The Butterfly Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bitos h a pillangó effektust nézted???û
milyen a "directors ending"?

How much can you take,before you snap?

Bandew
Nekem nem tetszett a film. A színészek pl borzalmasak voltak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

maozedong

Resurrection!

fifi
nagyon kemény a director's ending!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

vedd meg a dvd-t:) amúgy a thepiratebay-en több verzióban is fent van
#31 <- 1. mondat :)

valamelyik torrent oldalalon láttam direkt csak a rendezõi változat befejezését, hogy kirakták

GregSB
Bah egyszerûen sehonnan nem tudom leszedni a rendezõi változatot, valaki mondja már elhogy végzõdik légyszi mert nagyon érdekel! Thx.

basszus, reméltem hogy nem csinalnak.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

<#eljen> egyetértek

Iori
hallotam már errõl, de azon a vélmenyénen vagyok hogy egy ilyen filmet nem szabad folytatni...akár prequel vagy sequel

I love this game!

akit érdekel - lehet, hogy jön a 2. rész.

The Butterfly Effect 2

Description
New Line Cinema has fast tracked a sequel to the 2004 thriller The Butterfly Effect. Ashton Kutcher and Amy Smart are not expected to return for this outing, which will feature a different man who can travel through time and is able to change past events only to find bizarre consequences in the present. John Leonetti (Mortal Kombat: Annihilation) helms with a script from Michael Weiss.
Udv :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hello
Iori
vki tud más linket a rendezõi változathoz? mindenhol csak a nuked(DMT-s) verzio van fent. köszi elõre is! a youceffes nem megy...:(

I love this game!

aah! kösz!!! nagy vagy!

<#wave><#taps>

spyderco
Felraktam a d.cut utolsó 3 percét Butterfly effect dc

A donnie darko nem tetszett

http://www.o-store.hu

Semmi durva cucc nincs benne, nezd csak meg a rendezoit. Donnie Darkohoz kepest a fasorba sincs.

húúú én csak most láttam az 1cd-s "fake" verziót de nagyon bejött!!!!
plz írja meg vki ide vagyh a nem akarja lelõni a poént, privátban hogy mik azok a durvább börtönös jelenetek, a jósnõ és a director's befejezés is érdekel!!plzzz! nincs kedvem leszedni az egeszet ujra!

Rafaelo
ez a butterfájos lány forgat most itt pesten 3 hétig nem?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Encore
Köszi<#worship>
spyderco
Elírtam, itt keress rá torrent

spyderco

Encore
Butterfly effect rendezõi változatához nem tud valaki egy torrent-es linket?
Ez egy könyv. Tehát irány a könyvtár!!!!!!!

Ha megtalaltad lecci szerezd meg nekem a Johns Peters: Hogyan jussunk el istenhez c. konyvet is. :)))

Nem dehogy, csak kotekedtem. :)
Amugy nem rosszandekkal beszeltem Einstein bacsirol, mert fasza csavo lehetett. :)

Lacc
Ez a "Paul Davies: Hogyan építsünk idõgépet?" le lehet szedni valahonnan? Nem találmo sehol.

oké,oké,de valósabbat állított mint Newton még akkor is ha nem bizonyította be minden állítását.

Vagy hagyjuk a fenébe?

Amugy Einstein nagy fasz volt. Kimondott vmi okossagot csak azt nem mondta h miert. Mi meg gondolkodhatunk rajta h pontosan mire gondolt. :D

Csak letezhet olyan feregjarat, ami mind az idot mind a teret meghajlithatja igy fizikailak szigoruan mai tudasunk alapjan fizikailag lehetsegesse teszi. Ambator en meg nemlattam idoutazot, legalabbis nemtudok rola h latam. :D

Aláírásom is abból a könyvbõl való!

Az elõzõt mindenknek ajánlom!
Nagyonfasza!

