The Butterfly Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdemes megnézni!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
tetszett a vége is.
de kar nélkül durva volt a csávó..felkel és keresi a karjait..😄DD
Kegyetlen film.,
Van külön topicja.
PSN: berghold
The.Butterfly.Effect.2.2006.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE 1CD
Next PC upgrade: 2022
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ezzel szerintem nincs gond, jobb mintha ilyen penge meg XXXhez hasonló filmeket néznének
I love this game!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ez azért durva meg kell szereznem<#vigyor4>#vigyor4>
Rendezõi változat vége:
Visszamegy abba az idõbe amikor még csecsemõ volt az anyukája hasában, és megfolytja magat a köldökzsinórral...
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
még régebben én is láttam a filmet, szerintem állat volt. a DD-hez nem tudok mit hozzáfûzni, mert olyan emberekkel néztem, akikkel nem lett volna szabad 😊 és végigröhögtük az egészet. szóval megkérnék valakit, h spoilerként (ha más esetleg mindenképp meg szeretné nézni, ne vegyük el a kedvét) írja le, h mi a rendezõi-vég, mert elég kíváncsi lettem, nem is tudtam, h van olyan is.
köszi
Eleg szomoru. <#szomoru2>#szomoru2>
Szörny nyul pedig nincs benne. :]
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
elhiszem hogy kell a mondanivaló de azt fogyasztható formában kéne tálalni
soha nem kerult a kezemben a dmts verzio, igy gozom sincs. De vhol azt olvastam hogy a joslos nincs benne elvileg.
I love this game!
SPOILER
amikor azt mondják neki, hogy meg sem kellett volna születnie, nincs életvonala stb...
mert az sztem a dmt-ben is benne van
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I love this game!
I love this game!
Pl van az a jelenet amikor az az agresszív srác felhívja, hogy miatta lett öngyilkos a nõvére. Na akkor Kutcher olyan képet vág az egész dologhoz, hogy az röhejes, mintha csak megjátszaná, hogy sajnálja. Komolyan ott már hangosan nevetni kezdtünk tesómmal, pedig addig tök pozitívan álltunk hozzá a filmhez, de ezzel a jelenettel feladtuk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I love this game!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...