2542
  • darki81
    kéne 1.41 creck :S:D
  • Druzsba #2501
    Fogalmam sincs, már nem emlékszem. Tedd fel a magyarítást, úgy könyebb: www.druzsba.extra.hu
  • Shark96
    melyik a solymász őrhely? vagy inkább angolul hogy írják?
  • Druzsba #2499
    Cash23: A várurat visszaállítód hétköznapi teendői végzésére. Közvetlenül nem tudod beküldeni, magától meg egy idő után.

Shark96: Solymász örhelyek - patkányokat írtanak, Pöcegödrök - az összegyült ürüléket.
  • Shark96
    valaki megtudná mondani hogy lehet védekezni a patkány bajok, meg ilyenek magtár, és hasonló gondok ellen?
  • Shark96
    lehet ilyet csinálni? nem tudtam
  • Cash23
    Hello meg tudná valaki mondani, hogy tudom rá venni a várurat, hogy templomba meg a párbajhoz menjen?
  • nighthunter
    sztetek mit csinálljak? Olaf és Edwin folyton ostromol és meghalok
    a baltásai miatt.
  • Requiem88
    tessék: www.isohunt.com
  • blackcaptain
    Heló!Valaki adna egy torrent linket ahonnan le lehet szedni a játékot és működik is? PLZ!!!
  • Requiem88
    akkor segítek: www.astalavista.box.sk
    másrészt nem warez fórum.
    (és ezt pont én mondom)
  • angel0616
    hát én kerestem de nem vagyok olyan bejáratos az ilyan dolgokban és ha valaki már talált akkor lehetne benne annyi jó érzés h segít nem pedig odalök egy olyat hogy "én is használom"
  • Requiem88
    keresd tovább és ne itt könyörögj mert van, én is használom...
  • angel0616
    légyszi adjatok egy linket mert mindenhol kerestem de sehol nem találtam cracket z új 1.4-es javításhoz
  • angel0616
    bocsi nem tudtok adni egy linket ahol a stronghold2 1.4-es petchez hol tudnék crecket leszedni, segítsetek légyszi.
    előre is tenx
  • Druzsba #2487
    Tudtommal a kettő ugyanaz és nicns hozzá törés.
  • lILpE
    Ohh bocs nem is 1.3.1 hanem deluxe!és delux-t nem találok a neten!
  • lILpE
    Hy lenne egy kis problémám!
    Szoktam neten játszani és most kijelezte h megjelent az újabb verzió az 1.3.1 nah most leszedtem de crack is kéne!Nem-e tudtok?Mert nem szeretnék megint szenvedni azzal h nem találok egy oldalt sem ahol lelehet tölteni ti biztos tudtok!
    Előre is THX!
  • Dragooon #2484
    ezt nem tudom, de ezek az "újdonságok" vannak benne:
    - új térképek, ellenfelek (?) és történelmi várak
    - új játékmód: európai kereszteshadjárat (ami szerintem egész jó benne) :)
    ennyi van itt a borítóján
  • Druzsba #2483
    Ez a delux verzió csak annyit tesz, hogy eleve tartalmazza az 1.3.1-es petch újításait?
  • Dragooon #2482
    nekem deluxe 4000 volt. egy éve :)
  • Requiem88
    najó annyit megér :D
  • Druzsba #2480
    Szerintem már nem is lehet boltban venni a játékot. Mellesleg én kemény 1000 forintért vettem boltban, kéziokönyvvel.
  • Dragooon #2479
    értem.
  • Requiem88
    én sem próbáltam, őszintén szólva nem is érdekel... úgyis elvernének
    csak olyan idegesítő tud lenni amikor azt gondolom egy játékról hogy jó és eljátszogatnék vele, de annyit nem ér hogy megvegyem vagy nincs rá annyim, és akkor jön mindenki a jogvédő szövegével hogy vegyem meg...
    (tudom hogy csak te írtad... de nem egyedi eset)
  • Dragooon #2477
    tudsz másoltal online játszani?
    [csak met nem próbálta]
  • George 00734
    Köszi szépen, megpróbálom.
  • Druzsba #2475
    Nem olyan nehéz, minden a legelején dől el. Az én taktikám: előrevágtatsz a hőssel és leütöd a két ballisztát nem törődve a viking harcosokkal. Alternatív megoldáskét ugyanezt meg lehet próbálni a katapultokkal is, a lényeg, hogy a baliszták pusztuljanak és neked maradjon legalább egy katapultod és egy csapat íjászod. Ha ez sikerült, akkor már nyert ügyed van. Az ellenség időről időre kitámad, de íjászokkal nem lehet gond ledarálni őket messziről. A falakhoz ne menj sose közel, mert a balta dobálók közelről veszélyesek. Ha az első falat letakarítottad, akkor néhány pikással törj át egy kis helyen és vagy íjászokkal cselezd ki vagy katapultokkal lődd ki a benti ballisztákat.
    (A legbelső csapatokkal ne törődj, azok el fognak menekülni. Sok sikert!
  • Requiem88
    én sem jutok túl rajta... :S
    Ez alapján próbálom
  • George 00734
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Az elveszett király játékmódban játszom, és simán is ment minden, az ötödik, vagyis a "vissza a kolostorhoz" című fejezetig. Itt egyszerűen nem tudok végigmenni. Még az első védelmi vonalon sem jutok túl. Ha neketek esetleg lenne valami ötletetek, amivel sikerülne megcsinálni, nagyon hálás lennék. Előre is köszi.
  • Requiem88
    hagyjuk már ezt a jogvédő szöveget... :)
  • Dragooon #2471
    boltból "letöltitek" és várlak titeket neten hétvégente. talán..
  • Requiem88
    torrentről :D
  • zokéé
    honnan lehetne gyorsan letölteni a stronghold 2 öt??
  • Requiem88
    most szedtem le a játékot és eddig csak pozitív véleményem van róla :)
    tetszik :)
  • Druzsba #2467
    Javított magyarítás

ITT

kicsit több, mint 50 mega
  • Zsolt002P
    hello valaki nem tudna egy magyarositható patchet a stronghold 2-hőz.
    nagyon megköszönném ha tudnátok egy linket adni(írni).
  • ruffirant
    mekkora játék.makezdtem el ujra játszani vele és örömmel láttam hogy van teljes magyarítás is.
  • félix1995
    Köszi szépen:)
  • Druzsba #2463
    javítanám a "keleti" szavakat "nyugati" -ra... ezek a fránya irányok :)