Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Sziasztok, tudja valaki , hogy reggel mi lesz a program vagy lesz valami?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Punker
érdekes hogy 2000-2004-ben 17-17 érem volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tesó07
Barcelonába még 6. voltunk összesítésbe 11 arannyal.Az kemény.

RMCF

joebacsi
olimpiai eredmények a kezdetektõl

nagyon jó, elcsesztem vagy 20 percet a nézegetésével 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Palinko
Ja csak a 0,2% mennyi pénzben... úgy tudnánk viszonyítani.
A magyar sportolókat tényleg nem kell bántani, sokan bennük keresik a hibát, azoknak javasoljuk hogy próbálják meg õket lefutni, leúszni stb. persze többet vártunk az eddigi szereplõktöl és igen csak kicsúsznak a szidalmak mikor sokszor nagyon kevés, vagy vitatható bírói döntés választ el minket a jobb helyezéstõl. szerintem legtöbb ember nem is a sportolókra mérges, hanem a sportolók viszonyaira, vagyis annak hiányára. csoda hogy ilyen jó eredményeket el tudunk érni ekkora országként és ilyen viszonyok mellett.
hozzam csak fel Igaly Diána példáját a körülményekre, és "remélem" övé a legszélsõségesebb, de nem vagyok benne biztos hogy így van....
Itt fejteném ki a #1510 következõ részét, hogy azért mehetett el mellettünk a világ mert többet költenek, létesítmények, edzõk, tanácsadók, managerek nem sorolnám, nem hiszem hogy egy Phelpsnek azon kellett idegeskednie, hogy mikor kell befizetni az áram számlát, de nem is ez a legnagyobb baj, de sok ilyen apró, és ettõl sokkal nagyobb gond van ami befolyásolja a felkészülést, szerintem nem szabad mindég csak halogatni a felzárkózást mert végül tényleg e téren is elmennek mellettünk. persze beszélhetünk errõl a problémáról részletesen, mert nagy téma, de sajnos nem mi döntünk ezért "felesleges" beszélnünk róla, mert szerintem mindannyian hasonlóan gondolkodunk, és remélem holnap együtt ordítunk a kajak kenu sikereknek 😊
mellon
09:30-tól lesz a Kajak-Kenu

mellon
Tényleg nem költenek olyan sokat, de az a gond, hogy nem csak ez a gond. Pár sportágban egyszerûen elment mellettünk a Világ, és van jópár szakember akinek ez nem tûnik fel. Pár fejben rendet kéne rakni, de van ahol nem is akarnak errõl hallani.

mellon
Pfff Én csak a konyhából hallottam, hogy a Máté & Bárdos páros garázdálkodik.
Hogy lehetett olyan gonosz a TV2 fõszerkesztõje, hogy nem mondta el a Krisztának, a selejtezõ végeredménye nem a döntõ végeredménye. Azért hívják selejtezõnek, mert kiválasztják a legjobbakat a döntõre, a nevezettek közül <#heureka>

Ha a tényeket nézzük, akkor Krisztiánt olyan elõzte meg, aki megelõzhette. Tyihon idei legjobbja 84m felett van, Gyevjatovszkij majdnem megdobta idei legjobbját, míg Kozmus tökéletes formaidõzítést produkálva fél méterrel túldobta idei csúcsát. Krisztiánnak az éremért idei csúcsa közelében kellett volna dobnia, sõt az aranyért túl kellett volna dobnia. Stabilan dobott és az a fél méter nem volt most benne, ami a bronzhoz kellett volna.

Molnibalage
Mikor lesz magyar idõ szerint?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
Eszméletlen, hogy a fõ mûsor holnap a kajak-kenu, és az indexen nem kiemelten van jelen.

A medve nem játék.

Molnibalage
Sajnos egy kis politika.

Ki id volt sportminiszter majd két évig? Ki is kúrta el megint? Szívesen résztvennék a 100 méteres gyurcsánfojtásban. Szénné kokszolnám magam, hogy elsõ lehessek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tarti19
Amúgy nem tudom miért kell szidni a magyar sportolókat. VAlószínûleg nem azért utaztak el, hogy veszítsenek, de hiszen õk is emberek bármikor lehet hibázni fõleg ekkora nyomás alatt. Akik ott vannak azok közül mindeki nyerni akar, de ez 1 embernek sikerülhet 4 évenként. Akkor most hogy is van ez? Én örülök neki, hogy ilyen kis országból ennyien kijutottak és az ország "jelenlegi" helyzetén csak javítanak.

