The Butterfly Effect

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az kicsit komolyabb film, de amúgy igen, lehet párhuzamot hozni közöttük
érdemes megnézni!

Desiderata
Mr. Nobody valaki látta ezt a filmet? hasonló a Pillangó-hatáshoz?
a mozisban nem volt a jósnõ, az pedig egyértelmû hogy az anya másik 2 gyereke is így végzett magával 😊

zvaragabor
A mozis verzióban nem tudom benne volt-e a jósnõs rész. Ott a jóslásnál még ugye nem sok értelmét láttuk a jóslatnak (nincs lelke, élete stb), de a végén hirtelen minden értelmet nyer. Ez tetszik nagyon a filmben. Sok mindent nem értünk, de mindenre kapunk magyarázatot. És nem úgy, hogy a szereplõ kitalálja, vagy elmondják, hanem mi jövünk, rá, nekünk esik le, hogy "Jé, mostmár értem!".

Chaos Anno Domini

Tényleg! Erre a szálra nem is gondoltam. Ez is bizonyítja milyen zseniális a film!
zvaragabor
Aki a director's cut verziót látta...Ti belegondoltatok, hogy ugye volt 2 halva született fia az anyukának Even elõtt. Majd végül Even is megoldotta, hogy ne éljen. Szerintem az elõzõ két gyereknek is meg volt ez a képessége, és õk is végigjátszották ugyan azt, mint Even. Megszületett az elsõ, az utazgatása csak nagyobb galibát okozott, majd úgy döntött, hogy véget vet a bonyodalmaknak, inkább öngyilkos lesz. Ugyan így a második, majd Even.

Chaos Anno Domini

Hell,sikerült megnéznem a filmet,,és--te jóságos atyaúrsiten😊.Ez vmi gyilkos ,,zsigerból szed szét.Kurv ajól összehozták,.az idõben ugrálások, a börtönös szitu,,ÁÁ..nagyon kurvajók lettek
tetszett a vége is.
de kar nélkül durva volt a csávó..felkel és keresi a karjait..😄DD

Kegyetlen film.,

nem csak a vége 😉 (lásd jósdás rész)

A film vége más csak, marhára abszurd a fél óra!
Bár ez biztos? Az IMDB szerint csak 7 perccel.
Bocs. Visszaolvastam. Nem emlékeztem, hogy írtátok, hogy az fél órával hosszabb.
Márhogy ne legyen poénlövés, ha másban is különbözik, hogy miben.
A film rendezõi változata csak a végében különbözik, vagy másban is? (Csak igent, vagy nemet kérek.)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141407000
Van külön topicja.

PSN: berghold

grebber
Na ennek is van 2. része !

The.Butterfly.Effect.2.2006.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE 1CD

Next PC upgrade: 2022

Palinko
honnan szedhetõ le magyar szinkronnal?
Tetsuo
Igazad van, azok tán durvábbak, de fordítva kellett volna értelmezni; azt írtam, h 15 alatt és 23 fölött nincs rajongó..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Iori
csodálkozzol? 😊 Nem lehet egy Schindler listája minden tinédzser kedvence 😄

ezzel szerintem nincs gond, jobb mintha ilyen penge meg XXXhez hasonló filmeket néznének

I love this game!

Nézd meg a filmet bakker
Tetsuo
Ha a rajongók leírnák az életkorukat, kb 15-23 lenne mind. Ezzel nem akarok mondani semmit, csak megfigyelés volt. 😊 (Egyébként én 27 vok és 1általán nem rajongó.)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Seth
Én is maradnék a happy end-nél.Hátõ, nemsemmi lehet tudatra ébredni az anyaméhben...

PSN ID.: Beegabor

Aramir
Te láttad egyátalán a film végét? Ott sem a naplójával jutott vissza.

bigfoot
nem tom nekem jobban tetszett a happy ending😊

Kandurex
Ettõl a filmtõl mindig úgy kell visszarángatnom magam a valóságba :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

geri15
Abba az idõbe hogyan tud visszamenni? Olyankor még nem írt naplót...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

uhh, köszi
ez azért durva meg kell szereznem<#vigyor4>
Spoiler!

