Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
nincs egy térképe valakinek arrol hogy hol vannak a kulcsok?
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
csak a fõvonalat követtem...
és a 25 kulcsbol csak 4 et találtam meg😛😛😛
nincs egy térkép h. hol vannak a kulcsok?, mert megint elszeretném kezdeni és mindent megcsinálok benne...
...
"Fable: The Lost Chapters: árnyékok javítva."
...
Lehet, hogy újra feltelepítem a Fablét...
😊))
Bár
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hogyan lehet tisztalkodni?
A karakterem feje olyan mintha csupa kosz lenne meg az emberek is olyan furcsak viseljednek.
hilfe
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
The Matrix has you...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
miközben megnyomod az udvarlás gombot, üsd be a billen, hogy mit mondjon... <#wilting>#wilting><#gonosz1>#gonosz1>
...
Tetkot Knothole Gladben csináltathatsz a fegyverkovács mellett.
A másik már nehezebb
Ha már van feleséged akkor vidd a lakásodba ott pozolj neki mig zöld nem lesz az aurája majd nyomj TAB-ot és már megy is a Svéd torna , meg a Francia nyelvlecke, stb.
Lenne párkérdésem:
Hol tetoválnak?
Lehet e sexelni a kedvesemmel, és ha igen hogyan?
Elõre is köszi,
Frenkie
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
szal elvileg ha nem vezsel semmi varázslatot életet akkor a játék végére gyerek maradsz... elvileg