88
Far Cry film!
-
#88 Ez a film lesz szinkronosan? :D
Én tekerve néztem meg, majd letöröltem :D
Szörnyekre, mutánsokra vártam a filmben, erre kb. a Film+ szintjét hozta :D Bár néha ott is jobb filmek vannak. -
#87 nem érted a poént ?
Uwe bemutat neked .... -
#86 akkor miert fakkolt be?
amikor leirtam hogy fos az egesz? -
#85 szóval se írta hogy védi :D -
#84 Gondolom,kedvenc rendezod azert veded a csodasfilmjeit vagy csak tenyleg a haverod:D -
#83 haverod -
#82 -
Micsu #81 -
#80 Jha kimaradt a t betu:D
House of the dead -
#79 miaz a HoD? :D -
#78 én láttam a Postalt azon legalább röhögtem, sőt sztem a legjobb Uwe film, de a Far Cry az vmi akkora szar lett, h ennél rosszabbat nem lehet csinálni! -
#77 Akkor ez is olyan okadek lett,hogy semmi koze a jatekhoz es megnezni se szabad?:DHabar mar a Postalt se lattam. De szanalmasan fos volt a HoD filmje ha azt o csinalta, a bevagott jatekjelenetekkel:D
-
#76 -
#75 [a fejét fogja...] -
#74 Szörnyekkel jobb lett volna!
Kíváncsian várom a következő filmjét! -
#73 szánalom a köbön azt kell hogy mondjam
a gyermeteg poénokról már ne is beszéljünk... -
#72 van némi köze a játékhoz???????????????????????????????????????????
amikor felrobban Jack hajója????? mert én csak azt az egy jelenetet találtam ami a játékban is benne volt! és amugy is a Far Cry-ba minek poén?? ez nem vígjáték!
vmi félelmetesen rossz film.... -
#71 mit ittál? :D -
#70 Most nézem a filmet tetszik.Van némi köze a játékhoz és kisebb poénokkal van tarkítva!
-
Hydroceph #69 szedem, kiváncsi vagyok, bár ezek mindig szarok -
#68 fentvan torrenten ez a hányinger...
bele bele nézegettem, de az életkedvem is elment olyan trágya :D -
ldavid #67 itten -
#66 valamelyik hírben, f@sztudja hol.
valami uwe boll-os kritika alatt tán :D -
#65 linkt -
#64 kijött már rég, tán mindössze 2 országban mutatták be.
winnie írta. -
#63 már nagyon várom a filmet,elég nagy esély hogy megkapja a 10/10-et! -
#62 kijött már ez a szégyen? -
#61 oké.
lehet tudni mikor ? :D
topicban nem nagyon találtam aktuális infót :D -
#60 Be! -
#59 be fogják ezt mutatni még egyáltalán ? :D -
#58 hát uwe boll!!! ez a név mindent elárul! én ilyen embernek oda nem adtam volna a licenszét a játéknak.....
ez egy közép-alsó kategóriás Steven Seagal filmhez fog inkább hasonlítani!
azért megnézem mert kötelező darab aki legalább egyszer is játszott a játékkal, de nem fűzök semmi reményt hozzá!!!!!
én inkább szeretnék az Max Payne filmre koncentrálni, amit legalább normálisan csináltak meg!!!!! -
#57 nah ez igen!! Jo játékból rossz film kategoria.
Kövi filmje a STALKER lesz Kubában? Vagy esetleg Half-life adaptácio?? Néger főhőssel?? Most őszintén Minek ez a cín? Legyen a film cime
The action movie in Canada -
#56 Far Cry Kanadában?Istenem, mekkora egy eszemet, fogyatékos barom ez az ember.Ez olyan, mintha a Prince of Persiat meg Finnországban, havas hegyek között forgatnák, mondán, hogy "jó lesz a'".Ilyen igénytelen nem lehet! -
#55 S.Z.É.G.Y.E.N
a rendezővel eggyütt -
#54 hát az addig okééé!! de se a helyszín, se a történet nem hasonlít!!! :S -
#53 Azért azt be kell ismerni hogy hasonlít a játék főszereplőjére -
#52 Szerintem az egyik legjobb játékról beszélünk! Hihetetlen környezet, hihetetlen történet, és hihetetlen élmény! Egyszerűen megunhatatlan játék!
Ezzel szemben a képesek egy olyan filmet csinálni, ami nem is tükrözi a történetet, de még az alap helyszínt se adják a filmnek! Ezek után lehet, hogy jó film lesz, de semmiképpen nem Far Cry!
( kb. mintha a Doom film Harlem-ben játszódott volna) -
#51 Ezekután tuti , hogy Til Schweiger a legújabb kedvenc színészem -
#50 -
#49 Hát tényleg nem Kanadában kellett volna forgatni. Pfff...