Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki nem tudna nekem küldeni a Cabela's African Safari hoz 1 crack-et,mert nem indul el,de nincs hozzá crackem.elõreis köszi
pedig a megoldás az hogy lõjj le öt bivalyt.Talán próbáld meg távcsövön keresztül célozni,nálam nem jelentett problémát.
Üdv mindenkinek!

Cabela's African Safari... Botswana-i küldetés vége felé, amikor 5 bivalyt kell lelõni, hát sehogy sem jön össze, túl gyorsan megy az autó, visszafordulni nem lehet. Mi a megoldás? Ha valaki tudja, írjon!
Köszi
hali
tudnátok nekem írni jó vadászos játékokat és +köszönném a linkelnétek hozzá torrentcímeket is
elõreis köszi
Nem is kell leuszni a folyón!Bele kell menni a vizbe kerülgesd ki az ágakat közben nézd a túlpartot, hogy hol tudsz kimászni.Ha kimászol utánna lesz nehezebb mert szépen lekell majd ugrálnod egy hegyrõl.Egy párszor én csunyán landoltam
Scottt
Vkinek sikerült átjutni a dngh2ben leúszni a folyón mert 2lövéssel kinyirom a farkasokat de nem tok leúszni a folyón😞 tudna vki adni 1 savet???

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Éljen a cabelas outdoor andventure szinte úgy éreztem h én vagyok ott a szarvas bõgésnél szólt a bika én feleltem és egyre közeledett aztán már láttam és puff lelõttem erre mit ír ki:this not legal game hát az eszem megáll mit véttetem hmmm nagyon jó gamma sztem igazi vadászos nem habár a feladtatoknál nem tudom mit is kéne csinálni de azért jó lenne megcsinálni mit kell az adventureben ott a huntál az elsõ missben valahol washington környékén vok szarvas bõgés idején kirak elém 1 õzet lelövöm még van 1 másik engedélyem úgy h most lõjek még 1 õzt vagy mi??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

figyelj kudut lõnni igy lehet:Követned kell a piros kis pillangókat azokba belemész és megvárod mig eltünnek,egyébbként ut mellett vannak tehát nem nehéz megtalálni õket.És ezekbõl kb 3-4 kupacot kell találni.És uttánna megjelenik a kudu a térképeden.
CS@
#828 & #835

Szerbusztok ifjú vadászpalánták!
A Cabelas Safari .... -ban hogy a faszba lehet Kudut lõni?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Maradok Tisztelettel: Mocsok
DaemoonHunter
Azon a szerveren nem wowoztam még

dzsuvajoe
HI demon te hajdanan nem wowztal a kokima szerverén?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

DaemoonHunter
Besz
Valaki kipróbálta már NRA Varmint Hunting játékot?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Scottt
De nem igazam van az elõzõ(#862)õs szólásommal megvan vkinek a cabela dng-1 mert érdekelne honnan van meg

Firerock
hol van hozzá Crack vagy serial?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DaemoonHunter
Ha kell vkinek a Masterpiece Fishing 2-höz crack szóljon és küldöm a linket privben😊

Scottt
láni=látni (igen jobb lenne a vége)

Scottt
fuhhh hubertusra,nimródra,dianára legyen mondva h a dangerous hunts 2 az nagy nagy rakás fossss vagy is jó lenne az a bebaxxxxoztttt egér hát az mocsok idegesítõ tud lennni(látott már vki olyan farkast ami úgyborzolja a hátát mint a macskám a szomszéd kutyájára???,és olyat ami a helyett h nekem ugrana neki fut a fának és mikor támad úgy ugrál mint az 5éves az ugráló várban)yahhh olyan hülyét aki pisztollyal megy farkasra mert aki láni akar az szerezzebe az cabelas dangerous hunts 2tõt most keresgélem az 1et hátha van egér ahozz mit szóltatok jobbb mint a 2tõ (honann van meg)??????remélem igen

már megvan😄
Léci vki küldje el az Cabela's African Safari crackjét, mert nem lehet behozni az oldalt. Nagyon hálás lennék. PLS HELP!!!!!!!!!!!

