Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ott még nem tartok
még nem sikerült megtalálni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
leszettem a Cabelas AFrican Safarit
nagyon jo
csak az elsõ küdletésnél nemtudok Kudu-t lõni
ha valaki tud segíteni lécci tegye meg
eltûnteted: Tálca-Tálca zárolása ne legyen bejelölve!-Aztán elrejted.
Nekem így tökéletesen mûködik.
"> Purchasing Wild Earth : Photo Safari
Wild Earth will be available soon at retail and online software stores worldwide.
More details coming soon! Sign up to be notified."
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Igazán egzotikus állatok a HU4 -ben vannak, de ez idegesítõen ocsmány, valamint a Cabela’s DangerousHunts –okban találhatóak még érdekes állatok(Tigris,Oroszlán,Hiéna,Kroki,Bivaly,ElefántST😎 ennek az elsõ részét annak idején szerettem, de a második szerintem pocsék lett.
Errõl a WildEarth –rõl eddig még nem is hallottam, de most fogtam magam és utánanéztem a játéknak, a készítõk oldalán található demó –t leszedtem és végig is nyomtam.
Vélemény: ez egy elég egyedi(na jó a ZooTycoon miatt nem annyira) és érdekes elképzelés nem tudom, hogy hosszútávon ez a dolog mennyire lehet szórakoztató, de most nagyon bejött attól függetlenül, hogy tulképp semmi értelme sincs. Ha ezt a játékot néhány vérbeli FPS rajongó meglátná, akkor szerintem szálanként tépné ki a haját, hogy egy ilyenben mégis mi lehet a jó. Fõleg amikor egy nagy kupac elefánt sz*r lefényképezése a feladat és teljesítés után közli, hogy akkor most egy kisebb kupacról is készítsek képet, aztán a rajta mászkáló bogárról és végül egy olyat is, amin a kupac is rajta van meg még egy szép virág is.
A környezet nekem tetszik, bár a grafika nem egy nagy durranás, sõt a víz tulajdonképpen kimondottan ronda(ez szerintem nem is tükrözõdés), de cserébe maxra húzva is kegyetlen jól fut. Viszont az állatoktól néha leesett az állam, ehhez foghatót még sosem láttam.
KÉPEK
Szerintem a képek kicsit csalókák, mert bár a játékban is nagyon jól néznek ki az állatok, de azért ennyire nem, ezért csináltam a legelsõ és rögtön az utána következõ elefántos képet. Az elsõ az ingame(több ilyet nem csináltam) a második pedig az abban a pillanatban készült fénykép.
Ha mindent, amit kellett lefényképeztünk és ezzel a pályát teljesítettük, akkor a túránkból és az elkészült fényképekbõl, pedig egy ILYET kapunk és ezzel a demó -nak sajna vége is, pedig ezzel szívesen játszogatnék még egy kicsit.
A másik, valami Wild Earth játék is van, ha jól tudom. Fotózni kell az állatokat. Arról lehet tudni valamit? Kijött-e, jó-e, mittomén-e? :-)
Ilyen elképesztõen leegyszerûsített prosztó egy vadászos játékot se láttam mostanában.
Pedig nem tetszett a HU4 és az AlaskanAdv sem.
Nincs FPS mod, csak kívülrõl nézhetjük magunkat a karakter nem a megszokott helyén a képernyõ közepén van hanem a ball oldalán. Szánalmasan kicsi és baromira korlátolt pályák(nesze csõ menjél benne, de nem ám arra amerre akarsz, hanem amerre engedjük). A grafika még elmegy HU4hez(mondjuk ez nem mérvadó mivel az valami elképesztõen ótvar lett) képest talán még jól is nézne ki, ha nem lenne ilyen gyatra a látótávolság. Aztán amikor elmagyarázta a játék, hogy az állatok „track” –jét(útvonalát) kis piros röpködõ lepke rajok jelzik, akkor már csak mosolyogni tudtam az egészen. Úgy gondolom ennyi szócséplés errõl a játékról elég is lesz, többet nem érdemel.
Nem értem mi történik ezekkel a Cabela játékokkal(HU sem jobb), régebben olyan kellemes egyhétvégés játékokat csináltak, most meg ezek vannak.
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Most tettem fel a Cabela's African Safari-t de kéri a cd-t és nincs crack...
valaki megoldás?
Köszi!
(1-2 medvét belerakhatak volna minimum.. váh.. bezzeg ha én csináltam volna.. 😄)
THE HUNTER coming soon ^^
Ai szintén jó
Ha ezek meglennnek benne, fergetegesen jó játék lehetne..
hát nem nagy durranás, csúnya, ai katasztrófa, trophy room ronda, küldeésejk vagy uncsyk vagy könnyûek
Vani
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Jahés és miért csak azok a búúúzi amcsik tudnak vadászjátékot csinálni. Valami jó európai fejlesztõ cég is kitalálhatna valami igazán fajin vadászjátékot.
Nem gondoljátok!?<#crazya>#crazya><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában
Namost akármikor lelövök a tó környékén egy vadjuht mindig befejezõdik azzal hogy kezdjem újra!
Mit kell itt csinálni?
Azt hiszem a 11. missio.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A Cabelas Outdoorba a 9. missiónál halvány gõzöm nincs mit kell csinálni.
Valami Sitka deer.-t kell kilõnni 11 és 4 óra közt.De akármit lövök ki missió failed lesz.
Csak hétvégén tudok játszani, így most elvonási tünetek jelentkeznek nálam.
Vadászni akarok! <#violent>#violent>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Más!
Megcsináltam az elsõ küldit COMPLETED lett,de nem engedett tovább,lehet mert crackeltem?(NOCD-vel,hogy ne kérje a cd.-t)
Cabela játékokból ott vannak még a DeerHunterek(általában ezek is minden évben megjelennek) amik nem az én mûfajom, mert nem szeretem, ha csak szarvast lehet lõni és nincsenek agresszív vadállatok.
Valamint létezik még a Cabela’s DangerousHunts –ból 2rész, nekem az elsõ rész tetszett a második nem.
Nem Cabela játékból a HU3 –om még tetszett, de a mostanában megjelent 4dik rész nekem már olyan rusnya, hogy az zavaró.
Nagyon jó!
A BGH 2004 és ezen kívül van e másik BGH játék?
Hát nem tudom hogy fog sikerülni!
Kép késõbb sem lesz a feladatról?
Valleeye - Süllõ
Valaki leírná hogy kell horgászni a Cabelas Outdoorba?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy hol van valami kép rolla hogy mit kell vadászni a klüldibe.
Ugyanis az elsõnél kiírja hogy 3 walleye de még szótárba se találtam hogy mi lehet ez!
Itt még a tetves konzol-átirat miatt a billentyûzetkiosztást sem lehet átírni...
uninstall :-)
borzasztóan sajnálom...további jó játékot nektek...