Far Cry film!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
De ugye nem Uwe Boll rendezi? Mert attól hányok. Bár olyat is olvastam hogy visszaveszik tõle a megfilmesítési jogokat.

Jack Carver szerepében meg állítólag Dwayne Johnson lesz vagyis The Rock.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

benőmenő
Én a játékban a faház nevû pályán járok de addig ajáték sütiiiiiiiiiii!
Má csak azé is kíváncsi leszek a filmre
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hali!! kersek egy filmet csak nem tudom a cimét,de vm ernest v ernie v kiröl szól aki ilyen szerencsétlen.van több része is a filmnek van vm csodacipõröl szól.ha valaki tudja a filmek teljes cimét az LÉCCI irja le nekem e-mailon.cimem: [email protected]
berlinboy6329
Mióta Tudjátok hogy Uwe kreálja a filémet azóta nincs is új hsz <#hehe>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Iwant2Belive
egy dolog jó abban hogy Uwe mester készíti el a filmet. nem ér minket hidegzuhanyként amit kapunk...

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

berlinboy6329
Na igen,ezért kérdeztem,mert tudtam hogy õ fogja.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Na akkor én léptem. Nemlessz ebbõl jó film...
Hát az üröm az örömben h sajnos Uwe Boll fogja randezni 😞

Sic vis pacem para bellum

berlinboy6329
Látom mindenki beszél,hogy húú de jó,filmet csinálnak belõple,meg ez legyen The Rock helyett,és most kérdeznék vmi mást.Ki rendezi?

Törölt felhasználó
Szerintem a Rock egyáltalán nem jó választás.
De messze van még 2008

http://www.imdb.com/title/tt0400426/
CalebJoe
Bocsi!
CalebJoe
Talán közülük valamelyik ,de lehetne valami új szinész is.
NEOreg3
The Sims-t nem akarják megfilmesíteni? Pedig az is sikeres ám...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sheke
hátha a játék ilyen még a film<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Le Parkour

Voltan
Persze, jó játék a Far Cry, de hát enyhén szólva nem üvölt a megfilmesítésért...

A film katasztrofális lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Solid Snake GH
A Far Cry mint játék egyáltalán nem szar, sõt: még a Doom 3-nál is jobb szerintem.

A Far Cry mint film lesz szar.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Voltan
MIért kell minden szarból filmet csinálni???

grebber
Ezt a filmet is nagyon várom már!!

Next PC upgrade: 2022

CLINT EASTWOOD9
minden játékot lassan megfilmesítenek!!!!!!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Argon
Nem is tudtam, hogy ilyen is lesz.

MrSpock
Szerintem jó választás,én komálom.FarCry-ba jó lesz,na meg Naomi Watts is.
Egyébként a Doom3-az nincs megerõsítve hivatalosan.
az imdb-n még nincs benne.
A Far Cry igen.

Go Jeff Go!!!!

Sephi
Nekem eddig oszes filmet amit lattam vele nagyon is teccet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Lehet, hogy a fõgonosz szerepére szánják😄 csak az még titok a masz mögött úgysem látszik alapon😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Taranov
Nem tudom, de elég siralmas a helyzet

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Solid Snake GH
A Doom 3 filmre tényleg jó jönne Eric Bana. Kifejezetten olyan arca van, mint a Marine-nak.
A Far Cry filmre pedig Paul Walker lenne jó (Halálos Iramban, Hlálosabb Iramban), bár a szerephez egy cseppet meg kéne izmosodnia. Viszont Dwayne Johnson tényleg nem jó egyik filmhez sem, cseppet sem hasonlít a karakterekre...

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

CSOCSO
az egy dolog de hogy milyen szep jungle lesz az😊)))
CSOCSO
en akkor mikor egy sima pisztollyal dobtak ki egy helikopterbol a szornyek koze
Hogy én mennyire utálom a hollywood-i álomgyárakat manapság.....

RangeR
Öcsém, ez kemény film lesz nagyon! Nem volt még ilyen jungel, szigetvilág, gépfegyve, gránát elég!!! Csak 10000 ilyen film volt eddig, de ez most farcry, akkor tuti jobb lesz mint a másik 9999

Bucser
Miért kell minden szarból szar filmet csinálni???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

frodó néni
mindig Eric Bana? szerintem csak a trójában alakitott jot ,de ott a film volt szar!!!!!!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Sadun Tryst
végülis a The Rock a megfelelõ személy erre a szerepre. loál
doom3-ba meg végképp.
the rock filmek suxx!
doom 3 filmet Eric Bana-val kéne, Far Cry-t pedig nemtom. de biztosan nem the rockkal...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Voltan
Miért kell minden szarból filmet csinálni?

Seth
Hát én egyeltalán nem a benga pankrátorra osztottam volna a fõszerepet. Jack Carver egyeltalán nem az a testalkatú figura

PSN ID.: Beegabor

Kori
én még gyûröm de ha film lesz azt megnézem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Pyx
2006 mumlé, farcryt a szörnyeknél hagytam abba. 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tom3
Újabb infómorzsák keringenek a neten a Far Cry megfilmesítéséhez kötõdõen. Egyrészt a sztori, mely szerint Jack Carver egy volt zsaru, aki a Mikronéz szigetvilágon tölti békés éveit, azzal hogy túristákat szállít egyik szigetrõl a másikra. Egy napon aztán egy fiatal újságíró csaj útjuk során fogságba esik pár zsoldos által, akik valami laboratóriumot õriznek egy szigeten. Hopp, ismerõs? 😊 Naugye. Ami fontosabb talán, az a frissiben elárult szereposztás. Nos, az újságíró Valerie-t egy bizonyos Naomi Watts alakítja, Jack Carver szerepében pedig Dwayne 'The Rock' Johnson-t üdvözölhetjük. Számomra érdekes, hogy The Rock egyszerre két nagy FPS durranás (Doom III, Far Cry) alapján készült filmben is játszik.

Info: Gamestar
← ElőzőOldal 2 / 2