Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kapkodós, csak az a stratégia, hogy ne teljesítsd rögtön a küldetést, hanem húzd el amíg lehet, hogy minnél fejlettebb várossal kezdhess.
Dragooon
<#help><#wilting>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Besz
Ez a Stronghold 2 eszméletlen jó játék lehetett volna! De mégsem lett az, legalábbis számomra. Maga a játék nagyon tetszetõs, de nagyon elrontották azzal, hogy idõkorlátosak a pályák, és ezek irreálisan rövidek. Pár pálya után már szinte lehetetlennek tûnik a feladatok teljesítése. Próbálkoztam a gyakori mentéssel és az idõ drasztikus lelassításával, de ez a játékélmény rovására ment: nyugis, szórakoztató játékból idegõrlõ, kapkodós lett. Kár, hogy a fejlesztõk nem építettek bele nehézségi fokozatot, ezáltal a könnyebb szint több idõt adhatott volna a játékosoknak.
Úgy egy éve töröltem a gépemrõl. Most egy kamionos játékkal játszok, ezt a kamiont nemrég vettem. Nem volt olcsó, de megérte, mert nekem nagyon tetszik!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

hello. nem tudja valaki honnan lehet letölteni a stronghold 2-õt? Torrent is jó! Köszi! 😊
Kevesebb ellenfélnél nagyobb az egy fõre jutó max. népesség.

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Nekem a játékba az a bajom h csak 88 an lehetünk::😊) a kérdésem az h lehetünk e többen nem enged több házat épiteni
hellosztok ha valaki tud kodot hozzá akkor az kérem szoljon!!Elöre is köszönöm!!
hello!
nemtudom nekem nem tetszik a játék , még a demo-ja sem tetszett de hát ez van
a crusader az jobb(sztem) 😊
Burna
THANK YOU!!!

5N193R

OLvass már egy kicsit vissza, ember!
Magyarítás: #2413 üzenet

A frissítéseel meg az a baj, hogy nem eredeti a játékod és a legfrissebb patch-hez nincs törés.

Panel villogás oka, talán, videókártya hiba lehet...
Burna
Hab a tortán, hogy letöltöttem a magyarosítást és a menüt nem magyarosította le.

5N193R

Burna
Ja és frissíteni se lehet, mert letölti szépen a játék elején és utána hiba üzenetet rak ki. Ez mér van?<#help>

5N193R

Burna
Szasztok!

Amikor a legnagyobb zomm-ban van a képernyõ, alul a panel elkezd villogni.
Nem tudja senki sem, hogy mért van? HELP! THX!<#szomoru1><#schmoll2><#fejvakaras><#help><#conf>

5N193R

azért még dolgozhattak vna rajta a fejlesztok..
ez mikori jatek amugy?
Más. Ha mind egyforma lenne, akkor nem lehetne mibõl választani. Én amúgy is csak a gazdasági részével foglalkoz...tam 😊
tudom, én észlény ,
de ez akkor is elég gyenge nemdebár?😊
Az más mûfaj, te észlény.
hát gyerekek.. ez nagyon gagyi.😊
egy total war sokkal több mindennel kecsegtet. nemdebár?
totya4: jól látod hogy a tornyon 4-en vannak ,de a képet nem én csináltam 😊 csak szemléltetésnek raktam be hogy tudjátok mire gondolok <#wink>

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Az biztos, hogy a tornyot csak akkor tudod használni, mikor a palló már lecsapódott az ellenség falára, addig nem tudsz katonákat belküldeni. Elképzelhetõ, hogy ijászokat is csak ekkor tudsz majd a tetejére rakni, bár nem tûnik logikusnak[#miaz
Rosszul látom akkor hogy 4-en vannak rajta? Õket nem tudod lezavarni?
Eleve nem tudok rá embert küldeni szóval az hogy tele van úgy gondolom nem igazán jöhet szóba 😊

