Moderátor figyelmébe !!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Ok, érthetõ, akkor nem aktuális a dolog.

prezi
ez reklámnak minõsül itt, de végülis 'jó cél érdekében' történik !

de mégis aztmondanám hogy topicokba ne reklámozzátok, inkább közösségi portálok üzenõfalán vagy msn!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sziasztok! Van nekem egy nagyon jó barátom, aki egyedüli magyarként bekerült a nemzetközi online Guitar Idol verseny döntõjébe. Tegnap volt róla egy cikk a Blikkben és a Borsban is. Minden szavazat számít neki, ezért gondoltam itt is kitenném a linket, de nem tudom hogy ez reklámnak számít-e, és kapnék-e érte büntipontot. Itt van róla két cikk, remélem ide azért még betehetem:
Cikk 1
Cikk 2

Ha mehet a link is, akkor légyszi mondjátok meg, hogy melyik topikba érdemes tennem, melyiket látogatják a legtöbben olyanok, akik tényleg szavaznának rá, mert én egyáltalán nem látogatom a zenei fórumot. Elõre is köszi.

Legend Killer
igyekszem.

azé kösz<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

prezi
nézzétek levegõnek egymást -.-

Legend Killer
te jöttél utánam most is és miattad írtam, mert itt bénázol, meg, ha nem jössz Run DMC topikba se és sehova utánam, akkor minden ok, csak te idegelsz fel egyedül.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ForzaInter
Na ezt akkor megbeszéltük, moditpikba ne offoljunk tovább.

Yo, Bitch!

Legend Killer
nalátod, ez az amit utálok benned, de ne foglalkozzunk ezzel.

<#violent>

ForzaInter
Egyedül csak Te flémeltél ha észrevetted volna. 😊 Én semmivel nem bántottalak meg, csak beírtam neved, mert már rég láttalak errefelé, erre Te elkezdesz gyökerezni és parasztozni, ezzel is csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, sose változol meg ugy látszik... Nem baj hozzászoktunk. 😄 Azért remélem a regényedtõl megkímélsz. 😄DD

Yo, Bitch!

Legend Killer
hogy elegem van belõled.

Legend Killer
na, látod, pont ez a stílus. és azér írtam ott, hogy paraszt, meg gyökér, mer régebben piszkálgattál mindenféle hülyeséggel és elegem van belõled, aztán meg mostanában csak ritkán, de ide jössz dexibázni, hát lol és akkor megy a flém a Run DMC-bem. hogy így meg úgy... szal simán kaphatsz egyet sztem, meg azér, h befogd a szád végre. de ezt a topikot se kell teleírni, csak gondoltam szólok.

ForzaInter
Miért kapnák büntetõpontot? Semmi sértõt nem írtam, régen is így szólitottunk, amugy is Te parasztoztál nem Én. 😊 De nem baj, Mi így szeretünk a 95835. regeddel is. 😄DDd

Yo, Bitch!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Máté94
prezi
oks

SHADOWEYES7
prezi töröld már légyszives

thx

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

VRSDM
krisztianp16
Köszönöm!😊

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Sziasztok!
Meg nyitotam egy témát,mert a keresöben nem találtam,de kiderült még is van már ilyen téme...😞
Létszives töröljétek ezt a topikot.
Köszönömszépen elöre is!
Mégegyszer bocsi...

prezi
del.

gz8
Ennek a topicnak már legalább másfél napja nincs nyitó hsz.-a...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

0blueman
innen
a #2 és a #4 hozzászólást szeretném töröltetni, mert elrontottam

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Tisztelt moderátor!! Lécci töröld az alábbi hsz-t, mivel rájöttem, hogy nem akarom "hergelni" a társaságot, van probléma ott amugy is...köszönöm :

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1105716561&no=58382

www.magnokazetta.hu

Csucsu2030
Légyszíves! Itt már egyszer jeleztem a problémámat.

DeerHunter01
Fergi az énekesnõ topik

hsz:#3

senki nem kiváncsi a véleményére,fõleg hogy hogy a topik elsõ hsz-ben meg volt mondva hogy nem kell lekurvázni meg ilyenek.

\"Erről van szó!\"

prezi
del

SHADOWEYES7
Vagy akinek joga van.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Rockynhooo
itt
Depridol nevû forumozo flémkeltõ magatartása igen idegesítõ + oltogatja az embereket , többször is figyelmeztettük hogy nyugi de nem hagyja abba még a házigazda kérésére sem. plz valaki nézzen már rá a topikra , mert nagy flém van kialakuloban. htx

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

prezi
oks

tigeroo
héló!

ezt a képet a bassgitározás topicba betennétek bannerbe?

megköszönném!
Csucsu2030
Hali!

Légyszíves töröld nekem ezt a hozzászólást ebbõl a topic-ból!
Köszi!

neevous
Hi!
Ezt a bannert és ezt a hátteret kérném ebbe a topikba.
Köszönöm!

prezi
hello!

Valakinek a galériájában lehetett, akinek lejárt a vip státusza és ezért törlõdött a kép! töltsétek fel mégegszer és javítom

Sziasztok!

A Moby topicból eltûnt a banner, nem tudjátok mi lehet az oka?

Köszi:
Francesco

Avanti Roma!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

krisztianp16
Köszönöm szépen!😊

toysoldier
hali
ezt lécci vki csinálja meg.
elõre is köszi

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

krisztianp16
Hello,tesék itt a kép akkor létszi rakdbe,köszönöm szépen.😊

krisztianp16
Okés,mindjárt megycsinálom,köszönöm!😊

prezi
túl nagy! 650x150 pixel legyen a banner!

krisztianp16
Bannernak😊

krisztianp16
Hello!Létszi tegyétekbe nekem ebbe a topikba Ezt a képet.Köszönöm szépen!

xotyi
Kéretik ebben a topickban a #395 ös hsz-t törölni vagy szerkezteni, el*urtam a videó linkelését(légyszi írjátok le hogy kell) köszönöm.

Trance&Friends nothing more..

Narxis
Köszönöm mindkettõtöknek!<#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

prezi
thx !

toysoldier
ittvan

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

prezi
nemjo... válassz másik képfeltöltõt!