Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
szerintem zárójelben a darabszám van, én nem emlékszem 2 árra
kereskedni meg úgy kell, hogy 1. van a központi hely, elméstz Boltos Bélához
megveszed az összes potion-t, eladod az összes potiont, megveszed, eladod, míg meg nem unnod
ékkõ biznisz: ahonnan kiskorodban elindulsz, abban a városban
a vásárlói menübõl kilépés nélkül

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
amikor a kiskölköt kell megmenteni? enflame, enflame, enflame
esélyük sincs

mondjuk elsõre én is szívtam ott

via_mala
Zárójelben asszem a valós avagy reális értéke van, abból tudod meg, hogy az adott helyen azt az árut eladni vagy venni érdemes. A Wanted cuccok pedig kiemelten keresettek, azokat ott tutira megveszik, de ez nem helenti azt, hogy neked meg is érné eladni. Pl. legtöbb helyen a Wanted cuccok között vannak az augmentation-ök, amiket tipikusan felhasználni érdemes, nem eladni, mert nem túl sok van belõle a játékban. Bár speciel a Flame Augmentation-bõl vagy 10-et is lehet találni, de ez talán az egyetlen kivétel.
Ha a kereskedésre akarsz rágyúrni, akkor pedig a guille skill-t fejleszd fel.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Shaman
aham köc...az lesz,most tépem a hajam,mert egy másik quest detto ilyen....
a banditáktól kell kereskedõket megmenteni,erre ugyanez történt:-(((
Szopás ez a quest közben nem menthetek dolog....picit felidegesített el is megyek inni,majd holnap folytatom :-pp

Amúgy kérdés:
Mike mondtad a kereskedést,gondolom ehhez azt a skillet kell feljebb tolni,amivel jobban kereskedsz. Ugye mindennek van egy rendes meg egy zárójeles ára...az gondolom azt jelenti,hogy egyik az eredeti ár másik a skilleddel mennyi,nem? Illetve a kereskedõknél a wanted cuccok mit takarnak? Miért van külön kategóriája,pedig hasonló cuccok vannak ott,mint a sime buy-nál...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

mukika
idõ lassítóval rohanj végig a termeken... érdekes módon a kissrác mindig ott terem a köv. résznél melletted. 😊

Shaman
aham oks köce

most éppen a goblin,vagy hobbit vagy mi a szösz barlangnál kínlódok...már másodzsor szopom meg :-(((
végigverekszem magam a csávóig,de mikor kifele jövünk,vissza egfy folyosós részen rászólok,hogy maradjon az ajtónál,de hiába,mert a goblinok szembõl,vagy 2-3 elmegy mellettem,s egybõl elkezdi ütni a csávót,s hiába minden tudásom 1-2 perc alatt leverik....:-(( lehet valamilyen gombbal társat gyógyítani,vagy ezt késöbb kell megcsinálnom,mikor 1 ütés 1 goblin? vagy valami tömegpusztító varázzsal?

Mike at home
a magus nem gyengusz
masodszorra mar szinte nem is hasznaltam a kardomat, csak neha, szorakozasbol
arrol nem beszelve, hogy a potion uzlet miatt, mindig volt nalam vagy 400 mana potion, tobb szazezer arany (ekko biznisz utan, hehe)

CM-nel az a lenyeg, hogy ne ussenek meg

egyebkent ha harcos vagy, siman a vegere marad is a ebbol az agbol xp-d, esd ha nem maszol ra kulonosen a CM-re akkor is, ki tudsz maxolni az ero ag mellett jo par varzslatot

javasolnam az enflame-et, illetve a potion/ekko bizniszt, abbol kifojolag jo kard jo cucc, satobbi, satobbi, hogy bizniszelni hogy kell jojj ra magad, vagy hasznald a lenti keresot, biztos, hogy mar irtunk rola a topikban

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

lele
nekem mind2 közép kategoriás ellenfél volt...
bár ez mindenkinél változik ez attól függ ki merre fejleszt és mennyit

