88
Far Cry film!
-
#48 És hány pontot adnál rá, úgy 1-től 10-ig? Ezt nem fikázásból kérdezem, (én nem is láttam a filmet, nekem elég volt a játék) csak puszta érdeklődésből.
Mert az imdb-n alig több mint 4-et adtak rá. De ha többen is szavaznak lejjebb is mehet még, tekintve, hogy Uwe Boll egyik filmjéről van szó.
A 4 pont az én meglátásom szerint közepes alatti teljesítmény, de végül is van, akinek a Mester 1-2 filmje bejön ilyen vagy olyan okból.
Ezt a Far Cry nevű szennyet pl. meg akartam volna nézni, mert Mikronézia és Polinézia a legjobb helyek közt van a világon, de mikor azt írták, hogy a Boll srác inkább Kanadában forgatta le, hát majdnem elharaptam a nyelvem.
Igaz, hogy a története sem stimmel egyáltalán, de legalább akkor a helyszín vagy a környezet egyezne meg a játékéval.
Kérem szépen, micsoda pontatlanságok ezek?? Ennek a filmnek a címe inkább "Terror Kanadában" kéne hogy legyen, mert a Far Cry-ról szinte mindenkinek (aki csak játszott vele) a trópusi környezet és a tenger jut eszébe, s nem a fenyőerdők.
Az egész filmben a hideg színek dominálnak, már az előzetest látva. Ha Bollnak Kanada jelenti a trópusokat, akkor vonuljon szanatóruimba.
Miért nem forgatta már akkor le a filmet, itt a Hortobágyon. Még annyiba sem került volna.
Csak egy apró összehasonlítás:
Kanada
Eredeti környezet:
-
#47 Van hozzá felirat!
Szerintem az eddigi legjobb filmje a Postal! Azt semmiképp ne hagyjátok ki! -
#46 mindig is mondtam hogy izlések és pofonok, de sosem hittem volna hogy a szar valakinek tényleg izlik. -
#45 Én eddig összes filmjét megnéztem kivéve a Bloodrayne 2-öt mert ahhoz sajna nicns felirat :(
Manapság ezeknél a filmeknél fényévekkel de tényleg fényévekkel gyengébb filmeket csinálnak. -
#44 Ez szokásos? Ez jóval az alatti. Szép a táj nagyon, ami a trélerben látható. Itt van vagy 35-40 fokkal hidegebb, mint ahol a játék játszódik. Épphogy csak a hó nem esik. Tenger meg óceán a fasorba sincs, helyette vannak tavak meg folyók. Meg szép tűlevelűek.
Ez igazi Far kráj környezet a javából. Szörnyek, mutánsok szintén nincsenek... minek is, elvonná a figyelmet a film többi érdeméről. A szereplők akik megjelennek a filmen... Hát nem tudom, hogy Udo Kier mit keres benne, ő ilyen stílusú filmekben nem igen játszott még, hanem krimikben meg thillerekben. Ez meg inkább Sci-fi akció lenne eredetileg, mármint ha hűen követné a játékot. Valahogy nem passzolnak ezek az arcok sem fizimiskára, sem stílusra. A nagydarab kopaszt is mintha a Romper Stomper-ből szalajtották volna.
Egyszóval Dungeon Siege, Postal, Bloodrayne, Far Cry meg a többi, a címek folyton változnak, de a rendezés és persze a rendező az mindig ugyanolyan szar marad.
Tehát ez a film sem nagyon ajánlott megnézésre, mert ez legyalázza a játékot úgy, ahogy van. Ha valaki mégis meg fogja nézni, az ne csodálkozzon.
Az eredmény jó megközelítéssel olyan lesz, mint Pesten az Üllői úton 70-nel belemenni egy kátyuba: egy másodpercig izgalmas, de utána már csak szitkozódunk.
