132
The Butterfly Effect - nem egy B kategóriás film az biztos
-
_Vegeta_ #52 Amugy Einstein nagy fasz volt. Kimondott vmi okossagot csak azt nem mondta h miert. Mi meg gondolkodhatunk rajta h pontosan mire gondolt. :D -
_Vegeta_ #51 Csak letezhet olyan feregjarat, ami mind az idot mind a teret meghajlithatja igy fizikailak szigoruan mai tudasunk alapjan fizikailag lehetsegesse teszi. Ambator en meg nemlattam idoutazot, legalabbis nemtudok rola h latam. :D -
flashX #50 Aláírásom is abból a könyvből való! -
flashX #49 Az előzőt mindenknek ajánlom!
Nagyonfasza! -
flashX #48 Relativitás- elmélet választ ad a kérdésedre: IGEN!
Paul Davies: Hogyan építsünk időgépet? Ezt olvasd el! -
winnie #47 szerinem a ketteske -
OPM #46 10-09 [Movies - Russian] Butterfly.Effect.Rus.DVD5 4434 Mb 12 126 DVD _rusdivx.ee -
09-25 [Movies - Sci-Fi] The.Butterfly.Effect.(2004).WS.DVDRi... 1400 Mb 54 151 DVD-rip Beef_Stew_RG imdb
08-29 [Movies - German] The Butterfly Effect GERMAN DVD RIP ... 792 Mb 20 61 DVD-rip Qw34rg5 -
08-24 [Movies - Thriller] TheButterflyEffect-DirectorsCut-Mvcd... 789 Mb 19 30 - anonymous -
08-20 [Movies - German] The Butterfly Effect MVCD DVDRip LD ... 770 Mb 1 1 DVD-rip VXRedFR -
08-19 [Movies - German] The Butterfly Effect [www.torrent.to... 1585 Mb 14 41 DVD-rip anonymous -
08-16 [Movies - Drama] 'The Butterfly Effect FRENCH sc... 698 Mb 0 4 TeleSync LokiTorrent -
07-22 [Movies - DVD-R] The.Butterfly.Effect.2004.PAL.DVDR-E... 4535 Mb 28 219 DVD NFFC_1865_UK imdb
07-14 [Movies - Drama] Butterfly.Effect.(Directors.Cut).NTS... 2048 Mb 20 70 DVD a[m]d imdb
07-14 [Movies - Drama] Butterfly.Effect.(Original.Theatrica... 2048 Mb 4 29 DVD a[m]d imdb
07-07 [Movies - Drama] The Butterfly Effect (2004) 1400 Mb 8 31 DVD-rip Phantium imdb
07-03 [Movies - Fantasy] The Butterfly Effect - English sub f... 700 Mb 18 28 DVD-rip pastx -
06-09 [Movies - Action] The Butterfly Effect DVDRip XviD-DMT 700 Mb 63 98 DVD-rip anonymous -
melyik lehet ezek közül az a változat, amit én keresek? -
winnie #45 kapd le a suprnova-ról -
OPM #44 nem tudná valaki megosztani nekem a 2. cd-t?
The.Butterfly.Effect.PROPER.DVDRip.XViD-ALLiANCE.cd2.avi
egyszerűen sehol sem találok már hetek óta olyan usert, akitől 1kb/s-nál gyorsabban tudnám szedni :( -
_Vegeta_ #43 aham, olyasmi :) -
OPM #42 szerintem a szuperprodukciót Vegeta ironíkus hangnemben írta :) -
winnie #41 a fuggetlen, azt jelenti, hogy studioktol fuggetlen film. de azért a be távol áll attól, hogy a szuperprodukció címkét rá lehessen aggatni. egy egyszerű tinithriller, a dd meg egy művészfilmszerűség. -
_Vegeta_ #40 Mi az h fuggetlen?
