annyit találtam,hogy vannak un AI package-k, amelyek közül az egyik a sleep. A baj az, hogy ezt nem tudom "kifejteni", azaz nem találom, hogy mi van benne. Lehet, hogy ez az XAI beépített rutinja és nem scriptelt, hanem kódolt funkció a programban?
Morrowind mikori játék?
tényleg ilyet lehet benne, hogy felveszed más ruháját, és annak azemberkéne is hisz a többi NPC? :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elakadtam az Oblivionba amikor vissza kell menni Martinhoz ! Megszereztem a kulcsot meg mindent és mikor visszakerülök a Hall-ba akkor a csaj azt mondja h "I'll never forget him." Lehetséges h meghalt????:S:S PLZ HELP ME ! A segítséget elõre is köszönöm !
Köszönettel:Rider555
Anyagi lehetõségeidtõl függõen próbálj meg minél hamarabb szert tenni egy feketére.
Tulajdonságokban jelentõs a különbség a tarka gebétõl a fekete lóig, mágiával lehet gyógyítani, pajzsot varázsolni a négylábú társra, de ezzel csak a manádat égeted el.
Ha már távolról észreveszed, hogy ellenség áll az utadban távolabb parkolj le a lóval.
Halhatatlanok, megölni nem tudják , de a rendszeres világgá szaladás idegesítõ lehet.
Shadowmere nagyobb harcos bármelyik ideiglenes kisérõnél, mégis megtörtént egyszer-kétszer, hogy a Will-o-wispek elõl elfutott (Oblivion lakók elöl viszont soha)
Itt csak amatör necromanták próbálnak dicsekedni különbözõ hullagyûjteményeikkel<#nyes>#nyes>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Kvatch-i kapuzárás után néhány nappal az Anvil-Skingrad közötti út mellett már nyílik 1-2 új kapu, s aztán folyamatosan a többi, elég csak kalandozni, s az iránytû jelzéseit figyelni (közeli felfedezetlen Oblivionkapuk)
Én még a STALKER-ben gyûjtöttem a hullákat egy konténerbe de olyan 40+ körül már a pályaszakaszra belépéskor fél percig is számolta a gép azt hogy a ragdoll hogyan "teszi le" a hullákat egymásra szal inkább abbahagytam <#idiota>#idiota>
(ha lesz egy erõsebb gépem fullosra fogom tölteni a konténert!!! <#gun>#gun>)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kérdés: az alapjátékban, modok nélkül a brumai lakosság hogy öltözik? Nálam esik a hó és mindenki térdnadrágban, egy szál ingben kóricál. Ha leveszem az NPCNewClothes modot akkor is. Ez normális? Mintha melegebb ruházatra emlékeznék az elsõ végigjátszásból. Vagy keverem a Morrowinddel?
Ja: a CS problémáim megoldódtak. Egyrészt az inventoriba úgy lehet berakni bármit, hogy egérrel oda kell vonszolni a tárgylistából (rakhattak volna egy menüt bele, de így is jó), másrészt némi mod sorend variálással, meg az NPCNewClothes-hez való régebbi "kiegészítõ" modok beszerzésével helyrejött a dolog. Némelyikbõl csak frissebb verziót sikerült korábban beszerezni és azzal nem volt jó.
A khajjit bõr problémát ugyan nem értem mitõl, de az is megjavult. Mint kiderült az Eshmes 3.0-ban (meg a korábbiakban is) a footfemale.dds úgy néz ki, hogy a jobb alsó negyedében van a tényleges textúra, a többi részen meg többször ismételve egy felirat: 1024x1024, reference, do not change. Vagy valami ilyesmi. A többi hasonló dds esetén vagy a teljes kép a mintázat, vagy a bal alsó sarokban van a textúra, kiterítve. Mindegy, az este jól mûködött...
Vazze ezt ha elõbb tudom <#falbav>#falbav>
Régen játszom az Oblivionnal, ennek ellenére a paci csere-bere nem teljesen tiszta elõttem.
Elképzelhetõ, hogy ezután is "követni fog" a lovad, hiába vitted vissza: "a lovad a városkapunál vár rád"
Van egy daedra-küldetés, amikor Unicornis szarvat kell szerezni.
Ritkán látni Unicornis háton kalandozókat, a lehetõséget egyik karakteremmel sem hagytam ki, pedig megvan a rövidke mókának az ára: elveszett a lovam.
A tarka villámléptût nem sajnáltam, de amikor arra döbbentem rá, hogy Shadowmere nem vár többet a városkapunál....
Próbáltam megkeresni, de nem találtam.
Lovat soha nem vásároltam még, gondolom ott is az lehet, hogy az új lecseréli a régi társat - vagy esetleg egy ménest is össze lehet vásárolni?
Ahogy az mennyire beteges, ha valaki max. 3-4 alkalommal használta a "fast travel" -t? :-)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Az igazi szerepjátékos...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu