Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az elsõ küldik megcsinálhatóak egyedül is, tényleg csak a jó varázslatválasztáson múlik. Sorcererrel kicsit nehezebb. Õ ugye csak 2 varázslattal gazdálkodhat elsõ szinten.
Ezutan jott a WoW, es nekem mar az sem erte el az elso szintet, mert mar tul kotott volt, elkezdem valahol, es szinte csak egyenesen haladhatok, szintemtol fuggoen megyek vegig a kuldeteseken, egy elore meghatarozott utvonalon. Es iszonyuan vartam a DDO-t, mert - talan fogalmazhatok is - szivugyem kicsi altalanos iskolas felsos 😊 korom ota, amikor megismertem, es akkoriban meg sokat jatszottam. Elvarazsolt az egesz. Azota mar persze csak a regenyeket olvasom, (altalaban forgotten realms). Szoval nagyon vartam a jatekot, nagyon tetszik is, de persze az eddigi ismertekkel szemben meg talan a wownal is kotottebb - szamomra! De ettol fuggetlenul majdnem biztos, hogy elofizetoje leszek, es jatszani fogom! Nem rosszabb, csak MAS, mint az eddigiek. Es persze, ha nem ujitanak, akkor hamar sullyesztobe is kerulhet mondjuk, mert megbelyegzik, hogy "wow-klon", vagy mittudomen. Ugyhogy jo ez.
Mondjuk ami talan legkevesbe tetszik, hogy egy kuldetest csinalhatok meg 3 szinten. Ez szamomra kicsit illuziorombolo, vagy en nem is tudom. Tehat ugyanazt, csak most kicsit nehezebb, ez a karakter szemszogebol olyan nem elfogadhato, szoval nekem ez nem igazan elfogadhato. Legyen sok kuldetes, konyebb, es nehezebbek, de egy kuldetes miert legyen 3 szinten.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az meg nagy szopás, hogy nem lehet pihenni küldetések között, csak a kijelölt helyen, így a varázsló elsõ szinten eg kaki... pillanatok alatt elövvi a varázslatait, aztán meg szopja a faszt... ki akar egy varázslóval bottal hadonászni 8-as erõvel...
De ilyen szempontbol egy D&D (asztalin en meg masodik kiadast jastzottam) vagy egy magus kozott nincs olyan nagy kulonbseg! (Persze van, mas szabalyrendszer, meg mas vilag, de szamomra megis tobb kozos van a PAPIR magus es D&D-ben, mint a papir D&D-ben es a szgepes D&D-ben) 😊
Ugye ertitek, mit mondok? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"
nem személyeskedés, csak kíváncsiság: miért játékban akarsz élni?
meg ez amúgyse MMO. a panaszkodók többsége úgy érzem sose játszott rendes papír szerepjátékot (haverokkal, character-sheettel, dobókockákkal, meg rengeteg röhögéssel..), csak a már szokványos MMORPG klisét ismerik. ez a game nem az. szerepjáccani sem úgy szoktak az emberek, hogy lemennek a sarki kocsmába, és ordibálják hogy LFG LFG!!! (bár már pár éve felhagytam ezzel a hobbival, lehet változtak azóta a dolgok😄 ) Megszokott brigád, elõre lezsírozott idõpont. Mi így csináltuk. Ha rendesen meg lehet ezt oldani, számítógép elõtt is. Sõt.
Debob - Lvl 2 Wizard
jatszottam a magussal csupan ennyi!
May the force serve you well!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Incomingot akartam irni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gondolom meg ezt tamogatja mondjuk egy X1900XT, es semmi gond a wowwal sem, meg ezzel sem 😊)))
de télleg nem MMO-nak tünik a DDO..inkább egy multiba játszható, DnD szabályokon alapuló stratégiai gém...
"...ha akarsz lehetsz mindegyik kasztal, persze akkor lassabban fejlodsz.." hát 2 kaszt még Lmegy, de sztem aki ennél többet vesz fel, az sokoldalú lesz, csak hatékony nem...
