Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
nincs

<#wow1>

van magyarosítás a játékhoz?

tomee14
thx

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

mukika
uhhh ez. a hozzászólás száma. ebben van leírva, a kérdésedre a válasz...

mukika
térkép nincs, de lista igen.

tomee14
Mi ez a #3996?

mukika

tomee14
Van 1 80000-es kard a játékban, meg amit a fõeelnségtõl elvehetsz, ezeken kívül van erõsebb?

hehe, nekem az egész játék során csak 7 kulcs volt meg😊
nincs egy térképe valakinek arrol hogy hol vannak a kulcsok?
painkiller25
Csõ!Valaki nem tudna nekm mondani valami oldalt ahonnan lehet fable patch-et tölteni!Thnx (Ja és lécci nekm küldjétek)<#help><#worship>

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Helló! AZ lenne a kérdésem, hogy ha nem vettem feleségül Lady Grey-t akkor végleg elbuktam e azt az ezüst kulcsot amit akkor kapnék meg ha megküzdök Thunderrel Lady Grey kezéért?
Sziasztok, én most vittem tul a game-t sztem nagyon jó, csak kicsit rövid, de nem csináltam meg minden küldetést😊
csak a fõvonalat követtem...
és a 25 kulcsbol csak 4 et találtam meg😛😛😛
nincs egy térkép h. hol vannak a kulcsok?, mert megint elszeretném kezdeni és mindent megcsinálok benne...
via_mala
Hohohohó: Catalyst 6.2
...
"Fable: The Lost Chapters: árnyékok javítva."
...

Lehet, hogy újra feltelepítem a Fablét...
😊))

Bár

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mike at home
enflame 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

csak simán a villámmal..😄
én jól rányomnék egy tûzgolyót =)

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor>
ha te megltánál az uttcán egy meber fél méteres szarrvval mit csinálnál ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mike at home
a legyek alapján, amik körül döngenek, igen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mé a ha gonosz vagy akkor büdös ..?😊
gonosz vagy ? 😄

hiba
Ombrek!
Hogyan lehet tisztalkodni?
A karakterem feje olyan mintha csupa kosz lenne meg az emberek is olyan furcsak viseljednek.
hilfe

Mike
érdkes módon másoknak nem volt ilyen gondkjuk, sõt többször végigjátszották, szal szerintem nem kell ez a hangnem, és nem gáz egyébként sem az amirõl beszélsz. belehalsz ha nincs minden a szádba rágva?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

érdekes, engem annyira arcba vágott az, hogy ha megnyomom a target lockot akkor piros lesz minden, hogy logikus volt, hogy ha kinyomom akkor már nem piros 😄 szal csak oda kell figyelni ez nem baki...

mukika
na én erre gondoltam a #4072-ban. sztem ez evidens...

Fõleg azért, te balf.sz, mert át lehet simán a kiosztás álítani, de ne is törõdj vele, nekem space az interact, vágod? Szánalmas... amúgy rájöttem, qrvára nincs a játékban leírva, hogy ha target lock-ot nyomsz, azt fel is kell oldani a küldi végén. Na ez baromi nagy baki, de egye kukac, kitaláltam... Csak hát elég gáz...
TAB-ot kell te bal...fék azzla beszélsz SPACE-l midneki ellenség lesssz

figyu, az baj, hogyha pl.: nekem nemteccik az a haj amit van de csak az ad + ot mind 2 re..., szal ha azt teszem fel ami nekem teccik, az mit von le?, miböl leszek szarabb?
bigapó
mennyire vagy otthon az angolban? Ezt az oldalt ajánlom. itt minden le van írva, és pont az elején linkeltem be neked. a többi küldetés jobb oldalt található. térképek is vannak. olvasd el, hátha rájössz mi a bibi, mert én nemtudom mi lehet.

The Matrix has you...

Nos, a space az interact vagyis azzal kommunikálok, ennyire sötét azért nem vagyok. 😉 Elverem a nagy srácot, aki bántja a kicsit, a kicsi odaadja a macit, amit vinnem kell a kiscsajnak ugyebár. Igen, de hiába viszem, a kiscsaj a space-re nem reagál, uga-bugrál tovább. És SENKIVEL sem tudok kommunikálni, püfölhetem én a space-t. 😊) Szóval?!
bigapó
szerintem is csak ennyi volt a gond😊

The Matrix has you...

mukika
Ha megnyomtad a spacet és úgy gyepáltad a kissrácot, akkor azt ajánlom, hogy nyomd meg még egyszer a spacet, és akkor nem lesznek pirosak az emberek. Ha nem ez a gond akkor én passzolom.

Hali!!! Most sikerült csak a naokban felrakni a game-et, és sikeresen le is fogom törölni valószínû... Rögtön az elején a training pályán ugyanis hibás az egész. Bármilyen sorrendben is csinálom, amikor elgyepálom a srácot, és megkapom a macit, viszem a kiscsajnak, de õ piros meg mindenki piros lesz, vgyis senkivel sem lehet beszélni. Ennyi. Valaki megoldás?!?!?!
Valamilyen képességedet fel kell fejlesztened (pontosan nem tudom, régen Fableztem már), hogy eljuson a következõ udvarlási fokozatra, esetleg kezdj bele a kozák táncba. Bizionyos szint felett már az sem nevetséges, hanem "cute" a hölgyek szemében.

Mike
talán ogg-ben van, bénagyerekek, egyszerüen kattintsatok rá

ronihun
Ja nekem is nagyon tetszik fõleg az ami akkor van amikor Oakvalbe vagyunk.

...

Rambo 20
Soundtracket honnan lehetne leszedni?Vagy valahogy ki lehet bogarászni a játékból?Nagyon jó a zenéje.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ronihun
télleg? ha így kell akkor nagyon jó lennne

...

mukika
báh, miért mit vártál, hogy szerelmes verset fog költeni? <#falbav>

miközben megnyomod az udvarlás gombot, üsd be a billen, hogy mit mondjon... <#wilting><#gonosz1>

ronihun
Császtok azt hogy lehet hogy az emberem ne csak azt mondja ha udvarol hogy ,,HÉJ"?mert így olyan béna egyfolytába héjezik.

...

FRenkie
Köszi szépen!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Mike
olvass vissza

HI Frenkie! A kérdésedre a válaszok:
Tetkot Knothole Gladben csináltathatsz a fegyverkovács mellett.
A másik már nehezebb
Ha már van feleséged akkor vidd a lakásodba ott pozolj neki mig zöld nem lesz az aurája majd nyomj TAB-ot és már megy is a Svéd torna , meg a Francia nyelvlecke, stb.
FRenkie
Szevasztok!

Lenne párkérdésem:
Hol tetoválnak?
Lehet e sexelni a kedvesemmel, és ha igen hogyan?

Elõre is köszi,
Frenkie

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ha XP vel veszel erõt+ egybet
szal elvileg ha nem vezsel semmi varázslatot életet akkor a játék végére gyerek maradsz... elvileg

Mike
nem

Mike
nem
szépen játszd végig, és ki fog derülni

Jack of Blade és AVO kardja úgye lehet egy szere nálam?
A kor bízonyos küldetések és aszem a varázslások gyakori használatával változik.