Mike at home
na igen, de mig erre rajottem
Jacket el leeht intezni lightinggal, Maze-t nem
nyillal sem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shaman
huhh

via_mala
Vannak olyan potion-ök, amik fix 1000 spéci XP-t adnak a karakterednek, de ha mondjuk a CM-et feltornászod 30-ra, akkor az így kapott XP-t is 30-szorozza, tehát egy jó pillanatban lenyelt italocska akár 30.000 XP-t is eredményezhet!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Shaman
aham kösz

a combat multiplierrel,hpgy lehet trükközni? Azt tudom,hogy ez azt jelenti,hogy kis keresztbe rakott kard ikon megjelenik,s ha folyamatosan írtassz akkor nõ egy csík,s a számláló is emelkedik....nagy logikámnak hála,rájöttem,hogy ez egy szorzó amivel az expet szorozza :-pp
De ha nincs a közeleben lény,hanem meszebb van,akkor leesik..C

via_mala
1. Drag-and-Drop technikával viheted az inventory-ból ill. a grimaszokból az 1-8-ra a dolgokat, az F1-F3 viszont helyzetérzékeny, azt nem lehet manipulálni.
2. Van értelme a fejlõdésnek, a játék elõrehaladtával egyre keményebb ellenfelek jönnek, de nem erõsödnek tovább. Pl. a végén már jóval egyszerûbben irtod majd a goblinokat és az undead minion-öket.
3. Nem kell kifejezetten specializálódni, sõt! Nagyon jó vegyes karaktereket lehet kihozni, ráadásul a vége felé ha elég jól gazdálkodsz az XP-iddel, akkor mindegyik ágat ki lehet maxolni, úgyhogy univerzális lesz a karaktered. Van egy-két trükk az XP növelésére, kulcsszó a Combat Multiplier!
4. Hajviselet javíthatja a vonzerõdet, könnyebben tudsz macákat az ágyba vinni, ill. házasodni. Hasonló célt szolgálnak a tetkók is. Fodrászüzlet városokban is van, de tetoválni én asszem csak vándor fickóknál tudtam.

Shaman
ööö most kezdtem a játékot,s lenne pár kérdésem.
Igyekszem mindenre magamtól rájönni,de mégis:

1. Alul az 1-8-ig gyorsbillenytük,illetve az F1-F2-F3 mitõl függ mit tesz oda? tudom én állítani? Mert egy ideig monnyuk a 8-ason volt a life potion,aztán szereztem horgászbotot,s berakta a 8-asra,s eltünt a life potion,de cvsata közben meg elõjön az F2-n,de néha meg kaját mutat F2-n,holott van life potionom....kicsit érthetetlen számomra,hogy is müködik ez....
2. Van itt bármi értelme a fejlõdésnek? Lehet rosszul vettem, észre,de az enemyk is fejlõdnek velem együtt...hiába tolom a strengthet,jobb fegyver satöbbi,mégis ugyanannyit kell egy bandtitba sebeznem,mint elõtte,vagy még többet...
3. Mennyi a max exp a játékban,értem ezalatt,hogy kell szakosodni,hogy mage/harcos/archer legyek,vagy oszthatom vegyesen a dolgokat,mert lesz elég exp mindent kikoppolni,ha egyáltalán ki lehet....(egyébként én mágus szeretek lenni,de azt vettem észre,hogy ebben a játékban elég gyengusz....tömegpusztítás messzirõl??? sehol....archer felejtõs,mint majd az összes játékban,szal ,marad a harcos...C
4. A hajviselet képeket vagy mit mire lehet használni? még a tetkót se tom,de majd rájövök..

nah hirtelen ennyi,remélem többet nem kérdezek,majd rájövök magamtól...

Maze erõsebb??!! Pedig az naon béna! Pár vágás neki amikor nincs körülötte az a kék izé és aztán kifekszik
erõsebb mint Jack 😄 azt biztos én is szaroztam vele 😄

jnc lekotrálja a fordítást ? 😄 talán azért

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mike at home
ja, Maze, o az
mit szenvedtem mire rajottem, hogy tudom megolni

ehhez kepest Jack megfekudt a lightingtol, a vegen meg kicsit futkosni kellett, de az nem volt veszes

lele
erre a jnc.uw.hu-ra nagyon soxor "hivatkoztok"

Sose nem értettem, hogy minek egy nevet lefordítani.
Fõleg ha angolul sokkal jobban hangzik

Maze ja ja 😄 ami a fordításban Tévelygõnek lessz fordítva xD

asszem Maze?
pedig nekem rossz a névmemóriám =)

Ja, tudom. Így már világosabb. Mondjuk, a neve nekem sem ugrik be...

