3757
  • csopszon
    A trial-lal már 1 hete játszom, ma jár le az acc-om :-). Jahh tapasztaltam a közel 1600 update file-t :-D. Amúgy meg minden ok vele, nem szokott szaggatni a gépemen. Jelenleg van 1 paladinom ami lv2/rank9, de sietve lett összerakva, ezért mindenképp csinálok 1 új karit. Valszeg ranger lesz, de holnapra kitalálom. Valszeg ráérek este 6 és 8 közt, azt nem merem mondani h minden nap de hétfő és csütörtök közt szinte 100%.
  • Gilmoor
    Nem tudok monkról és druidáról egyenlőre, csapatolni elég nehéz az én tapasztalatom szerint. Azt gondolom ahhoz, hogy gördülékenyen és szórakoztatóan tudj játszani, ahhoz képest kevesen játszanak a boldreien. Viszont ha egy magyarokból álló kis csapatocska összejönne akik minden este 6-tól ráérnek, akkor az már elég szórakoztató lenne.
  • MrStokes
    Monk es druida van mar a jatekban, vagy van rajuk nemi remeny? :)
  • MrStokes
    Ugy osszesegeben milyen a populacio a Boldrei-en? Van kivel csapatolni?
    Nem csak a honfitarsakra gondolok, hanem ugy alle zusammen.
  • Gilmoor
    Csopszon készülj fel hogy vagy 2 órát fog töltögetni és updatelni a játék mire elindíthatod. Ezt kalkuláld bele. Még valami a játék elég érzékeny a videokártya driverre. A progi megnézi milyen videokártyád van és társít hozzá egy profilt. Ha olyan driver van fent ami nem támogatja a kártya által használt eszközöket akkor nem fog elindulni a játék.
  • Gilmoor
    Bocsánat valami lemaradt.

Karaktert olyat válassz amihez kedved van. Az én karaktereim jelenleg:
    Gilmoor (lvl 5 Cleric)
    Hadora (lvl 2 Barbár)
    Baxter (lvl2 Rogue)

OculusDeinek van egy rakás karija, de a legnagyobb ezidőtájt neki is lvl 5-ös és rogue. Szóval nem jellemző a játékra, hogy kiválasztunk egy karit és csak azt nyomjuk. Egész biztos neked is lesz jópár.
  • Gilmoor
    Míting time este 6-8 között :))
  • Gilmoor
    ha megvan a játék akkor menj haza telepítsd fel és indíítsd. Ráérsz 1 hónap múlva aktiválni a bankkártyád, mivel az account aktiválásához nem szükséges a bankkártya.
  • szmöre
    Sziasztok!

En is jatszon Elenor neven : )
  • csopszon
    Hi. Nahh sikerült beszereznem a Media Markt-ban a játékot, a dombornyomott kártyát is elintéztem (Visa-t javasoltak, remélem minden gond nélkül el fogja fogadni). Kb 1-1.5 hét múlva itt a kártya és onnantól játszanék én is. Feltéve ha bevesztek a party-ba :-). Milyen karakterre lenne szükségetek?
  • Gilmoor
    Én az Árkád Media Markt-jában vettem meg az utolsó darabot.
    Tegnap este végre lett egy csinos kis kaszám ami fagyaszt is
    Szép jégszobrokat tudok vele készíteni
    A probléma csupán annyi, hogy hiányzik a magyar játékos a szerverről.
    OculusDei (Eshu) kívül más magyarral még nem találkoztam. Őrizgetjük a felszereléseket hátha valaki feltűnik a színen, legalább azzal ne kelljen szenvednie hogy összekalapáljon valami ütőset. Ha valaki nem tudja hogyan alkossa meg a karakterét az előbb kérdezzen nehogy úgy járjon mint jópár külföldi arc aki pl nem tudja miért nem töltődik fel maxra egy pihenést követően :)

