3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#2156 Van egyáltalán magyar klán még a boldrei-en? 4 órán keresztül egy magyarral nem találkoztam tegnap. Partim is csak 15 percig volt, ember is elvétve akadt. Mint valami szellemvárosban... kicsit viccesnek tűnt a dolog. Van olyan lehetőség, hogy megtudjam melyik szerveren mennyi az aktuális online létszám? -
#2155 :) sok mindent gondoltam, de hogy a koromra előbb érkezik reagálás mint a feltett kérdésemre :))) na mind1 :p -
#2154 Akkor meg fiatal vagy. :P
Olvass kicsit vissza es megfogod talalni az userek neveit, akik jatszanak a jatekkal.
Ha meg jatszanak egyaltalan. -
#2153 szolgálatra jelentkezem :)
pár havi töprengést követően megvettem a játékot és hát arra volnék kíváncsi hova lehet csatlakozni. Jómagam 30 év körüli vagyok, lehet nem itt lenne a helyem de én már csak ilyen vagyok.
Üdv,
Gilmoor -
#2152 Havidijas. -
#2151 Bocs nem akarok hülyeséget kérdezni de nincsnen kedvem sokat olvasni. Ez a játék havidíjas? Vagy egyszer megveszed és nyomulhatsz vele örök időkig :) ? -
Kiado #2150 Itten: trial -
Pitkany #2149 Helló!
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne lestölteni a játékot ami nem fizetős?
7 napos trialt szeretném kipróbálni. -
#2148 Ha van valakinek eladó DDO-ja, dobjon meg egy mail-lel.
[email protected]
Előre is köszi. -
sika #2147 ritka hülye emberek vannak:) -
#2146 aha -
Xtranz #2145 Rászántam magam a trilara(most töltöm),valahol olvastam ,talán az 576 fórmuban ,hogy nincs benne pvp csak party-raid alapu közös instázás.Ez tényleg ígyvan?! -
#2144 LOL-e?! -
#2143 Voros kod Voros kod
Verpistike a topikban!!!! -
#2142 qrva 1szerü..egy seriallal 1 ember tud fentlenni szerveren..ha lenne valaki olyan hülye , hogy odaadja neked, akkor nem tudna jáccani, mikor te nyomulsz a játékkal.. -
#2141 .: OFF :.
Ilyen taho modorral sokra viszed az eletben, kivanok hozza nagyon sok szerencset, es hozzad hasonlo emberek tarsasagat.
-
MihBen #2140 Leszarom bazd meg. -
#2139 ha nem tudod mi az az mmorpg, akkor legalább ne égesd magad. senki nem fog neked kulcsot adni. -
MihBen #2138 Mér ne tudna játszani. Nem egy serialt kértem már el. -
#2137 ezt a hangnemet itt gyorsan felejtsd el bogárkám!
miért adná meg valaki neked a saját pénzén megvett serialját? te megadnád hogy utána te ne tudjál játszani?
kicsit gondolkozzál mielőtt ilyeneket írsz és mosd ki a szádat is kicsirigó -
MihBen #2136 kösz
-
otyos #2135 http://trial.ddo.com/
7 nap proba utána ved meg
-
MihBen #2134 Nem iga, jogy itt ilyen köcsögök vannak. Szopjatok le
-
#2133 -
MihBen #2132 Máshol adtak
-
#2131 Most ezt tenyleg komolyan gondolod, hogy valaki adni fog??? -
MihBen #2130 Hi. Vki adjon már egy cd kulcsot, hogy fel tudjam tenni. -
#2129 DL Gamer itt hátha lesz a serial szekcióban
gamersloot itt is nézz körül -
horeb #2128 http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8466
nem tudom erre gondoltál-e warbar...de hátha segít :) -
warbar #2127 egy konkrét linket viszont nagyon megköszönnék -
warbar #2126 kérdés törölve beleolvastam a forumba thx :) -
warbar #2125 nem tudjátok honnan lehetne megvenni ugy a játékot hogy csak a cd key-t fizetem ki neten?
-
#2124 megnéztem 2 helyen a dlgamer nél nincs serial, a gamersloot on nemtom milyen van
de itthon elég sok helyen lehet kapni 10k ért, saturn, pcdome, galaxis..etc... -
#2123 de lehet
a codemaster nél ahol van az accod van egy olyan lehetoseg, h "add full product key" vagy valami hasonló. oda beirod a megvásárolt cuccos serialjat "csupa nagybetűvel" utána megadod h honnan fogod majd fizetni és máris kész
és ofc jár a free 30 nap -
otyos #2122 Sziasztok
Ha jol sejtem a 7 napos keyt nem lehet alandora váltani ugye ?
Létezik online key vásárlás ?
Vagy csak dobozos változat van ?
A válaszokat elöre is köszi
Otyos -
MihBen #2121 Hi vki egy cd key-t tudna mondani? -
horeb #2120 Sziasztok srácok!
Egyik guild tagunk ajánlotta ezt a fórumot...pedig már épp kezdtünk beletörődni, hogy egyedül vagyunk magyarok az egész játékban :) Kicsit meglepődtem - pozitívan -, amikor olvasgattam a hozzászólásokat. Ezek szerint van értelmes élet a Lyrandar-on kívül is :)
Lényeg: sikerült összehoznunk egy magyar guildet Children'of'Hungary néven a Lyrandar szerveren. Egyelőre kb.15 aktív játékossal működünk, de mivel mindenkinek van legalább 2 altja, ezért minden új tagnak tudunk biztosítani némi segítséget :)
Mindenkit várunk nagy szeretettel - két kikötéssel: regelj a weboldalon (ellenőrizd a spamek közt is a reg levelet); ha csatlakozol használd ki a játék adta lehetőségeket - értem ez alatt a voice chatet, a party chatet - nem is tűnik nehéznek...pedig néha...:)
Weboldalunk (jelenleg épp költözés közeli állapotban az extráról egy normális szerverre - senkit ne lepjen meg, ha kicsit lassan töltődik az oldal - érdemes várni): http://ddo-hungary.extra.hu
Üdv
Myriemme - lvl 10 elf rogue
Deriadne - lvl 8 elf ranger -
#2119 Es egy ilyen beholderes bulinal van aki tolja rad a Stone to Flesh-t? :) -
Kipu1 #2118
A végjátékról még nem tudok beszámolni, mert nekem nincs 10-es karim, de ugy lvl
7-8 tól már találkozhatsz beholder-rel, drider-rel, vámpirral, és a sárkányt
nem is kell említenem. Nekem legmegrázóbb élményem a beholderrel volt eddig, szó
szerint kővé dermedtem :) Azért ez már különbözik a koboldok és hobgoblinok
irtásától. Bár újabban kedvenc időtöltésünk alacsony szintű instákat hardban
meg elitben csinálni a kisebb karikkal, elég "vicces" amikor a kobold sámán
hold-ol meg lighting-ot hajigál. -
#2117 Na jo, ezt eddig is tudtam ... de milyenek a dungeonok lvl10 fele?!
Ua mint elotte?