129
  • kingx
    Sziasztok!

En is tolom mar egy ideje ezt a modot. Mostanaban megint ujra sokat. Egesz jol megy bar itt is vannak hegylako kolkok, akiket keptelenseg lelonni. A masik tipus meg barhol vagy a palyan siman fejbe lo meg egy godor aljaban fekve is. Van egy-ket szerver ahol viszonylag normalisan lehet jatszani. Az egyik egy francia szerver. Bar ok meg vegig pofaznak a jatek alatt:D. ami kicsit idegesito egy ido utan. 2-3 haverom is tolja neha. Magyar szerveren is lehetne tolni de szerintem ahoz legalab 10-16fo kellene.
  • solo
    nah, nemrégiben átrakták ezt is 11 es source enginre.
  • stefaan
    Kár, unom hogy a komolyabb szerverekre mindig betörnek kis 13 éves német gyerekek akik összekeverik a játékot az UT-vel.
  • solo
    Néha van pár magyar szerver, el it tűnnek:L
  • stefaan
    Üdv! Azt szeretném megtudni van-e valamilyen komolyabb magyar szerver ahol azok gyűlnek össze akik taktikázni akarnak, nem csak standard tdm-ezni. A játék nagyon jó, de nemtudom miért nem találok magyar közösséget.
  • solo
    Hát, ez van sajna.Nekem am nagyon tetszik az a 4-5 pálya is.
  • bakvarnyu
    azt nem szeretem minden szerveren ugyanaz a 4-5 pálya megy, így elég hamar megunja az ember
  • morphologu
    Megprobáltam de igysem jó na mind1 nemérdekel majd egyszer biztos menni fog.
  • solo
    Figy, még egyet megpróbálhatsz.
    Asszem a steamclient vagy milyen dll-t töröld, és akkor frissÍti az egészet.Ha nem megy, akkor reinstall az egész.
  • morphologu
    Hát én le sz**** már keztem örülni hogy találtam egy tök jó játékot, erre annyi neki. De köszi szépen.
  • solo
    Tökéletesen megy.Semmi baja.
  • solo
    Nemtudom.pill.megnézem nekem megy-e.
  • morphologu
    Nem állitottam át, reggel még ment most meg megvan halva. Kiválasztom a csapatot, a fegyvert és vége, meghal. Már újra telepitettem.
  • solo
    Nem állÍtottad magyarra a steam-et?
    Ha igen, állÍtsd vissza angolra.
  • morphologu
    Sziaszok. Tudja valaki mit lehet csinálni akkor ha HL2.exe híbát ir ki. Végre van egy jó kis game 3 napja játszogatok most meg öröké kilépTúd valaki gyogyírt erre.
  • solo
    Jaja :(
    Én éjjel-nappal ezzel játszok: D
  • Tomo15
    Kár hogy ennyire ki van halva ez a fórum:(
  • solo
    Hát, de ma mindenkinek elérhetővévált..
    És még messze béta.
  • bakvarnyu
    Mármint milyen béta? Ez a mod már vagy 1 éve kint van.
  • solo
    NA! 2 napja kintvan steam-en a BETA!
    Nyomulni kecijek!!!
  • theodor
    Már elég alkalmas mindenre a mód. Én napmintnap játszom vele. Csak néha vmiért kékhalállal meghal....
  • bakvarnyu
    Hát nekem Source sincs.
    De ez még csak valami béta igaz, nem a végleges?
    Sokan játszanak vele?
  • Stuller
    am. nemkell hozzá HL 2 (én anno a Multipakkot vettem meg ahhoz emg DoDS (rulz:D) meg CSS jár), elég ha a Source SDK-t leszeded Steamen...
  • bakvarnyu
    raksz be képeket?
  • ZsozS
    nemtom, nekem van...
  • bakvarnyu
    kell hozzá eredeti HL2?
  • gviski
    Hát igen, remélem lesznek még javitások, mert nekem nagyon bejön
  • k9duli
    Énis nagyon szeretem ez a játékot, de sajnos szerintem még nem alkalmas a klánozásra.
    Egyszerűen a borzasztó az a helyzet hogy néhol valami kilógó láthatatlan terep bug miatt elakad a golyó.
    Szerintem értitek miről beszélek, de ha lesz egy kis időm, egy két ilyen bugot csinálok kis videó formájában.És elküldöm az insurgency teamnek, mert jó lenne ha javítanának ezen.
  • gviski
    Nagyon tetszik, tegnap tettem fel... remélem minnél többen lesznek majd, és akár csapatokba (klánba) verődve lehet lövöldözni... én benne lennék...
  • alma2
    Ha emlekeim nem csalnak, ez igy volt legeloszor is, a rohanas mar nem kunszt egy mai katonanak :p
  • k9duli
    Ez a bug hogy annyit futsz amennyit akarsz az update után jött, vagy ezt kisem javították, vagy ez a normális?
  • Solid Snake
  • k9duli
    Na gondoltam hogy van insurgency topik is.
    Helyes!
    Akkor most patch teszt!
  • Tomo15
    Kijött a patch! A játék oldalán ottvannak a linkek!
  • ZsozS
    Sziasztok!
    nyomtam a gammát, sztem nagyon hangulatos, a fegyverek és a környezet nagyon szép lett... nekem nagyon bejön a game'
  • cmd
    Jó,még nem töléletes,de rmélem jobb lesz...
  • cmd
    Hahó mindenki! beta demo már van a gémről pl:www.fileplanet.com -ról már le lehet szedni,ha be vagytok reggelve persze.
    Én már leszedtem,kipróbáltam,nekem bejött.
    Üdv.
  • alma2
    Igen picit gepigenyes az utcakon, sok emberrel.

"Most jatszottam egy orat, kicsit meg nagy a kaosz emberek nem nagyon igazodnak el a palyakon, adott mennyisegu kasztot lehet valasztani, source motor ugye a hibaival es szepsegeivel egyutt, nem rossz aki eleg bator hozza, hogy kiprobalja.
    De, hogy itt is az amcsi sniper puska tobb lovetu, meg az iraki nem, nem igazsagos, mert mindkettotol egy loves a halal :)"

Amugy a leader szerintem vagy talan mindneki le tud pakolni tamadd vedd jelzeseket, es akkor mar a hud mutatja a "helyes" iranyt annak aki elteved.
  • alma2
    free total conversion, only Half-Life 2 and Steam required
  • Fox44
    Hello! HL2 vagy CSS mod ez?