3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#2076 Bocs akkor keltem es meg felszemmel felkezzel irtam:D
szoval van uj gep talan lesz szep grafika csak van-e elindithato trial? -
#2075 Ez esetben tenyleg nem teljesen jutottam dulore vele! De ezt most nem vele szembeni "rosszindulatbol" mondom, hanem tenyleg nem volt tiszta :) -
#2074 Azert, mert szegeny lehagyot egy targyragot es elirt egy s betut d-re, mar erthetetlen lett a mondata? oO
:DD -
Gear #2073 Valszeg azt akarja mondani hogy új erősebb gépe lett és ezen szeretné megnézni a játékot. A lényeg hogy hogyan tudná a próbaverziót beindítani. Nem volt egyszerű kihámozni :) -
#2072 Most ezt a mondatot csak en nem ertem teljesen? -
#2071 Koszi
Es tenyleg hogy lehetne megnezni a trial talan modt hogy uj gepem van mar elketyeg full grafikan nem csak egy homalyos foltot iranyitok a homalyosabb folton:D -
#2070 Hogy is lehet "igénybe venni" a trialt ? :)
BSZ Rezes
-
Butchy #2069 Heloka El szeretnem adni a 2 napos tegnap befizetett D@D Online jatékomat
"Megvettem , Feltoltottem , De nincsen idom jatszani mert kozbejott 1 kulfoldi munka" Ha vlakit erdekelne akkor Irjatok vagy hivjatok
[email protected] | 06/20 2134324
Butchy -
#2068 Igen, szoval pontosan itt :D -
#2067 Meg oldalakat sem kell visszalapozni, kb 30 hozzaszolassal lentebb megtalalhatod a Magyarok kis csoportjat.
A bannert meg pont ezert valtoztattam meg, hogy ne legyene egyeseknek ertelmezesi problemai :) -
Marcus_ #2066 Meg kellene ha jönne egy key,már adtam 2 cimet nekik ,de sémmi -
#2065 Hm megint van trial? Hmmmm. Lehet meg kene nezni, mit alkottak a beta ota a fejlesztok. -
#2064 Kicsit duhitett, hogy nem talatam sem a klan, klán es guild szora rakeresve sem semmi erdemi infot a magyar klanrol es tagjairol a Boldrei-en, ezert PIR8 tanacsat megfogadva visszatekertem kicsit, es ime: #2033 -
Marcus_ #2063 Hello!
tom most van amerikai trial,irták egy oldalon h ettől függetlenül itthon is lehet tolni...
Szal beírom az e-mail cimemet , de nem jön semmi kulcs ,igy nemtok továbbhaladni a regeléssel.Valaki esetleg leírná h mi a gond ?
thx -
#2062 ... és mégsem hasaználod a szemed, mertha visszatekersz itt, picit lejjebb, megtalálod a guild nevét és résztvevőit is, btw. -
valiante #2061 Kedves Jakuza és Shiwo!
Örülök, hogy sikerült ilyen frappánsan felhívnotok a figyelmünket, hogy a magyarok merre találhatók. Ennek ellenére a fent nevezett szerveren egyetlen magyarral sikarült összefutnom, és Ő is nagyon örült, mert én voltam az első magyar akivel találkozott. Amikor megkérdeztem, hogy hol vannak a magyarok, arra gondoltam, hogy valaki megírja, hogy keressétek XY karaktert, netán létezik magyar Guild. Tehát biztos lehetsz benne, hogy használom a szememet, arról nem is beszélve, hogy eddig nem ez volt pontosan a topikcímbe írva. :)
Tehát ismét megkérdezem, hogy Magyar guildet hol találok? Kérem, hogy akik csak a topikcímre hivatkoznak, most kivételesen tartózkodjanak a válaszadástól! Köszönöm. -
#2060 Hol a magyarsag ? Jo kerdes.
Es mily egyszeru a megoldas, foleg ha a szemedet is hasznalod a topikcimnel nagy piros betukkel ki van emelve. -
#2059 7 napos proba verió... -
Daniel Hunt #2058 Hali!
Lenne egy kérdésem, mégpedig:
Lehet a játékban sárkányt szerezni? Úgy, mint a Lineage 2ben. -
#2057 Milyen trial?
