Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
haha
csak ott még nem tartok
még nem sikerült megtalálni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hol tudom letölteni a master piece fishing2-t ja és melyikkel tekeri ki az orsot a fishing 2006-ban
CS@
Megcélzod a célkereszttel és megnyomod az egér ball gombját.

Firerock
császtok
leszettem a Cabelas AFrican Safarit
nagyon jo
csak az elsõ küdletésnél nemtudok Kudu-t lõni
ha valaki tud segíteni lécci tegye meg

DaemoonHunter
Nézd meg nem járt-e le a próbaidõ! A megoldás lehet még az hogy a Tálcát
eltûnteted: Tálca-Tálca zárolása ne legyen bejelölve!-Aztán elrejted.
Nekem így tökéletesen mûködik.

BBird
Köszönöm a kielégítõ választ! Lenyomozom a leírt játékokat, aztán remélhetõleg tetszeni is fog neki valamelyik. :-)
és az master piece fishing2-be se
hellosztoka petri heil horgász játékba nem engedi hogy belépjek mit csináljak légy szi irjatok
guardian hero
Egész jónak néz ki, kár hogy a hivatalos oldal szerint a full még nem jelent meg:

"> Purchasing Wild Earth : Photo Safari

Wild Earth will be available soon at retail and online software stores worldwide.

More details coming soon! Sign up to be notified."

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CS@
Szerintem a legjobb ilyen stílusú játék még mindig az Outdoor, de nagyon egzotikus vadállat abban sincs, medve, farkas, puma meg ilyenek vannak, de legalább megtámadnak.
Igazán egzotikus állatok a HU4 -ben vannak, de ez idegesítõen ocsmány, valamint a Cabela’s DangerousHunts –okban találhatóak még érdekes állatok(Tigris,Oroszlán,Hiéna,Kroki,Bivaly,ElefántST😎 ennek az elsõ részét annak idején szerettem, de a második szerintem pocsék lett.

Errõl a WildEarth –rõl eddig még nem is hallottam, de most fogtam magam és utánanéztem a játéknak, a készítõk oldalán található demó –t leszedtem és végig is nyomtam.
Vélemény: ez egy elég egyedi(na jó a ZooTycoon miatt nem annyira) és érdekes elképzelés nem tudom, hogy hosszútávon ez a dolog mennyire lehet szórakoztató, de most nagyon bejött attól függetlenül, hogy tulképp semmi értelme sincs. Ha ezt a játékot néhány vérbeli FPS rajongó meglátná, akkor szerintem szálanként tépné ki a haját, hogy egy ilyenben mégis mi lehet a jó. Fõleg amikor egy nagy kupac elefánt sz*r lefényképezése a feladat és teljesítés után közli, hogy akkor most egy kisebb kupacról is készítsek képet, aztán a rajta mászkáló bogárról és végül egy olyat is, amin a kupac is rajta van meg még egy szép virág is.
A környezet nekem tetszik, bár a grafika nem egy nagy durranás, sõt a víz tulajdonképpen kimondottan ronda(ez szerintem nem is tükrözõdés), de cserébe maxra húzva is kegyetlen jól fut. Viszont az állatoktól néha leesett az állam, ehhez foghatót még sosem láttam.
KÉPEK
Szerintem a képek kicsit csalókák, mert bár a játékban is nagyon jól néznek ki az állatok, de azért ennyire nem, ezért csináltam a legelsõ és rögtön az utána következõ elefántos képet. Az elsõ az ingame(több ilyet nem csináltam) a második pedig az abban a pillanatban készült fénykép.
Ha mindent, amit kellett lefényképeztünk és ezzel a pályát teljesítettük, akkor a túránkból és az elkészült fényképekbõl, pedig egy ILYET kapunk és ezzel a demó -nak sajna vége is, pedig ezzel szívesen játszogatnék még egy kicsit.

