Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mégis aztmondanám hogy topicokba ne reklámozzátok, inkább közösségi portálok üzenõfalán vagy msn!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Cikk 1
Cikk 2
Ha mehet a link is, akkor légyszi mondjátok meg, hogy melyik topikba érdemes tennem, melyiket látogatják a legtöbben olyanok, akik tényleg szavaznának rá, mert én egyáltalán nem látogatom a zenei fórumot. Elõre is köszi.
azé kösz<#eljen>#eljen>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
<#violent>#violent>
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
thx
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
u dont have to listen anybody else but me
Meg nyitotam egy témát,mert a keresöben nem találtam,de kiderült még is van már ilyen téme...😞
Létszives töröljétek ezt a topikot.
Köszönömszépen elöre is!
Mégegyszer bocsi...
Idioták kiméljenek!!! :)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
a #2 és a #4 hozzászólást szeretném töröltetni, mert elrontottam
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1105716561&no=58382
www.magnokazetta.hu
hsz:#3
senki nem kiváncsi a véleményére,fõleg hogy hogy a topik elsõ hsz-ben meg volt mondva hogy nem kell lekurvázni meg ilyenek.
\"Erről van szó!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Depridol nevû forumozo flémkeltõ magatartása igen idegesítõ + oltogatja az embereket , többször is figyelmeztettük hogy nyugi de nem hagyja abba még a házigazda kérésére sem. plz valaki nézzen már rá a topikra , mert nagy flém van kialakuloban. htx
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Valakinek a galériájában lehetett, akinek lejárt a vip státusza és ezért törlõdött a kép! töltsétek fel mégegszer és javítom
A Moby topicból eltûnt a banner, nem tudjátok mi lehet az oka?
Köszi:
Francesco
Avanti Roma!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Idioták kiméljenek!!! :)
Trance&Friends nothing more..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.