3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Kipu1 #2116
Ezt a játékot tényleg nem játszák 6 milliónyian, nem kell 600-as sorokat kivárnod
hogy bejuthass, nem kéregetnek töled pénzt a kínai bérplayerek, ez csak egy jó
game, amiben néhány haveroddal gyakhatsz monsztákat pár órán keresztül. Nincsenek
levezényelt negyvenes raidek, kínos viták a looton és számonkérések miért nem
logoltál be a megbeszélt időben.
Vagyunk néhányan akit ez is érdekel, és remélem egyre többen leszünk. -
#2115 Tenyleg, mivan a gamevel?
Meg betat toltam ~lvl6-ig... vannak playerek elegen, vannak jo raid dungeonok, van vmi jo event, endgame, stb?! -
#2114 Nem halott, csak mar eppen vert hany es kivettek a tudejet majat es egyeb szerveit a szegeny betegnek. :P -
Kipu1 #2113
Nos a game nem halott, csak azok nem játszanak akik korábban fórumoztak és
guildet alapítottak. Néhányan akik játszunk kiváltunk és alapítottunk egy másik
G-t Forgotten Fellowship néven, természetesen szintén a Boldrei szerveren.
Tárt karokkal várunk mindenkit aki megvette a gamet. Vannak karaktereink lvl
1-10-ig tehát találtok társakat bármilyen szinten vagytok. Karakter nevek
akiket kereshettek: Galamb, Frudo, Uden, Hajnal, Seymour, Zaklith, Oxy, Alline,
Barby, Lucy -
#2112 Valszeg az van, hogy mindenki teljesen belemélyedt a játékba és ideje sincs irni :D Érted.. ez nem WoW, ahol mindenki jártatja a száját :::) -
#2111 üdv
tudna valaki írni nekem egy elég jó:
- fighter / rogue
- rogue / fighter
buildet?
nagyon megköszönném -
HiYuRei #2110 A game meghalt? se online se hosszaszolas mar ehtek ota? Mi van veletek? -
#2109 [off] free server listát hol találok? előre is köszi :) [on] -
HiYuRei #2108 Ha megkerestek , az karakter(ek)neve: MegGyozike HUN ; HiYuRei HUN -
EnigmaHarlequin #2107 Köszi:D
Nos ha kell csapatba rogue akkor mennék elég ügyes:D
aneve Randolph di Alver nah üdv mentem vissza -
#2106 #2033 -
EnigmaHarlequin #2105 Rosszul fejeztem ki magam AD&D t kb 6 évig jáccottam a világot is ismerem valamennyire dark sun ravenloft forgotten realms..... inkább úgy kérdezném ki jáccik fennt éppen és csatlakozhatnék é egy csapi hoz?:D -
#2104 Szepen nezd at a forumot es az AD&D 3.5 szabalykonyvet.
Mindketto segiteni fog. -
EnigmaHarlequin #2103 megoldódott az volt a probléma hogy külön lekelettt töltenei a file planet letöltés vezérlőjét nos futtatom a gamet még 6 napig zseniális csodás grafika egy problémám van wow hoz szoktam és semmit nem tudok az irányításáról van esetleg valaki magyar aki jáccik ma a serveren és egyáltalánhol érdemes kezdeni ? köszi előre is
-
#2102 Lehet hogy a fileplanet-en scak azok szamara elerheto a letoltes, akik elofizetnek a FilePlanet-re. Lehet h nem eleg csak regisztralt tagnak lenni, de meg elofizetonek is. A trial-ert nem kell soha fizetni, azert trial mert ingyenes es bemutatora, kiprobalasra szolgal. az mar mas kerdes h a Fileplanet kotelez arra h legyel elofizeto h le tudd tolteni. De sztem vmit felreneztel, ezeket altalaban elofizetes nelkul is lehet tolteni. -
EnigmaHarlequin #2101 sziasztok a 7 napos triál verzió 1.7 gigas setupját honnan lehet letölteni és ez ingyenes egyáltaslán? mert nekem a file planeten mindig kidobott egy oldalt hogy subscribe 3 dollár most mi van? ez egy ingyenes próba verzió vagy csak a 7 nap az ingyenes a game triálját meg pengetni kell?
-
#2100 Lehet,hogy akik megvettek es elofizettek azok jatsznanak a forumozas helyett. A tobbieknek meg marad a forum... :D -
#2099 Látom, ez a kérdéskör jobban megmozgatta a fantáziátokat.. :P -
#2098 Windows-on ilyen nincs. :D -
#2097 Duke Nukem Forever -
#2096 Passziansz -
#2095 Melyik az a játék, ami x óra játék után nem szemeteli tele a gép memóriáját? :) -
#2094 Milyen karaktert fogadnátok szívesebben a Boldrei -i magyar klánban? Miből van kevés aktív játékos?
