Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
helyébe beolvasztatatnám és eladnám yo pézé!
Cseh Laci 48 millával gazadogott!
PSN ID: Lord_Mortanius
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
REAL MADRID
Nem semmi a srác <#worship>#worship>. Vártam tõle valami megszeppenést vagy valamit amit eddig nem mutatott a dobogón, de az örömön kívül semmi nem volt. Biztos nem programozták belé <#buck>#buck>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem szeretném, ha a románok ellen játszanánk, mert a jelenlegi formát nézve õk az esélyesebbek <#szomoru1>#szomoru1>. Hajrá Lányok!
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Ahogy elnézem a a vívókat a hetedik helyért vannak partiban.<#shakehead>#shakehead>
Jóbban tettem hogy végre kialudtam magam.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem egyszer lattam mar toluk, hogy 70-80%-ban dobtak a harompontosokat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RMCF
RMCF
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
RMCF
A medve nem játék.
Bolt meg igazán végigfuthatta volna azt a 100 métert! így valahogy rossz szájízzel néztem azt az utolsó 20 métert. lehet 9.62-3-4 lenne az úgy csúcs :\
a spanyolokban bízott mindenki. hát nem jött be.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/