Petko#44
próbáltam tegnap éjjel, de csak főképp haverral magán szerverbe
kivitelezésben nagyon profi, nagyon szép art kivitelezés, eszméletelen jó hangok, nagyon jó hangulat, nagyon jó fegyverek, jó sebzésbeállítás
a gyakorlatban csak néhány percet nyomtam tegnap, és ott már van néhány dolog ami kicsit árnyalja a dolgot sztem:
ad 1, senki se akar "terrorista" lenni, és farmer/t-shirt/turbán együttesben egy papucsos aks fickóval rohangálni, szóval alaban 32 főre van kitalálva a játék... és ebből 16 nak insugent-nek kéne lennie
ad 2, a játékban erőltették a realisztikusságot, ezért megint elkövetik a szokásos nagyokosok hibáját hogy nem raknak bele megfelelő helyzetmutató eszközöket... egy iránytűn kivül ami muatja a szakaszparancsnokot meg a jelenlegi objectivot nincs semmi benne... nincs minimap, taktikai map, és a legdurvább hogy gőzöd sincs hogy kire tartod a fegyvert vagy egyáltalán hogy lelőssz e valakit vagy kit lőssz le... nincs semmilyen kill üzenet, meg kill stat... csak a menet végén összesítődnek a pontok. Erre ugye a szokásos duma hogy a valóságban sincs minimap, stb. de erre mondom én hogy a valóságban van egy 200 fokos periferiás látása valakinek, egy olyan térhallása amivel néhány fok pontosan meg tudja határozni hogy valamilyen hang honnan jön stb., szóval egy 17 colos monitoron nincs az az isten hogy valaki minimálisan is megközelítse a helyzetfelismerését egy katonának.