Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
konyveket nezegetni
tok mindegy micsinalsz, masodszorra fog sikerul;ni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jockey
sziasztok
mikor bebörtönöztek, bent vagyok a verseny utan az egyik fõnöknál, olvas ilyen idiotasagokat, mit kell csinálni a szobalyaban?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

😄 jól beszálsz magyarul
1ébként votlak mellék küldik is de ténelg kevés

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sztem nagyon kevés volt a qest kártyák
Nekem gond volt az árnyékkal! <#falbav>

Az titok.

Ez vicc akar lenni?

Mike
minek az neked
az ogg file-ok nem eleg jok meghallgatni?
meg audio cd-t is csinalhatsz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bigapó
ööö, ATI kártyával ennyi gond van? nekem max árnyéknál sem volt semmi😊) ja persze Nvidia😊) jóó van na, nem gonoszkodok😊

The Matrix has you...

via_mala
Az árnyékokat ne állítsd be maximumra, ahogy azt már WagnerUr is javasolt. Sõt, szerintem egy az egyben ki is kapcsolhatod, mert elég csúnya a megvalósítása, habár állítólag a Catalyst 6.2-ben már javítottak valamit ennek érdekében. Lásd.: #4091-es hozzászólás.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

nyugi, csinálj egy profilét, ott állítgasd be maxra, kezdd el a játékot, és láss csodát, a következõ játszásnál minden a megadott értékeken lesz. a bejelentkezõ képernyõvel ne foglalkozz, ha continue gamézel, a korábbi beállítás szerint fog menni. én is szenvedtem vele

Üdv! Ha jól emlékszem a shadow detail-t nem szabad maxra tenni, csak 1el alacsonyabb fokozatra, és akkor nem állítja vissza. Egy próbát megér...

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

és ezt mér jelented így ki?

lele
nem

Hali!Valaki nem tudnanekem egy linket adni a Fable zenéjéhez.
VALAKI SEGITSEN PLZ MÁR A TÖKÖM TELE VAN!

megszereztem a játékot.. átállitom a grafikát meg a felbontást elkezdi tölteni majd visszaállitja 640x480-ra és minden lowra... bármit csinálok ujratelepitetem etc semmi nem segit mindig visszaállitja töltésnél a menüben meg utána nem tudom állitani mert az egész menü el van csuszva.

a gépem

4800+ amd 64
2 giga ram
x1800XT
ezzel a gépel minden játéknak akadásmentesen kéne futnia.. és minden maxon de akkor mért állitja mindig vissza?

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

ja készül http://www.magyaritasok.hu JNC

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lele
nagyon jó játék de 1ébként magyarositás már készül ha jól tudom de mind1
a lényeg hogy 1edi a game

Hi! Itt a megoldás a problémádra:
Investigating the Mayor: Bowerstone Southban, Lady Grey lakosztályának részében, leghátul a kertben, raboskodik egy emberke. Elmondja neked, hogy bezárták, mert egy súlyos titkot tud a polgármesterrõl. Lady Greynek volt egy húga, akit nagy valószínûséggel megválasztottak volna polgármesterré, hiszen sokkal humánusabb és jobb ember volt, mint õ maga. Éppen ezért megölte testvérét. Bizonyíték híján azonban semmit nem tudunk tenni. Fel kell keresnünk a megölt testvér régi szeretõjét Barrow Fieldsen. Õt a Demon Doorral szemben találjuk meg. Elmondja, hogy szerelme attól tartott, Elvira (aki most Lady Greyként polgármester) felhasználja majd kettejük kapcsolatát, hogy megakadályozza õt a megválasztásában. Hogy megtaláljuk az elhunyt leányt, el kell mennünk a Grey Househoz, ahol rögtön a jobb oldali istállóban 3x kell villantanunk a lámpásunkkal. Ezután kövessük a lányt a ház pincéjébe. A bejátszást követõen kaptunk egy levelet, melyben bizonyítja ki ölt meg õt és hogyan. Lady Grey vár a pince lejáró tetejében és választanunk kell a végén, hogy elvesszük-e feleségül vagy sem. Többek között, azt is el kell döntenünk, hogy elmondjuk-e, hogy megölte a testvérét. Utasítsuk el. Már csak vissza kell mennünk Bowerstone Southba és a serifnek odaadni a levelet (a legelsõ õr Lady Grey kertjében). Sok szerencsét!<#eljen>
mileny lámpa gyújtogatás ??? 😄
Fable magyarosítás: a felénél több már le van fordítva de csak 20 % van lektorálva aki úgy érzi jól fordít http://www.jnc.uw.hu/fable/index.html
lehet kidob sima oldalra AKKOR ÍRD BE HOGY /fable/index.html

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

via_mala
Menj el a Grey House-ba. Barrow Fields-tõl dél-keletre van.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Rapid81
Senki nem tudja a választ a kérdésemre?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Kössz!!

tomee14
maxra

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Hányasra kell felfejleszteni A Strength-et hogy izmos legyek?

