Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Booted.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
3500 xp és megvan a 4. szint 😊 Tegnap meghajtottam kicsit 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Úgy tutira fílinges lehetne, mert a küldetések nekem tényleg hangulatosnak tûnnek, minden kasztnak megvan a feladata, és egy jó társasággal jó móka lenne.
Mindenesetre a közelben lévõ küldiket megcsináltam és élveztem, hogy nem órákig kellett barangolni, hanem ottvan a közelben. De amúgy tényleg gáz, hogy be van az ember szorítva egy városba...
Nem, egy harci kör (Turn) 10 sec volt. És volt a Round, ami hat körbõl állt, tehát egy perc volt. Ennek fõleg varázslatoknál volt jelentõsége. Hangsúlyozom, ez is csak AD&D second edition-re vonatkozik, ezt a felújított szabályrendszert nem ismerem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Baratom orulhetsz, ha nem talalkozol egy sima barnamedvevel, nem hogy egy sarkannyal.
+3as cuccot a targylimit miatt kezedbe se vehetsz.
Szoval ezek nagyon marhasagok, amit leirsz.
Ketlem, hogy ilyen sok hibat kilehet javitani 4 nap alatt.
sztem az ADND rendszere nem volt olyan jó, mert kevés képzettséged lehetett, és sztem hülyén mutatott, hogy egy kör egy perc...a magus szabályrendszernek is megvoltak a maga hüleségei..a d20 rendszer sztem jól sikerült dnd-be és magus-ba is...tápolni 3 féle képp lehet: 1) mesélõ hagyja/adja a táp cuccokat 2) a játékos tudatosan rákombózik dolgokra, ezáltal bizonyos dolgokban "táp" lesz..bár másban nem 3) a kettõ együtt
én mondjuk a 2. táborba tartozom leginkább de volt dolgom a másik két kategóriával is... de alapvetõen tényleg a mesélõn múlik...mert magus-ban is találkoztam már lvl 1-es ember !!! karakterrel, akinek 50 od-pontja volt és nemes nyelven beszélte az aquirt..hogy miért ? mert a mesélõ megengedte..vagy dnd-ben mikor lvl 5-ön a mesélõ +10-es páncélt adott...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A játék meg elég nagy kritikákat kapott, és a top 10-ben sincs benne.
HA olyan lenne mint a gw, hogy nincs havidija akkor talán megvenném, de igy biztos nem, ez a 2 hét tudott lekötni és ez elég is volt hogy megunjam.. 😞 Nincs benne elég kihivás, és változatosság. Amugy kérdezgettem utolso pár napban partyban ki veszi meg, és nemsokan akarták.
A béta pedig tényleg véget ér holnap? Még csak ma kaptam meg a kulcsot 😄
Hát ezt a marhaságot honnan veszed? Rengeteg AD&D-t játszottam évekig. 4. szinten még egy nyomorult varázstárgya sem volt senkinek. Sárkányt még csak nem is lttunk, nemhogy harcoltunk volna vele. Már egy ogre is nagy szám volt. Mondjuk minden a mesélõn múlik, a mienk nagyon jó volt. A MAGUS rendszer kidolgozottabb, mint az AD&D? Na ne. Ezt az új D&D-t nem ismerem, de a second edition, néhány kiegészítõ könyvvel kenterbe verte az egész MAGUS rendszert. Arról nem is szólva, hogy szerintem Ynev egy rakás sz*r, míg AD&D-ben nagyon jól kidolgozott, izgalmas világok vannak, pl Dark Sun. De végül is ízlések és pofonok...
Fonok.Ki az a corporation?
-500 xp-n állok,mert Harbort betámadták lvl 14-17-es mobok és ugye kinnt nem lehet varázsolni,de õk meg szétkapnak minden arrajárót,beszarás...
Na most a feb 28. headstartban hogy fogok igy jatszani, honan lesz kulcsom?
Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A beta teszt meg holnap estig tart hivatalos oldal szerint. Már mostis alig van bent valaki, nemtudok egy partyt összehozni 8-as szinten.
Kiváncsi leszek mennyien veszik meg. Nem mondom hogy rossz játék, de nemis jo. Sokkal többet kilehetett volna hozni belölle.
Ez az EU változatra vonatkozik. Teljes hír 20-ikai dátummal van fent.
Szerencsetlen party tarsakat, mar nagyon sajnalom alig jut nekik valami az enemykbol. ;PPPP
MEg csak az elsõ két részt, vagy mind a 4-et?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"When you preorder now, register your preorder key, and join us February 24th-27th you and your guild could be immortalized as game founders, inspiring future adventurers in Xen’drik.
- All characters that log into the game during the Head Start Event will be commemorated by having their name engraved in an in-game marker and be listed in a special founders section of the official web site at http://www.ddo.com!
Guilds that are created during the Head Start Event and have ten or more members at the end of the Head Start Event will gain a special in-game item for their characters - a founder’s helmet that will grant its wearer an additional five hit points (and it looks really cool too!)
- Guilds that have 25 or more members at the end of the Head Start Event will be commemorated by having their guild name engraved in an in-game marker and be listed in a special founders section of the official web site!
- Players who preorder and register for the subscriber forums during the Head Start Event will also be recognized as founders and be honored with a special Founder’s Forum Title and Forum Avatar!"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Gyermekkoromban mikor láttam a haverokat valami sokoldalú kockával jáccani, érdeklõdni kezdtem. Õk akkor úgy kezdték, hogy kezembe nyomták A gyûrûk Urát - olvassam el -, majd ha értem, akkor szóljak. Elolvastam, értettem, fantáziáltam és két évig játékosként elvoltam, majd szép lassan átavanzsáltam GM-nek. Sok évig lejártunk egy klubba jáccani, mig nem jött az érettségi, a felvételik ideje és már nem lett senkinek sem ideje rá. Node, ez volt 96-ban és azóta sem nagyon játszottam igazi D&D fanokkal... M.A.G.U.S. persze van, meg ilyen kitekert szabályokon lovagoló kiccsákók - de az nem ugyanaz 😊
MEg tudod mondani, hogy hol olvastad?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...