A pallós módszert még nem próbáltam, de nem tûnik logikusnak hogy csak akkor mehet fel rá a "nép" ha már a falnál van.
és a tornyot ökrök mozgatják és saját falra nem tud lecsapodni a palló

Nem az a gond hogy tele van? Ha leküldöd onnan akik ott vannak azok lemennek? Druzsba is emlegette azt a pallót, nem lehet hogy csak a pallón át tudnak le és fel menni a népek? Egyáltalán mi mozgatja azt a tornyot? 😊 Ha a torony mozog, akkor a saját faladnál a pallót lecsapva sem tud rámenni senki?
totya4:
Igen, a piros öltözékes íjászos toronyra gondoltam 😊

Druzsba:
Nem tom nekem sehogy se sikerül ráküldenem az íjászokat a torony tetejére, mert ha a legtetejére kattintok akkor is a földön mozognak.
Szóval tippem sincs hogy mi lehet a probléma
<#szomoru1>

Ugyanúgy tudod az íjászokat felküldeni, mint egy sima toronyba. Vagyis kijelölöd õket és a torony tetejére viszed a kurzort, míg át nem vált a felfelé mutató kis nyilakra. Azért nem könnyû felzavarni a nyilasokat, mert ha kicsit odébb viszed a kurzort, akkor már úgy érzékeli a program, hogy egy emelettel lejebb, a támadó csapatba akarod õket rakni, azt viszont csak akkor lehet, ha már a palló lecsapott egy falra. Szóval -ha jól emlékszem!- akkor csak ügyesen a torony tetejére kell vinni az egeret.
(esetelg az lehet még a baj, hogy túl sok egységet akarsz felküldni, vagy az, hogy mozog a torony mikozben kiadod a parancsot..)
Én az ekonómikus kampánnyal toltam amíg meg nem untam, nem volt olyan hogy ne tudtam volna embereket küldeni ahova akartam. Ez kicsit mozgalmasabbnak látszik, gondolom az alapértelmezett hadi kampány része.
Arra gondolsz mint "haditorony" ahol a piros öltözékes nyilasok vannak? Az nem az ellenség? Vagy az vagy te? Megjelölhetted volna melyikre gondolsz 😊 A pirosak tornyának oldalán látok valami leereszthetõ hídféleséget, lehet hogy azon át tudnak menni az emberek?
Ha a kékek valamelyik tornya az a "haditorony", akkor biztos hogy vezet oda lépcsõ? Esetleg lerombolta az ellenség?

A képen látható toronyra gondolok, mert a képen is látszik és a súgo is írja hogy a nagy ostromtorony tetejére íjászokat lehet küldeni.
Már csak az a kérdés hogy hogyan...

Nem tudom melyik az a torony, de általában oda nem tudnak felmenni ahová lehetetlen, pl. nem lehet odajutni, vagy nincs felvezetõ lépcsõ 😊
Üdv Mindnekinek!

Nem tudja valaki hogy hogy kell az íjászokat felküldeni a nagy ostrom torony tetejére?
mert nekem sehogy se sikerül

Mielõtt valaki munkájára azt mondod, hogy egy "nagyhatár sz**" kicsit utána is olvashattál volna a dolognak...
De mivel látom ez túl nehéz let volna, tessék, ide másolom, amit a Magyarítások Fórumon írtam a fordítás telepítéséhez:

A problémád a következõképpen oldható meg: Most a Stronghold2\i18n mappádban két .xml kiterjesztésû fájlnak kell lennie, egyik az en.xml - ebben vannak a fordítások, ezt rakta fel a telepítõ és egy másik (valószínûleg en-us.xml). Namost, a másodikat töröld le és az elsõt nevezd a második nevére.
A fordítás minden változattal mûködik, de sajnos, ha nem eredeti, akkor ezt a gyors procedúrát végig kell csinálni ahhoz, hogy teljes legyen a fordítás.
Üdv.:

