Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
akkor segítek: www.astalavista.box.sk
másrészt nem warez fórum.
(és ezt pont én mondom<#banplz>)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

hát én kerestem de nem vagyok olyan bejáratos az ilyan dolgokban és ha valaki már talált akkor lehetne benne annyi jó érzés h segít nem pedig odalök egy olyat hogy "én is használom"
Requiem88
keresd tovább és ne itt könyörögj mert van, én is használom...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

légyszi adjatok egy linket mert mindenhol kerestem de sehol nem találtam cracket z új 1.4-es javításhoz
bocsi nem tudtok adni egy linket ahol a stronghold2 1.4-es petchez hol tudnék crecket leszedni, segítsetek légyszi.
elõre is tenx
Tudtommal a kettõ ugyanaz és nicns hozzá törés.
Ohh bocs nem is 1.3.1 hanem deluxe!és delux-t nem találok a neten!
Hy lenne egy kis problémám!
Szoktam neten játszani és most kijelezte h megjelent az újabb verzió az 1.3.1 nah most leszedtem de crack is kéne!Nem-e tudtok?Mert nem szeretnék megint szenvedni azzal h nem találok egy oldalt sem ahol lelehet tölteni ti biztos tudtok!
Elõre is THX!
Dragooon
ezt nem tudom, de ezek az "újdonságok" vannak benne:
- új térképek, ellenfelek (?) és történelmi várak
- új játékmód: európai kereszteshadjárat (ami szerintem egész jó benne) 😊
ennyi van itt a borítóján

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ez a delux verzió csak annyit tesz, hogy eleve tartalmazza az 1.3.1-es petch újításait?
Dragooon
nekem deluxe 4000 volt. egy éve 😊

Requiem88
najó annyit megér 😄

Szerintem már nem is lehet boltban venni a játékot. Mellesleg én kemény 1000 forintért vettem boltban, kéziokönyvvel.<#crazya>
Dragooon
értem.<#smile>

Requiem88
én sem próbáltam, õszintén szólva nem is érdekel... úgyis elvernének<#nevetes1>
csak olyan idegesítõ tud lenni amikor azt gondolom egy játékról hogy jó és eljátszogatnék vele, de annyit nem ér hogy megvegyem vagy nincs rá annyim, és akkor jön mindenki a jogvédõ szövegével hogy vegyem meg...<#szomoru1>
(tudom hogy csak te írtad... de nem egyedi eset)

Dragooon
tudsz másoltal online játszani?

Köszi szépen, megpróbálom.
Nem olyan nehéz, minden a legelején dõl el. Az én taktikám: elõrevágtatsz a hõssel és leütöd a két ballisztát nem törõdve a viking harcosokkal. Alternatív megoldáskét ugyanezt meg lehet próbálni a katapultokkal is, a lényeg, hogy a baliszták pusztuljanak és neked maradjon legalább egy katapultod és egy csapat íjászod. Ha ez sikerült, akkor már nyert ügyed van. Az ellenség idõrõl idõre kitámad, de íjászokkal nem lehet gond ledarálni õket messzirõl. A falakhoz ne menj sose közel, mert a balta dobálók közelrõl veszélyesek. Ha az elsõ falat letakarítottad, akkor néhány pikással törj át egy kis helyen és vagy íjászokkal cselezd ki vagy katapultokkal lõdd ki a benti ballisztákat.
(A legbelsõ csapatokkal ne törõdj, azok el fognak menekülni. Sok sikert!
Requiem88
én sem jutok túl rajta... :S
Ez alapján próbálom

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Az elveszett király játékmódban játszom, és simán is ment minden, az ötödik, vagyis a "vissza a kolostorhoz" címû fejezetig. Itt egyszerûen nem tudok végigmenni. Még az elsõ védelmi vonalon sem jutok túl. Ha neketek esetleg lenne valami ötletetek, amivel sikerülne megcsinálni, nagyon hálás lennék. Elõre is köszi.
Requiem88
hagyjuk már ezt a jogvédõ szöveget... 😊

Dragooon
boltból "letöltitek" és várlak titeket neten hétvégente. talán..