OculusDei (Eshu) és én szinte minden este fent vagyunk. Ha esetleg összejönne egy partyra való csapat akkor azt hiszem tényleg szórakoztató lenne a game :)
  • csopszon
    Úgy emléxem 15 dolcsit írtak a hivatalos oldalon.
  • csopszon
    Hát tesco-ban én sem bízom, cd galaxis honlapján sem szerepel mint ahogy a gamestar, pc dome, 576 online site-jain sem :-(. Media Markt-ban megnézem holnap, meg a Saturn-ban is, de félek h ott sem fogom meglalni :-(.
  • teddymac
    mennyi a jatek havi dija ?
  • Shiwo
    én mintha láttam volna a szhelyi metroban egyszer, de erre nem vennék mérget..
  • Mayday
    Tescoban sztem nincs. Kerestem sokaig, de sztem be se lett listazva.
  • rezes
    bocs bekapcsolt a caps
  • rezes
    cD GALAXISBAN TESCOBAN MEDIA MARKTBAN BIZTOSAN VAN
  • csopszon
    Eszembe jutott még 1 kérdés :-). Hol lehet megvenni a játékot? Csak mert 1 általam ismert boltba sem találom :-(. Ráeresztettem a Google-t is, de semmi eredmény. Ti hol vettétek?
  • csopszon
    Nahh ez nem nagy büntetés, az xp vesztést észre se vettem, az meg h vissza kell sétálnom nem nagy kaland :-). Még a legelején a Low Road quest-ben amikor úszni kell 4x megfulladtam :-D. Hiába no, lovag vok, nem úszómester :-). Ha meglesz a teljes akkor simán benne vagyok rendszeres játékban, csak kell majd vmi normális karaktert gyúrnom, mert jó ez a lovag, csak én útálom a lovagokat :-D.
  • csopszon
    Ha jól értelmezem a loading képernyőt, akkor októberben jön a kieg a PvP csatamezőkkel.
  • MrStokes
    En majdnem megvettem a jatekot, csak kevesen mult, hogy nem. Ha jol emlekszem korabban leirtam, hogy mi volt az ok. Roviden annyit, hogy tul zart a vilag, a varoson es a dungeonokon nincsenek egyeb, szabadon bejarhato reszek sajnos. Amikor indult, meg PvP-rol sem volt szo, most nem tudom ez ugyben hogy all a jatek.
  • Gilmoor
    Hát egen a tegnap éjszakai túra elég jól sikerült :) A Cleric olyan mint az Elmű. "Ha áram van minden van"
    Jó volna pár magyar még a rendszeres esti partikhoz. Olyan angolnyelven beszélő emberekkel partiztunk akiknek alig lehetett érteni a kiejtését. Elég egyhangúvá vált a játék fél óra után amikor már senki nem beszélt
  • Gilmoor
    Igen :) vissza kell másznod a kocsmából oda ahol félbeszakadt a küldid :) Egyébként kapsz némi mínusz XP-t ami igazán elhanyagolható. Bár fordult már elő, hogy valaki olyan megszállott volt, hogy nem kapott a quest végén ennyi XP-t amennyit elvesztett közben :)
  • csopszon
    Köszönöm szépen az infokat, hétfőn betámadom a bankot, és ha minden jól megy akkor okt1-től (v lehet picit előbb) már rendes acc-tal nyomulok. Addig is xp-ben és aranyban dús kalandozást mindenkinek :-). Jahh igen és még 1 kérdés ami már szigorúan a játékhoz kapcsolódik: Van vmi negatív vonzata a karakterem elhalálozásának?
  • MrStokes
    Jah igen, nem kell devizaszamla a kartyahoz, szepen atvaltjak a bankban a fizeteskor. Persze lehet, hogy jobban jarsz a devizaszamlaval manapsag.
    Ajanlom a svajci frank alapuakat. :D
  • MrStokes
    Olyan kartya (vagy virtualis kartya) ami "nemzetkozi fizetesre" alkalmas, vagyis amivel kulfoldon is tudsz fizetni.

Ez nem jelenti azt, hogy feltetlenul hitelkartya. Az viszont altalanossagban igaz, hogy az ilyen kartyak (es igy a hitelkartyak is) dombornyomottak.

