88
Far Cry film!
  • Bucser
    Miért kell minden szarból szar filmet csinálni???
  • frodó néni
    mindig Eric Bana? szerintem csak a trójában alakitott jot ,de ott a film volt szar!!!!!!
  • Sadun Tryst
    végülis a The Rock a megfelelő személy erre a szerepre. loál
    doom3-ba meg végképp.
    the rock filmek suxx!
    doom 3 filmet Eric Bana-val kéne, Far Cry-t pedig nemtom. de biztosan nem the rockkal...
  • Voltan
    Miért kell minden szarból filmet csinálni?
  • Seth
    Hát én egyeltalán nem a benga pankrátorra osztottam volna a főszerepet. Jack Carver egyeltalán nem az a testalkatú figura
  • Kori
    én még gyűröm de ha film lesz azt megnézem
  • Pyx #2
    2006 mumlé, farcryt a szörnyeknél hagytam abba. :)
  • Tom3 #1
    Újabb infómorzsák keringenek a neten a Far Cry megfilmesítéséhez kötődően. Egyrészt a sztori, mely szerint Jack Carver egy volt zsaru, aki a Mikronéz szigetvilágon tölti békés éveit, azzal hogy túristákat szállít egyik szigetről a másikra. Egy napon aztán egy fiatal újságíró csaj útjuk során fogságba esik pár zsoldos által, akik valami laboratóriumot őriznek egy szigeten. Hopp, ismerős? :) Naugye. Ami fontosabb talán, az a frissiben elárult szereposztás. Nos, az újságíró Valerie-t egy bizonyos Naomi Watts alakítja, Jack Carver szerepében pedig Dwayne 'The Rock' Johnson-t üdvözölhetjük. Számomra érdekes, hogy The Rock egyszerre két nagy FPS durranás (Doom III, Far Cry) alapján készült filmben is játszik.

Info: Gamestar