Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 😄
Punker
arany 20, ezüst 18, bronz 14.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kaposi1
Demján<#eljen><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

nem, de Demján megduplázta s "aranyárban" fizet!
Rockynhooo
egy ezüstért 18 milla jár? azt hittem 16.. bár nem sajnálom Cseh LAcitól, ha õ nem lenne akkor lenne eddig két érmünk :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Punker
54+6-ot kap, mondjuk õ az aki tényleg meg is érdemli.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

poppe
az egyik leggazdagabb magyar kipótolja neki mintha aranyérmeket nyert volna 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
<#idiota>
helyébe beolvasztatatnám és eladnám yo pézé!
Cseh Laci 48 millával gazadogott!

mellon
Megvan Kína elsõ aranyérme evezésben. Sok pénzt invesztáltak bele, és most meg lett az eredmény. Remélem a kajak-kenuba kevesebbet nyomtak.

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Még a végén elkapják a reptéren mert túl sok aranyat akar kivinni az országból

REAL MADRID

mellon
én azt mondom bannolni kéne, hamár csíter <#idiota>

Nem semmi a srác <#worship>. Vártam tõle valami megszeppenést vagy valamit amit eddig nem mutatott a dobogón, de az örömön kívül semmi nem volt. Biztos nem programozták belé <#buck>

[Jakuza]
Vivok latom megint kitettek magukert. <#levele>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

vazze ez a Felpsz egy csíter... <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
gecc,hogy agyonverte a többit
lazán,röhögve
nem gyenge...
mellon
Nem volt felhõtlen öröm a Román - Norvég kézi meccset nézni, és nem azért mert a 2 csapat rosszul játszott volna, vagy mert a norvég lányok csúnyák <#szeret>.

Nem szeretném, ha a románok ellen játszanánk, mert a jelenlegi formát nézve õk az esélyesebbek <#szomoru1>. Hajrá Lányok!

a litvánok lehet, hogy jól dobják a 3 pontosokat, de azért egy meccsen nem nagyon szokott 15-nél több esni egy csapatnál ami 45 pont, és azért vegyük figyelembe az amcsik védekezését amit nem hiszem, hogy át fognak tudni dobni. a tegnapi 37 pontos gyõzelem a világbajnok ellen sejtetni enged azért valamit. az argentínok meg szerintem nem érnek oda a dobogóra, hiszen a legnagyobb játékosuk, ginobilinek gondjai vannak, de persze lehet meglepetés. az amcsikat most nem fogja meg senki 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Palinko
hát Emmonson most szartam be :S 4.4 et lõni utolsónak és ezzel vesztettel el az egészet kínai elsõ lett :S
a.carkey
1900 !!! óta most szerepeltek elõször ilyen rosszul a vívóink. 😄

A medve nem játék.

zaki
lol 😄

kaposi1
Ma volt az elsõ nap hogy nem keltem fel hajnalba.
Ahogy elnézem a a vívókat a hetedik helyért vannak partiban.<#shakehead>
Jóbban tettem hogy végre kialudtam magam.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

újabb aranyköpés az imént (az "ökrök" egyikétõl): Pars Krisztián a "LEGJOBB IDÕVEL" került be a kalapácsvetés döntõjébe! A vicces az, hogy ezt a NS-ban már leirva is láttam! Mellesleg már második napja rossz a férfi vizilabda táblázat a magyarok csoportjában, ahol megelõlegeztek a magyar csapat számára egy vereséget is!
dogfish
(Y)
no, másik riporteri gyöngyszem a svéd-brazil kézilabdán: Egri: a brazilok csak tõlünk vettek el pontot, bár szépen küzdöttek a németek és koreaiak ellen si! Jó, jó, csakhát a koreaaiktól el is vették mindkét pontot s úgy kerültek abba ahelyzetbe, hogy esetleg leszorthassanak mindket a 4-helyre. De jó, hogy ennyire sem képesek napirenden lenni az eredményekkel....elvégre csak Pekinget látni vitték ki õket....
zaki
Meg van Phelps 8. aranya is...

