The Butterfly Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az az igazság, hogy nincs kedvem megint leszedni egy egész cd-t csak hogy 10 percet láthassak... De ha te mondod, hogy látni kell...
Szóval ha tetszett a film, akkor mindenképpen szerezd be az rendezõi változatot, már dc-n is nagyon sokaknak megvan.
Valaki priviben elmesélhetné, hogy a rendezõi változatnak a mi a vége, miben tér el a mozistól?
De fizikai akadai nincsennek az idoutazasnak!
Vmi olyasmit olvastam - amit nem nagyon ertettem -, h csak abba az idobe mehecc vissza amikor mar feltalaltak az idogepet. :S
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
2 lehetõség van. vagy van idõutazás, vagy nincs.
ha lenne, akkor annyi idõ alatt tuti lett volna egy hülye, aki csinált volna egy ilyet, és akkor paradoxon meg minden. szóval nincs.

kicsit módosítok azon amit az elõbb mondtam:
1szer kötelezõ megnézni, mert jó kis film!

egyszer nézhetõ, nem túlzottan elgondolkodtató darab.
pozitív, hogy nem lett nyálcsorgatóan mézesmázos a vége, hanem képesek voltak korrekt módon lezárni.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
fifinek pedig igaza van, a ket film alapkoncepcioja tok ugyanaz, csak az egyiknel (tbe) ki van mondva h pillangohatas, na bumm. Kaoszelmelet 😊
Amugy en pont e miatt a film miatt neztem meg a DD-t nemreg. Azt mondjak h alt. az tetszik jobban az embernek amit eloszor hall/lat. Na most ez nemigaz nekem a DD sokkal jobban tetszik. 😊 Ez is kaoszelemelet 😊
DD sokkal jobban tetszett, a A BFE is kurva jó.
Most örülsz?
Nagyon jól tudja mindenki hogy semmi köze a két film keletkezésének egymáshoz... Vagy ennyire hülyének nézel?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a donnie darko, egy klasszikus mûvészfilm, nehezen emészthetõ, filozofikus remekmû, kultfilm stb stb.
a pillangóhatás pedig egy abszolút kommerszfilm, semmi gondolkodással, tökéletesen élvezhetõ brain-off üzemmódban, amiben ugyancsak jelen van az idõutazás. (alapvetõen annyi a lényege, hogy egy srác rájön, hogy élete bizonyos pontjaira 'vissza tud ugrani', így megpróbálja egy gyermekkori traumáját helyrehozni. próbálkozik, de a helyzet csak bonyolódik.
amúgy ez lol😊) semmi köze egymáshoz a két film keletkezéséhez.
4-féle verzió létezik a filmbõl a neten!
103 perces, xvid-dmt, 1CD-s fake dvd rip (R6-os dvd-rõl) - mozis befejezéssel, 7-8 perc eltûnt jelenettel (pár jelenet nincs rajta, ami benne van a filmben😮) - messzirõl elkerülni!
112 perces, ts-ftf, 2cd-s mozirip - ez ment a moziban
114 perces, xvid-imbt, 2cd-s dvdrip, ugyanaz, ami a moziban ment
120 perces, xvid-alliance, 2cd-s dvdrip (rendezõi befejezéssel és 1-2 extra jelenettel a moziban vetítetthez képest)
Ettõl függetlenül nekem tetszett!
Gyorsan leszedtem a directors cut-ot (csak a befejezés az eltérõ) és egyszerûen nem értem miért változtatták meg a moziban bemutatott eredetit. Azért az sokkal jobban odavág.
Nem rossz film epp, de a donnie darko merfoldekkel jobb...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Most néztem meg a filmet, és mivel ez az a fajta történet ami még hosszú ideíg jelen van az ember fejében gondoltam olvasgatok picit, hogy másoknak mi a véleménye.
Nos, megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem létezik még ilyen topic.
Lehet, hogy csak a friss élmény miatt, de én most kapásból felvenném a mindenkori top 10 listámra. De, hogy az egyik legjobb film amit az idén láttam az tuti.
Aki még nem látta, az szerintem mindenképpen nézze meg. Ha valamihez hasonlítanom kéne akkor talán a Donnie Darko-t lehetne megemlíteni.
Várom azok véleményét akik már látták.