31698
-
tabella -
#1812 hát az tuti h Gerrard nem felejti el ezt a gólpasszt soha :DDDDDDDDDDDDDddddddddd -
#1811 -
#1810 -
#1809 zserrárd
-
#1808 -
#1807 -
#1806 :DDDDDDDDDDD -
#1805 -
#1804 Ezaz! Csak így tovább gyerekek! Gerrard meg egy fergetegesen jó játékos! :D -
#1803 | 21' [1 - 0] T. Henry | 75' [1 - 1] L. Garcia | 83' [2 - 1] T. Henry | -
#1802 gólokról link? -
#1801 ez nagyon durva volt -
#1800 már megint?az EB-n is ő adta a passzt a Henrybek mikor kiharcolta a 11est
-
#1799 meglesz!me ruud már keveset jáccik nikább a sahat jácatja a fergusson -
#1798 lol Gerrard milyen gólpasszt adott Henrynak -
#1797 Henry is 19 gólos már holtversenyben niszterójal.
Remélem gólkirály lesz megint. -
#1796 vége!!nyert az arsenal!! -
#1795 Henry ISTEN!!!! -
#1794 ja és a pool 10 emberrel játszik fél órája -
#1793 90'
Arsenal - Liverpool 2-1
21' [1 - 0] T. Henry
75' [1 - 1] L. Garcia
83' [2 - 1] T. Henry
-
#1792 Arsenal [1 - 1] Liverpool -
#1791 LOL tényleg azthittem már megy mert havertól jöttem csak motorral azt biztos faszán küddtem neki és hazaértem félidőre csak én azthittem már megy a 2.
Rettegjetek Arsenalos drukkerek mertha én meccset nézek veszitünk :( -
#1790 Gondolom mert félidő volt!!! -
#1789 Bazz ez a Sport 2 miket mutogat elvileg ott megy a meccs de nem azt mutatja :( -
#1788 ezt nagyon meg kéne nyerni! -
#1787 vezetünk!!!Henry 21perc -
#1786 grat. a továbbjutáshoz.a Juve nehéz de bizakodjunk.végülis a Werder ellen is majdnem kiestek -
#1785 2:1 cselszkinek -
#1784 1:1 :| -
#1783 2006 márc.10. (péntek) - Olajuwon
Sziasztok, itt a péntek és hamarosan a hétvége is. Végre!
Az arsenal.com megválasztotta február hónap játékosát. Jens Lehmann a voksok 41,1%-val toronymagasan nyert Fabregas és Henry előtt. Nagyon nagy gratula neki, tényleg fantasztikus időszakot zárt a német hálóőr, én mélységesen egyetértek a szavazás végeredményével.
Ahogy az a Real ellen is előzetesen ígérték, a Van Persie, Campbell, Cygan trió a tegnapi nap során visszatért a keretbe, és immáron teljes értékű edzésmunkát végeznek. Mivel már hosszú ideje nem játszottak mérkőzést, Arséne szerint nem szabad elkapkodni a visszatérésüket. Hogy ez azt jelenti-e, a vasárnapi Pool meccsre még nem lesznek készen, nem tudni. Mindenesetre mielőtt megörülnénk annak, hogy már csak 4 ember (Lauren, Gilbert, Cole, Clichy) tartózkodik a sérültlistán, itt a legfrissebbek: "Freddie Ljunbergnek a vádlijával van probléma. A mérkőzés után sántítani láttam, azonban azt még nem tudom, mennyire komoly ez a dolog. Thierry Henry ütést kapott a térdére, akárcsak Jens Lehmann, de ők rendben lesznek." nyilatkozta AW. Nagyon remélem, hogy vasárnapra tényleg nem fog bővülni a sérültlista, olyan jó volna egy majdnem teljes kerettel kiállni egy ilyen eget rengetően fontos bajnokira. Fohászkodjunk!
Az Arsenal a tegnapi nap folyamán kölcsönadta Michael Jordant-t a Yeovil Town csapatának. A kapusnak a tartalékok között kevés esélye volt a játékra az első csapatból kimaradó Almunia és Poom, illetve a nyáron leigazolt akadémiai Mannone mögött, így a másik kapus, Mark Howard után ő is távozhatott. A kölcsön szerződés első körben csak 1 hónapra szól. Sok sikert neki!
