Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy a ddo.com-ra(nemtom mikor de en csak nemreg vettem eszre) felpakoltak az osszes kaszt, feat,enchant,es spell leirasat, lehet bongeszgetni, karaktert tervezni😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ehhez csak gratulálni tudok...
Amugy meg össze sem lehet hasonlitani a tört wow-ot az eredetivel, de te csak játsz nyugodtan azzal te <#lama>#lama>
http://www.akciofigura.hu
klienst meg le lehet tolteni, aki meg jaccott a betaval annak meg ugyis fel van installalva,remelhetoleg elkuldik a cdkulcsokat emilben meg keddig valamikor, aztan az ehhez reggelt loginnal be tudsz majd lepni. legalabbis nagyon remelem h igy lesz😊
Apropó.. Mennyiben fog különbözni vajon a nálunk is vásárolható játék és a letölthetõ kliens?
Ki szavaz rá? 😄
de mondjuk a kepekbol, videokbol, meg az itt elhangzott velemenyekbol eleg sok minden kiderult mar sztem a jatekrol
Gracie Barra
Volt. Már nincs és már nem is lesz.
[/spam]™
Gracie Barra
13 euro 1 honapra. Ha 3 vagy 6 honapot fizetsz elo, akkor kevesebbre jon ki a havidij.
Remelem talalkozunk majd, valamelyik NWN2 PW szerveren.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
asszem felaldozom magam es pappal leszek😊 godbadka meg wizzel lesz ha jol tudom<#nezze>#nezze>, + meg lesz egy arc o asszem barbariannal akar indulni
Egyeztesünk ki mit kezd, hogy minél ütöképesebbek legyünk!
msn: [email protected]
Akkor marcius 24-en. Leszek ujra 😊 En nem rendelem meg kulfoldrol. Itthon meg csak akkor lesz kaphato (yikes)
Jo lenne, ha egy "utokepes" brigadot azert ossze tudnank hozni.
Lyrandar, Aureon and Boldrei will be opening again on 28th for the pre-order customers with head start access and for official launch on 3rd March for all English language versions.
The French and German head start access will commence on 17th March and for this event we have reserved Dorn and Onatar. We look forward to welcoming you into Stormreach!
Thank you,
The DDO EU Beta Team.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szamomra erthetetlen voltak az olyan dolgok, mint pl a Tumble.
Ilyenekre nem vagyik az ember, hogy a kezugyessegen mulik a dolog, hogy gurul el az ember az utes elol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kár érte. <#szomoru1>#szomoru1>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egy kis szervezés kellene csak, hogy ne külön szervereken mászkáljon mindenki. Meg a bétában elég különbözõ idõpontokban kezdtek el játszani az emberkék. Amikor Én elkezdtem már simán rohangáltak olyanok akik hetek óta nyomták. Így elég nehéz egymásra találni.
Fonok.Ki az a corporation?
A koncepcio jo, a kivitelezesben van a hiba.
Nincs folyamatossaga a jateknak, allando az ismetlodes s raadasul a jatekosok igy nem tudnak kulon szemelyiseget belevinni a vilagba.
Ha random generalodnanak a dungeonok, akkor mar egesz mas lenne a helyzet.
De igy nem eri meg havidijat fizetni.
Azt meg megertenem, hogy olyan konstrukcioban lehetne megvenni mint a GW-t egyszeri fizetessel es a kiegeszitoket szinten.
De en azt hiszem ebben a formaban ez a jatek bukasra lesz itelve, ha surgoisen nem talalnak ki valamit a keszitok.
Meg egy 2 hete 10 Harbor district volt, ma mar csak 2, es meg nem mindig is van ennyi, es ez nem foghato arra, hogy meg egy szervert nyitottak.
+ szep graf, jo jatekmenet
- csak nagyon keves kuldi, no pvp :/,lvl10 nagyon keves, en mar kiegtem
May the force serve you well!