Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy egy éve töröltem a gépemrõl. Most egy kamionos játékkal játszok, ezt a kamiont nemrég vettem. Nem volt olcsó, de megérte, mert nekem nagyon tetszik!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
nemtudom nekem nem tetszik a játék , még a demo-ja sem tetszett de hát ez van
a crusader az jobb(sztem) 😊
Magyarítás: #2413 üzenet
A frissítéseel meg az a baj, hogy nem eredeti a játékod és a legfrissebb patch-hez nincs törés.
Panel villogás oka, talán, videókártya hiba lehet...
5N193R
Amikor a legnagyobb zomm-ban van a képernyõ, alul a panel elkezd villogni.
Nem tudja senki sem, hogy mért van? HELP! THX!<#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#conf>#conf>
5N193R
ez mikori jatek amugy?
de ez akkor is elég gyenge nemdebár?😊
egy total war sokkal több mindennel kecsegtet. nemdebár?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A pallós módszert még nem próbáltam, de nem tûnik logikusnak hogy csak akkor mehet fel rá a "nép" ha már a falnál van.
és a tornyot ökrök mozgatják és saját falra nem tud lecsapodni a palló
Igen, a piros öltözékes íjászos toronyra gondoltam 😊
Druzsba:
Nem tom nekem sehogy se sikerül ráküldenem az íjászokat a torony tetejére, mert ha a legtetejére kattintok akkor is a földön mozognak.
Szóval tippem sincs hogy mi lehet a probléma
<#szomoru1>#szomoru1>
(esetelg az lehet még a baj, hogy túl sok egységet akarsz felküldni, vagy az, hogy mozog a torony mikozben kiadod a parancsot..)
Arra gondolsz mint "haditorony" ahol a piros öltözékes nyilasok vannak? Az nem az ellenség? Vagy az vagy te? Megjelölhetted volna melyikre gondolsz 😊 A pirosak tornyának oldalán látok valami leereszthetõ hídféleséget, lehet hogy azon át tudnak menni az emberek?
Ha a kékek valamelyik tornya az a "haditorony", akkor biztos hogy vezet oda lépcsõ? Esetleg lerombolta az ellenség?
A képen látható toronyra gondolok, mert a képen is látszik és a súgo is írja hogy a nagy ostromtorony tetejére íjászokat lehet küldeni.
Már csak az a kérdés hogy hogyan...
Nem tudja valaki hogy hogy kell az íjászokat felküldeni a nagy ostrom torony tetejére?
mert nekem sehogy se sikerül
De mivel látom ez túl nehéz let volna, tessék, ide másolom, amit a Magyarítások Fórumon írtam a fordítás telepítéséhez:
A problémád a következõképpen oldható meg: Most a Stronghold2\i18n mappádban két .xml kiterjesztésû fájlnak kell lennie, egyik az en.xml - ebben vannak a fordítások, ezt rakta fel a telepítõ és egy másik (valószínûleg en-us.xml). Namost, a másodikat töröld le és az elsõt nevezd a második nevére.
A fordítás minden változattal mûködik, de sajnos, ha nem eredeti, akkor ezt a gyors procedúrát végig kell csinálni ahhoz, hogy teljes legyen a fordítás.
Üdv.:
Druzsba
vmiért hibát ír ki állandóan h nem találja a dragonfly.dll-t v elérési útját v vmi hasonló... a léyneg h szánjon meg vki plzz gyorsan 😊
ide küldjétek plzz a cracket és naonnaon köcce: [email protected]
Az lenne a kérdésem ,hogy multiban tudunk játszani egymás ellen, viszont nem tudunk gépi ellenfelet betenni. Erre van megoldás?
Yasu programot szedd le és probáld ki azzal.
Next PC upgrade: 2022
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A KÖVETKEZÕT KELL TENNI: LETÖRLÖD A JÁTÉKOT MINDEN KIEGÉSZÍTÕ MARADVÁNYAIVAL MAPPÁJÁVAL MENTÉSEIVEL MINDENNEL FELTESZED A JÁTÉKOT FELTESZED A KREKKET AZTÁN A PACCSOT MAJD UJRA A KREKKET MIELÕTT ELINDÍTOD KIHÚZOD A NETKÁBELT AMIKOR BEHOZTA A MENÜT VISSZADUGOD ÉS VOILE MULTI ON DE HA EZT ECCER NEM CSINÁLOD MEG KEDHETED ELÕRÖL UGYANÍGY SZERINTEM A 2-ÕT IS KI LEHET CSELEZNI
ezt egy elõbbi üzenetemben már írtam😉
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)