129
  • Tomo15
    Amúgy szerintem nagyon ütősre sikeredett, de van egy nagy hibája. A pályák külső részeinél simán lemegy az fps 20-30-ra, pedig nincs olyan gyenge gépem. Így már nem játszható rendesen. Ez másnál is probléma, úgyhogy megprobálják kijavítani a hibát. Remélem a közeledő patchebn már orvosolva lesz.
  • alma2
    100 %-ig egyertek azzal amit a mondokad vegen irtal, ilyen is ritka nalam :)
    ha leer egyszer valahara, akkor megosztom en is a velemenyem.
  • Tomo15
    Nem valószínű.
  • TerranceG
    Virágpiacos...
    jó szöveg
  • DummyBoy
    Virágpiacos HL2 alól futhat ez? :)
  • Petko
    próbáltam tegnap éjjel, de csak főképp haverral magán szerverbe
    kivitelezésben nagyon profi, nagyon szép art kivitelezés, eszméletelen jó hangok, nagyon jó hangulat, nagyon jó fegyverek, jó sebzésbeállítás
    a gyakorlatban csak néhány percet nyomtam tegnap, és ott már van néhány dolog ami kicsit árnyalja a dolgot sztem:
    ad 1, senki se akar "terrorista" lenni, és farmer/t-shirt/turbán együttesben egy papucsos aks fickóval rohangálni, szóval alaban 32 főre van kitalálva a játék... és ebből 16 nak insugent-nek kéne lennie
    ad 2, a játékban erőltették a realisztikusságot, ezért megint elkövetik a szokásos nagyokosok hibáját hogy nem raknak bele megfelelő helyzetmutató eszközöket... egy iránytűn kivül ami muatja a szakaszparancsnokot meg a jelenlegi objectivot nincs semmi benne... nincs minimap, taktikai map, és a legdurvább hogy gőzöd sincs hogy kire tartod a fegyvert vagy egyáltalán hogy lelőssz e valakit vagy kit lőssz le... nincs semmilyen kill üzenet, meg kill stat... csak a menet végén összesítődnek a pontok. Erre ugye a szokásos duma hogy a valóságban sincs minimap, stb. de erre mondom én hogy a valóságban van egy 200 fokos periferiás látása valakinek, egy olyan térhallása amivel néhány fok pontosan meg tudja határozni hogy valamilyen hang honnan jön stb., szóval egy 17 colos monitoron nincs az az isten hogy valaki minimálisan is megközelítse a helyzetfelismerését egy katonának.
  • dicehater
    Valaki probalta mar? Azt irjak a hivatalos oldalon hogy ha lehet 24 jatekosnal ne nagyon rohangaljon tobb a szervereken...
  • Tomo15
    Kijött a mod! Innen tölthetitek.
  • Tomo15
    Egy órán belül tölthető a mod a fileplanetről!
  • Petko
    kurva nagy vaporware...
    ennyire béna mod csapatot még nem láttam mint ezeek
  • Tomo15
    Valszeg ma már kiadják, ha nem jön közbe semmi.
  • TerranceG
    semmi
  • Tomo15
    Jaja! Már nagyon várom:)
  • switch
    Holnap lesz a nagy nap !
  • Tomo15
    Június végét írtak, úgyhogy van még pár napjuk;)
  • TerranceG
    Júniusban lesz kiadva. Ma már 26 é s sehol...
  • ZsozS
    Sziasztok!
    Nekem elég szimpatikus a gama, már nagyon várom...
  • Nyers
    Egész korrektre sikerült!
  • switch
    Frissult a hivatalos oldal : Link

Uj trailer is van !

• switch
    4 uj video es 4 panorama kep Link

egesz jok
  • Nyers
    Kösz a linket, nem rossz, de gondolom még mindig sok a teendő a cuccal, hiszen nem sokat mutat a videórészlet.
  • switch
    Hi all !

Ha ellatogattok erre a weboldalra es elinditjatok a beagyazott videot akkor (a reklam utan)1:35-nel lathattok a jatekbol reszletet.

• Nyers
  • Nyers
    Frissült tartalom, új képek, zene: hiv. oldal.
  • Nyers
    Ins home page új design-t kapott és a média cuccok között ingame képek.

• ZsozS
    hja!
    csak mikó' adják már ki?!!
  • switch
    brutális

• Tomo15
    Ez nagyon durva jól néz ki
  • Nyers
    Az első hullám

• ZsozS
    hiho!
    jól halad ez a kiegészítő...
  • Nyers
    Sikerült egy kiváló zeneszerezőt, Rich-et az INS csapatába bevonni, első munkája - Insurgency Anthem - igen jóra sikerült, tehetséges egy gyerek!
    Evert elhagyta a fejlesztőcsapatot, ezentúl a GR3 PC-s verzióján munkálkodik a GRIN csapatában. Hiába, egyre nagyobb a mod elismertége gamer körökben.
  • Nyers
    Hát azért, hogy amikor majd eldübörög melletted egy csodaszép tank az állad leessen! ;)
  • dronkZero
    "A járművek AI vezéreltek lesznek, kivéve a szállítójárműveket"

Hát ez meg miap*csa? Akkor meg mit villognak mindenféle übercsodaszép tankkal? :]
  • Nyers
    Keményen dolgozik mindenki a projecten, de még mindig várat magára a nagy durranás (média csomag, béta teszt), mivel nem adnak ki félkész cuccot a kezükből. Kezdem unni ...
    Humvee interior, a többi belső privát kép is nagyon szép, csak lesz belőle valami!
  • Nyers
    Kisebb update a hivatalos oldalról:
    - legközelebbi media frissítésük igazi szenzáció lesz állításuk szerint (egy kemény PR elvet követnek - ergo maximalisták, csak minőségi stuff hagyhatja el a hivatalos oldalt, ezért ilyen ritkán jelentkeznek)
    - egy ifjú titán INS háttérkép-ét azért közzénk dobják, nehogy népfelkelés legyen a dologból
  • Nyers
    Nem valami nagy a pörgés!
    Némi friss információ a hivatalos oldalról! Elsőként fontos megemlíteni, hogy kicsit kipofozták és jó néhány jármű modellel megleptek minket, némelyik már egész pofás! M84, Abrams
    Rakat interview is felkerült a fejlesztőkkel, a lényeg: elég profin dolgoznak sztem, nem is tesznek ki csak saját texturás képeket, mivel HL2-eseket nem használnak és így sok a meló, míg elfogadható lesz a végeredmény. Csak multira lesz kihegyezve és reményeik szerint igen jó taktikai játék van készülőben a kezük alatt. A járművek AI vezéreltek lesznek, kivéve a szállítójárműveket (Humvee, Land Rover, 'Technical'). Aki mélyebben el akar mélyülni a dologban erre tessék!
  • dronkZero
    Háááát, ez elég kopár, meg szögletes...
  • Nyers
    A hivatalos oldalon 2 "új" kép bukkant fel tavaly, gondolom megosztom veletek, úgyse látta még senki őket!
    Humvee T72

A karácsonyi angol PCGamer szerint a játék készenléti állapota 40%!
    Mikor fogunk mi ezzel gamezni?
  • ZsozS
    Sziasztok!

2 kép az INSURGENCY modifikációról

• Lacc
    Hát eddig vagy 2 biztos. Ebből le is lehet vonni a következtetést, hogy mindegyik sourceos lesz...