3757
  • Gilmoor
    Van egyáltalán magyar klán még a boldrei-en? 4 órán keresztül egy magyarral nem találkoztam tegnap. Partim is csak 15 percig volt, ember is elvétve akadt. Mint valami szellemvárosban... kicsit viccesnek tűnt a dolog. Van olyan lehetőség, hogy megtudjam melyik szerveren mennyi az aktuális online létszám?
  • Gilmoor
    :) sok mindent gondoltam, de hogy a koromra előbb érkezik reagálás mint a feltett kérdésemre :))) na mind1 :p
  • [Jakuza]
    Akkor meg fiatal vagy. :P
    Olvass kicsit vissza es megfogod talalni az userek neveit, akik jatszanak a jatekkal.
    Ha meg jatszanak egyaltalan.
  • Gilmoor
    szolgálatra jelentkezem :)

pár havi töprengést követően megvettem a játékot és hát arra volnék kíváncsi hova lehet csatlakozni. Jómagam 30 év körüli vagyok, lehet nem itt lenne a helyem de én már csak ilyen vagyok.

Üdv,
    Gilmoor
  • Mayday
    Havidijas.
  • robie18
    Bocs nem akarok hülyeséget kérdezni de nincsnen kedvem sokat olvasni. Ez a játék havidíjas? Vagy egyszer megveszed és nyomulhatsz vele örök időkig :) ?
  • Kiado
    Itten: trial
  • Pitkany
    Helló!

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne lestölteni a játékot ami nem fizetős?
    7 napos trialt szeretném kipróbálni.
  • Kötéltáncos
    Ha van valakinek eladó DDO-ja, dobjon meg egy mail-lel.
    [email protected]

Előre is köszi.
  • sika
    ritka hülye emberek vannak:)
  • Shiwo
    aha
  • Xtranz
    Rászántam magam a trilara(most töltöm),valahol olvastam ,talán az 576 fórmuban ,hogy nincs benne pvp csak party-raid alapu közös instázás.Ez tényleg ígyvan?!
  • Laza
    LOL-e?!
  • rezes
    Voros kod Voros kod
    Verpistike a topikban!!!!
  • Shiwo
    qrva 1szerü..egy seriallal 1 ember tud fentlenni szerveren..ha lenne valaki olyan hülye , hogy odaadja neked, akkor nem tudna jáccani, mikor te nyomulsz a játékkal..
  • MrStokes
    .: OFF :.

Ilyen taho modorral sokra viszed az eletben, kivanok hozza nagyon sok szerencset, es hozzad hasonlo emberek tarsasagat.

• MihBen
    Leszarom bazd meg.
  • QuippeR
    ha nem tudod mi az az mmorpg, akkor legalább ne égesd magad. senki nem fog neked kulcsot adni.
  • MihBen
    Mér ne tudna játszani. Nem egy serialt kértem már el.
  • Hyder
    ezt a hangnemet itt gyorsan felejtsd el bogárkám!

miért adná meg valaki neked a saját pénzén megvett serialját? te megadnád hogy utána te ne tudjál játszani?

kicsit gondolkozzál mielőtt ilyeneket írsz és mosd ki a szádat is kicsirigó
  • MihBen
    kösz
  • otyos
    http://trial.ddo.com/
    7 nap proba utána ved meg
  • MihBen
    Nem iga, jogy itt ilyen köcsögök vannak. Szopjatok le
  • Hyder
  • MihBen
    Máshol adtak
  • Mayday
    Most ezt tenyleg komolyan gondolod, hogy valaki adni fog???
  • MihBen
    Hi. Vki adjon már egy cd kulcsot, hogy fel tudjam tenni.
  • Hyder
    DL Gamer itt hátha lesz a serial szekcióban

gamersloot itt is nézz körül
  • horeb
    http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8466

nem tudom erre gondoltál-e warbar...de hátha segít :)
  • warbar
    egy konkrét linket viszont nagyon megköszönnék
  • warbar
    kérdés törölve beleolvastam a forumba thx :)
  • warbar
    nem tudjátok honnan lehetne megvenni ugy a játékot hogy csak a cd key-t fizetem ki neten?
  • Hyder
    megnéztem 2 helyen a dlgamer nél nincs serial, a gamersloot on nemtom milyen van

de itthon elég sok helyen lehet kapni 10k ért, saturn, pcdome, galaxis..etc...
  • Hyder
    de lehet

a codemaster nél ahol van az accod van egy olyan lehetoseg, h "add full product key" vagy valami hasonló. oda beirod a megvásárolt cuccos serialjat "csupa nagybetűvel" utána megadod h honnan fogod majd fizetni és máris kész

és ofc jár a free 30 nap
  • otyos
    Sziasztok
    Ha jol sejtem a 7 napos keyt nem lehet alandora váltani ugye ?
    Létezik online key vásárlás ?
    Vagy csak dobozos változat van ?

A válaszokat elöre is köszi

Otyos
  • MihBen
    Hi vki egy cd key-t tudna mondani?
  • horeb
    Sziasztok srácok!
    Egyik guild tagunk ajánlotta ezt a fórumot...pedig már épp kezdtünk beletörődni, hogy egyedül vagyunk magyarok az egész játékban :) Kicsit meglepődtem - pozitívan -, amikor olvasgattam a hozzászólásokat. Ezek szerint van értelmes élet a Lyrandar-on kívül is :)
    Lényeg: sikerült összehoznunk egy magyar guildet Children'of'Hungary néven a Lyrandar szerveren. Egyelőre kb.15 aktív játékossal működünk, de mivel mindenkinek van legalább 2 altja, ezért minden új tagnak tudunk biztosítani némi segítséget :)
    Mindenkit várunk nagy szeretettel - két kikötéssel: regelj a weboldalon (ellenőrizd a spamek közt is a reg levelet); ha csatlakozol használd ki a játék adta lehetőségeket - értem ez alatt a voice chatet, a party chatet - nem is tűnik nehéznek...pedig néha...:)

Weboldalunk (jelenleg épp költözés közeli állapotban az extráról egy normális szerverre - senkit ne lepjen meg, ha kicsit lassan töltődik az oldal - érdemes várni): http://ddo-hungary.extra.hu

Üdv

Myriemme - lvl 10 elf rogue
    Deriadne - lvl 8 elf ranger
  • MrStokes
    Es egy ilyen beholderes bulinal van aki tolja rad a Stone to Flesh-t? :)
  • Kipu1

A végjátékról még nem tudok beszámolni, mert nekem nincs 10-es karim, de ugy lvl
    7-8 tól már találkozhatsz beholder-rel, drider-rel, vámpirral, és a sárkányt
    nem is kell említenem. Nekem legmegrázóbb élményem a beholderrel volt eddig, szó
    szerint kővé dermedtem :) Azért ez már különbözik a koboldok és hobgoblinok
    irtásától. Bár újabban kedvenc időtöltésünk alacsony szintű instákat hardban
    meg elitben csinálni a kisebb karikkal, elég "vicces" amikor a kobold sámán
    hold-ol meg lighting-ot hajigál.
  • Laza
    Na jo, ezt eddig is tudtam ... de milyenek a dungeonok lvl10 fele?!
    Ua mint elotte?