INSURGENCY

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal nincs gond, csak gondoltam össze lehetne hozni a Magyar játékosokat, mert ez egy nagyon jó FPS :-) Akár szervert is lehetne indítani, ha van rá igény! :-) Üdv, HUNter

kekeN7
Inkább pacsizz le külföldiekkel, azzal sokkal többre mész.

Sziasztok! Magyar szerver & játékosok?

Ryder7
Sziasztok!

YouTube csatornámon most Insurgency-t sorsolok ki egy hét múlva. Bár annak aki itt van, valószínűleg már megvan a játék, ismerősötöknek még jól jöhet: https://www.youtube.com/watch?v=97iqpulmSxM

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Valaki játszik még ezzel a játékkal? Nekem nagyon bejön, jó lenne csapatban nyomni. :)

bosco05
elég halott a topik, pedig jó játék, haverokkal napi szinten túrjuk
insurgency játékost keresek steam nevem dj_shiffer
10 éve készülõ projekt...nem semmi <#crazya>
Fpocok
Nem rossz, nem rossz...

http://www.youtube.com/v/iMxjlHU9u38&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Parasite Eve 2, best game EVER!

Malakai
Raise the dead!

On: Standalonet játsza errefelé valaki?
Egy hete kb kijött early accessbõl.

@steam

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Letöltöttem de nem steamen csak acreate battle tudok felmenni.
Akkor ha veszek egy l2dm-et akkor tudok vele játszani?

FSpofon
ha nem eredeti akkor nem tudnál felmenni a serverekre akkor se ha friss lenne.

4 euro (1100ft) egy hl2dm amivel minden moddal lehet játszani, kivéve pár single playert amihez kellenek újabb hl2 részek.

Arab money

csak mert nincs half life2-m mer source-m se steamesbe

És ha nem vagyok steames? Legalábbis ezzel a játékkal nem. Nem lehet letölteni a frissítést?

bakvarnyu
A steam frissiti magatol az ujabb verziora

Hello!
Én letöltöttem, magamba nézegettem nekem tetszik. Csak mikor mennék fel egy rendes szeróra akkor kiírja "Your map differs from the server's." mindenféle mapnál. Nmetudom én vagy a hülye vagy valamit csinálni kell vele =)

Nekem elsore csak az tunt fel hogy nincs az a megszokot hang ami eddig volt ha kiurult a tar. Tegnap joparszor megszivtam. Szerintem nem rossz az uj verzio. Par palyan kisebb nagyobb valtozas tortent.
bakvarnyu
Nahh pont azon gondolkoztam mivel kén játszani akkor ezt meglessük.

morphologu
szerintem tökre szar lettek a fegyverek. Régi jobb volt.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

[Rush]
kaidták a frissítést....

hTTp://ror.hu/

solo
Jólenne, talán lesznek új játékosok.Nemértem miért ennyire "népszerûtlen" amihez kis ész meg taktika kell már nem is olyan jó játék?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

[Rush]
most nyomtam pár kört...úgy néz ki elég hozzá a vid karihoz kapott HL2:EP2....

bakvarnyu
Nemsokára jön valami frissítés hozzá azt írják az oldalukon.

Hali!

Nekem a videokartyahoz adott hl2-vel megy. Tehat valoszinu az is eleg hozza. Rengeteg szerver fut a neten. Sok szerveren teljesen jol lehet jatszani. Nemet es francia szervereket ajanlom. Persze a franciakon el kell viselni a dumajukat(sajnos folyamatosan). Sajnos ahoz kepest hogy mar milyen regota kint van eleg sok boszanto apro kis hiba talalhato bent. Ezek egy resze a program hibaja a tobbi a palya keszitoke. A palyakon rengeteg helyen talahato atlohatetlen objektum. Persze mindig a te oldaladrol. Ezeket sajnos muszaly kiismerni. Kapasbol tudnek a gyari palyakon 10-15-ot felsorolni. Nem gyari palyakon termeszetesen meg tobb ilyen hiba talahato.
[Rush]
HL2:EP 2 elég hozzá? elõreis kösz

Nathan66
3.0 mikor lesz már? Igazán nem ártana már a multicore támogatás..

morphologu
<#falbav> Ez nagyon vicces, mostanában a dust2 pályán játszogatok és elég érdekes dolgok vannak itt néha. Pl. fejbe lövõn az ipsét, és vígan megy tovább, meg egy tárral bele engedek az ellenfélbe és semmi. Távcsöves puskával közelrõl bele nyomtan 4-5 és láttam hogy átlövõm, õ meg egy szaros pisztollyal lelõ. <#wilting> és ne b***** meg az ideg.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

bakvarnyu
Ez egy igen jó kis mod, ráadásul vannak még egyéb jó HL2 modok is (pl Age of Chivalry) szóval sztem megéri azt a kétezret.