Mike
nem jut eszembe a neve, aki elvitt minkett az elején

Melyikkel is? Valami nagyon kimaradhatott nálam...

Mike
én Jack-kel nem, csak a varázslóval szívtam

lele
azért van benne 1-2 "kemény választási" lehetõség

Általában a game a morális kérdésekrõl szól, nem a billentyûzet-terrorizáló (nyelvújítok 😛) csatákról. Ezt szeretem benne 😊

igen, Jack azért kemény ellenfél..
tomee14
jah az igaz, basszus az elsõ jacket nehezebb legyõzni mint ezt ez naon könnyû

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

a sárkány nagyon gyenge..
tomee14
dehogynem utána még van csomó rész!!!!!!<#dumcsi><#dumcsi>

lele
értem csak az baj hogy semmit nem tudok kezdeni 1 olyan karddal mert már nincs kit leölni nem? tudtommal em indul ujra a jáccma

szard má le<#idiota>
tomee14
jah

jah és kinyírod a nõvéred<#zavart2>
tomee14
van sárkány a fõellneség, és jack kardját meg lehet tartani (ez a legerõsebb) de akkor gonosz leszel

lele
mert csak úgy léphetem tovább h bedobom a szemetesbe :-D

lele
mellesleg a jack kardját nem lehet sehogysem megtartani??

lele
a lost chapterben van sárkány? én még csak a simát vittem végig (xboxon) és most kezdek el jácccANI a lost chaptersel

jajj NESZE
én a sárkánynak nyomtam egy idõ lassítást 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a faq legeleje (banner alatt hatalmas kék felirat)

Q: Van-e már magyarítás a játékhoz?

Nincs.

(gondolom, ezt frissíteni fogják, ha lesz 😊 )

Szasztok!

Lehet, hogy kicsit fárasztó vagyok.
A magyarításról tud valaki valamilyen kósza híreket?

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Mike
nem mindenki lehet annyira tokeletes mint te

Jockey
nemtom, lehet akkor én érkeztem meg túl gyorsan ehhez a részhez, de maxos fireballom van, de amitket rám lõ secenként löhetem el a heal pótot, és mivel nemtudtam õ jön, ezért a készlet is szûkös.
Amúgy én fire ball-ra gyurtam rá (ez maxos) enflame-re meg a fire területijére, nemtom mi aneve hirtelen, mert fire ball jó 1v1, enflame pedig arra jó, hogy addig ellökjem az ellenfeleket ha sok van, mig a területi nagy sebzést be nem viszem, de jack-l max fire ball-t tudnék nyomni, de õ valahogy mindg gyorsabb, mire elcastolom már fexek...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

csak tudod az a baj hogy nem tudtam hogy a végén sárkány lesz.
a story meg nagyon érdekelt ezért csa ka föküldetést csináûltam végig
most szépen elkezdem elölrõl és fullos lesz a karim😄

via_mala
Hát ha egy icipicit is ismered az RPG-ket, akkor nincs mit meglepõdni azon, hogy a sárkányt pont a tûz nem sebzi. Tök logikus.
Mellesleg én mire végigvittem a játékot, addigra már full kimaxoltam az ÖSSZES képességet minden ágon, szóval ha nem hagytad ki a mellékküldetéseket, akkor neked is rengeteg XP-d kellett, hogy összegyûljön, és abból már mindent fel lehet fejleszteni.

mi a szar
én is most vittem végig ebben a pillanatban
én spec tiszta mágus voltam tüz mágiára fejlödve
nem ért semmit a sárkány ellen
de ijjal elintéztem a grabancát igaz én vagy 50x löttem rá de kipurcant😄D

via_mala
Amíg lebeg, addig távolra ható varázslatokkal, ill. íjjal kell megsorozni. Aztán, amikor a földre száll, akkor már meg lehet kínálni bármivel. Én spec. kimaxolt MultiArrow-val és persze valami jóféle számszeríjjal adtam neki asszem 4-et és annyi elég is volt.

Jockey
ezt a jack-t hogy a szarba lehet leölni?😛
varazsló vagyok elsõdlegesen, de nem találom a gyenge pontját..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)