Palinko: Az állam költségvetésének 0,2%-a jut nekik

Palinko
Szépen bemutatkoztak a fiatalok, tényleg nagy reményekkel megyünk majd Londonba DE, azért sok sportágra azok a szavak jutnak eszembe, hogy sokadik bõrt lehúzni, és nincs pénz. Úgy hallottam nem egész 5 milliárdot költenek sportra, hát ez ha igaz akkor tényleg sokkal de sokkal többre kell becsülni az elsõ 10be 20ba való bekerülést is mert ez az összeg nevetségesen kevés... Tényleg csak ennyit költenek sportra, vagy valamit félre hallottam, valaki remélem utánna tud nézni, nekem nincs 5 letem hol keressek.
ProGabe
tv2-n is így mondta: "csak negyedik lett"

úgy rúgnám p*csán azt a hülye libát, hogy pont 80,96 méterre repüljön, és akkor talán elgondolkodna mit is mondott <#duma>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mellon
Így igaz, a nehéz atléták kevésbé öregszenek 😊
Számomra jó látni, hogy van jó pár tehetséges fiatal, akikért az elkövetkezendõ években izgulhatunk. Ez amolyan tanuló olimpia volt, ahol páran így is túlteljesítettek, de majd a késõbbiekben jön el az õ idejük.
Ezt nagyon meg kell becsülni.

mellon
Az utolsó mondattal nagyon egyet értek. Sok mindenen kellene változtatni, és tényleg nem minden a politikai kérdés.

tarti19
Õ még nagyon fiatal, 2 Olimpián tuti, hogy még ott lesz.

mellon
SZG mondta, hogy a neten már olvasta a "csak" szót és Krisztián nevét egy mondatban. Én automatikusan rámentem az indexre (mit is vártam ó én balga) és ott is beleakadtam a szóba.
Szerintem is nagyon büszkék lehetünk Krisztiánra. Atlétikában pontszerzõ hely nagyon szép, és a mutatott teljesítmény alapján semmi sérelem nem érheti. Sokan szidják hiszen Magyarország, mint atlétikai világhatalom ilyent nem engedhet meg magának <#zavart1>

mellon
Kínát szinte biztos, hogy nem fogják be, de még meg se fogják közelíteni. Már az elsõ pár napon (pl: úszás) lehetett látni, hogy nem úgy jött ki a lépés ahogy szerették volna. Ha nem lenne Phelps akkor nagyon nagy gondban lennének. 4 éve is sokat köszönhettek neki, de idén ez kevés. Kína meg mindenhol ott van. Elképesztõ.
A futó számok közül ahol biztos USA aranyra számítok az a 400m és a 400 gát ill. váltó közül valamelyik. Férfi 400 gáton jó esély van az aranyra. Ott pótolhatnak valamit, de ez a nõi férfi 100 nagy kiesés. A f/n gátasokra nagyon kíváncsi vagyok, mert ott se lesz fenékig tejfel az élet az amerikaiaknak.

tarti19
Nagyon szép volt PArs KRisztián mai teljesítménye, végig stabilan 80 m fölé dobált, büszkék lehetünk rá szerény véleményem szerint

mellon
Inkább szívnak 😄
A rajt biztos megzavarta az amerikaiakat. Ott elment egy érem valamelyik USA futónõnél. Jamaicának az elmúlt évekhez hasonlóan most nagyon kijött. Már az gyanús volt, hogy Veronica Campbellt nem nevezték, de nem is kellett.

Már nagyon várom a férfi/nõi 4x100as váltót, ahol nem az amerikaiak a fõ esélyesek. Furcsa ezt kimondani. Az elmúlt években a nagy ellenség a váltás volt az amerikaiaknak, de most bejött Jamaica. Persze õk is ronthatnak váltást 😊

ProGabe
amcsik nem tudom melyik számban akarják megszedni magukat. pedig nagyon hangoztatták, hogy majd atlétikában utolérik kínát. hát nem úgy néz ki hogy ez sikerül

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
valamit szednek a jamaicaiak, eddig sehol nem voltak😄

mellon
Eszméletlen volt ez a nõi 100 méter. Hihetetlen. Mit mûveltek már a rajtnál. Itt is 2 tizeddel volt jobb az elsõ a két másodiknál.

Amerikának csak 1 bronza van atlétikában. Lagat se jutott döntõbe.