Cím: [email protected]
gerypapa95
nem tudjátok honnan tom letölteni a trophy bass 4-hargászos játékot?? telj verz

★ G E R Y ★

Scottt
Yeah emg csináltam megy

Scottt
Letöltöttem az outdoor adventott és ien add countok vannak csak az egyikben van 1 képfile de azt a daemon nem látja pls help

Scottt
nem azt akartam irni h a bgh 06 az nem jó ha nem azt h nem rossz

Casper007
Tud valaki ajánlani egy jó horgász szimulátort?

Hello World!

Scottt
PLS help tudnátok 1 helyet ahonan megtom szerezni a dangerous hunts ot mert 88.7%nél megáltt az alaskan adv az is nézd a hátam ?????????(ugye nem)külömben a bgh06 az annyira enm jó csak az egér fosakszik a deer hunter nek van vmi 2006os változata??

DaemoonHunter
DaemoonHunter
Trial verz. se serial se crack eddig. Szedd le a Petri Heilt. Ahhoz legalább van 😉

Hy Fishing Simulator 2-õt honnan tudom leszedni?
Firerock
ez a teljes verzi?
vagy csak trial?

DaemoonHunter
és el tudod küldeni????????????????????????????????????????????????????????????????????
Visitor
szianekemmegvan

THE HUNTER coming soon ^^

Ez melyik játék?

geri vagyok keleviz - röl 12 éves imádok horgászni
hellosztok hol tudom letölteni a master piece fishing2-t (horgászos játék)
Firerock
sikerüüült😄

ez most milyen játék vadászos vagy halászos
hahalászos mi a címe köszi és akkor tudok segiteni ha meg mondod a címét!!!!
kinek van meg a trophy hunter 2003 akinek meg van az írjon minden nap felnézek ide
ja és azt szeretem volna kérdezni hogy ki tud valami jó horgászos játékot
????
Firerock
hááát ez nem igaz
nem tudom megtalálni azt a kudut
találtam 3 piros bogarat
de mind old
valaki segítsen vmit

Visitor
deer hunter 2005
deer hunter 2004
nem cabelas, bár a cabelanak is vannak szarvasvadász játékai

A fent említett 2 áll szvsz legközelebb az igazi vadászathoz, viszont csak szarvasra lehet lõni.

THE HUNTER coming soon ^^

CS@
Szorry benéztem a hozzászólásodat, mert azt hittem, hogy a BGH2007(AlaskanAdv)-re mondtad, hogy nem tetszik, de most látom, hogy a 2006ra írtad ezt. Akkor pedig nem valószínû, hogy az Outdoor tetszeni fog.
Ha mégis a kipróbálás mellett döntesz akkor a én a Cabela's Outdoor Advetures –re gondolok és nem az Outdoor Life: Sportsman's Challenge –re!
Úgy tudom, hogy a DH –kat is a Cabela csinálta, de azokban nem vagyok otthon, mert a ragadozóhiány zavar.

Scottt
a dh is cabelas??

Scottt
Hát irány a torrent oszt töltöm le az outdoort a tavaly bgh az a cabelas big game hunter 2005 season??

CS@
Még mindig nem találtad meg azon a pöcsöm kis zsebkendõnyi pályán azt az egy nyamvadt Kudut?
Kövesd a kis piros pillangó rajokat, esetleg próbáld meg elolvasni, amit idõnként kiír a játék.

CS@
Az AfricanSafari az bizony olyan nézd a hátam dolog, szerintem az egyik legpocsékabb vadászós játék, amit láttam. Bõvebben #819.
Az Outdoor –t tudom ajánlani vagy esetleg a tavalyi BGHt, ha pedig nem ragaszkodsz a ragadozókhoz, akkor a DH állítólag jó választás.

Firerock
elég jó játék
sztem ez az eddigi legjobb Hunter Game

Firerock
valaki segítsen plz

Scottt
Ugye a cab african safari oan nézd a hátam stilusu???ugye nem én a mai napom a töltéséer áldoztam 😞(kéne már vmi normális én most a cab big game hunter 06 ot nyomom de az a pocsék eér a menüben hát az mindig kiábrándít pls mondjatok 1 normálisat könyörgöm meg msot töltömm a dh-t nem tom meiket ha az is ien akkor fõbe lövöm magam külömben ha Én csinálnék ien tipusu gamet akkor eljutnátok a vadászok paradicsomába lenne egér a menüben meg csomó jó dolog::😄