99 szazalekban biztos vagyok, hogy a folyoszamladhoz adott bankkartya, amivel az ATM-bol tudsz felvenni penzt, nem lesz alkalmas a kulfoldi fizetesek bonyolitasara. A legjobb, ha erdeklodsz a bankodnal ez ugyben. Amennyiben igazam van, es nem alkalmas a kartyad nemzetkozi fizetesre, majd ok ajanlanak vmi megoldast a problemadra.

Ha elorelathatolag a jatekot akarod rola fizetni es mas egyebet az interneten, de nem akarod magad adossagba verni azaltal, hogy hitelbol vasarolsz, akkor olyan karyat valassz, ami alkalmas a nemzetkozi fizetesre, de nem tartozik hozza hitelkeret, vagyis nem hitelkartya. Ezt azert irom, mert altalaban a hitelkartya nyitasara vonatkozoan sokkal szigorubb kovetelmenyeket szabnak meg a bankok.
  • OculusDei
    tegnap finomat nyomultunk gilmoor dokival. de jól esett volna egy-két harcos is a cleric és a rogue mellé...
  • csopszon
    Dombornyomott bankkártya v hitelkártya? Amúgy a kártyán lévő pénznek devizában kell lennie, v jó nekik a finom magyar forint is? :-)
  • Kiado
    Dombornyomott kártyával tudsz szerintem, a karidat természetesen ők tárolják, ha gépen lenne mindenki össze-vissza szerkesztgetné, mint Dio 1-ben :D
    Havidíj asszem olyan 3-3600 körül van.
  • csopszon
    Sziasztok. Most tesztelem a trial-t és tetszik nagyon :-). Erősen gondolkodom, h fizu után megvegyem, de mivel ez az első mmorpg amivel játszom, nem teljesen tiszta a havi díj fizetésének módja. Miért kell külön bankkártya? Bármilyen bankkártya jó v csak bizonyos fajták (nekem Maestro van)? Mennyi a havidíja a játéknak? A karaktereim mentéseit a szerver tárolja v én is tudom? Bocs a sok kérdésért, és előre is thx a válaszokat :-).
  • Gilmoor
    én melózom ... szóval kizárólag 6 után vagyok onlány de akkor hajnalig. Ha csak meg nem csömörlök a játéktól :)
  • OculusDei
    hehe.
    most is nyomulnék. van időm is. kb egyig. addig hegesztik pont a szervereket...
    de szerintem este leszek még.
  • Gilmoor
    csinálunk egy klánt az elfeledetteknek mit szólsz? :) 2en leszünk benne... lol
  • OculusDei
    na akkor ápdét:

eshu (rogue)
    eskar (rogue)
    hashim (wizard w/ repair)

is csatlakozott a boldrei magyarjai közé. (nem trial)
  • OculusDei
    keress majd rá eshu-ra. 1/2ling rogue.
    kösz az infót. közben sikerült megoldanom.
  • Gilmoor
    Eddig még magyarral nem találkoztam a szerveren pedig már a harbort is kinőttem :) Azért remélem valaki csak rám ír majd ingame :)
  • Gilmoor
    Igen törpe. Cleric.
    Feltölteni úgy tudod, hogy csináltatsz magadnak egy bankkártyát és azon meghatározol egy összeget amit havonta rendelkezésre bocsájtanak a számládról. Az így kapott bankkártya adataival már lehet finanszírozni a havi díjat. Tudtommal magyarországon game cardot még nem lehet venni.
  • OculusDei
    hello mindenki. megvettem a gamét. hogy tudom majd feltölteni ha nem a credit/debit card verziót szeretném használni? lehet ehhez ilyen kártyát kapni?
    de durva reflexből a boldreire mentem. megérzésből.
    ornyal ha esetleg olvassa akkor vele nyomultam sokat. gilmoor doki neve is ismerős. törpe vagy ugye?
  • Gilmoor
    Nem nagyon találtam más magyar fórumot erről a játékról, azért kíváncsi lennék, hogy akik ezzel játszanak hogyan konzultálnak egymással? Vagy már nem is játszanak ? :)