Far Cry film!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
Ez a film lesz szinkronosan? :D
Én tekerve néztem meg, majd letöröltem :D
Szörnyekre, mutánsokra vártam a filmben, erre kb. a Film+ szintjét hozta :D Bár néha ott is jobb filmek vannak.

DeerHunter01
nem érted a poént ?
Uwe bemutat neked ....<#zavart2>

\"Errõl van szó!\"

kommersz
akkor miert fakkolt be?
amikor leirtam hogy fos az egesz?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tommygear
szóval se írta hogy védi :D
kommersz
Gondolom,kedvenc rendezod azert veded a csodasfilmjeit vagy csak tenyleg a haverod:D

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tommygear
haverod
DeerHunter01

\"Errõl van szó!\"

<#banplz><#violent><#nevetes2>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kommersz
Jha kimaradt a t betu:D
House of the dead

tommygear
miaz a HoD? :D
Tyler1
én láttam a Postalt azon legalább röhögtem, sõt sztem a legjobb Uwe film, de a Far Cry az vmi akkora szar lett, h ennél rosszabbat nem lehet csinálni!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kommersz
Akkor ez is olyan okadek lett,hogy semmi koze a jatekhoz es megnezni se szabad?:DHabar mar a Postalt se lattam. De szanalmasan fos volt a HoD filmje ha azt o csinalta, a bevagott jatekjelenetekkel:D

tommygear
<#wow3>
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Szörnyekkel jobb lett volna!
Kíváncsian várom a következõ filmjét!

Next PC upgrade: 2022

tommygear
szánalom a köbön azt kell hogy mondjam
a gyermeteg poénokról már ne is beszéljünk...
Tyler1
van némi köze a játékhoz???????????????????????????????????????????
amikor felrobban Jack hajója????? mert én csak azt az egy jelenetet találtam ami a játékban is benne volt! és amugy is a Far Cry-ba minek poén?? ez nem vígjáték!
vmi félelmetesen rossz film....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Punker
mit ittál? :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

grebber
Most nézem a filmet tetszik.Van némi köze a játékhoz és kisebb poénokkal van tarkítva!

szedem, kiváncsi vagyok, bár ezek mindig szarok

tommygear
fentvan torrenten ez a hányinger...
bele bele nézegettem, de az életkedvem is elment olyan trágya :D
bertino
valamelyik hírben, f@sztudja hol.
valami uwe boll-os kritika alatt tán :D

tommygear
linkt
bertino
kijött már rég, tán mindössze 2 országban mutatták be.
winnie írta.

DeerHunter01
már nagyon várom a filmet,elég nagy esély hogy megkapja a 10/10-et!<#idiota>

\"Errõl van szó!\"

tommygear
kijött már ez a szégyen?
bertino
oké.
lehet tudni mikor ? :D
topicban nem nagyon találtam aktuális infót :D

Törölt felhasználó
Be!
bertino
be fogják ezt mutatni még egyáltalán ? :D

XxTyl3rxX
hát uwe boll!!! ez a név mindent elárul! én ilyen embernek oda nem adtam volna a licenszét a játéknak.....
ez egy közép-alsó kategóriás Steven Seagal filmhez fog inkább hasonlítani!

azért megnézem mert kötelezõ darab aki legalább egyszer is játszott a játékkal, de nem fûzök semmi reményt hozzá!!!!!

én inkább szeretnék az Max Payne filmre koncentrálni, amit legalább normálisan csináltak meg!!!!!

Welcome to a World without rules!!!!

R3TR0
nah ez igen!! Jo játékból rossz film kategoria.

Kövi filmje a STALKER lesz Kubában? Vagy esetleg Half-life adaptácio?? Néger fõhõssel?? Most õszintén Minek ez a cín? Legyen a film cime

The action movie in Canada

Dynamic
Far Cry Kanadában?Istenem, mekkora egy eszemet, fogyatékos barom ez az ember.Ez olyan, mintha a Prince of Persiat meg Finnországban, havas hegyek között forgatnák, mondán, hogy "jó lesz a'".Ilyen igénytelen nem lehet!
tommyg
S.Z.É.G.Y.E.N

a rendezõvel eggyütt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

XxTyl3rxX
hát az addig okééé!! de se a helyszín, se a történet nem hasonlít!!! :S

STREEX
Azért azt be kell ismerni hogy hasonlít a játék fõszereplõjére

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

XxTyl3rxX
Szerintem az egyik legjobb játékról beszélünk! Hihetetlen környezet, hihetetlen történet, és hihetetlen élmény! Egyszerûen megunhatatlan játék!