ProGabe
pont ez a lényeg! eddig mindig összejött, "mindig minden rendbe jött egy-két aranytól".
pedig ez nagyon nem így van! attól, hogy Cseh háromszoros ezüstérmes, még nem épülnek új uszodák, nem újítják fel a meglévõket! lehet elmegy pár gyerek úszni ezek láttán, csak a jó edzõk kimennek külföldre, ahol megfizetik a tudásukat
ez megy évtizedek óta, az újságírói szakma cikkez róla, az emberek tudják és mégsem történik soha semmi! ez a szomorú az egészben!

ha most lesz 1-2-3 aranyunk, talán történik valami ez ügyben. drasztikus változáshoz sajnos drasztikus kudarc kell a magyar esetében :\

desigo
loller
nõi 100 méteren 3-as Jamaicai gyõzelem két ezüsttel...
REALista
Ja nyilván én is arra gondoltam hogy önként bevallja...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
négy évvel ezelõtt jobban kijött a lépés, vagy mondhatjuk úgy is, hogy a többi országnak jött ki rosszabbul :\

nem azt mondom, hogy CSAK az átlagemberek tehetnek arról, hol is tartunk, de minden egyes embernek nagyon vastagon benne van a keze (ha valaki nem tanul, rosszul dolgozik és emiatt nincs munkája, persze hogy egybõl a politikus a hibás...)! a magyar a másiknak ott tesz keresztbe ahol tud! nincs ez máshogy a sportban sem. ez van (lásd nõi kardvívás körüli herce-hurca)!

REALista
Azért nem kell túlzásokba esni eddig minden olimpián bõven erõn felül teljesítettünk és mindig nagyon jó helyen szerepeltünk az éremtáblázaton is.Bõven belefér egy gyengébb teljesítmény.

HöfEE
4 évvel ezelõtt más volt a magyar, meg az azelõtti olimpiákon is vagy hogy érted ezt? Az , hogy az ország hol tart meg nehogy már az átlagemberek hibája legyen 😄

nagyon nehéz a románok ellen, jó formában vannak sajnos

Románia - Kazahsztán 31-19
Románia - Kína 34-20
Románia - Franciaország 34-26
Románia - Angola 28-23
Románia - Norvégia 23-24

bár ha nyerünk volna ma, akkor Kínát kaptuk volna....

matyi0323
Ez egy kegyetlen meccs volt, re mélem románok ellen jobb lesz!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ProGabe
arra jó lesz ez az olimpia, hogy felnyissa az emberek szemét: a sport is ott tart, ahol minden más ebben a szerencsétlen országban. és nem, nem a politikusokat kell emiatt szidni, egyszerûen ilyen a magyar. emberibb vagyunk az embernél, már ami a gyermekbetegségeket illeti <#szomoru1>

33-22 😞

Black Hawk
Hát ez kegyetlen vereség 😞

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Szerintem a rizsára fogják rá, mint 86-ban a focisták Mexikóban, ott a tészta miatt nem ment😊

matyi0323
Szokják a klímát, mert biztos arrafognak hivatkozni<#vigyor><#vigyor3>

Kaplan
Úgy érzem az egész magyar küldöttség Cseh Laci kivételével maradjon Pekingben még egy jóideig..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grizzly21
Ja majd onkent bevallja hogy doppingolt, es elveszik tole mondjuk mind a 223 aranyat😊 vagy mennyinel fog akkor tartani..

REALista
Mondjuk pár év múlva még az is lehet hogy elveszik majd tõle...😄

Shep
Azért jó, hogy meglett Flexnek a 8 arany, sajnáltam volna ha nem, mert ha nem sikerül biztos komoly lelki sérülést szenvedett volna, azt meg ugye nem akarhatjuk, meg hát mi lett volna az amerikai öntudattal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FZoleee
megvan már a 8.
grizzly21
nem tudja valaki h Phelps-nek megvan e mar a 8.? Vagy hogy mikor ussza es az mi lesz ? (csapat volt mar?)

mellon
Te jó ég Kínának már most több aranyérme van mint 4 éve! <#wilting><#help>

Shep
Azt hiszem Nóra az utolsó lesz, az ugrások végét sorra elrontja. Mindegy így is szép, hogy a döntõbe bejutott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HöfEE
Elég vicces a spanyol mérkõzésvezetõ az tuti....

Shep
Újabb kínai arany várható 3m-es mûugrásban.

REALista
Hát ezt nem hiszem el.Nem elég hogy rohadt szarul játszunk de még a bírók is ellenünk fújnak.Még ha szoros lenne a meccs megérteném de így...<#levele>

Hun - Kor 8-17 <#szomoru1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

matyi0323
nem:d de szerintem a képek alapján az lehetnékXD

FZoleee
jós-e vagy? <#idiota>