Kaplan
Elmegy a picsába Nemcsik, komolyan mondom a faszom ki van vele... Minden kibaszott támadásnál megtorpan.. nevetséges. no érem, faszom inkább alszom, ekkora kibaszott szégyen szarok vagyunk, nem is érdekel tovább ez a szar, tíz napja alíg alszok bazdmeg, hogy szurkoljak nekik élõben és ennyitk kapunk vissza rohadjanak el. betelt a pohár. nem érdekelnek..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

scs17
naszépám...jóccakát <#idiota>

[Jakuza]
Nem kell felvenniuk fizikailag a versenyt, a litvanok pont abban jok, hogy tavolrol, hihetetlenul dobnak ha elkapjak a fonalat.
Nem egyszer lattam mar toluk, hogy 70-80%-ban dobtak a harompontosokat.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
hát tényleg.. olyan 80nál elkezdett kalimpálni meg röhögni .. 😄

John Cena
meg nézném azt a 9.69 "és a végén el bohóckodik":S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rockynhooo
hát nem tom , most nagyon összevan rakva ez a csapat, kezdõ ötösbõl mki a legjobb a maga csapatába az nba-ben , hatalmas játékosok. csak azt bánom h Iverson és Garnett nincs ott.

tesó07
2 éve a vb-n is kikaptak az elõdöntöbe.Azért ott volt Lebron James,Wade,még O'Neil is,de az tény hogy jobban összevannak most rakva.

RMCF

Rockynhooo
yo 4 éve ki volt ott? nem sokan

tesó07
Fizikailag egyértelmûen kiemelkednek,de ez az utóbbi években is így volt,mégis kikaptak.Bár most kevesebb az esély,mert nagyon együtt vannak az amcsik.Meglepetés lenne ha kikapnának vkitõl,de argentin v. litván csapat ellen szorosabb meccs lesz.

RMCF

ProGabe
amcsikkal pont a litvánok vennék fel a versenyt fizikailag? merthogy errõl van szó. a többi csapatból 2 játékos ereje ér fel egy amcsiéval. végig a swarm taktikát/stratégiát használják, mert van rá erejük! ezzel pedig felörlik a másik csapatot. persze egy óriási hüllámvölgy befigyelhet, de ilyen paddal kétlem!

REALista
Nem elvették hanem ott hagyta..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tesó07
Nem is kellett neki,hát azért dobta le...

RMCF

tesó07
Kétszer jobb formában van ez a két csapat az olimpián,mint a spanyol,litvánok simán 10 ponton belül lesznek az USA ellen sztem...

RMCF

Rockynhooo
nem nagyon hatja meg sztem

a.carkey
A svéd azeritõl elvették a bronzot, mert sportszerûtlenül lerakta az érmét a küzdõtérre.

A medve nem játék.

Palinko
nem is kell böjtöltem már eleget, most jó ilyen teljesítményt látni 😊 és milyen zsákolások, tényleg csemege meccs 😊
Rockynhooo
jaja , de tényleg .. 9-9ig szoros volt a meccs:|

ProGabe
sem a férfi, sem a nõi csapatukat!

Bolt meg igazán végigfuthatta volna azt a 100 métert! így valahogy rossz szájízzel néztem azt az utolsó 20 métert. lehet 9.62-3-4 lenne az úgy csúcs :\

Rockynhooo
én is h megtudják õket szorítani vagy vmi , mert ezek a spanyolok semmire se voltak yok. amúgy nem bírom ki hogy ne usa-nak szurkoljak.. nba-t figyelemmel követem aztán itt van sok ember akit kedvelek

banok
ez így van.
a spanyolokban bízott mindenki. hát nem jött be.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[Jakuza]
Azert en a Litvanokban vagy az Argentinokban remenykedem.

Rockynhooo
ahogy nézem kosárban az USA-t senki se fogja megállítani..