132
The Butterfly Effect - nem egy B kategóriás film az biztos
  • fifi
    az az, hogy:
    SPOILER
    amikor azt mondják neki, hogy meg sem kellett volna születnie, nincs életvonala stb...

mert az sztem a dmt-ben is benne van
  • Iori
    asszem nincs benne a joslos jelenet (de lehet hogy ez a jelenet meg a mozis valtozatban sincs)
  • magus
    en a dmt-t lattam, mi kerult ki belole?
  • Iori
    ilyen reszletekre mar nem emlexem, majd lecsekkolom. Perfekt volt ebben a filmben (legalabbis nekem)
  • Bandew
    Lehet, hogy ez volt messze a legnagyobb színészi teljesítménye, de akkor a többiről hallani sem akarok.
    Pl van az a jelenet amikor az az agresszív srác felhívja, hogy miatta lett öngyilkos a nővére. Na akkor Kutcher olyan képet vág az egész dologhoz, hogy az röhejes, mintha csak megjátszaná, hogy sajnálja. Komolyan ott már hangosan nevetni kezdtünk tesómmal, pedig addig tök pozitívan álltunk hozzá a filmhez, de ezzel a jelenettel feladtuk.
  • Kitti69
    ez a film engem nagyon nagyon megfogott..nagyon tetszett és ashton benne nagyon jó volt,tetszett ahogy játszott.ügyes gyerek az csak a többi filmje nem nagy szám..
  • GregSB
    Na lejött nagy nehezen DCről a dájrektorsz kát.

Ledöbbentem jól, durva vége van.
  • Iori
    Kutcher egyaltalan nem volt gaz, messze messze a legjobb alakitasa. (Punkd nem szamit)
  • fifi
    director's cut volt... de gyökeresen a vége volt más!
  • Bandew
    Biztos :-)
    A rendezőit nem láttam.
  • sirdond
    bitos h a pillangó effektust nézted???ű
    milyen a "directors ending"?
  • Bandew
    Nekem nem tetszett a film. A színészek pl borzalmasak voltak.
  • maozedong
    csak nincs seeder :C
  • fifi
    nagyon kemény a director's ending!!!

• winnie
    vedd meg a dvd-t:) amúgy a thepiratebay-en több verzióban is fent van
  • OPM
    #31 <- 1. mondat :)

valamelyik torrent oldalalon láttam direkt csak a rendezői változat befejezését, hogy kirakták
  • GregSB
    Bah egyszerűen sehonnan nem tudom leszedni a rendezői változatot, valaki mondja már elhogy végződik légyszi mert nagyon érdekel! Thx.
  • Ben C
    basszus, reméltem hogy nem csinalnak.
  • OPM
    egyetértek
  • Iori
    hallotam már erről, de azon a vélmenyénen vagyok hogy egy ilyen filmet nem szabad folytatni...akár prequel vagy sequel
  • winnie
    akit érdekel - lehet, hogy jön a 2. rész.

The Butterfly Effect 2

Description
    New Line Cinema has fast tracked a sequel to the 2004 thriller The Butterfly Effect. Ashton Kutcher and Amy Smart are not expected to return for this outing, which will feature a different man who can travel through time and is able to change past events only to find bizarre consequences in the present. John Leonetti (Mortal Kombat: Annihilation) helms with a script from Michael Weiss.
  • _Vegeta_
    Udv :D
  • lukács lászlo
    hello
  • Iori
    vki tud más linket a rendezői változathoz? mindenhol csak a nuked(DMT-s) verzio van fent. köszi előre is! a youceffes nem megy...:(
  • ZsirosKenyer
    aah! kösz!!! nagy vagy!
  • _Vegeta_
  • spyderco
    Felraktam a d.cut utolsó 3 percét Butterfly effect dc

A donnie darko nem tetszett
  • _Vegeta_
    Semmi durva cucc nincs benne, nezd csak meg a rendezoit. Donnie Darkohoz kepest a fasorba sincs.
  • ZsirosKenyer
    húúú én csak most láttam az 1cd-s "fake" verziót de nagyon bejött!!!!
    plz írja meg vki ide vagyh a nem akarja lelőni a poént, privátban hogy mik azok a durvább börtönös jelenetek, a jósnő és a director's befejezés is érdekel!!plzzz! nincs kedvem leszedni az egeszet ujra!
  • Rafaelo
    ez a butterfájos lány forgat most itt pesten 3 hétig nem?
  • Encore
    Köszi
  • spyderco
    Elírtam, itt keress rá torrent
  • spyderco
    Innen válogass
  • Encore
    Butterfly effect rendezői változatához nem tud valaki egy torrent-es linket?
  • flashX
    Ez egy könyv. Tehát irány a könyvtár!!!!!!!
  • _Vegeta_
    Ha megtalaltad lecci szerezd meg nekem a Johns Peters: Hogyan jussunk el istenhez c. konyvet is. :)))
  • _Vegeta_
    Nem dehogy, csak kotekedtem. :)
    Amugy nem rosszandekkal beszeltem Einstein bacsirol, mert fasza csavo lehetett. :)
  • Lacc
    Ez a "Paul Davies: Hogyan építsünk időgépet?" le lehet szedni valahonnan? Nem találmo sehol.
  • flashX
  • flashX
    oké,oké,de valósabbat állított mint Newton még akkor is ha nem bizonyította be minden állítását.

Vagy hagyjuk a fenébe?