2542
-
totya4 #2422 Rosszul látom akkor hogy 4-en vannak rajta? Őket nem tudod lezavarni? -
Deagle #2421 Eleve nem tudok rá embert küldeni szóval az hogy tele van úgy gondolom nem igazán jöhet szóba :)
A pallós módszert még nem próbáltam, de nem tűnik logikusnak hogy csak akkor mehet fel rá a "nép" ha már a falnál van.
és a tornyot ökrök mozgatják és saját falra nem tud lecsapodni a palló -
totya4 #2420 Nem az a gond hogy tele van? Ha leküldöd onnan akik ott vannak azok lemennek? Druzsba is emlegette azt a pallót, nem lehet hogy csak a pallón át tudnak le és fel menni a népek? Egyáltalán mi mozgatja azt a tornyot? :) Ha a torony mozog, akkor a saját faladnál a pallót lecsapva sem tud rámenni senki? -
Deagle #2419 totya4:
Igen, a piros öltözékes íjászos toronyra gondoltam :)
Druzsba:
Nem tom nekem sehogy se sikerül ráküldenem az íjászokat a torony tetejére, mert ha a legtetejére kattintok akkor is a földön mozognak.
Szóval tippem sincs hogy mi lehet a probléma
-
Druzsba #2418 Ugyanúgy tudod az íjászokat felküldeni, mint egy sima toronyba. Vagyis kijelölöd őket és a torony tetejére viszed a kurzort, míg át nem vált a felfelé mutató kis nyilakra. Azért nem könnyű felzavarni a nyilasokat, mert ha kicsit odébb viszed a kurzort, akkor már úgy érzékeli a program, hogy egy emelettel lejebb, a támadó csapatba akarod őket rakni, azt viszont csak akkor lehet, ha már a palló lecsapott egy falra. Szóval -ha jól emlékszem!- akkor csak ügyesen a torony tetejére kell vinni az egeret.
(esetelg az lehet még a baj, hogy túl sok egységet akarsz felküldni, vagy az, hogy mozog a torony mikozben kiadod a parancsot..) -
totya4 #2417 Én az ekonómikus kampánnyal toltam amíg meg nem untam, nem volt olyan hogy ne tudtam volna embereket küldeni ahova akartam. Ez kicsit mozgalmasabbnak látszik, gondolom az alapértelmezett hadi kampány része.
Arra gondolsz mint "haditorony" ahol a piros öltözékes nyilasok vannak? Az nem az ellenség? Vagy az vagy te? Megjelölhetted volna melyikre gondolsz :) A pirosak tornyának oldalán látok valami leereszthető hídféleséget, lehet hogy azon át tudnak menni az emberek?
Ha a kékek valamelyik tornya az a "haditorony", akkor biztos hogy vezet oda lépcső? Esetleg lerombolta az ellenség?
-
Deagle #2416
A képen látható toronyra gondolok, mert a képen is látszik és a súgo is írja hogy a nagy ostromtorony tetejére íjászokat lehet küldeni.
Már csak az a kérdés hogy hogyan... -
totya4 #2415 Nem tudom melyik az a torony, de általában oda nem tudnak felmenni ahová lehetetlen, pl. nem lehet odajutni, vagy nincs felvezető lépcső :) -
Deagle #2414 Üdv Mindnekinek!
Nem tudja valaki hogy hogy kell az íjászokat felküldeni a nagy ostrom torony tetejére?
mert nekem sehogy se sikerül -
Druzsba #2413 Mielőtt valaki munkájára azt mondod, hogy egy "nagyhatár sz**" kicsit utána is olvashattál volna a dolognak...
De mivel látom ez túl nehéz let volna, tessék, ide másolom, amit a Magyarítások Fórumon írtam a fordítás telepítéséhez:
A problémád a következőképpen oldható meg: Most a Stronghold2\i18n mappádban két .xml kiterjesztésű fájlnak kell lennie, egyik az en.xml - ebben vannak a fordítások, ezt rakta fel a telepítő és egy másik (valószínűleg en-us.xml). Namost, a másodikat töröld le és az elsőt nevezd a második nevére.
A fordítás minden változattal működik, de sajnos, ha nem eredeti, akkor ezt a gyors procedúrát végig kell csinálni ahhoz, hogy teljes legyen a fordítás.
Üdv.:
Druzsba -
mikosz14 #2412 Hali! Nem tudtok valami sirály magyarosítást mert én is a magyaritasok.hu-ról szedtem le de az egy nagyhatár sz** finomabban kifejezve mert aligmagyarosít le valamit.. Egyib megnyitottam azt a file-t ami a myagyarítás és ott még bele-bele írtam ezt azt ami rossz volt vagy amit nem fordítotak le de így is elég szar... szal ha valaki tud segíteni az yó lenne és előre is kösz.. -
ymystar #2411 vki adna egy jó cracket stronghold 2 höz 1.2es patchez plzzz...
vmiért hibát ír ki állandóan h nem találja a dragonfly.dll-t v elérési útját v vmi hasonló... a léyneg h szánjon meg vki plzz gyorsan :)
ide küldjétek plzz a cracket és naonnaon köcce: [email protected] -
greco #2410 Én most találkoztam ezzel a hibával.Az i18n könyvtárban a lang.txt-t kell módosítani. Az en-us -t csak en -re és így már jó lesz. -
gyuri00 #2409 a magyaritasok.hu-ról szedtem le a magyrostiást de nekem nagyon nm jö az eljin a vidó magyar szöveg van hozzá de a menü meg a többi az angol?ötlrt?????hanyasverzió kell hozzá???? -
Lordhunter #2408 nem emléxem pontosan melyik a capter6 végigvittem egy ponotsab leírással talán tok segíteni:D -
Andrei1181 #2407 üdv, a 2-ben háborús részen a chapter 6-ot valaki megcsinálta? durva sereg jön és nem jutok dűlőre, lehet azt kellene hogy mielőtt fordul a kocka, csinálni vagy 1000 db nyilast dárdást akármit... -
Lordhunter #2406 2-be nem lehet de legends-be már be lehet tenni de 1magad ki tucc lőni 7 robotot szal értelmetlen 2 emberi inteligencia hozzá:D -
BBazsi #2405 Hi!
