2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
és ki mondta, hogy nem? csak ott már tényleg más és más a szint. itt m.o-n a dresszt sem tudják megfizetni az úszók, nemhogy a normális doppingot :| -
Szerintem se kéne doppinggal vádolni, majd ha kiderül, akkor beszélhetünk róla... -
ennyi erővel úszásban is mki doppingol így a magyarok is.. :| -
Hagyjuk már a hülyeségeket,a többibe 3x annyi doppingot is nyomhatnának,akkor se érnék utol,pont egy jamaicai használná a legjobb doppingszert. -
Gondolom készül a Mr.Olimpia-ra is..:) -

-
szerinted mit tud egy jamaicai doppingban, amit egy amcsi nem? ugyan már! ennyit számít a szervezet, a test, a természet!
most mondta a Gyulai: már 16 évesen világbajnok volt a 19 évesek között. ez Istenadta tehetség! -
Ez a Shawn Crawford kicsit durván néz ki, bár sokat nem ér vele, ha fél másodperccel gyorsabbak nála :D
-
A dopping minősége még lehet azért különböző :) -
így van. ha meg nem doppingolna, akkor is ennyivel nyerne, csak az időeredmény lenne más
és ne feledjük: ő ezek után megy, lezuhanyzik, bulizik és alszik egy hétig, nem a következő selejtezőjére megy, hogy meg legyen a 8 arany, khm-khm! -
Nem semmi ez a Usain Bolt, megint méterekkel megelőzte a többieket. :D -
Mind doppingol, így egyenlőek az esélyek és így is nyer -
Lol, és holnap lesz a szülinapja (ottani idő szerint 1.5 óra múlva), és lenyomták a stadionba is a happy birthday to you-t :DDD -
Kíváncsi lennék, mennyire tiszta a szervezete :) -
Ez a Bolt nem semmi... :D
A közelében nem voltak a többiek :D -
én hülye meg az m2-n néztem a kosarat 
19.3 0.9-es szembeszélben! -
hihetetlen ez a Jamaicai futó :) -
Azért még mindig a tornászlány a best!
-
Azért a paraguayi gerelyhajítónő ott van a szeren :)
És végül egy kis cikk! -
Sztádömájör nincs az USA csapatában vagy csak én nem látom soha a pályán ? -
Grenzjager #1637 "Kisebb szóváltás volt még augusztus elején, az olimpiára tartó első repülőgépen a kajakos Kammerer Zoltán és a honvédelmi miniszter Szekeres Imre között. Az történt, hogy Kammerer és Kucsera útközben előre ment az első osztályra, hogy kicsit kinyújtsák a lábukat. Amikor Szekeres meglátta őket, félhangosan megjegyezte: „mit keresnek sportolók az első osztályon?”, amire Kammerer – aki a szegedi kajak-kenu világbajnokságon felhúzta maga mellé a dobogóra a Fidesz-alelnökként politizáló Schmitt Pál MOB-elnököt – így reagált: „Mit keresnek politikusok az olimpián?” -
Grenzjager #1636 Kassai Viktor vezeti a Nigéria-Argentína olimpiai labdarúgó döntőt -
Sok a hiba sajnos... -
Eléggé szépen helyt áll idáig... -
Kínai ellen sajnos nem sok esélye van. :( -
Első játszma: 11:6 -
Phelps nyert, mert neki jól jöttek ki az utolsó méterek, ugyanis a cél előtt tudott még egyet csapni, míg Cavic már túl közel volt a falhoz. Szerintem egyértelmű. -
Ez gyors meccs lesz Potának... -
Valóban egyik se ér hozzá.
Ha az omega csalna is, a kamerákkal akkor se tud mit csinálni. Minden pálya végénél egy oszlopion van kamera ami 100fps-el veszi a befutót. -
lol
ebben a pillanatban még egyik sem ér hozzá. legalábbis nem annyira hogy érzékelje a gép
és tényleg unalmas^^ bár számomra maga phelps is az. emberként óriási nulla... -
de szép 404-es hiba
-
Itt látszi, hogy Phelp nyert.
Javítva -
uncsi -
magyarul pls :D -
-
Igen,ez remek teljesítmény!És remélem ,hogy sikerül pár aranyat is összelapátolni:-)ponteső lehet,és lesz is szerintem!Végülis minden számban pontokat szerezhetünk!Hajráá!!!! -
Grenzjager #1621 kajak-kenuban eddig száz százalékos a döntőben való kvalifikálás
-
Sajnos Tóth Kriszta kikapott Wang,Chen-től 1:4:-(
Boros Tamara is Li,Jia Wei-től szintén 1:4:-(
Póta Georgina 14:00-kor játszik,hajrá! -
Shawn Johnson,nem tornadresszben:-)
-
Montenegrot meg jól elkellene verni már végre!
Nemigaz,hogy nemtudja senki,de remélem majd mi,és ne csak 1 góllal,hanem vagy 3-4-gyel. Én mondjuk nem rajongok a pólóért,mert olyan tisztátalan sport,mind maga a játék,mind a bírói ténykedés.Főleg ez a kontrafaultos szabály,ez mégjobban betett.Lehet ygerekkoromban amikor néztem és csak azt láttam,hogy folyamatos szabálytalanság,meg sípszó az egész meccs.Na meg vérző játékosok,verekedések,víz felett,alatt,parton ez kicsit nemszeretemmé tette a sportágat.
De szurkolok,hogy ismét legyünk bajnokok!!!