132
The Butterfly Effect - nem egy B kategóriás film az biztos
-
#92 az az, hogy:
SPOILER
amikor azt mondják neki, hogy meg sem kellett volna születnie, nincs életvonala stb...
mert az sztem a dmt-ben is benne van -
#91 asszem nincs benne a joslos jelenet (de lehet hogy ez a jelenet meg a mozis valtozatban sincs) -
#90 en a dmt-t lattam, mi kerult ki belole? -
#89 ilyen reszletekre mar nem emlexem, majd lecsekkolom. Perfekt volt ebben a filmben (legalabbis nekem) -
#88 Lehet, hogy ez volt messze a legnagyobb színészi teljesítménye, de akkor a többiről hallani sem akarok.
Pl van az a jelenet amikor az az agresszív srác felhívja, hogy miatta lett öngyilkos a nővére. Na akkor Kutcher olyan képet vág az egész dologhoz, hogy az röhejes, mintha csak megjátszaná, hogy sajnálja. Komolyan ott már hangosan nevetni kezdtünk tesómmal, pedig addig tök pozitívan álltunk hozzá a filmhez, de ezzel a jelenettel feladtuk. -
Kitti69 #87 ez a film engem nagyon nagyon megfogott..nagyon tetszett és ashton benne nagyon jó volt,tetszett ahogy játszott.ügyes gyerek az csak a többi filmje nem nagy szám.. -
#86 Na lejött nagy nehezen DCről a dájrektorsz kát.
Ledöbbentem jól, durva vége van.
-
#85 Kutcher egyaltalan nem volt gaz, messze messze a legjobb alakitasa. (Punkd nem szamit) -
#84 director's cut volt... de gyökeresen a vége volt más! -
#83 Biztos :-)
A rendezőit nem láttam. -
sirdond #82 bitos h a pillangó effektust nézted???ű
milyen a "directors ending"? -
#81 Nekem nem tetszett a film. A színészek pl borzalmasak voltak. -
#80 csak nincs seeder :C -
#79 nagyon kemény a director's ending!!!
-
winnie #78 vedd meg a dvd-t:) amúgy a thepiratebay-en több verzióban is fent van -
OPM #77 #31 <- 1. mondat :)
valamelyik torrent oldalalon láttam direkt csak a rendezői változat befejezését, hogy kirakták -
#76 Bah egyszerűen sehonnan nem tudom leszedni a rendezői változatot, valaki mondja már elhogy végződik légyszi mert nagyon érdekel! Thx. -
Ben C #75 basszus, reméltem hogy nem csinalnak. -
OPM #74 egyetértek -
#73 hallotam már erről, de azon a vélmenyénen vagyok hogy egy ilyen filmet nem szabad folytatni...akár prequel vagy sequel -
winnie #72 akit érdekel - lehet, hogy jön a 2. rész.
The Butterfly Effect 2
Description
New Line Cinema has fast tracked a sequel to the 2004 thriller The Butterfly Effect. Ashton Kutcher and Amy Smart are not expected to return for this outing, which will feature a different man who can travel through time and is able to change past events only to find bizarre consequences in the present. John Leonetti (Mortal Kombat: Annihilation) helms with a script from Michael Weiss. -
_Vegeta_ #71 Udv :D -
lukács lászlo #70 hello
-
#69 vki tud más linket a rendezői változathoz? mindenhol csak a nuked(DMT-s) verzio van fent. köszi előre is! a youceffes nem megy...:( -
ZsirosKenyer #68 aah! kösz!!! nagy vagy! -
_Vegeta_ #67 -
#66 Felraktam a d.cut utolsó 3 percét Butterfly effect dc
A donnie darko nem tetszett -
_Vegeta_ #65 Semmi durva cucc nincs benne, nezd csak meg a rendezoit. Donnie Darkohoz kepest a fasorba sincs. -
ZsirosKenyer #64 húúú én csak most láttam az 1cd-s "fake" verziót de nagyon bejött!!!!
plz írja meg vki ide vagyh a nem akarja lelőni a poént, privátban hogy mik azok a durvább börtönös jelenetek, a jósnő és a director's befejezés is érdekel!!plzzz! nincs kedvem leszedni az egeszet ujra! -
#63 ez a butterfájos lány forgat most itt pesten 3 hétig nem? -
#62 Köszi -
#61 Elírtam, itt keress rá torrent -
#60 Innen válogass -
#59 Butterfly effect rendezői változatához nem tud valaki egy torrent-es linket? -
flashX #58 Ez egy könyv. Tehát irány a könyvtár!!!!!!! -
_Vegeta_ #57 Ha megtalaltad lecci szerezd meg nekem a Johns Peters: Hogyan jussunk el istenhez c. konyvet is. :))) -
_Vegeta_ #56 Nem dehogy, csak kotekedtem. :)
Amugy nem rosszandekkal beszeltem Einstein bacsirol, mert fasza csavo lehetett. :) -
#55 Ez a "Paul Davies: Hogyan építsünk időgépet?" le lehet szedni valahonnan? Nem találmo sehol. -
flashX #54 -
flashX #53 oké,oké,de valósabbat állított mint Newton még akkor is ha nem bizonyította be minden állítását.
Vagy hagyjuk a fenébe?