"..grafika jo, gépigény nagy ami nem fog sok ember megnyereset eredmenyezni! lasd WOW semmi gépigény még is viszonylag szep grafika! .."
engem ez az ami leginkább zavar..mire elkezdeném élvezni a játékot, kikell lépnem ,me annyira szaggatok 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nah en szombat reggel 6 kor elmegyek sielni!😊
hogy mer mondom ezt azert mert kolcsonadhatom valakinek az accomat arra a 3-4 napra kiprobalni a jatekot amig nem leszek itthon! szal akinek kell az dobjon meg mail-el vagy priviben, aki eloszor ir annak adom majd oda. ennyi! udv.
ui: nekem a jatek nagyon teccet! tenyleg az a problema vele, hogy nem lehet elkepzelni benne az eletet, tehat dungeon pihi dungeon pihi egyfojtaba ez persze valtozhat a késobbi fejlesztesek soran! kicsi a jatekter! szerintem!
az viszont nagyon teccet ahogy megvan csinalva varazslatok rendszere meg a kockadobalas megmaradasa! nosztalgikus a régi M.A.G.U.S -os idokbol! az is jo hogy nem vagy bekorlatozva egy kasztra, hanem ha akarsz lehetsz mindegyik kasztal, persze akkor lassabban fejlodsz mivel tobb kasztot kell fejlesztened, de sokoldalu lesz a karid! grafika jo, gépigény nagy ami nem fog sok ember megnyereset eredmenyezni! lasd WOW semmi gépigény még is viszonylag szep grafika! nah ennyi a kritika! osszefoglalva szép es jo jatek de inkabb egy sima jatek multi modjanak menne el nem mmo-nak.
Naaaa aki megunta az dobjon már meg egy béta acc.-al plz. ^^
Nagyon ki akarom ám próbálni.hehe. Légyszi!! 😊😊
Amugy a valasznal legegyszerubb a /r parancsot hasznalni, igy a legutolso kapott /tell szovegre fog automatikusan valaszolni es igy nem kell beirni a /tell *nev* szoveget.
Inkább nevezném egy multi stratégiai Rpg-nek... nekem attól lesz MMO valami, hogy szinte másik életedként ténykedhetsz a világban, ha akarod nem csinálsz semmit csak utazgatsz, györködsz a tájban, megmászol hegyeket, felderítesz völgyeket (ami ugye itt kizárt). vagy alapítasz egy klánt, amivel várat foglalsz, klánházat hozol létre, más klánokkal háborúzol. Itt ez nincs meg, csak egyik városból a másikba, ahol küldit felvesz, dungeonba lemegy, monster-xp-trezsör, városba vissza, tápolás ... és ez újra és újra és újra. Igazából nem tudsz semmi mást csinálni. Ez egy darabig élvezetes, de egy idõ után unalmas.
Szóval kevés a tartalom a gaméban ahhoz, hogy MMO-nak nevezzük (igaz nincs is a nevében, hogy az lenne)
Még nem tudom megveszem-e a fizetõset, majd még elválik, ha a haverokat is rá tudom venni akkor igen, egyébként felejtõs...
Ma leszek 6-9-ig kb (nem tovább mert BL-t kell nézni 😊 )
Tegnap merre csamangtál? Sikerült begyûjtenem jó kis átkot. Pénzem meg nincs piára 😊 Majd kisegíthetnél 😊
barcsak forgotten realms alapu lenne a vilag...
Players can purchase multiple months of subscription time in advance at a discounted rate.*
· Purchase a one month subscription for £8.99 / €12.99 per month
· Purchase a three month subscription for £25.47 / €35.97 (£8.49 / €11.99 per month)
· Purchase a six month subscription for £47.94 / €65.94 (£7.99 / €10.99 per month)
Fonok.Ki az a corporation?