Druzsba
Hali! Nem tudtok valami sirály magyarosítást mert én is a magyaritasok.hu-ról szedtem le de az egy nagyhatár sz** finomabban kifejezve mert aligmagyarosít le valamit.. Egyib megnyitottam azt a file-t ami a myagyarítás és ott még bele-bele írtam ezt azt ami rossz volt vagy amit nem fordítotak le de így is elég szar... szal ha valaki tud segíteni az yó lenne és elõre is kösz..
vki adna egy jó cracket stronghold 2 höz 1.2es patchez plzzz...
vmiért hibát ír ki állandóan h nem találja a dragonfly.dll-t v elérési útját v vmi hasonló... a léyneg h szánjon meg vki plzz gyorsan 😊
ide küldjétek plzz a cracket és naonnaon köcce: [email protected]
Én most találkoztam ezzel a hibával.Az i18n könyvtárban a lang.txt-t kell módosítani. Az en-us -t csak en -re és így már jó lesz.
a magyaritasok.hu-ról szedtem le a magyrostiást de nekem nagyon nm jö az eljin a vidó magyar szöveg van hozzá de a menü meg a többi az angol?ötlrt?????hanyasverzió kell hozzá????
nem emléxem pontosan melyik a capter6 végigvittem egy ponotsab leírással talán tok segíteni😄
üdv, a 2-ben háborús részen a chapter 6-ot valaki megcsinálta? durva sereg jön és nem jutok dûlõre, lehet azt kellene hogy mielõtt fordul a kocka, csinálni vagy 1000 db nyilast dárdást akármit...
2-be nem lehet de legends-be már be lehet tenni de 1magad ki tucc lõni 7 robotot szal értelmetlen 2 emberi inteligencia hozzá😄
Hi!
Az lenne a kérdésem ,hogy multiban tudunk játszani egymás ellen, viszont nem tudunk gépi ellenfelet betenni. Erre van megoldás?
grebber
Már ki lett tárgyaéva hogy nincsen.
Yasu programot szedd le és probáld ki azzal.

Next PC upgrade: 2022

hali,az lenne a kérdésem hogy az 1.3.1 es patch-hez van e crack? és ha van ,betudná nekem valaki linkelni,köszi.

a kattingatás nekem jó de mind1 inkább játszunk a legends-el😄
Esrohnoil
Ami nem erõltet meg, nem tudod elrontani és még élvezettel is csinálnád, az nem tartozhat a munka kategóriába. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Kicsit sokat akarsz egyszerre. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mongy egy példát ami nem erõltet meg vagy nem tok elbaxni vmit közbe amit én elõszeretettel csinálok😄
Esrohnoil
Egy bármilyen átlagos munkával sokkal többet lehet keresni. 😊

Ja és ha már a kevés pénzrõl volt szó lehet pénzt keresni egyszerû kattintásokkal a neten bõvebben www.penzvadasz.atw.hu
nem kell krekk sima krekk is jó hozzá ha multizni akarsz
A KÖVETKEZÕT KELL TENNI: LETÖRLÖD A JÁTÉKOT MINDEN KIEGÉSZÍTÕ MARADVÁNYAIVAL MAPPÁJÁVAL MENTÉSEIVEL MINDENNEL FELTESZED A JÁTÉKOT FELTESZED A KREKKET AZTÁN A PACCSOT MAJD UJRA A KREKKET MIELÕTT ELINDÍTOD KIHÚZOD A NETKÁBELT AMIKOR BEHOZTA A MENÜT VISSZADUGOD ÉS VOILE MULTI ON DE HA EZT ECCER NEM CSINÁLOD MEG KEDHETED ELÕRÖL UGYANÍGY SZERINTEM A 2-ÕT IS KI LEHET CSELEZNI
ezt egy elõbbi üzenetemben már írtam😉
Osi20
sziasztok. valaki küldene 1.3 pacth crackét? elöre köszi! csá

Stronghold 2 -Árkád üzletház-Média Markt-999 Ft akciósan,ha van még belõle

Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)

kész van myvipen a stronghold 2 és Legends klub lehet csatlakozni