BBird
Én már régen játszottam ezekkel, de nevelõapám elõszeretettel vadászik, csak már unja a megszokott "lõjj szarvast" típusú játékokat. Nincs valamilyen izgalmasabb, amiben vadállatokat kell leszedni, akik persze ránk is támadnak. (Tudom, van medve és farkas a korábbi Cabelas részekben is, de azért ott is javarészt inkább szarvasvadászat volt)

A másik, valami Wild Earth játék is van, ha jól tudom. Fotózni kell az állatokat. Arról lehet tudni valamit? Kijött-e, jó-e, mittomén-e? :-)
CS@
Kipróbáltam én is ezt az AfricanSafari –t:
Ilyen elképesztõen leegyszerûsített prosztó egy vadászos játékot se láttam mostanában.
Pedig nem tetszett a HU4 és az AlaskanAdv sem.
Nincs FPS mod, csak kívülrõl nézhetjük magunkat a karakter nem a megszokott helyén a képernyõ közepén van hanem a ball oldalán. Szánalmasan kicsi és baromira korlátolt pályák(nesze csõ menjél benne, de nem ám arra amerre akarsz, hanem amerre engedjük). A grafika még elmegy HU4hez(mondjuk ez nem mérvadó mivel az valami elképesztõen ótvar lett) képest talán még jól is nézne ki, ha nem lenne ilyen gyatra a látótávolság. Aztán amikor elmagyarázta a játék, hogy az állatok „track” –jét(útvonalát) kis piros röpködõ lepke rajok jelzik, akkor már csak mosolyogni tudtam az egészen. Úgy gondolom ennyi szócséplés errõl a játékról elég is lesz, többet nem érdemel.

Nem értem mi történik ezekkel a Cabela játékokkal(HU sem jobb), régebben olyan kellemes egyhétvégés játékokat csináltak, most meg ezek vannak.

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

de ! Nem fps...

CS@
Na erre az AfricanSafari -ra kíváncsi vagyok én is, remélem nem lesz olyan vacak, mint a HU4 meg a AlaskanAdventure.

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csá!
Most tettem fel a Cabela's African Safari-t de kéri a cd-t és nincs crack...
valaki megoldás?
Köszi!

A HU4-ben van egy olyan beállítás hogy az állatok megtámadjanak vagy ne

Visitor
jah egyi dõ után elég unalmas tud lenni..
(1-2 medvét belerakhatak volna minimum.. váh.. bezzeg ha én csináltam volna.. 😄)

THE HUNTER coming soon ^^

Kár hogy abban csak szarvasra lehet vadászni

Visitor
DH2005 grafikája viszont szerintem nagyon szép, és maxra tolva is simán viszi a gép (nameg víz..)
Ai szintén jó

Ha ezek meglennnek benne, fergetegesen jó játék lehetne..

Sajnos ez igaz

Visitor
aham megvan
hát nem nagy durranás, csúnya, ai katasztrófa, trophy room ronda, küldeésejk vagy uncsyk vagy könnyûek

Van akinek megvan a HU4? kicsit ronda a grafikája de azért el lehet vele jáccani.

császtok. megköszönném ha vki megmondaá honnan lehet letölteni a cabelas Deer Hunter 2005 öt.köszi

Vani

DaemoonHunter
Felteszem máshogy a kérdést: Van valaki aki hackeléssel foglalkozik?

Firerock
nekem is kellene valaki plz heeeeeeelp

DaemoonHunter
Segítsetek Pls!!! A Maseterpiece Fishing 2-höz kellene crack, vagy tök mind1 mi csak ne keljen regelni(megveni).

Besz
Egyszerû! Tárgyként magaddal viheted, majd odaállsz egy tetszõleges fa tövéhez egy számodra alkalmas irányból, és használod. Erre felteszi a program által meghatározott magasságba, amely az adott fa paramétereitõl függ. Végül egy enter leütése után már fent is vagy. Majdnem minden fára lehet, de azért akad kivétel: például majomkenyérfára nem engedte. <#whatever>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Sziasztok! nem tudtok egy olyan vadászós játékot amibe próvadfajokat lehet lõni. Gondolok itt fácán, nyúl, fogoly,vadkacsa, stb.
Jahés és miért csak azok a búúúzi amcsik tudnak vadászjátékot csinálni. Valami jó európai fejlesztõ cég is kitalálhatna valami igazán fajin vadászjátékot.
Nem gondoljátok!?<#crazya><#szomoru1><#rinya>

