2542
  • Druzsba #2462
    Előrezavarod az íjászaidat és megtisztítod a terepep a fafalakon délről, nagyon fontos, hogy legalább egy tucat íjász túlélje ezt! A pikásokkal lerombolod a fafalakat. Küldöd a létrásokat és közben a pikásokat is a délkeleti falra. Ha már tiéd a várfal, akkor szerezz meg egy tornyot (legkeletibb javaslott) és juttasd fel oda az íjászaidat. Ha ez megvan, akkor már csak meg kell őket védeni, ők messziről leszedik az ellenség megmarad gyalogságát (lehet, hogy még egy pár tornyot meg kell tisztítanod a pikásokkal). Ha egy katonád feljutott az ellenséges lakótorony tetejére, akkor nyertél.
  • félix1995
    hellosztok!Hogy kell a 4-edik küldetést begcsinálni a harci küldetéseknél.Meg kell támadni a várat hogy valakit kiszabadithassak de mindig megölik az összes katonámat.Kérlek adjatok tanácsot!
  • Dragooon #2460
    kár :(
  • lILpE
    Kérlek szépen én torrentről szedtem le!
  • STRONGHOLD2
    nem tudjátok hol lehet letolteni a crusadert vagy stronghold2. elöre is köszi
  • Druzsba #2457
    Nincsenek, számomra az megoldhatatlannak tűnik...
  • Rundstedt17
    gyenge rész sokkal jobb volt a stronghold crusader
  • Dragooon #2455
    ebben benne van már az átvezető videók szövegei is?
  • lILpE
    THX!THX!THX!
  • Druzsba #2453
    A játékhoz tartozó magyarítás javított verziója letölthető ITT
  • lILpE
    nem tudjátok multiba miért csak 104 emberem lehet össz.?nem építhetek házakat z ellenfeleim meg hatalmas seregekkel jönnek ellenem!tippeket várok!:D THX előre is
  • lILpE
    ok,akkor légyszi szólj ha készen vagy!THX!

ui.:nem tudjátok multiba miért csak 104 emberem lehet össz.?nem építhetek házakat z ellenfeleim meg hatalmas seregekkel jönnek ellenem!tippeket várok!:D THX előre is!
  • Druzsba #2450
    Dolgozom rajta, hogy a fordítás helyesen menjen a legújabb patch-csel is és ha lesz időm a videók feliratozását is megcsinálom újra, hogy ne 168 mega legyen a teljes magyarítás.
  • lILpE
    nem tudja valaki 1.4-hez van magyarosítás??jól jönne!
  • lILpE
    ohh rájöttem!!sikerült!!ezer thx!!!!!!!!!!
  • lILpE
    thx és azon belül mert még nem voltam azon az oldalon ha megadnád a teljes címet megköszönném!
  • grebber
    gamecopyworld.com-on már fenntvan !
  • lILpE
    Hello mindenki!
    Szeretnék kérni valamit!Letöltöttem az 1.4-et csak crack kéne de sehol sem találok!Valaki segítene??És belinkelné ha talál?Megköszönném!
  • grebber
    Stronghold 2 1.4Patch

Stronghold 2 v1.4 fixes :

General

Various multiplayer gameplay optimizations
    Real-Time Shadows, Bloom, Anisotropic Filtering and Anti-aliasing implemented.
    Map transfer in multiplayer lobby implemented.
    Game Balancing

Fire ballistae no longer auto fire, and targets must be selected manually (does not apply to tower mounted ballistae)
    Bug Fixes

Fixed multiple troops pushing ladders off walls repeatedly.
    Fixed bug which allowed tower mounted siege equipment to be built whilst an enemy was in close proximity.
    Auto-scrolling chat in multiplayer game lobby now fixed.
    Fixed exploit where food could be sold repeatedly during periods of latency in multiplayer games.
    Various other bug and crash fixes
  • Tiburtius
    Multizni próbáltatok már a játékkal? S ha igen, elmondjátok, hogy kell? Kipróbálmám....