Requiem88
torrentrõl 😄

honnan lehetne gyorsan letölteni a stronghold 2 öt??
Requiem88
most szedtem le a játékot és eddig csak pozitív véleményem van róla 😊
tetszik 😊

Javított magyarítás

ITT

kicsit több, mint 50 mega
hello valaki nem tudna egy magyarositható patchet a stronghold 2-hõz.
nagyon megköszönném ha tudnátok egy linket adni(írni).
ruffirant
mekkora játék.makezdtem el ujra játszani vele és örömmel láttam hogy van teljes magyarítás is.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Köszi szépen😊
javítanám a "keleti" szavakat "nyugati" -ra... ezek a fránya irányok 😊
Elõrezavarod az íjászaidat és megtisztítod a terepep a fafalakon délrõl, nagyon fontos, hogy legalább egy tucat íjász túlélje ezt! A pikásokkal lerombolod a fafalakat. Küldöd a létrásokat és közben a pikásokat is a délkeleti falra. Ha már tiéd a várfal, akkor szerezz meg egy tornyot (legkeletibb javaslott) és juttasd fel oda az íjászaidat. Ha ez megvan, akkor már csak meg kell õket védeni, õk messzirõl leszedik az ellenség megmarad gyalogságát (lehet, hogy még egy pár tornyot meg kell tisztítanod a pikásokkal). Ha egy katonád feljutott az ellenséges lakótorony tetejére, akkor nyertél.
hellosztok!Hogy kell a 4-edik küldetést begcsinálni a harci küldetéseknél.Meg kell támadni a várat hogy valakit kiszabadithassak de mindig megölik az összes katonámat.Kérlek adjatok tanácsot!
Dragooon
kár 😞

Kérlek szépen én torrentrõl szedtem le!
nem tudjátok hol lehet letolteni a crusadert vagy stronghold2. elöre is köszi
Nincsenek, számomra az megoldhatatlannak tûnik...<#rinya>
gyenge rész sokkal jobb volt a stronghold crusader

Dragooon
ebben benne van már az átvezetõ videók szövegei is?

THX!THX!THX!
A játékhoz tartozó magyarítás javított verziója letölthetõ ITT
nem tudjátok multiba miért csak 104 emberem lehet össz.?nem építhetek házakat z ellenfeleim meg hatalmas seregekkel jönnek ellenem!tippeket várok!😄 THX elõre is
ok,akkor légyszi szólj ha készen vagy!THX!

ui.:nem tudjátok multiba miért csak 104 emberem lehet össz.?nem építhetek házakat z ellenfeleim meg hatalmas seregekkel jönnek ellenem!tippeket várok!😄 THX elõre is!
Dolgozom rajta, hogy a fordítás helyesen menjen a legújabb patch-csel is és ha lesz idõm a videók feliratozását is megcsinálom újra, hogy ne 168 mega legyen a teljes magyarítás.
nem tudja valaki 1.4-hez van magyarosítás??jól jönne!<#nyes>
ohh rájöttem!!sikerült!!ezer thx!!!!!!!!!!
thx és azon belül mert még nem voltam azon az oldalon ha megadnád a teljes címet megköszönném!
grebber
gamecopyworld.com-on már fenntvan !

Next PC upgrade: 2022

Hello mindenki!
Szeretnék kérni valamit!Letöltöttem az 1.4-et csak crack kéne de sehol sem találok!Valaki segítene??És belinkelné ha talál?Megköszönném!
grebber
Stronghold 2 1.4Patch

Stronghold 2 v1.4 fixes :

General

Various multiplayer gameplay optimizations
Real-Time Shadows, Bloom, Anisotropic Filtering and Anti-aliasing implemented.
Map transfer in multiplayer lobby implemented.
Game Balancing

Fire ballistae no longer auto fire, and targets must be selected manually (does not apply to tower mounted ballistae)
Bug Fixes

Fixed multiple troops pushing ladders off walls repeatedly.
Fixed bug which allowed tower mounted siege equipment to be built whilst an enemy was in close proximity.
Auto-scrolling chat in multiplayer game lobby now fixed.
Fixed exploit where food could be sold repeatedly during periods of latency in multiplayer games.
Various other bug and crash fixes

Next PC upgrade: 2022

Multizni próbáltatok már a játékkal? S ha igen, elmondjátok, hogy kell? Kipróbálmám....

Egyébként jó lenne a játék, de vhogy mégsem a Crusader-t jeleníti meg bennem. Jó újítás a tekintélypontok rendszere, a birtokok lehetõségei...de sajnos a pályák kicsik ahhoz, hogy minden épület jól elférjen, túl erõsek az ellenfelek (én belefáradtam a hadjáratokba, ezért csak a Kingmaker-rel játszom), hiába állítom be Freeman-re a kezdõ beállítást, bizony az ellen egybõl kõfalat épít, míg én a fával is alig boldogulok... És hát az ostrom-gépek...az külön bonyodalom....