Mind 2 filmnek hasonlo az alapkoncepcioja. Relativ mi alacsony koltsegvetes, de egy biztos en nem a beleolt lovera ertettem h szuperprodukcio. -
winnie #39 az egyik független film, a másiknak köze nincs azért a szuperprodukcióhoz, egy alacsonyabb költségvetésű film, de persze hollywood-i -
_Vegeta_ #38 Pedig a DD sokkal tartalmasabb. A BE inkabb tipikus amerikai szuperprodukcio. :> -
OPM #37 én is e film hatására néztem most meg a DD-t, ami tényleg sokkal elvontabb, de valamiért a BE nekem jobban bejön, nem tudom... -
OPM #36 na, most néztem meg az 1 cd-s verziót és kedvet csináltatok a rendezői változathoz is :)
hehe, most esett csak le hogy azon a rajzon a bötönbeli rabok vannak :D -
#35 Én szívesen elmondanám, de nem tudnám olyan hatásosan elbeszélni, mint a mozgókép, és nem is ütne akkorát. Hidd el, hogy én is legalább 2 hónapja vadásztam erre a verzióra, mire rátaláltam egy Lanos userre a dc-n :))
De ha nem akarod az egész filmet leszedni, akkor elég ha leszeded a 2. cd-t. Én azért szedtem le az egészet, mert még anno az 1 cd-s dmt verziót láttam, amiben sem a jósnős, sem a durva börtönös részek nem voltak benne. -
#34 Többféle néven is fönt van a dc-n, csak az a lényeg, hogy 2 cd-s legyen és alliance-s változat. -
#33 pontos filenév micsoda? -
#32 Nem az 1 cd-set láttam, a 2 cd-s változatot. Benne volt a jósnő is és a durva börtönös jelenetek :)
De az az igazság, hogy nincs kedvem megint leszedni egy egész cd-t csak hogy 10 percet láthassak... De ha te mondod, hogy látni kell... -
#31 A különbséget nem lehet szavakba önteni, ezt látni kell. Kb. az utolsó 10 perc az, ami más a rendezői változatban, de az a 10 perc teljesen megváltoztatja a filmről alkotott elképzeléseidet, főképp ha előtte már ugye láttad a mozis verziót. Bár ha Te az 1 cd-s dmt verziót láttad, akkor nem csak az utolsó 10 perc a különbség. Pl. van egy jósnős rész, ami szintén igen durva, és a börtönös résznél is vannak plusz jelenetek, durva jelenetek :)
Szóval ha tetszett a film, akkor mindenképpen szerezd be az rendezői változatot, már dc-n is nagyon sokaknak megvan. -
#30 Megnéztem én is a filmet, a mozis befejezéssel. A DD után nekem is tetszett ez is, frankó volt. Ellentétben viszont az előbbivel, itt végig képben voltam, értettem az egészet, mig a DD esetében azért többször meg kellett nézni és gondolkodni kellett rajta, és még most is vannak részek amik nem 100asok nekem. De ez is egy nagyon kellemes, érdekes film, jó kis sötét hangulattal, jó ötletekkel, szóval nagyon tetszik.
Valaki priviben elmesélhetné, hogy a rendezői változatnak a mi a vége, miben tér el a mozistól? -
_Vegeta_ #29 Pont ezt mondta Hawking is, o nem latott meg idoutazot. :D
De fizikai akadai nincsennek az idoutazasnak!
Vmi olyasmit olvastam - amit nem nagyon ertettem -, h csak abba az idobe mehecc vissza amikor mar feltalaltak az idogepet. :S -
winnie #28 miért nem mehecc vissza megölni az apádat.
2 lehetőség van. vagy van időutazás, vagy nincs.
ha lenne, akkor annyi idő alatt tuti lett volna egy hülye, aki csinált volna egy ilyet, és akkor paradoxon meg minden. szóval nincs. -
m4n0 #27 elkezdtem naplót írni...;) -
_Vegeta_ #26 Idoutazas letezhet! csak epp nem mehecc vissza a multba h megold magad vagy apad! Hogyisvanez? :D -
_Vegeta_ #25 :DD okes -
#24 Azért engem elgondolkodtatott egy picit, de nem is a mondanivalója miatt hanem azért mert néhány dolog sántított a történetben. És itt most nem arra gondolok, hogy létezk e időutazás -
m4n0 #23 áh, azok nem gondolkodnak!
kicsit módosítok azon amit az előbb mondtam:
1szer kötelező megnézni, mert jó kis film! -
_Vegeta_ #22 Lehet h nekunk nem elgondolkodtato, de ott amcsiba a jenkiknek igen. -
m4n0 #21 jó kis film volt.
egyszer nézhető, nem túlzottan elgondolkodtató darab.
pozitív, hogy nem lett nyálcsorgatóan mézesmázos a vége, hanem képesek voltak korrekt módon lezárni. -
#20 Csak szeretnéd... -
#19 nekem spec nagyon teccett....okos film,többre értékelem,mint a mostanában szarrá effektezett nagy átlagot... -
_Vegeta_ #18 Ebben igazad van -
#17 Nézd, mivel itt az utolsó gagyi filmnek/sozozatnak is saját topicja van ezért nem fogok egy jó filmet mint ez valami egyéb összefogó topicba suviszkolni. -
_Vegeta_ #16 Ja btw, bocs trunks, csak ugygondoltam van mar elvont filmek topic es ez odavalo film. :D -
_Vegeta_ #15 Aze a DD-t muveszfilmnek nevezni kicsit eros. Mint ha a Kpaxre mondanak h muveszfilm.
fifinek pedig igaza van, a ket film alapkoncepcioja tok ugyanaz, csak az egyiknel (tbe) ki van mondva h pillangohatas, na bumm. Kaoszelmelet :)
Amugy en pont e miatt a film miatt neztem meg a DD-t nemreg. Azt mondjak h alt. az tetszik jobban az embernek amit eloszor hall/lat. Na most ez nemigaz nekem a DD sokkal jobban tetszik. :) Ez is kaoszelemelet :) -
#14 Még nem néztem meg, de nekem pont az első változat van meg, amihez odaírtad, hogy messze elkerülni :) -
winnie #13 így van:)