A tarcsi ezen a héten lejátszotta második bajnoki mérkőzését is, a Fulhamtől elszenvedett vereség után most egy 2-2-es döntetlent értünk el a Crystal Palace ellen. A csapat a sok sérült miatt ezúttal is roppant fiatal volt, íme a kezdő tizenegy: Poom - Rodgers, Kelly, Connolly, Traoré - Randall (Simpson 51), Muamba, Larsson, Smith - Bendtner, Stokes. A góljainkat Bendtner 11esből és Simpson jegyezték. Pályára lépett Ryan Smith is a csapatban, akit elvileg a szezon végéig kölcsönadtunk a Leicester Citynek. Úgy néz ki akkor, hogy ezt a szerződést a klub megszakította, és visszarendelte a játékost. Neil Banfield holnapi nyilatkozatából majd okosabbak leszünk.
Lehmann és Henry nyilatkozatai a szerdai mérkőzést követően.
Ian Wright pedig magyarázkodik, amiért pár napja azt találta mondani (mi is leközöltük!), hogy ha Henry nemzetközi kupákat akar nyerni, akkor komolyan meg kell fontolnia egy esetleges Barcelonába szerződést. Nos Wrighty-t továbbra is imádjuk, mert egy imádni való fickó volt, de jobb lett volna, ha néma marad ez ügyben.
A korábbi nagy kedvenc, a Dennis előtti 10-es, az isteni Paul Merson 37 évesen bejelentette visszavonulását. Sok sikert kívánunk neki a 'civil' élethez!
Egész jó kis taktikai elemzést közöl a BBC a csapat Real ellen alkalmazott 4-5-1-es taktikájáról, szerintem mindenkinek érdemes lenne átolvasnia, mert jó meglátások vannak benne. Kiváltképp ajánlom ezt a cikket a Nemzeti Sport azon munkatársának, aki nyomtatásban beharangozó címen engedett megjelentetni egy ilyen nonszensz taktikai hadrendet az Arsenalról.
Ma magyar idő szerint délben sorsolják a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek a párosításait Párizsban. A ceremóniát az Eurosport 12.30-tól élőben fogja közvetíteni. Úgyhogy ma is lesz miért izgulnunk. Én továbbra is állítom, olasz csapaton kívül bárki jöhet.
GUNNERS.HU -
#1782 2006 márc.11. (szombat) - Olajuwon
Nos hát tegnap megvolt a sorsolás, sajnos előzetes félelmeim beigazolódtak, és egy olasz csapatot kaptunk a BL negyeddöntőjében, a Juventus személyében. A párharc első felvonására a Highburyben kerül sor, ami szintén az ellenfelünknek kedvezhet, hisz hazai pályán már az első mérkőzés eredményének tudatában alakíthatják ki stratégiájukat. Bár közhely, de igaz, ezekben a magasságokban már bármi megtörténhet, mégsem magunkat érzem a párharc esélyeseinek. Mondjuk a Real Madrid ellen is így voltam, és hát ki tudja, nem oly rég volt már rá példa, hogy bevettük Rómát vagy Milánót, itt az ideje, hogy Torino is sorra kerüljön. :-) A párharc győztese az Internazionale/Ajax-Villarreal párosítás továbbjutójával játszhat majd az elődöntőben.
Patrick Vieira tehát hamar visszatér a Highburybe, ami az újságoknak bőven témát fog szolgáltatni az elkövetkezendő időkben. Bevallom, én nem igazán tervezem, hogy a semmitmondó nyilatkozatokat és fogadkozásokat percről percre követni fogom, megvan a saját véleményem Paddyről és a nyári távozásáról, amin már semmilyen újabb cikk nem fog tudni változtatni. Soha nem volt igazán a kedvencem, mégis csak a legmélyebb csodálattal tudok adózni a nálunk töltött 9 évének, azért a rengeteg mindenért, amit ezen idő alatt a klubért tett. A nyári távozása bár sok vihart kavart (főleg Paddy utólagos, meglehetősen ostoba nyilatkozatai miatt), meggyőződésem, hogy közös megegyezés volt. A játékos már egy éve új kihívásokat és nem mellesleg még több pénzt keresett (lásd az előző nyári szappanoperáját a Reallal), a klub pedig szerintem jó időben felismerte, miként tehet szert komoly pénzre egy pár év múlva már kiöregedő játékosból. Tudom, hogy nincs olyan Sport1/2 közvetítés, ahol ne fröcsögnének arról, Vieira távozása mekkora érvágás a csapatnak (amúgy kár vitatni, ez igaz is), de könyörgöm, bő fél év után már lépjünk túl ezen, mert baromira untató. Tudom, vágyálom, hogy egy riporter vagy 'szakértő' képes legyen egy ilyen dolgon túllépni, mert ezzel túl könnyű minden rosszat megmagyarázni az Arsenalról, de én (és remélem mi) azonban előre tekintek, nem hátra, és csak az újakban (Fabregas, Diaby) rejlő lehetőségeket fürkészem. Úgyhogy csak címszavakban, és a jövőben is csak így: David Dein Vieiráról, Arséne Wenger Vieiráról, Vieira nyilatkozata, BBC cikk a témáról.