Relativitás- elmélet választ ad a kérdésedre: IGEN!
Paul Davies: Hogyan építsünk idõgépet? Ezt olvasd el!

szerinem a ketteske
10-09 Butterfly.Effect.Rus.DVD5 4434 Mb 12 126 DVD _rusdivx.ee -
09-25 The.Butterfly.Effect.(2004).WS.DVDRi... 1400 Mb 54 151 DVD-rip Beef_Stew_RG imdb
08-29 The Butterfly Effect GERMAN DVD RIP ... 792 Mb 20 61 DVD-rip Qw34rg5 -
08-24 TheButterflyEffect-DirectorsCut-Mvcd... 789 Mb 19 30 - anonymous -
08-20 The Butterfly Effect MVCD DVDRip LD ... 770 Mb 1 1 DVD-rip VXRedFR -
08-19 The Butterfly Effect [www.torrent.to... 1585 Mb 14 41 DVD-rip anonymous -
08-16 'The Butterfly Effect FRENCH sc... 698 Mb 0 4 TeleSync LokiTorrent -
07-22 The.Butterfly.Effect.2004.PAL.DVDR-E... 4535 Mb 28 219 DVD NFFC_1865_UK imdb
07-14 Butterfly.Effect.(Directors.Cut).NTS... 2048 Mb 20 70 DVD ad imdb
07-14 Butterfly.Effect.(Original.Theatrica... 2048 Mb 4 29 DVD ad imdb
07-07 The Butterfly Effect (2004) 1400 Mb 8 31 DVD-rip Phantium imdb
07-03 The Butterfly Effect - English sub f... 700 Mb 18 28 DVD-rip pastx -
06-09 The Butterfly Effect DVDRip XviD-DMT 700 Mb 63 98 DVD-rip anonymous -

melyik lehet ezek közül az a változat, amit én keresek?

kapd le a suprnova-ról
nem tudná valaki megosztani nekem a 2. cd-t?

The.Butterfly.Effect.PROPER.DVDRip.XViD-ALLiANCE.cd2.avi

egyszerûen sehol sem találok már hetek óta olyan usert, akitõl 1kb/s-nál gyorsabban tudnám szedni :(

aham, olyasmi :)

szerintem a szuperprodukciót Vegeta ironíkus hangnemben írta :)

a fuggetlen, azt jelenti, hogy studioktol fuggetlen film. de azért a be távol áll attól, hogy a szuperprodukció címkét rá lehessen aggatni. egy egyszerû tinithriller, a dd meg egy mûvészfilmszerûség.
Mi az h fuggetlen?
Mind 2 filmnek hasonlo az alapkoncepcioja. Relativ mi alacsony koltsegvetes, de egy biztos en nem a beleolt lovera ertettem h szuperprodukcio.

az egyik független film, a másiknak köze nincs azért a szuperprodukcióhoz, egy alacsonyabb költségvetésû film, de persze hollywood-i
Pedig a DD sokkal tartalmasabb. A BE inkabb tipikus amerikai szuperprodukcio. :>

én is e film hatására néztem most meg a DD-t, ami tényleg sokkal elvontabb, de valamiért a BE nekem jobban bejön, nem tudom...

na, most néztem meg az 1 cd-s verziót és kedvet csináltatok a rendezõi változathoz is :)

hehe, most esett csak le hogy azon a rajzon a bötönbeli rabok vannak :D

LezLee
Én szívesen elmondanám, de nem tudnám olyan hatásosan elbeszélni, mint a mozgókép, és nem is ütne akkorát. Hidd el, hogy én is legalább 2 hónapja vadásztam erre a verzióra, mire rátaláltam egy Lanos userre a dc-n :))
De ha nem akarod az egész filmet leszedni, akkor elég ha leszeded a 2. cd-t. Én azért szedtem le az egészet, mert még anno az 1 cd-s dmt verziót láttam, amiben sem a jósnõs, sem a durva börtönös részek nem voltak benne.
LezLee
Többféle néven is fönt van a dc-n, csak az a lényeg, hogy 2 cd-s legyen és alliance-s változat.
fifi
pontos filenév micsoda?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...