Egyébként jó lenne a játék, de vhogy mégsem a Crusader-t jeleníti meg bennem. Jó újítás a tekintélypontok rendszere, a birtokok lehetőségei...de sajnos a pályák kicsik ahhoz, hogy minden épület jól elférjen, túl erősek az ellenfelek (én belefáradtam a hadjáratokba, ezért csak a Kingmaker-rel játszom), hiába állítom be Freeman-re a kezdő beállítást, bizony az ellen egyből kőfalat épít, míg én a fával is alig boldogulok... És hát az ostrom-gépek...az külön bonyodalom....
  • totya4
    Nem kapkodós, csak az a stratégia, hogy ne teljesítsd rögtön a küldetést, hanem húzd el amíg lehet, hogy minnél fejlettebb várossal kezdhess.
  • Dragooon #2441
  • Besz
    Ez a Stronghold 2 eszméletlen jó játék lehetett volna! De mégsem lett az, legalábbis számomra. Maga a játék nagyon tetszetős, de nagyon elrontották azzal, hogy időkorlátosak a pályák, és ezek irreálisan rövidek. Pár pálya után már szinte lehetetlennek tűnik a feladatok teljesítése. Próbálkoztam a gyakori mentéssel és az idő drasztikus lelassításával, de ez a játékélmény rovására ment: nyugis, szórakoztató játékból idegőrlő, kapkodós lett. Kár, hogy a fejlesztők nem építettek bele nehézségi fokozatot, ezáltal a könnyebb szint több időt adhatott volna a játékosoknak.
    Úgy egy éve töröltem a gépemről. Most egy kamionos játékkal játszok, ezt a kamiont nemrég vettem. Nem volt olcsó, de megérte, mert nekem nagyon tetszik!
  • darkhell2112
    hello. nem tudja valaki honnan lehet letölteni a stronghold 2-őt? Torrent is jó! Köszi! :)
  • Deagle
    Kevesebb ellenfélnél nagyobb az egy főre jutó max. népesség.
  • nyurgabela
    Nekem a játékba az a bajom h csak 88 an lehetünk:::)) a kérdésem az h lehetünk e többen nem enged több házat épiteni
  • félix1995
    hellosztok ha valaki tud kodot hozzá akkor az kérem szoljon!!Elöre is köszönöm!!
  • oroszlánszívű
    hello!
    nemtudom nekem nem tetszik a játék , még a demo-ja sem tetszett de hát ez van
    a crusader az jobb(sztem) :)
  • Burna
    THANK YOU!!!
  • Druzsba #2433
    OLvass már egy kicsit vissza, ember!
    Magyarítás: #2413 üzenet

A frissítéseel meg az a baj, hogy nem eredeti a játékod és a legfrissebb patch-hez nincs törés.

Panel villogás oka, talán, videókártya hiba lehet...
  • Burna
    Hab a tortán, hogy letöltöttem a magyarosítást és a menüt nem magyarosította le.
  • Burna
    Ja és frissíteni se lehet, mert letölti szépen a játék elején és utána hiba üzenetet rak ki. Ez mér van?
  • Burna
    Szasztok!

Amikor a legnagyobb zomm-ban van a képernyő, alul a panel elkezd villogni.
    Nem tudja senki sem, hogy mért van? HELP! THX!
  • McCartman
    azért még dolgozhattak vna rajta a fejlesztok..
    ez mikori jatek amugy?
  • totya4
    Más. Ha mind egyforma lenne, akkor nem lehetne miből választani. Én amúgy is csak a gazdasági részével foglalkoz...tam :)
  • McCartman
    tudom, én észlény ,
    de ez akkor is elég gyenge nemdebár?:)
  • totya4
    Az más műfaj, te észlény.
  • McCartman
    hát gyerekek.. ez nagyon gagyi.:)
    egy total war sokkal több mindennel kecsegtet. nemdebár?
  • Deagle
    totya4: jól látod hogy a tornyon 4-en vannak ,de a képet nem én csináltam :) csak szemléltetésnek raktam be hogy tudjátok mire gondolok
  • Druzsba #2423
    Az biztos, hogy a tornyot csak akkor tudod használni, mikor a palló már lecsapódott az ellenség falára, addig nem tudsz katonákat belküldeni. Elképzelhető, hogy ijászokat is csak ekkor tudsz majd a tetejére rakni, bár nem tűnik logikusnak[#miaz