Far Cry film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tekerve néztem meg, majd letöröltem :D
Szörnyekre, mutánsokra vártam a filmben, erre kb. a Film+ szintjét hozta :D Bár néha ott is jobb filmek vannak.
amikor leirtam hogy fos az egesz?
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
House of the dead
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amikor felrobban Jack hajója????? mert én csak azt az egy jelenetet találtam ami a játékban is benne volt! és amugy is a Far Cry-ba minek poén?? ez nem vígjáték!
vmi félelmetesen rossz film....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Next PC upgrade: 2022
bele bele nézegettem, de az életkedvem is elment olyan trágya :D
valami uwe boll-os kritika alatt tán :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
winnie írta.
\"Errõl van szó!\"
lehet tudni mikor ? :D
topicban nem nagyon találtam aktuális infót :D
ez egy közép-alsó kategóriás Steven Seagal filmhez fog inkább hasonlítani!
azért megnézem mert kötelezõ darab aki legalább egyszer is játszott a játékkal, de nem fûzök semmi reményt hozzá!!!!!
én inkább szeretnék az Max Payne filmre koncentrálni, amit legalább normálisan csináltak meg!!!!!
Welcome to a World without rules!!!!
Kövi filmje a STALKER lesz Kubában? Vagy esetleg Half-life adaptácio?? Néger fõhõssel?? Most õszintén Minek ez a cín? Legyen a film cime
The action movie in Canada
a rendezõvel eggyütt
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ezzel szemben a képesek egy olyan filmet csinálni, ami nem is tükrözi a történetet, de még az alap helyszínt se adják a filmnek! Ezek után lehet, hogy jó film lesz, de semmiképpen nem Far Cry!
( kb. mintha a Doom film Harlem-ben játszódott volna)
PSN ID.: Beegabor

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mert az imdb-n alig több mint 4-et adtak rá. De ha többen is szavaznak lejjebb is mehet még, tekintve, hogy Uwe Boll egyik filmjérõl van szó.
A 4 pont az én meglátásom szerint közepes alatti teljesítmény, de végül is van, akinek a Mester 1-2 filmje bejön ilyen vagy olyan okból.
Ezt a Far Cry nevû szennyet pl. meg akartam volna nézni, mert Mikronézia és Polinézia a legjobb helyek közt van a világon, de mikor azt írták, hogy a Boll srác inkább Kanadában forgatta le, hát majdnem elharaptam a nyelvem.
Igaz, hogy a története sem stimmel egyáltalán, de legalább akkor a helyszín vagy a környezet egyezne meg a játékéval.
Kérem szépen, micsoda pontatlanságok ezek?? Ennek a filmnek a címe inkább "Terror Kanadában" kéne hogy legyen, mert a Far Cry-ról szinte mindenkinek (aki csak játszott vele) a trópusi környezet és a tenger jut eszébe, s nem a fenyõerdõk.
Az egész filmben a hideg színek dominálnak, már az elõzetest látva. Ha Bollnak Kanada jelenti a trópusokat, akkor vonuljon szanatóruimba.
Miért nem forgatta már akkor le a filmet, itt a Hortobágyon. Még annyiba sem került volna.
Csak egy apró összehasonlítás:
Kanada
Eredeti környezet:
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szerintem az eddigi legjobb filmje a Postal! Azt semmiképp ne hagyjátok ki!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Manapság ezeknél a filmeknél fényévekkel de tényleg fényévekkel gyengébb filmeket csinálnak.
Next PC upgrade: 2022
Ez igazi Far kráj környezet a javából. Szörnyek, mutánsok szintén nincsenek... minek is, elvonná a figyelmet a film többi érdemérõl. A szereplõk akik megjelennek a filmen... Hát nem tudom, hogy Udo Kier mit keres benne, õ ilyen stílusú filmekben nem igen játszott még, hanem krimikben meg thillerekben. Ez meg inkább Sci-fi akció lenne eredetileg, mármint ha hûen követné a játékot. Valahogy nem passzolnak ezek az arcok sem fizimiskára, sem stílusra. A nagydarab kopaszt is mintha a Romper Stomper-bõl szalajtották volna.
Egyszóval Dungeon Siege, Postal, Bloodrayne, Far Cry meg a többi, a címek folyton változnak, de a rendezés és persze a rendezõ az mindig ugyanolyan szar marad.
Tehát ez a film sem nagyon ajánlott megnézésre, mert ez legyalázza a játékot úgy, ahogy van. Ha valaki mégis meg fogja nézni, az ne csodálkozzon.
Az eredmény jó megközelítéssel olyan lesz, mint Pesten az Üllõi úton 70-nel belemenni egy kátyuba: egy másodpercig izgalmas, de utána már csak szitkozódunk.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!