Thx.Akkor majd nézek valami alkalmas progit.
Fenének adtam el annó a CS:Source-ot,most jól jönne...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zomgzerg
Elég a hl2dm-et megvenni (videokártyához adott ingyenes nem jó), az meg csak 5 euro. Magyar serverekre ne nagyon számíts, de mindig lehet jót találni sok playerrel.

Üdv!
Arról érdeklõdnék mennyire népszerû ez mod?A sok CoD4 után kiprobálnék valami realisztikusabbat,ez meg pár videó alapján tetszetõsnek tünik,de ahogy nézem venni kéne hozzá egy eredeti HL2-t,potyára meg azért mégse.Szóval van pár szerver általában ahova fel lehet menni lõdözni kicsit?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hali!

Egyre tobb magyarral talakozom a szervereken. Megis kihalt ez a forum<#szomoru1>. Pedig nagyon jo kis mod. Aki a cs-nel tobbre vagyik az nyugodt szivvel kiprobalhatja nem fogja megbanni.
bakvarnyu
mivel kb öten játszunk vele sztem senki se fogja tudni <#vigyor1>
xp vissza oszt annyi

csokalaci
Sziasztok!
Nekem az a poblémám hogy amint betölt a pálya és választok embert, lefagy és kilép a játék.
Vistám van xp-n mûködött mi lehet a baj?

http://facebook.com/musicleander

Szia!

Milyen patch-re gondoltal? Nekem is volt gondom vele mikor a steam-et atallitottam magyar nyelvure. miota visszaallitottam azota nincs vele gond.
morphologu
Tud valaki valami normális patchat, nekem folyamatosan kilép mielött elindulna a pálya (crashel)

Sziasztok!

Latom sajnos senki nem valaszolt az elozo kerdesemre. Nagyon kihalt a forum. En kezdek eleg jol belelendulni a jatekba. Bar azert meg van egy-ket dolog ami nem tiszta.
Van egy gondom nem tudom bug a jatekban vagy csak grafikai beallitason mulik. A lenyeg szabad szemmel latom az ellenfelet (sniper) oke belenezek a tavcsobe es nem latom csak a kod hatart. Ujra kitekintek latom megint, vissza tavcsobe megint nem latom. Tokom ha ez bug hihetetlen hogy eddig nem javitottak ki. Ezt a kodhatart lehet allitani a jatekban?
Uhh igen, az a francia szerver. Néha én is fennt vagyok rajta de kb. 20 perc után üvölteni tudnék a fejfájástól. Nem bírom a francia nyelvet hallgatni, bármelyik nyelvet megtanulnám elõbb mint azt.
Tegnap volt érdekes egy német szerveren, a Sinjair map-on. Két iraki sniper mindenkit leszedet már az amcsi spawnpoint közelében amint láthatóak lettek. Közben meg két srác a mi oldalunkon ráült a sniperre, kivonultak a pálya oldalára befeküdtek egy bokorba, õk se láttak senkit, de õket se látták. Utánna nem értették miért lõtték õket a spawnpointnál.
Sziasztok!

En is tolom mar egy ideje ezt a modot. Mostanaban megint ujra sokat. Egesz jol megy bar itt is vannak hegylako kolkok, akiket keptelenseg lelonni. A masik tipus meg barhol vagy a palyan siman fejbe lo meg egy godor aljaban fekve is. Van egy-ket szerver ahol viszonylag normalisan lehet jatszani. Az egyik egy francia szerver. Bar ok meg vegig pofaznak a jatek alatt:D. ami kicsit idegesito egy ido utan. 2-3 haverom is tolja neha. Magyar szerveren is lehetne tolni de szerintem ahoz legalab 10-16fo kellene.
solo
nah, nemrégiben átrakták ezt is 11 es source enginre.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kár, unom hogy a komolyabb szerverekre mindig betörnek kis 13 éves német gyerekek akik összekeverik a játékot az UT-vel.
solo
Néha van pár magyar szerver, el it tûnnek:L

Üdv! Azt szeretném megtudni van-e valamilyen komolyabb magyar szerver ahol azok gyûlnek össze akik taktikázni akarnak, nem csak standard tdm-ezni. A játék nagyon jó, de nemtudom miért nem találok magyar közösséget.
solo
Hát, ez van sajna.Nekem am nagyon tetszik az a 4-5 pálya is.

bakvarnyu
azt nem szeretem minden szerveren ugyanaz a 4-5 pálya megy, így elég hamar megunja az ember

morphologu
Megprobáltam de igysem jó na mind1 nemérdekel majd egyszer biztos menni fog.

solo
Figy, még egyet megpróbálhatsz.
Asszem a steamclient vagy milyen dll-t töröld, és akkor frissÍti az egészet.Ha nem megy, akkor reinstall az egész.

morphologu
Hát én le sz**** már keztem örülni hogy találtam egy tök jó játékot, erre annyi neki. De köszi szépen.

Oldal 1 / 3Következő →