2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
Ezen az olimpián valahogy végig kikapjuk az összes ilyen szerencsétlen bírót. :( -
vagy de :| :c -
na, most van vége. a bírók meg szarjanak sünt. ha innen nyerünk az csoda lenne -
a játékvezető nem túl korrekt
és akkor még finoman fogalmaztam... -
kettős emberhátrány köcsög bírók -
nem kitörlöd a hsz-t?
-
töröltem is :D -
milyen szép ejtés
háhá xDDDD -
vagy nem
-
8-8 -
picsáért kell rátenni mindent a védekezésre...nem értem.... -
DJ BP #1686 bezzeg tőlünk kontra címén elődöntőben ilyenkor elvették a labdát...
Ennyire nem adtam volna fel a támadást, vagy gondolták úgyse ment a 2. félidőben, hagyjuk az egészet? -
van itt baj :/ -
Bassza+csak egyenlítettek:-(
Persze nem szép dolog,persze ha mi kapunk... -
ennyit erről... -
Eléggé passzív most a játékunk a végén:-(Húú de nehéz!
Csak bírjuk ki ezt a kis időt! -
3 gólról FASZOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!! -
6-6 nemááááár baszki! -
DJ BP #1679 6-6
hát-hát... -
most mernek játszani a csajok!:P
kár,hogy az elődöntőben nem mutattak 100%-ot.... -
lampard99 #1677 Hát nem tudom mit tenne Jacques Rogge ha 5 méterrel verné 2 leggyorsabb embert a világon. -
nah a csajoknak remélem,hogy összejön a bronz... -
Monoton #1675 "A NOB vezetője azt sérelmezte, hogy a fiatal sztár mindkét szám döntőjében bántóan fölényesen viselkedett. "
:DDDDDDD No Comment! -
SAjnos igen ez van, én is döbbenten tapsztalom, hogy ha sportolni akar az ember az sajnos nagyon önköltséges... Igaz 11 évig fociztam s ez így nem ötlött szembe, hisz ott azért "több" pénz van, de ha most szeretnék másik sportot komolyabbn is kipróbálni akkor nagyon elgondolkdtató, hogy szinte nem is tudunk semmit ezekről a sportok fellelhetőségéről:( Nálam favorit lenena súlylökés, diszkoszvetés, kaalapácsvetés immáron, pedig időm jelentős részét Pesten töltöm, ahol ugye sokan laknak, mégis szomorúan tapasztalom, hogy nagyon meg kell gondolni szeretné az emebr vagy sem :( Pedig sportolni véleményem szerint az emebrek 99%-a szeretetből és kedvből csinálja.
AZt már nem si mondom, hogy a lehetőségek borzasztóan alacsonyan ülnek és ilyenkor csodálkozom el, hogy azért sikerül megvillantani jó eredményeket is és ez már nagyon szép dolog -
Meg nehany evtized es ugy fogunk majd hazajonni egy olimpiarol, hogy egy aranyat se hozunk haza, ha igy folytatodik a hazai sport szetverese.
Ma mar ott tartunk hogy a 14 hazai kajak-kenu klubbol 4 maradt mindossze.
Ezek a gyoker politikusok tonkretesznek mindent :( -
Ekkora műf.szt nyelt majmot! :D -
Szombaton hajnal 6-kor:P Nézem:D -
jaja, kubát ütik ki!
am a férfi focidöntő mikor lesz? -
Röpit is csak a csajok miatt nézem:P:D
ELődöntőnek si most lesz asszem vége ahol az amerikai csajok is továbbmennek -
Amerikai páros nyerte a női strandröplabdát! -
lampard99 #1667 Móka és kacagás Jamaikából -
lampard99 #1666 Ez már pofátlan:D -
Azt a honlap szerzője honnan tudja, hogy akkor állt le az óra amikor az egyik keze ért hozzá és nem akkor amikor mind a kettő? Látja azt az 1 sázad másodpercet a 25fps-es TV-n? -
lampard99 #1664 Ha USA játékosok nem lesznek önzők mint általában akkor simán meg vernek bárkit. -
Csak ezek szerint nem szabályosan nyúlt be. -
Ha az argentínok így játszanak majd mint ma,akkor 30-40 pontos amerkikai győzelem,ha jobban akkor csak 10-20 pontos.De a másik meccs is sima litván győzelem sztem. -
Bolt már megint mit művelt te jó ég és szembeszélben ...
[még csak most látta a 200-ast] -
Kicsit kiűrűlt a stadion a férfi rúdugrás selejtező végére. :D -
férfi kosárlabda elődöntők
USA-Argentína
Litvánia-Spanyolország
-
Dehogy,azért nem tudnak dresszt venni,mert minden pénzt doppingra költenek.:-)