1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
#890 Én is leszedtem:( sajnos... a trophy bass fishing 2007-et leszedte már valaki? Vélemények? -
#889 én marha leszedtem....... -
#888 Trophy_Bass_2007 hogy ez mekkora egy szar gyerekek, csak akkor hiszitek el ha fél percet "játszotok" vele ...... uninst.
-
#887 A trophy bass fishing2007-hez van . A többiehez én sem találtam. DEMO -
#886 tudnátok ezekhez demót adni??
mer googlen kerestem de nincs:S
nahh szal:
Matt Hayes Fishing
Sega Bass Fishing
Sega MArine Fishing
meg még ha tudtok vmi jó horgászosat
a Rapalán és a Freshweather-en kívül -
#885 Nekem megvan a Trophy Hunter2007 és azt kell hogy mondjam elég sz@rra sikerült. Kb 5 perc után dobdam a winyóról. A grafika nagyon ronda lett. Nekem is lenne egy kérdésem: az outdoor adventures mennyire jó játék? Nekem anno nagyon tetszett a deer hunter2005 és azóta nem találok jó vadászos játékot. -
#884 Akinek megvan a RApala Pro Fishing és vmicskét ért is hozzá az felvenne msnre??
vagy privátban adja meg a címét
előre is kösz -
McCartman #883 a játék neve: Bass Pro Shops Trophy Hunter 2007
mond ez valakinek valamit?:) jo/rossz/jatszott mar vki egyaltalan vele?
vagy hanyagoljam es inkabb maradjak az outdoor adventures-nel?:) -
#882 Demot találtam,töltsd le: demo -
szilaski tomi #881 Sziasztok ha van valakinek pecás játéka és van kedve külgyön nekem a Szityo.@freemail köszi -
szabip #880 valaki nem tudna nekem küldeni a Cabela's African Safari hoz 1 crack-et,mert nem indul el,de nincs hozzá crackem.előreis köszi -
pip000 #879 pedig a megoldás az hogy lőjj le öt bivalyt.Talán próbáld meg távcsövön keresztül célozni,nálam nem jelentett problémát.
-
knvl #878 Üdv mindenkinek!
Cabela's African Safari... Botswana-i küldetés vége felé, amikor 5 bivalyt kell lelőni, hát sehogy sem jön össze, túl gyorsan megy az autó, visszafordulni nem lehet. Mi a megoldás? Ha valaki tudja, írjon!
Köszi -
szabip #877 hali
tudnátok nekem írni jó vadászos játékokat és +köszönném a linkelnétek hozzá torrentcímeket is
előreis köszi -
pip000 #876 Nem is kell leuszni a folyón!Bele kell menni a vizbe kerülgesd ki az ágakat közben nézd a túlpartot, hogy hol tudsz kimászni.Ha kimászol utánna lesz nehezebb mert szépen lekell majd ugrálnod egy hegyről.Egy párszor én csunyán landoltam -
#875 Vkinek sikerült átjutni a dngh2ben leúszni a folyón mert 2lövéssel kinyirom a farkasokat de nem tok leúszni a folyón:( tudna vki adni 1 savet??? -
#874 Éljen a cabelas outdoor andventure szinte úgy éreztem h én vagyok ott a szarvas bőgésnél szólt a bika én feleltem és egyre közeledett aztán már láttam és puff lelőttem erre mit ír ki:this not legal game hát az eszem megáll mit véttetem hmmm nagyon jó gamma sztem igazi vadászos nem habár a feladtatoknál nem tudom mit is kéne csinálni de azért jó lenne megcsinálni mit kell az adventureben ott a huntál az első missben valahol washington környékén vok szarvas bőgés idején kirak elém 1 őzet lelövöm még van 1 másik engedélyem úgy h most lőjek még 1 őzt vagy mi?? -
pip000 #873 figyelj kudut lőnni igy lehet:Követned kell a piros kis pillangókat azokba belemész és megvárod mig eltünnek,egyébbként ut mellett vannak tehát nem nehéz megtalálni őket.És ezekből kb 3-4 kupacot kell találni.És uttánna megjelenik a kudu a térképeden.
-
#872 #828 & #835 -
mocsok #871 Szerbusztok ifjú vadászpalánták!
A Cabelas Safari .... -ban hogy a faszba lehet Kudut lőni?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Maradok Tisztelettel: Mocsok -
#870 Azon a szerveren nem wowoztam még -
#869 HI demon te hajdanan nem wowztal a kokima szerverén? -
#868 Itt van crack -
#867 Valaki kipróbálta már NRA Varmint Hunting játékot? -
#866 De nem igazam van az előző(#862)ős szólásommal megvan vkinek a cabela dng-1 mert érdekelne honnan van meg -
#865 hol van hozzá Crack vagy serial? -
#864 Ha kell vkinek a Masterpiece Fishing 2-höz crack szóljon és küldöm a linket privben:) -
#863 láni=látni (igen jobb lenne a vége) -
#862 fuhhh hubertusra,nimródra,dianára legyen mondva h a dangerous hunts 2 az nagy nagy rakás fossss vagy is jó lenne az a bebaxxxxoztttt egér hát az mocsok idegesítő tud lennni(látott már vki olyan farkast ami úgyborzolja a hátát mint a macskám a szomszéd kutyájára???,és olyat ami a helyett h nekem ugrana neki fut a fának és mikor támad úgy ugrál mint az 5éves az ugráló várban)yahhh olyan hülyét aki pisztollyal megy farkasra mert aki láni akar az szerezzebe az cabelas dangerous hunts 2tőt most keresgélem az 1et hátha van egér ahozz mit szóltatok jobbb mint a 2tő (honann van meg)??????remélem igen -
Tomcat15 #861 már megvan:D -
Tomcat15 #860 Léci vki küldje el az Cabela's African Safari crackjét, mert nem lehet behozni az oldalt. Nagyon hálás lennék. PLS HELP!!!!!!!!!!!
Cím: [email protected] -
#859 nem tudjátok honnan tom letölteni a trophy bass 4-hargászos játékot?? telj verz -
#858 Yeah emg csináltam megy -
#857 Letöltöttem az outdoor adventott és ien add countok vannak csak az egyikben van 1 képfile de azt a daemon nem látja pls help -
#856 nem azt akartam irni h a bgh 06 az nem jó ha nem azt h nem rossz -
#855 Tud valaki ajánlani egy jó horgász szimulátort? -
#854 PLS help tudnátok 1 helyet ahonan megtom szerezni a dangerous hunts ot mert 88.7%nél megáltt az alaskan adv az is nézd a hátam ?????????(ugye nem)külömben a bgh06 az annyira enm jó csak az egér fosakszik a deer hunter nek van vmi 2006os változata?? -
#853 Petri Heil -
#852 Trial verz. se serial se crack eddig. Szedd le a Petri Heilt. Ahhoz legalább van ;) -
delacuesta #851 Hy Fishing Simulator 2-őt honnan tudom leszedni?