2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• ProGabe #1657
    és ki mondta, hogy nem? csak ott már tényleg más és más a szint. itt m.o-n a dresszt sem tudják megfizetni az úszók, nemhogy a normális doppingot :|
  • Tigristank
    Szerintem se kéne doppinggal vádolni, majd ha kiderül, akkor beszélhetünk róla...
  • Rockynhooo
    ennyi erővel úszásban is mki doppingol így a magyarok is.. :|
  • tesó07
    Hagyjuk már a hülyeségeket,a többibe 3x annyi doppingot is nyomhatnának,akkor se érnék utol,pont egy jamaicai használná a legjobb doppingszert.
  • tesó07
    Gondolom készül a Mr.Olimpia-ra is..:)
  • Tigristank
  • ProGabe #1651
    szerinted mit tud egy jamaicai doppingban, amit egy amcsi nem? ugyan már! ennyit számít a szervezet, a test, a természet!

most mondta a Gyulai: már 16 évesen világbajnok volt a 19 évesek között. ez Istenadta tehetség!
  • zaki
    Ez a Shawn Crawford kicsit durván néz ki, bár sokat nem ér vele, ha fél másodperccel gyorsabbak nála :D

• Mor3llo
    A dopping minősége még lehet azért különböző :)
  • ProGabe #1648
    így van. ha meg nem doppingolna, akkor is ennyivel nyerne, csak az időeredmény lenne más

és ne feledjük: ő ezek után megy, lezuhanyzik, bulizik és alszik egy hétig, nem a következő selejtezőjére megy, hogy meg legyen a 8 arany, khm-khm!
  • Tigristank
    Nem semmi ez a Usain Bolt, megint méterekkel megelőzte a többieket. :D
  • Pharaoh
    Mind doppingol, így egyenlőek az esélyek és így is nyer
  • zaki
    Lol, és holnap lesz a szülinapja (ottani idő szerint 1.5 óra múlva), és lenyomták a stadionba is a happy birthday to you-t :DDD
  • Mor3llo
    Kíváncsi lennék, mennyire tiszta a szervezete :)
  • zaki
    Ez a Bolt nem semmi... :D
    A közelében nem voltak a többiek :D
  • ProGabe #1642
    én hülye meg az m2-n néztem a kosarat

19.3 0.9-es szembeszélben!
  • Rockynhooo
    hihetetlen ez a Jamaicai futó :)
  • matyi0323
    Azért még mindig a tornászlány a best!
  • sb1
    Azért a paraguayi gerelyhajítónő ott van a szeren :)

És végül egy kis cikk!
  • Rockynhooo
    Sztádömájör nincs az USA csapatában vagy csak én nem látom soha a pályán ?
  • Grenzjager
    "Kisebb szóváltás volt még augusztus elején, az olimpiára tartó első repülőgépen a kajakos Kammerer Zoltán és a honvédelmi miniszter Szekeres Imre között. Az történt, hogy Kammerer és Kucsera útközben előre ment az első osztályra, hogy kicsit kinyújtsák a lábukat. Amikor Szekeres meglátta őket, félhangosan megjegyezte: „mit keresnek sportolók az első osztályon?”, amire Kammerer – aki a szegedi kajak-kenu világbajnokságon felhúzta maga mellé a dobogóra a Fidesz-alelnökként politizáló Schmitt Pál MOB-elnököt – így reagált: „Mit keresnek politikusok az olimpián?”
  • Grenzjager
    Kassai Viktor vezeti a Nigéria-Argentína olimpiai labdarúgó döntőt
  • sb1
    Sok a hiba sajnos...
  • sb1
    Eléggé szépen helyt áll idáig...
  • Tigristank
    Kínai ellen sajnos nem sok esélye van. :(
  • sb1
    Első játszma: 11:6
  • Tigristank
    Phelps nyert, mert neki jól jöttek ki az utolsó méterek, ugyanis a cél előtt tudott még egyet csapni, míg Cavic már túl közel volt a falhoz. Szerintem egyértelmű.
  • sb1
    Ez gyors meccs lesz Potának...
  • Pharaoh
    Valóban egyik se ér hozzá.

Ha az omega csalna is, a kamerákkal akkor se tud mit csinálni. Minden pálya végénél egy oszlopion van kamera ami 100fps-el veszi a befutót.
  • ProGabe #1628
    lol

ebben a pillanatban még egyik sem ér hozzá. legalábbis nem annyira hogy érzékelje a gép

és tényleg unalmas^^ bár számomra maga phelps is az. emberként óriási nulla...
  • FZoleee
    de szép 404-es hiba
  • Pharaoh
    Itt látszi, hogy Phelp nyert.

Javítva
  • zaki
    uncsi
  • FZoleee
    magyarul pls :D
  • a.carkey
  • MrSpock
    Igen,ez remek teljesítmény!És remélem ,hogy sikerül pár aranyat is összelapátolni:-)ponteső lehet,és lesz is szerintem!Végülis minden számban pontokat szerezhetünk!Hajráá!!!!
  • Grenzjager
    kajak-kenuban eddig száz százalékos a döntőben való kvalifikálás
  • MrSpock
    Sajnos Tóth Kriszta kikapott Wang,Chen-től 1:4:-(
    Boros Tamara is Li,Jia Wei-től szintén 1:4:-(
    Póta Georgina 14:00-kor játszik,hajrá!
  • MrSpock
    Shawn Johnson,nem tornadresszben:-)
  • MrSpock
    Montenegrot meg jól elkellene verni már végre!
    Nemigaz,hogy nemtudja senki,de remélem majd mi,és ne csak 1 góllal,hanem vagy 3-4-gyel. Én mondjuk nem rajongok a pólóért,mert olyan tisztátalan sport,mind maga a játék,mind a bírói ténykedés.Főleg ez a kontrafaultos szabály,ez mégjobban betett.Lehet ygerekkoromban amikor néztem és csak azt láttam,hogy folyamatos szabálytalanság,meg sípszó az egész meccs.Na meg vérző játékosok,verekedések,víz felett,alatt,parton ez kicsit nemszeretemmé tette a sportágat.
    De szurkolok,hogy ismét legyünk bajnokok!!!