Az lenne a kérdésem ,hogy multiban tudunk játszani egymás ellen, viszont nem tudunk gépi ellenfelet betenni. Erre van megoldás? -
#2404 Már ki lett tárgyaéva hogy nincsen.
Yasu programot szedd le és probáld ki azzal. -
priluki #2403 hali,az lenne a kérdésem hogy az 1.3.1 es patch-hez van e crack? és ha van ,betudná nekem valaki linkelni,köszi. -
Lordhunter #2402 a kattingatás nekem jó de mind1 inkább játszunk a legends-el:D -
#2401 Ami nem erőltet meg, nem tudod elrontani és még élvezettel is csinálnád, az nem tartozhat a munka kategóriába. :) -
#2400 Kicsit sokat akarsz egyszerre. :D -
Lordhunter #2399 mongy egy példát ami nem erőltet meg vagy nem tok elbaxni vmit közbe amit én előszeretettel csinálok:D
-
#2398 Egy bármilyen átlagos munkával sokkal többet lehet keresni. :) -
Lordhunter #2397 Ja és ha már a kevés pénzről volt szó lehet pénzt keresni egyszerű kattintásokkal a neten bővebben www.penzvadasz.atw.hu -
Lordhunter #2396 nem kell krekk sima krekk is jó hozzá ha multizni akarsz
A KÖVETKEZŐT KELL TENNI: LETÖRLÖD A JÁTÉKOT MINDEN KIEGÉSZÍTŐ MARADVÁNYAIVAL MAPPÁJÁVAL MENTÉSEIVEL MINDENNEL FELTESZED A JÁTÉKOT FELTESZED A KREKKET AZTÁN A PACCSOT MAJD UJRA A KREKKET MIELŐTT ELINDÍTOD KIHÚZOD A NETKÁBELT AMIKOR BEHOZTA A MENÜT VISSZADUGOD ÉS VOILE MULTI ON DE HA EZT ECCER NEM CSINÁLOD MEG KEDHETED ELŐRÖL UGYANÍGY SZERINTEM A 2-ŐT IS KI LEHET CSELEZNI
ezt egy előbbi üzenetemben már írtam;) -
#2395 sziasztok. valaki küldene 1.3 pacth crackét? elöre köszi! csá
-
Nyigu #2394 Stronghold 2 -Árkád üzletház-Média Markt-999 Ft akciósan,ha van még belőle -
Lordhunter #2393 kész van myvipen a stronghold 2 és Legends klub lehet csatlakozni -
Lordhunter #2392 nem megy yasuval egyépként a stró 2 5 példányban megvan és ingyen szedtem:D -
#2391 Yasuval is kilépked? -
#2390 ha valakinek kell a stronghold 2 2cd-n akkor az írja ide az e-mail címét
és annak elküldöm a linket, jah sajna ez sms webes tehát 200 ft-lenne!!! -
Lordhunter #2389 hát sajna ez is kilépked elég sűrűn de ez van jobb mint ha nem is lenne -
Lordhunter #2388 nem baj ez a megoldás is jó :D -
#2387 Na Szulta irta privátba müködik a YASU!! -
Lordhunter #2386 nah akkor elmondom mit kell tenni a hiba megoldása érdekében ez a tuti megoldás semmi más nem jó ilyen hibára (jó lenne ha ezt kirakná a tulaj az oldalra mert az írás elszáll gyorsan:S
nah szal ha olyan problémád van hogy felteszed a krekket és felmész kéri az uj paccs letöltést a letöltöd kéri az eredeti cd-t ez így folytatódik tovább akármilyen progit használsz sakk ugyan de nem matt
A KÖVETKEZŐT KELL TENNI: LETÖRLÖD A JÁTÉKOT MINDEN KIEGÉSZÍTŐ MARADVÁNYAIVAL MAPPÁJÁVAL MENTÉSEIVEL MINDENNEL FELTESZED A JÁTÉKOT FELTESZED A KREKKET AZTÁN A PACCSOT MAJD UJRA A KREKKET MIELŐTT ELINDÍTOD KIHÚZOD A NETKÁBELT AMIKOR BEHOZTA A MENÜT VISSZADUGOD ÉS VOILE MULTI ON DE HA EZT ECCER NEM CSINÁLOD MEG KEDHETED ELŐRÖL UGYANÍGY SZERINTEM A 2-ŐT IS KI LEHET CSELEZNI
(akinél ez bevált nézzen fel ide www.icehunter.atw.hu és kattincson a google hirdetésekre köszi előre is) -
#2385 Leszeded a 4.08-as Daemon Toolsot és bemountolod a Stronghold 2 image fájlját. (Nálam minden emulácio on-on van)
Majd elinditod a Yasu-t.Majd inditod a gamet! És ha indul a game akkor örülsz ha nem nem :(
Majd ha végeztél ismét elinditani a yasu-t ekkor visszaállitja amit elállitott. -
Lordhunter #2384 de nem vágom hogy kell kezelni leszedtem a daemon 4.06-ot ezután hogy kell? -
Lordhunter #2383 néhány próbát mindenképp megér