Valaki mondjon valamit a lagról. ha városban mászkálok, 2-3 óra után játszhatatlan lag van. Nem szerveroldali lag ez biztos mert ahogy újraindítom a játékot, semmi baja. 1 GB memóriám van. Gyanítom, ha több lenne max 1 órával bírná tovább a játék lag nélkül. Nincs erre valamiféle orvosság? -
AstorAnt #2093 Asszem az a probléma hogy a trial a U.S. serverekre szól, így csak azok vannak a listában. -
#2092 letöltöttem én is a 7 napos trial-t de nem találtam Boldrei szervert a listában. -
AstorAnt #2091 Egyáltalán vannak Magyar játékosok a gémben rajtam kívül?:) -
AstorAnt #2090 Hmm, lehet csak én vaok vak, de nekem a server listában nincs BOLDREI:) -
#2089 Sziasztok!
Én vásárolnék egy DND-online-t, feltéve ha van még valaki aki megunta és megválna tőle. Személyszerint nekem tetszett a trial-ban eltöltött 7 nap.
A Warforged tényleg egy elfuseráltan nerfelt faj.. mágusként saját magát gyógyítja stb.. háát, kicsit gondolkodhattak volna. Aki megválna 6K ért egy aktivált dnd-től az PM-ezzen.
Üdv
Gil -
#2088 Ezt a kockazatot neked kell vallalni, ha mar ingyen jatszol, nem havi 3000-4000 forintert.
Amugy nerfelest, account feltorest, szerver megszunest, vagy karakter eltunest "gyari" szerveren is nem egyszer lattam. -
#2087 Hummm... en mar csak azert sem jatszanek tort szerveren, mert 0 a garancia arra, hogy a karekterem es a cuccai biztonsagban vannak, tobb szaz ora beleolese utan pedig igen szarul lennek ha 'eltunik' egy ilyen szerver mindenemmel egyutt :D -
#2086 Azert ebben a formaban ez nem igaz, lasd pl a L2 C1 es C2 szerverek, amik turhetoen voltak osszehegesztve. -
#2085 Hat, ha mar MMORPG-ztel, akkor tudhatod, hogy nem sok ertelme van tort szerveren jatszani...
Egyebkent kishazankban 9990 HUF az ara, az elofizetesi dija meg ugy tudom, mint a "nagy atlag" 3500-3700 HUF korulre jon ki havonta. -
#2084 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék eziránt a játék iránt.. Jó kis MMORPG-t keresek, és úgy vettem észre, hogy ez az.. eddig LineAgeztem és KnightOnline-l játszottam..
Egy pár adatot megtudnátok adni erről? Hogy eredeti mennyibe kerül, havonta mennyit kell érte fizetni, stb stb.. és hogy van-e tört szerver, mint a többi játékban...
Valami kis infó kéne a játékról... előre is köszönöm
sziasztok -
#2083 nálam nem volt fejlesztés, de lehet kiprócálom tesóm gépével :P -
#2082 En igy hajnalban, lefekves elott arra lennek kivancsi, hogy csak a dungeon-okra es a varosban valo koricalasra korlatozott jatekterulet es az ezekkel jaro korlatozott szamu tevekenysegek mennyire hosszu tavon fogjak lekotni a jatekosokat.
Ezt az egyetlen nagy hatranyat latom a jateknak, ami elegge jelentos ahhoz, hogy visszatartsa az embert, hogy megvasarolja es folyamatosan elofizesse. -
#2081 Hat igen a kartya nagyon jo bar az ara is az volt de az Oblivion miatt kenytelen voltam gepet cserelni:D -
#2080 Eleg szep elorelepes :)
En a betat egy 2500+ AMD-vel, es 9800XT-vel, 1 Giga rammal probaltam, es nem emlexem a pontos beallitasokra, de mar azon sem volt rossz. Azota nalam is volt fejlesztes, ezzel meg nem lattam. De azert egy 7900-as kartya az mar uberbrutal, ugyhogy aprocsak eselyt latok ra, hogy fox tudni jatszani! :))) -
#2079 AMD 3.2+ proci, asus A8N-SLI alaplap,1 GB RAM ,GeForce 7900 gt videokari.
Betat meg egy 1.8 + AMD es radeon 8500 videokari , 512 MB Ram -mal toltam mondhatni fanatikusan ,szaggatva homalyos foltokat kergetve ugyhogy remelem a mostani konfiggal full grafon tudok majd jatszani -
#2078 Nah, akkor ha mar ugyis kotozkodtem, mostmar valaszolok is :)
Elvileg itt kellene, hogy legyen: DDO Trial
Milyen az uj konfigod? -
#2077 hát jah..azon fellül, hogy beléd kötöttek, senki nem válaszolt a kérdésünkre :)