Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Dugókoma címû topik úgy gondolom nem kifejezetten etikus, ráadásul a téma sem éppen zenei. 😊
Törölné aki teheti.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mi meg úgy sem hagyunk cserben.<#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Ez van.
Azért köszi.
Tyia
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Igen, igen má' megint Én.
Az történt, hogy a "New Wave, Dark, Synth...zenék (1980-napjainkig)" topik, bizony elérte az 500. hsz-t.
Asszem ilyenkor kell igényelni a "házigazda" kinevezést...
Tehát, kérem!!!!
Van még valami tenni valóm?
Szép Estét!
Köszi
Tyia
thx!
de zárjuk le a témát. csak szóltam itt az illetékeseknek, hogy esetleg megnézhetik a topikot.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
de úgyse teszitek meg, na mind1.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
hüpp 😞.
címet átírtam!
A hosszabb pedig ez: New Wave, Dark Wave, Synth-pop, Ska...zenék itthonról és külföldrõl. (1980-2010)".
Mivel még nem léptél.
Kaptam jelzést, hogy lenne még jobb...
Tehát:
A rövid cim:New Wave, Dark, Synth-pop zenék (1980 - Napjainkig)
A hosszabb pedig ez: New Wave, Dark Wave, Synth-pop, Ska...zenék itthonról és külföldrõl. (1980 - Napjainkig).
Bocsi.
Köszi.
Üdv:
Tyia
Már megint én.
Köszi, hogy végül is nem lett lezárva a New Wave-es cumóm.
A topik sikeressége végett, lenne egy kérésem-kérdésem.
Arra gondoltam, hogy kibõvíteném, és igy hátha nem csak magammal kommunikálnék sok esetben...
Nem tudom pontosan mit kell ilyen esetben csinálni, ezért is irok neked (nektek).
A rövid cim ez lehetne: New Wave, Dark, Synth-pop zenék (1980-2010)
A hosszabb pedig ez: New Wave, Dark Wave, Synth-pop, Ska...zenék itthonról és külföldrõl. (1980-2010)
Valami ilyesmi.
Köszönöm elõre is a segedelmet.
Üdv:
Tyia
A Moderátorra bizom a döntést. Én kitartok a kérésem mellett.
púúúúú
Nem tudom, mennyire jó ez a megszólítás, de jobb nem jut eszembe.
Arra szeretnélek kérni, hogy az általam 2010. 01. 14.-én nyitott " A '80-as évek New Wave zenéi" cimû topikomat, legyél kedves lezárni.
Nincs igazából, olyan hûha de nagy indokom, egyszrüen 2-3 emberen kivül senki sem érdeklõdik.
Magammal beszélgetni meg nem túl érdekes tett.
Igazából nem erre számítottam. Ez van.
Mindenképpen jelen leszek az SG-n, hiszen ez egy nagyon jó kezdeményezés.
Szép Napot!
Tyia
A probléma adott, várom a válaszokat. Én magam nem találtam eddig ilyen oldalt, ami összefoglalná mondjuk hónapokra bontva, hogy akkortájt mik mentek... Pedig érdekelne. Remélem tudtok ilyet
eddig jutottál el, hogy szeretnék zenéket? a második hozzászólásomban? Amúgy meg az alábbi egyik említett topikba már töltöttem fel én is 2-3 mp3-at régebben, de az nem most volt. Megkövezhetem akkor magam is, igaz.
2. Nem csak italo topikot raktam ide.
3. Szeretem az italo zenéket
4. A warez miatt már seggbebaszta majdnem a BSA az SG-t, én csak szóltam elõre, hogy valahogy esetleg nem kéne-e megoldani ezeknek a topikoknak az elrejtését (pl saját fórum).
5. Nem azért írtam, mert én minden zenét megvásárolnék, de szoktam vásárolni ettõl függetlenül, meg letölteni is, ingyért.
púúúúú
Itt van a kutya elásva!
Gondolod hogy õ vásárolja a zenéket?
Amúgy meg gondolom rühelli az Italot.
De ez a Moderátorok figyelmébe topic, ne offoljuk szétt!<#ejnye1>#ejnye1>
Bántani a társaságot nem akartam, csak látom mennyire megy a vita más topiktípusokban a warezzal/jogsértéssel kapcsolatban és jelezni akartam ide, hogy itt nem lesz-e gond a vezetõségnek abból, hogy virágzik még mindig a nagyipari linkelgetés 😄
púúúúú
Maradjunk annyiban, hogy a neten fellelhetõ linkeket gyûjtik ide a felhasználók (már jó pár éve) és szerintem az életkorukból adódóan tudják ezt kezelni. Ugye ide már 30-on felüli fórumozók járnak, nem 14 éves konzol/pc fanatikusok, akik mondjuk valóban semmiféle közösségi hozzászólásra nem képesek, csak a frissen megjelent dolgokat vadásszák le.
Ez két különbözõ dolog! Ezért van lehetõségük itt nyugodtan azzal a témával foglalkozni, egymással való kommunikáció mellett, igen!, zenéket is megosztani egymással. Játékosoknak ugye ez nem megy, ez tény.
Ráadásul ezek a fórumozók bizony, bizony szólnak ha már csak egy olyan hozzászólás érkezik, ami warez (fizetõs) honlapot hirdet.
Abban segíthetsz (mert nem tudom), ha spoilerezik a linkeket akkor is keresõ által megtalálható lesz ? mert akkor a 'csendesség' nevében ez bevezetésre kerülne!
Torrent oldalak is ingyenes oldalak és azokat is bannolják SQJ és egyéb moderátorok, ha a konzol, vagy játékos topikokat megnézed. Nem arról van szó, hogy ingyenes-e, vagy nem egy feltöltõ, hanem hogy ezekben a topikokban már szinte ipari szinten megy a jogsértés.
púúúúú
púúúúú
De ha ilyen kis buzgó vagy, nyugodtan linkelhetsz kajak warez dolgokat, ezek általában linkek, egy frissen megnyitott téma elsõ hozzászólásában. Na az warez.
Üdv
púúúúú
A topcic: itt
Köszi!
A "hörgés topikban" elrontottam a videó beszúrást, kijavítaná valaki?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8