BabBob
hello én jáccottam sokat annak idején a hunting unlimited 3 al néztem képeket a 4 rõl de az má nem teccett <#zavart2> ja és Besz azt hogy csináltad felülrõl a második képeden a fán azt a lest?<#wow1>

Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában

nagykispeter
Van az Outdoorba egy missió sivatg szerû tájon (ahogy kiveszem) egy tó mellett egy vadjuht kell vadászni !
Namost akármikor lelövök a tó környékén egy vadjuht mindig befejezõdik azzal hogy kezdjem újra!
Mit kell itt csinálni?
Azt hiszem a 11. missio.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

a Hunting Unlimited 4 semmivel nem különbözik a 3-tól!😞

nagykispeter
közbe sikerült

nagykispeter
Tudna-e valaki segíteni?
A Cabelas Outdoorba a 9. missiónál halvány gõzöm nincs mit kell csinálni.
Valami Sitka deer.-t kell kilõnni 11 és 4 óra közt.De akármit lövök ki missió failed lesz.

Besz
Ha most se lesz jó, akkor béna vagyok, lõjetek le! <#wilting>

Csak hétvégén tudok játszani, így most elvonási tünetek jelentkeznek nálam.
Vadászni akarok! <#violent>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
medvelesen...

nagykispeter
A Deer nekem se tetszett pont ezért mint Neked!
Más!
Megcsináltam az elsõ küldit COMPLETED lett,de nem engedett tovább,lehet mert crackeltem?(NOCD-vel,hogy ne kérje a cd.-t)

CS@
BGH –kból minden évben megjelenik egy, úgyhogy van még 2005 és 2006 is, szerintem mindkettõ elfogadható játék. Sõt mostanában jelent meg a „Cabela’sBigGameHunter10thAnniversaryEdition – AlaskanAdventure” címû játék, ami állítólag a BGH2007, de én nagyon remélem, hogy nem az, mert szerintem pocsék lett, de ettõl még lehet, hogy neked bejön.
Cabela játékokból ott vannak még a DeerHunterek(általában ezek is minden évben megjelennek) amik nem az én mûfajom, mert nem szeretem, ha csak szarvast lehet lõni és nincsenek agresszív vadállatok.
Valamint létezik még a Cabela’s DangerousHunts –ból 2rész, nekem az elsõ rész tetszett a második nem.
Nem Cabela játékból a HU3 –om még tetszett, de a mostanában megjelent 4dik rész nekem már olyan rusnya, hogy az zavaró.

nagykispeter
A BGH 2004 nagyon tetszett

nagykispeter
Rájöttem!
Nagyon jó!
A BGH 2004 és ezen kívül van e másik BGH játék?

nagykispeter
Még annyit hogy az a csík csak azt jelzi ami oldalt van, hogy milyen messzire dobom be a csalit?

nagykispeter
Köszi!
Hát nem tudom hogy fog sikerülni!
Kép késõbb sem lesz a feladatról?

CS@
#661 – sajna a benne található linkek már nem mûködnek, mert az atw törölte az oldalt nekem meg már nincsenek meg a képek, de nem hinném, hogy gondot jelent, mert marha egyszerû az egész.
Valleeye - Süllõ

nagykispeter
Sziasztok!
Valaki leírná hogy kell horgászni a Cabelas Outdoorba?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy hol van valami kép rolla hogy mit kell vadászni a klüldibe.
Ugyanis az elsõnél kiírja hogy 3 walleye de még szótárba se találtam hogy mi lehet ez!

revizor
azt hiszem levadászom inkább a szomszéd macskáját, az valódi élmény lesz<#finom>

Na megnéztem közelebbrõl...sem a Hunting Unlimited 4,sem pedig ez a csilli-villi vacak Cabela's 2007 a nyomába nem ér még mindig a Trophy Hunter 2004-nek sajnos...
Itt még a tetves konzol-átirat miatt a billentyûzetkiosztást sem lehet átírni...
uninstall :-)
borzasztóan sajnálom...további jó játékot nektek...
DaemoonHunter
Talán a fejlesztõket kellene szépen megkérni<#vigyor2>

DaemoonHunter
Az a gond hogy énsem tudom...pedig igazán jólenne...