Ezzel szemben a képesek egy olyan filmet csinálni, ami nem is tükrözi a történetet, de még az alap helyszínt se adják a filmnek! Ezek után lehet, hogy jó film lesz, de semmiképpen nem Far Cry!
( kb. mintha a Doom film Harlem-ben játszódott volna)

Seth
<#eljen> Ezekután tuti , hogy Til Schweiger a legújabb kedvenc színészem <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Synchronous
Hát tényleg nem Kanadában kellett volna forgatni. Pfff...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
És hány pontot adnál rá, úgy 1-tõl 10-ig? Ezt nem fikázásból kérdezem, (én nem is láttam a filmet, nekem elég volt a játék) csak puszta érdeklõdésbõl.
Mert az imdb-n alig több mint 4-et adtak rá. De ha többen is szavaznak lejjebb is mehet még, tekintve, hogy Uwe Boll egyik filmjérõl van szó.
A 4 pont az én meglátásom szerint közepes alatti teljesítmény, de végül is van, akinek a Mester 1-2 filmje bejön ilyen vagy olyan okból.

Ezt a Far Cry nevû szennyet pl. meg akartam volna nézni, mert Mikronézia és Polinézia a legjobb helyek közt van a világon, de mikor azt írták, hogy a Boll srác inkább Kanadában forgatta le, hát majdnem elharaptam a nyelvem.
Igaz, hogy a története sem stimmel egyáltalán, de legalább akkor a helyszín vagy a környezet egyezne meg a játékéval.
Kérem szépen, micsoda pontatlanságok ezek?? Ennek a filmnek a címe inkább "Terror Kanadában" kéne hogy legyen, mert a Far Cry-ról szinte mindenkinek (aki csak játszott vele) a trópusi környezet és a tenger jut eszébe, s nem a fenyõerdõk.
Az egész filmben a hideg színek dominálnak, már az elõzetest látva. Ha Bollnak Kanada jelenti a trópusokat, akkor vonuljon szanatóruimba.
Miért nem forgatta már akkor le a filmet, itt a Hortobágyon. Még annyiba sem került volna.

Csak egy apró összehasonlítás:

Kanada

Eredeti környezet:

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Törölt felhasználó
Van hozzá felirat!

Szerintem az eddigi legjobb filmje a Postal! Azt semmiképp ne hagyjátok ki!
Kmarha
mindig is mondtam hogy izlések és pofonok, de sosem hittem volna hogy a szar valakinek tényleg izlik.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

grebber
Én eddig összes filmjét megnéztem kivéve a Bloodrayne 2-öt mert ahhoz sajna nicns felirat :(

Manapság ezeknél a filmeknél fényévekkel de tényleg fényévekkel gyengébb filmeket csinálnak.

Synchronous
Ez szokásos? Ez jóval az alatti. Szép a táj nagyon, ami a trélerben látható. Itt van vagy 35-40 fokkal hidegebb, mint ahol a játék játszódik. Épphogy csak a hó nem esik. Tenger meg óceán a fasorba sincs, helyette vannak tavak meg folyók. Meg szép tûlevelûek.
Ez igazi Far kráj környezet a javából. Szörnyek, mutánsok szintén nincsenek... minek is, elvonná a figyelmet a film többi érdemérõl. A szereplõk akik megjelennek a filmen... Hát nem tudom, hogy Udo Kier mit keres benne, õ ilyen stílusú filmekben nem igen játszott még, hanem krimikben meg thillerekben. Ez meg inkább Sci-fi akció lenne eredetileg, mármint ha hûen követné a játékot. Valahogy nem passzolnak ezek az arcok sem fizimiskára, sem stílusra. A nagydarab kopaszt is mintha a Romper Stomper-bõl szalajtották volna.

Egyszóval Dungeon Siege, Postal, Bloodrayne, Far Cry meg a többi, a címek folyton változnak, de a rendezés és persze a rendezõ az mindig ugyanolyan szar marad.
Tehát ez a film sem nagyon ajánlott megnézésre, mert ez legyalázza a játékot úgy, ahogy van. Ha valaki mégis meg fogja nézni, az ne csodálkozzon.

Az eredmény jó megközelítéssel olyan lesz, mint Pesten az Üllõi úton 70-nel belemenni egy kátyuba: egy másodpercig izgalmas, de utána már csak szitkozódunk.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Serpa
akkor rajta és biztos, h már nem fogsz reagálni a következõ kommentekre.

Seth
de....dehát Dr. Uwe "kurvajórendezõvagyok" Boll azt nyilatkozta, hogy minden filmjével egy szinttel feljebb lép,hogy egyre jobb lesz. Ha hazudott én elharapom a ciánkapszulámat

PSN ID.: Beegabor

Serpa
szokásos UWE színvonal.

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tudtam, tudtam, hogy ez lesz. Az akciók éppen az elõzetesben még egész jól össze vannak vágva, de a címen és Jack Carver nevén kívül semmi nem utal a játékra, hol van a tórpusi szigetvilág, hol vannak a zsoldosok (ja valami kommandósok sisakban voltak), a szörnyek, na és a Tökéletes katona meg tök röhejes, mindegy azért majd megnézem, bár ha olyan unalmas lesz mint a Dungeon Siege akkor lehet nem. (azt sem bírtam végignézni)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Oldal 1 / 2Következő →