-
#43 akkor rajta és biztos, h már nem fogsz reagálni a következő kommentekre. -
#42 de....dehát Dr. Uwe "kurvajórendezővagyok" Boll azt nyilatkozta, hogy minden filmjével egy szinttel feljebb lép,hogy egyre jobb lesz. Ha hazudott én elharapom a ciánkapszulámat -
#41 szokásos UWE színvonal. -
#40 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tudtam, tudtam, hogy ez lesz. Az akciók éppen az előzetesben még egész jól össze vannak vágva, de a címen és Jack Carver nevén kívül semmi nem utal a játékra, hol van a tórpusi szigetvilág, hol vannak a zsoldosok (ja valami kommandósok sisakban voltak), a szörnyek, na és a Tökéletes katona meg tök röhejes, mindegy azért majd megnézem, bár ha olyan unalmas lesz mint a Dungeon Siege akkor lehet nem. (azt sem bírtam végignézni) -
#39 Far Cry film előzetes -
#38 De ugye nem Uwe Boll rendezi? Mert attól hányok. Bár olyat is olvastam hogy visszaveszik tőle a megfilmesítési jogokat.
Jack Carver szerepében meg állítólag Dwayne Johnson lesz vagyis The Rock. -
#37 Én a játékban a faház nevű pályán járok de addig ajáték sütiiiiiiiiiii!
Má csak azé is kíváncsi leszek a filmre
-
hokotro #36 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Xtreme91 #35 hali!! kersek egy filmet csak nem tudom a cimét,de vm ernest v ernie v kiröl szól aki ilyen szerencsétlen.van több része is a filmnek van vm csodacipőröl szól.ha valaki tudja a filmek teljes cimét az LÉCCI irja le nekem e-mailon.cimem: [email protected] -
#34 Mióta Tudjátok hogy Uwe kreálja a filémet azóta nincs is új hsz -
#33 egy dolog jó abban hogy Uwe mester készíti el a filmet. nem ér minket hidegzuhanyként amit kapunk... -
#32 Na igen,ezért kérdeztem,mert tudtam hogy ő fogja. -
Prof William #31 Na akkor én léptem. Nemlessz ebből jó film... -
Heimdall #30 Hát az üröm az örömben h sajnos Uwe Boll fogja randezni :( -
#29 Látom mindenki beszél,hogy húú de jó,filmet csinálnak belőple,meg ez legyen The Rock helyett,és most kérdeznék vmi mást.Ki rendezi? -
#28 Szerintem a Rock egyáltalán nem jó választás.
De messze van még 2008
http://www.imdb.com/title/tt0400426/ -
#27 Bocsi!
-
#26 Talán közülük valamelyik ,de lehetne valami új szinész is.
-
#25 The Sims-t nem akarják megfilmesíteni? Pedig az is sikeres ám... -
#24 hátha a játék ilyen még a film -
#23 Persze, jó játék a Far Cry, de hát enyhén szólva nem üvölt a megfilmesítésért...
A film katasztrofális lesz. -
#22 A Far Cry mint játék egyáltalán nem szar, sőt: még a Doom 3-nál is jobb szerintem.
A Far Cry mint film lesz szar. -
#21 MIért kell minden szarból filmet csinálni??? -
#20 Ezt a filmet is nagyon várom már!! -
#19 minden játékot lassan megfilmesítenek!!!!!!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
-
#18 Nem is tudtam, hogy ilyen is lesz. -
#17 Szerintem jó választás,én komálom.FarCry-ba jó lesz,na meg Naomi Watts is.
Egyébként a Doom3-az nincs megerősítve hivatalosan.
az imdb-n még nincs benne.
A Far Cry igen. -
#16 Nekem eddig oszes filmet amit lattam vele nagyon is teccet!
-
#15 Lehet, hogy a főgonosz szerepére szánják:D csak az még titok a masz mögött úgysem látszik alapon:) -
#14 Nem tudom, de elég siralmas a helyzet -
#13 A Doom 3 filmre tényleg jó jönne Eric Bana. Kifejezetten olyan arca van, mint a Marine-nak.
A Far Cry filmre pedig Paul Walker lenne jó (Halálos Iramban, Hlálosabb Iramban), bár a szerephez egy cseppet meg kéne izmosodnia. Viszont Dwayne Johnson tényleg nem jó egyik filmhez sem, cseppet sem hasonlít a karakterekre... -
#12 az egy dolog de hogy milyen szep jungle lesz az:)))) -
#11 en akkor mikor egy sima pisztollyal dobtak ki egy helikopterbol a szornyek koze -
Gábor #10 Hogy én mennyire utálom a hollywood-i álomgyárakat manapság..... -
#9 Öcsém, ez kemény film lesz nagyon! Nem volt még ilyen jungel, szigetvilág, gépfegyve, gránát elég!!! Csak 10000 ilyen film volt eddig, de ez most farcry, akkor tuti jobb lesz mint a másik 9999