Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt nem warez fórum.
(és ezt pont én mondom<#banplz>#banplz>)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
elõre is tenx
Szoktam neten játszani és most kijelezte h megjelent az újabb verzió az 1.3.1 nah most leszedtem de crack is kéne!Nem-e tudtok?Mert nem szeretnék megint szenvedni azzal h nem találok egy oldalt sem ahol lelehet tölteni ti biztos tudtok!
Elõre is THX!
- új térképek, ellenfelek (?) és történelmi várak
- új játékmód: európai kereszteshadjárat (ami szerintem egész jó benne) 😊
ennyi van itt a borítóján
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
csak olyan idegesítõ tud lenni amikor azt gondolom egy játékról hogy jó és eljátszogatnék vele, de annyit nem ér hogy megvegyem vagy nincs rá annyim, és akkor jön mindenki a jogvédõ szövegével hogy vegyem meg...<#szomoru1>#szomoru1>
(tudom hogy csak te írtad... de nem egyedi eset)
(A legbelsõ csapatokkal ne törõdj, azok el fognak menekülni. Sok sikert!
Ez alapján próbálom
tetszik 😊
nagyon megköszönném ha tudnátok egy linket adni(írni).
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
ui.:nem tudjátok multiba miért csak 104 emberem lehet össz.?nem építhetek házakat z ellenfeleim meg hatalmas seregekkel jönnek ellenem!tippeket várok!😄 THX elõre is!
Szeretnék kérni valamit!Letöltöttem az 1.4-et csak crack kéne de sehol sem találok!Valaki segítene??És belinkelné ha talál?Megköszönném!
Stronghold 2 v1.4 fixes :
General
Various multiplayer gameplay optimizations
Real-Time Shadows, Bloom, Anisotropic Filtering and Anti-aliasing implemented.
Map transfer in multiplayer lobby implemented.
Game Balancing
Fire ballistae no longer auto fire, and targets must be selected manually (does not apply to tower mounted ballistae)
Bug Fixes
Fixed multiple troops pushing ladders off walls repeatedly.
Fixed bug which allowed tower mounted siege equipment to be built whilst an enemy was in close proximity.
Auto-scrolling chat in multiplayer game lobby now fixed.
Fixed exploit where food could be sold repeatedly during periods of latency in multiplayer games.
Various other bug and crash fixes
Next PC upgrade: 2022
Egyébként jó lenne a játék, de vhogy mégsem a Crusader-t jeleníti meg bennem. Jó újítás a tekintélypontok rendszere, a birtokok lehetõségei...de sajnos a pályák kicsik ahhoz, hogy minden épület jól elférjen, túl erõsek az ellenfelek (én belefáradtam a hadjáratokba, ezért csak a Kingmaker-rel játszom), hiába állítom be Freeman-re a kezdõ beállítást, bizony az ellen egybõl kõfalat épít, míg én a fával is alig boldogulok... És hát az ostrom-gépek...az külön bonyodalom....