132
The Butterfly Effect - nem egy B kategóriás film az biztos
-
Pogi #12 Most akkor összevesztetek?
DD sokkal jobban tetszett, a A BFE is kurva jó. -
#11 Akkor máshogy mondom: azért érte meg megcsinálni...
Most örülsz?
Nagyon jól tudja mindenki hogy semmi köze a két film keletkezésének egymáshoz... Vagy ennyire hülyének nézel? -
winnie #10 amúgy nem értem az összehasonlítgatást a donnie darko és a pillangóhatás között. mindkét filmben szerephez jut a idő, de ezen kívül nincs sok hasonlóság.
a donnie darko, egy klasszikus művészfilm, nehezen emészthető, filozofikus remekmű, kultfilm stb stb.
a pillangóhatás pedig egy abszolút kommerszfilm, semmi gondolkodással, tökéletesen élvezhető brain-off üzemmódban, amiben ugyancsak jelen van az időutazás. (alapvetően annyi a lényege, hogy egy srác rájön, hogy élete bizonyos pontjaira 'vissza tud ugrani', így megpróbálja egy gyermekkori traumáját helyrehozni. próbálkozik, de a helyzet csak bonyolódik. -
winnie #9 Ez a film pontosan azért lett csinálva mert a DD óriásit bukott
amúgy ez lol:)) semmi köze egymáshoz a két film keletkezéséhez. -
winnie #8 figyelem, aki meg akarja nézni!
4-féle verzió létezik a filmből a neten!
103 perces, xvid-dmt, 1CD-s fake dvd rip (R6-os dvd-ről) - mozis befejezéssel, 7-8 perc eltűnt jelenettel (pár jelenet nincs rajta, ami benne van a filmben:O) - messziről elkerülni!
112 perces, ts-ftf, 2cd-s mozirip - ez ment a moziban
114 perces, xvid-imbt, 2cd-s dvdrip, ugyanaz, ami a moziban ment
120 perces, xvid-alliance, 2cd-s dvdrip (rendezői befejezéssel és 1-2 extra jelenettel a moziban vetítetthez képest) -
#7 Még nem láttam, de leszedem, ha a Donnie Darkohoz hasonlitgatjátok... Nagy vonalakban el tudjátok mondani miről szól? -
#6 Ez a film pontosan azért lett csinálva mert a DD óriásit bukott>>>bunkók voltak hozzá az amcsik-pedig mekkora film is az! Kellett hát egy olyan film ami ua. csak emészthetőbb.
Ettől függetlenül nekem tetszett! -
#5 *megig* = melyik -
#4 Ti megig verziót láttátok ?
Gyorsan leszedtem a directors cut-ot (csak a befejezés az eltérő) és egyszerűen nem értem miért változtatták meg a moziban bemutatott eredetit. Azért az sokkal jobban odavág. -
_Vegeta_ #3 Aze ennek nem kellett volna topicot nyitni. :D
Nem rossz film epp, de a donnie darko merfoldekkel jobb... -
#2 Jó film! -
#1 Üdv !
Most néztem meg a filmet, és mivel ez az a fajta történet ami még hosszú ideíg jelen van az ember fejében gondoltam olvasgatok picit, hogy másoknak mi a véleménye.
Nos, megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem létezik még ilyen topic.
Lehet, hogy csak a friss élmény miatt, de én most kapásból felvenném a mindenkori top 10 listámra. De, hogy az egyik legjobb film amit az idén láttam az tuti.
Aki még nem látta, az szerintem mindenképpen nézze meg. Ha valamihez hasonlítanom kéne akkor talán a Donnie Darko-t lehetne megemlíteni.
Várom azok véleményét akik már látták.