-
#2056 jol pörög a topik... -
#2055 hi! a trial-al melyik szerver a jó?
azaz hol a magyarság? -
#2054 Igen, itt a leolt ellenfelekbol nincs lootolas, csak ladakbol, hordokbol, ilyesmi, meg lehet gombakat szureltelni a dungeon-okban. -
#2053 ill van valamennyi loot közbe is, de az eléggé kevéske (volt a bétában...)
többnyire ládába voltak jó cuccok..questenként tán 1.. az is mindenkinek random, tehát nem tudtad a másik elől lenyúlni.. (hál istennek :) -
#2052 nincs...lootot és xp-t csak a küldi teljesítésekor kapsz... -
hentesferi #2051 jah és még1 kérdés :D
bocs hogy ennyit kérdezek :)
nah szoval nézem a videókat de eggyikbe se látok lootolást :S:O
itt nincsen vagy mi ? :D -
hentesferi #2050 ja és akkor MUSZÁLY partiba menni vagy mehetsz egyedül is csak veszélyes és lehet semmi esélyed nincs ? :O mert nézegetek videokat a video googleen és ott csak olyan in game videókat látok ahol 1dül megy a kari -
hentesferi #2049 oks thx all :))
még 1 nagyonn fotos kérdés :D nem tod mennyi a havidíj ? :D
amúgy meg ismered a RF onlinet ? -
#2048 Igen, csapatkereseshez, kommunikaciohoz foleg. Mondjuk meg a beta ideje alatt belecsoppentem 1 szerepjatszo tarsasagba es nagyon jo volt hogy tudtam angolul. :)
Gondolom a Boldrei a preferalt, mert oda mennek a magyarok. Biztos vagyok benne, hogy mar van klanjuk is, hogy osszefogjak a magyar kozosseget.
A parti letszama maximalt, de minimum nincs, akar mehetsz 1edul is, csak a kuldetes nehezsege fogja megkivanni a megfelelo szamu es kasztu embert.
A betaban az elso 2 szint kuldijeit meg 1edul is meg lehetett oldani tobbe-kevesbe, de kesobb mar mindenkeppen csapattarsakra volt szuksege az embernek. -
hentesferi #2047 :D az angol tudást arra értetted hogy ahhoz kell angol tudás hogy partit szervezzek ? vagyis tudjak komunikálni a többi külföldivel ? azt majd vhogy megoldom :D WoW-ba is sikerült már bocs all ha ki írtam a nevét.amúgy meg ha a BOLDREI szeróra megyek madj holnap akkor ott magyarok vannak nem ? :D és még 1 kérdés van limit hogy hanyas partitol lehet kimenni ? vagy elég ha 2 -en vagytok ? -
#2046 En ugyan a csak a betaval jatszottam, de komplett felulet volt a csapat es a csapattagok keresesere. Az mondjuk nem baj, ha tudsz angolul. :D -
hentesferi #2045 nah felmentem a hivatalos oldalra ott elolvastam a newst és téleg nem lehet solozni na de sebaj :D holnap suli után megyek cd galaxisba :D megveszem
csak kérlek segítsetek nem tudom a fizetési rendszerét hogy s mint kell fizetni
a WoW-nak tom de ez DDO :D meg még annyi hogy mivel nem lehet csak kocsmába lenni de ugye nem nehéz őarti társat találni ? :O mert nincs kedvem több órát várni hogy kimozdulhassak szerény kocsmámból :D
előre is köszönök mindent :D
-
hentesferi #2044 hi all
engem 2 fontos dolog érdekel olvasgattam a forumot de nem leltem választ a kérdéseimre :(
1. mennyia havidíj ?
2.hallodtam béta tesztelőktöl hogy csak partiba lehet kimenni a nagy világba ha nincs társad akkor egész végig egy kis kocsmába ücsöröghetsz :S:( ez igaz ?
előre is köszönöm a válaszokat :) -
#2043 fent a lógó környékén nézz körül..szép piros betüket fogsz találni... -
valiante #2042 Sziasztok!
Én is belekezdtem a játékba. Sikerült a francia servert kiválsztanom. :)
[igazán még mindíg nem tudom, honnan lehet bejelentkezés előtt tudni, hogy mi a hivatalos nyelv az adott helyen! :)]
Tud valaki magyar guildről valamelyik szerveren? Ha létezik ilyen akkor ott indítanék új karaktert, mert egyedül nehezen mennek a küldetések, és a jó társoság is hiányzik.
Köszi
-
#2041 Na, hol tartotok sracok?! Megvan mar vkinek a max szint? :)
Milyen a jatek lvl10 korul? -
GodBadka #2040 Szervusz!
Bocsi hogy tegnap este nem tudtunk behívni. Igyekszünk, hogy ma ez megtörténjen. :) -
Since #2039 Ha a Blodrei szerveren indítottatok karit akkor tellezzetek meg. Demonica a nevem -
Walther #2038 WaltherD a nevem... -
Walther #2037 Sziasztok!
A nevem Walther
most fogom inditani a karit. Mindenkit felveszek friendnek. remélem kalandozunk majd együt :P