Rendezõi változat vége:

Visszamegy abba az idõbe amikor még csecsemõ volt az anyukája hasában, és megfolytja magat a köldökzsinórral...
rágógumi
szerintem nagyon yó film.. érdekes és hát.. igen.. ki mit nem adna hogy megváltoztasson pár dolgot az életébe de az mennyire megváltoztatná azt nem is tuggya..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

hello
még régebben én is láttam a filmet, szerintem állat volt. a DD-hez nem tudok mit hozzáfûzni, mert olyan emberekkel néztem, akikkel nem lett volna szabad 😊 és végigröhögtük az egészet. szóval megkérnék valakit, h spoilerként (ha más esetleg mindenképp meg szeretné nézni, ne vegyük el a kedvét) írja le, h mi a rendezõi-vég, mert elég kíváncsi lettem, nem is tudtam, h van olyan is.
köszi
""és mit mondjak nem nagyon tapasztja a nézõt a képernyõ elé"
Eleg szomoru. <#szomoru2>

Szörny nyul pedig nincs benne. :]

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

schrank
"én a donidákóból csak annyira emléxem" R-GO láttam kb. 2éve de semmi nem ragadt meg max az hogy szörnnyúl fogynak a napok leszakadt hajtómû meg valami mozis szörny - nyulas jelenet ennyi erre a batterflájra viszont emlékezni fogok az biztos és mint mondtam lehet hogy érdekes mondanivalója van a donidákónak csak nehezen emészthetõsége miatt és rosszultálaltsága miatt nagyon bonyolult lett a film és mit mondjak nem nagyon tapasztja a nézõt a képernyõ elé

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

LOLLER 😄DDDD

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

jointeer
ték

köcsög

szal még nem is láttad és úgy írsz róla véleményt? 😄

schrank
én a donidákóból csak annyira emléxem hogy még senki nem tutta végignézni
elhiszem hogy kell a mondanivaló de azt fogyasztható formában kéne tálalni

és ez nincsbenne a "donidákó"-ban is? 😊

schrank
valaki említette hogy nem elgondolkodtató a film meg a donidákó a kiráj mert szörny-nyúl meg minden ;szerintem aki ennek a filmnek a megtekintése után nem mélyül el magába és nem törnek felszínre az életének meghatározó pontjai - legyen az egy óvódai emlék vagy egy baleset vagy bármi amitõl úgy érezzük hogy ez a mi saját életünk nem pedig egy másik emberé ; és ha belegondolunk hogy akkor és ott nem mi vagyunk hanem valaki más akkor most lehet hogy nem ezt a hsz -t írom a gép elõtt hanem egy híd alatt döglök betépve vagy akár afrikába vadászhatnánk oroszlánra stb. - szerintem akiknek semmit nem mozgatott meg a fantáziájában ez a film a saját életével kapcsolatban azoknak valami hiányzik az éltébõl vagy csak nem tudják megbecsülni azt amit életnek nevezünk és majd az élete utolsó pillanataiban kap a fejéhez hogy "...mi lett volna ,akkor ha anno megszólítom azt a lányt vagy ha friss jogsimmal nem rántom el a kormányt ,stb. <#fejvakaras>

A rendezöi változat 20 perccel hosszabb és egész más a vége. A magyar dvd kiadás az 1 gagyi szerencse hogy elöbb láttam a redezöit.

magus
nemtom mi maradt ki a dmt-bol de a vegen nem ertem h azert mert nem ismeri meg a csajt az anyja miert marad a csajjal...

Iori
az

soha nem kerult a kezemben a dmts verzio, igy gozom sincs. De vhol azt olvastam hogy a joslos nincs benne elvileg.

I love this game!

fifi
az az, hogy:
SPOILER
amikor azt mondják neki, hogy meg sem kellett volna születnie, nincs életvonala stb...

mert az sztem a dmt-ben is benne van

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Iori
asszem nincs benne a joslos jelenet (de lehet hogy ez a jelenet meg a mozis valtozatban sincs)

I love this game!

magus
en a dmt-t lattam, mi kerult ki belole?

Iori
ilyen reszletekre mar nem emlexem, majd lecsekkolom. Perfekt volt ebben a filmben (legalabbis nekem)

I love this game!

Bandew
Lehet, hogy ez volt messze a legnagyobb színészi teljesítménye, de akkor a többirõl hallani sem akarok.
Pl van az a jelenet amikor az az agresszív srác felhívja, hogy miatta lett öngyilkos a nõvére. Na akkor Kutcher olyan képet vág az egész dologhoz, hogy az röhejes, mintha csak megjátszaná, hogy sajnálja. Komolyan ott már hangosan nevetni kezdtünk tesómmal, pedig addig tök pozitívan álltunk hozzá a filmhez, de ezzel a jelenettel feladtuk.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ez a film engem nagyon nagyon megfogott..nagyon tetszett és ashton benne nagyon jó volt,tetszett ahogy játszott.ügyes gyerek az csak a többi filmje nem nagy szám..

GregSB
Na lejött nagy nehezen DCrõl a dájrektorsz kát.

Ledöbbentem jól, durva vége van.

Iori
Kutcher egyaltalan nem volt gaz, messze messze a legjobb alakitasa. (Punkd nem szamit)

I love this game!

fifi
director's cut volt... de gyökeresen a vége volt más!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Biztos :-)
A rendezõit nem láttam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Oldal 1 / 3Következő →