Rapid81
Hol találom az istállót ahol a lámpát kell gyújtogatni, mert kimenten Bowerstone Quaybe, de ott hiába gyújtogatok nem történik semmi! Segítség!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Mike
marmint mi?

huh, hát nem volt rosz, de azt is kiakasztottam, kibaszottul rövid és kevés benne a választék...
😞😞😞
mit ne mondjak nem nagy durranás de erre a 2 napra jo volt😊

Mike
ja igaz 😊

CS@
Ezt írtam én is (csak nekem idõvel megtetszett).

Mike
szvsz az I of Dragon-nak koze nincs a Gothic/Fable stiliushoz, az inkabb olyan ize, a demo alapjan kicsit se tetszett

A sudekit +szereztem, de az elején mindíg befuccsolt és ugyanannál a résznél mindíg kiakadt az xboxom, pedig az télleh joo játéknak indult...<#rolleyes>
assem ezek szerint gothicot fogom +probálni megszerezni..<#idiota>
CS@
OFF:
Az I of the Dragon inkább egy sárkány szimulátor, semmi köze se a Fable -hoz se a Gothic –okhoz.
Bár szerintem már 2 évvel ezelõtt is elég ronda volt és kissé egysíkú is, azért ha el tudsz tekinteni a grafikától és megszokod akkor nagyon szórakoztató kis lövöldözõs játék.
Jó érzés visszagondolni rá, lehet leszedem én is megint.
Szorry az OFFért!

Mike
meg pl. kell aludni, meg nagyon tetszett, hogy a fogadoban csoringerkent fizetni kellett, de amikor mar lovag voltam a fogados ott hajbokolt, hogy nagyuram, es akkor ingyen volt
meg fantasztikusan jo zeneje voolt, nagyobb volt a vilag, meg valahova mindig fel lehett maszni ahova nem mentek utanad
ja meg pl. allatokka is at lehetett valtozni, pl. farkassa (pontosabban az Ogre-ek kutyajava - es akkkor azok nem bantottak) stb

Mike
kevesbe linearis mint a Fable

igaz ha olyan helyekre maszkalsz ahova nem kene, siman kinyuvadsz

velem is ugyanígy volt ez, csak én hülye voltam és leszedtem mert gyorsan kellett a hely a kis szar vincsimen... már megbántam :/

TIBI
Nem tudom, próbáltad-e a Sudeki-t?A grafikája sok szempontból hasonló, a harcrendszere más, a sztori szerintem nem rossz.A Fable után nekem is nagy hiányérzetem volt, de a Sudeki egész jól bejött.<#eljen>

^^

nálam no.1 rpg a gothic 1-2. Olyan hangulata sincsen még egy játéknak, egyszerûen faszányos. Ha ki akarod próbálni a 2. résszt ajánlom, az elsõt így 2006-ban nehéz megszeretni =)

igen, olyasmi, ha még nem játszottál vele akkor probáld ki...
kicsit xarabb a grafika meg más egy nagyon picit az irányitás, de 1-2 hétig biztos játékidõt biztosit😊
sztem nagyon jó!!!
mien játék az a gothic? fable szerû?
a gothic is jo volt, kijátszottam az 1 et, a 2-t, meg még a kieget is😊
jo volt benne kalóznak lenni😊😊😊
most talán ami hasonló, az az : I of the dragon, megnézem ma h. milyen...
Hali!Valaki nem tud adni nekem egy patch-et a gamehez.
Mike at home
Gothic 1-2

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bigapó
jelenleg nincs ilyen a látókörömben, de ha találsz akkor szólj😊

The Matrix has you...

Bigapo, van még valami Fabl-hez hasonló game amit szeretsz?, kéne valami jo game, de nem találok semmit...

vagy ha valaki tud valami jó ilyesmi félét szoljon pls... !!!!
elõre is kössz...
ugye azt jól vettem észre h nem lehet joypad-del irányítani? optionsbe nem érzékeli ha joy-ra akarom kalibrálni...az biztos
De ez is le volt írva már minimum százszor...

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

az a demondoor azt mondja, hogy naogyon sötét vagy😄 ki kiné világosodnod ahhoz, hogy bejuss. Vagyis itt csak annyi a dolgod, hogy a menüben van neked ugye lámpád, és aszondod hogy világíccsson. És már nem vagy sötét, szal beenged😉
macleod2005
Énnekem egy kérdésem lenne, a heroes guild udvarán van egy ilyen fejes szikla atjaro amihez a tavon avicsokon lehet odamenni, de amikor beszelek vele azt mondja hogy nem vagyok elege "jo", oda mit kell meg teljesitenem ?,vagy valaki egyszeruen mondja meg hogy mi van mogotte 😄

ti mennyit ütöttetek a fõ sárkányra?, én másodlagossal 1200 at, hehe tök könnyü volt megölni, max 7-8 ütés😊
ma 1 nap alatt végigvittem megint és már 16 kulcsot találtam😊
töbször már sztem nem kezdem ujra, de szerintem nagyon jó volt a játék.😊
De ha vennétek a fáradtságot és elolvasnátok a fórumot akkor miden kérdésetekre megtalálnátok a választ...
Ja és ha ez "túl" sok idõ lenne akkoris ott a keresõ a az oldal alján.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.