The Butterfly Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen a "directors ending"?
How much can you take,before you snap?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
valamelyik torrent oldalalon láttam direkt csak a rendezõi változat befejezését, hogy kirakták
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
I love this game!
The Butterfly Effect 2
Description
New Line Cinema has fast tracked a sequel to the 2004 thriller The Butterfly Effect. Ashton Kutcher and Amy Smart are not expected to return for this outing, which will feature a different man who can travel through time and is able to change past events only to find bizarre consequences in the present. John Leonetti (Mortal Kombat: Annihilation) helms with a script from Michael Weiss.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I love this game!
http://www.o-store.hu
plz írja meg vki ide vagyh a nem akarja lelõni a poént, privátban hogy mik azok a durvább börtönös jelenetek, a jósnõ és a director's befejezés is érdekel!!plzzz! nincs kedvem leszedni az egeszet ujra!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Amugy nem rosszandekkal beszeltem Einstein bacsirol, mert fasza csavo lehetett. :)

Vagy hagyjuk a fenébe?
Nagyonfasza!
Paul Davies: Hogyan építsünk idõgépet? Ezt olvasd el!

09-25
08-29
08-24
08-20
08-19
08-16
07-22
07-14
07-14
07-07
07-03
06-09
melyik lehet ezek közül az a változat, amit én keresek?
The.Butterfly.Effect.PROPER.DVDRip.XViD-ALLiANCE.cd2.avi
egyszerûen sehol sem találok már hetek óta olyan usert, akitõl 1kb/s-nál gyorsabban tudnám szedni :(
Mind 2 filmnek hasonlo az alapkoncepcioja. Relativ mi alacsony koltsegvetes, de egy biztos en nem a beleolt lovera ertettem h szuperprodukcio.
hehe, most esett csak le hogy azon a rajzon a bötönbeli rabok vannak :D
De ha nem akarod az egész filmet leszedni, akkor elég ha leszeded a 2. cd-t. Én azért szedtem le az egészet, mert még anno az 1 cd-s dmt verziót láttam, amiben sem a jósnõs, sem a durva börtönös részek nem voltak benne.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...