2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1882 Iktattuk, köszi. -
#1881 a HIP-HOP/RAP topikban a joker5 nevű nick folyamatosan reklámokkal rombolja a topikot....
köszi... -
#1880 Köszönöm! -
#1879 Üdv!
Valaki betenné ezt a képet ebbe a topikba?
Köszönöm szépen! -
#1878 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1290271413#TOP
#5 -
#1877 bocsi, hogy itt kérdezem, de nem találtam hozzá topikot, és csak emiatt az egy kérdés miatt nem is akartam nyitni újat.
Tehát melyik a legnagyobb magyar és külföldi audio technikával foglalkozó újság?
előre is köszi a választ. -
#1876 Megtévesztő hogy a videó linkelésnél be van írva egy hivatkozás előre, és azt gondoltam hogy már én írtam oda. :D -
#1875 mert a roller bácsi nem tekknó klasszikus? :D -
#1874 Ezt ésezt kéretik törölni -
#1873 erre kérnék egy törlést, köszi -.- -
mikusmate #1872 Hello!
Itt a #71001 hozzászólást javítaná valaki? egy / jel lemaradt a második flash tagból. Köszi! -
#1871 Sziasztok!
Ezt a képet kérném rakja ki IDE valaki!
Nagyon szépen köszönöm! -
#1870 Csókolom!
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha küldtem a megfelelő e-mail címre egy üzenetet amiben kérvényeztem a "minimal" topik házigazda jogát és azt a jelenlegi házigazdával is megbeszéltem (bizonyítéknak bemásoltam az e-mailbe a beszélgetést is), akkor mégis mennyi időt kell várni az eredényre? :\ Vagy neki(jelenlegi hg-nak) kéne írni egy e-mailt? 4 napja elküldtem és sehol semmi. Szal így kb. szarnak az egészre vagy erőlködjek még egy picit?
Köszipuszi! -
geo91 #1869 észrevettem, hogy már van ilyen topik, így az enyémet töröljétek légyszi. köszönöm. -
ifj SHADOWGAY #1868 IGAZI HOMÁR LETTEM!!!!! ÉS FELVÁLLALOM! -
karajjj #1867 megint kezdődik -
#1866 tagnak kérnék 5 felkiáltójelet a reklám miatt köszönöm. -
#1865 Hali!
e-mail ment.... -
karajjj #1864 szintén burkolt reklám, kamuregek osztják az infót nyereményjátékról -
Monoton #1863 reklam
Gyanusan sok a kamureg, fogadok hogy datanetesek. :D -
#1862 Sziasztok, ide kéne berakni ezt a bannert. köszi előre is -
#1861 #5404
logólopással léccives csináljatok valamit, köszi -
#1860 Úgy érzem, itt buli lesz:D -
#1859 klóz, hülye topik. -
#1858 Lényegében igen, mert befejeztem.... -
#1857 bocsi, most vagyok itt, már megoldódott ?! -
#1856 Már mindegy... -
#1855 Kedves Modi!
Légy szives törölni a New Wave topik az 1076-os, az 1074-es, az 1073-as és az 1072-es hsz-eket, mert nem oda való tartalma van.
Én még nem lehetek házigazda, ezért kérlek erre...
Köszönöm!
Tyia -
#1854 Miért kérded Kaposi kolléga amikor nyilvánvaló?! -
#1853 a topicok át lettek helyezve, onnan nem tudom törölni... -
#1852 Te beteg vagy? -
#1851 Ezt is kéretik törölni- és ezt is. Köszönöm. -
#1850 Ezt töröljétek légyszives. -
Filder #1847 Sziasztok,
A Dugókoma című topik úgy gondolom nem kifejezetten etikus, ráadásul a téma sem éppen zenei. :)
Törölné aki teheti. -
#1846 okés -
#1845 végülis belefér, más topicba nem írta be, nálatok meg ontopic, még hasznát is veheti valaki! -
#1844 #4510
hm, ilyet lehet reklámozni ?
[tényleg nem tudja] -
#1843 törölve -
#1842 Privi ment... -
#1841 Tudom!
Köszi!
(Pedig belerakom a lelkem is a totyikba)