Sokkal fontosabb és érdekesebb hír számomra, hogy a belga Beveren megszakította klubunkkal az együttműködést. A Beveren amolyan farmcsapatunk volt az elmúlt években (ahogy például az Antwerpen a Manchester Unitednek), számos elenfántcsontparti játékossal, akiket Afrikában szemeltünk ki, és Európában itt szoktattuk őket az európai focihoz. Ilyen módon került hozzánk például Kolo Touré és Emmanuel Eboué is, tehát látható, hogy ez egy sikeresen működő project volt. Jean-Marc Guillou, Wenger barátja, a két klub közötti kapcsolat életben tartója nevetségesnek titulálta a belga klubvezetői döntést. Azt kell hogy mondjam, érdekes fordulat ez, reméljük nem veszik kárba a kiépített elefántcsontparti kapcsolat, mert ebből már eddig is rengeteget profitálhattunk.
Neil Banfield elégedett volt a tarcsi csütörtökön elért 2-2-es produkciójával a Crystal Palace ellen. A mostani értékelésben sok újdonság nincs, Bendtnerről, és a Kelly-Connolly bekk párosról esett csak szó. Ryan Smith-ről viszont sajnálatomra továbbra sincs semmi, így nem tudni, miért tért vissza ideje korán Leicester-ből.
Alan Pardew, a West Ham menedzsere nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az Arsenalban nem volt brit játékos a Real elleni párharc két mérkőzése során. Szerencsétlen fasz megint olyanba dugta az orrát, amihez semmi köze, AW mindenesetre kísérletet tett elmagyarázni neki, hátha felfogja. Arsenal drukker vagyok, akkor szerettem meg a klubot és az angol focit, amikor még angolok játszottak a csapatban, de nagy ívben teszek rá, milyen állampolgárságú, vagy bőrszínű játékos játszik is nálunk, csak egy számít, tegye ki a szívét-lelkét a pályán. Az angol játékosok drágák, kiváltképp, hogy minden mozdíthatót magához szippantanak a Chelsea fontmilliói. AW-nek nem érdeke az angol foci ilyen jellegű megmentése, neki csak az a dolga, hogy a klubot minél sikeresebbé tegye. Ha ezt aprópénzből vásárolt tizenéves külföldiek világklasszissá nevelésével éri el, fontmilliók kiszórása nélkül, az nemhogy csak nem érdekel, hanem kimondottan szimpatikus is. Ez a jövő egy olyan anyagi kondíciókkal rendelkező klubnál, mint a mienk. Imádom az angol focit, az angol játékosok egészen sajátos mentalitását, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá. Meggyőződésem, hogy nem itt (számos bajnoki és FA-Kupa cím) tartana a klub, ha Wenger más politikát követ e téren, nekünk szurkolóknak pedig csak egy számít, a hűség a klub felé. Még akkor is, ha a csapat az eredményeket török vagy román játékosokkal szállítaná..
Végül egy érdekesség: Ousmane Dabo, a Lazio 29 éves középpályása cáfolta azokat az újság értesüléseket, miszerint előszerződést írt volna alá az Arsenallal. A játékos beszélt arról, hogy más angol klub (Newcastle) is érdeklődik iránta, de mivel karrierje szempontjából kulcsfontosságú döntés előtt áll, ezért nem akarja elkapkodni a választást.
Holnap a szokásos bővebb beharangozóval jelentkezem az Arsenal-Liverpool mérkőzésről. -
#1781 cselszki nyerésre áll,ez nekünk jóljön -
#1780 kuss csopi ;} -
#1779 nekem is ezvot a gömbbe:\ -
#1778 nemá :D -
Monoton #1777 ne kezddddddd :DDDDDDD -
#1776 Első meccsen 3-0 nemide visszavágon 1-1. -
Monoton #1775 DE :DDDDDDD
Csak nem mondom el mert akkor vki biztos megsértődik :DDDDDDDDD -
#1774 a jós...Az eredményt még nem tudod?:DDD