3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
FLeK0 #2236 nem a legolcsóbb, de a www.gamersloot.net -en lehet gyorsan szerezni -
#2235 Sracok ti hol vettetek a jatekot amugy? Nezegettem 576,cd-galaxis,pc dome uzletekben semmi. -
csopszon #2234 Hétfőtől este 6-8 között nekem jó lesz nagyon úgy tűnik. Addigra megpróbálom feltolni magam lv3ra v ahhoz közel :-). -
csopszon #2233 Mire lv12 leszek addigra meglesz a 13as wisdom :-). Van vmi mód arra h a másik szerveren létrehozott karakterem átküldjön pár tárgyat az új karakteremnek? -
#2232 Hát ha valaki, én biztos örülnék egy nagyjából állandó magyar csapatnak. Beléptem ebbea guildbe Dragonhearts a neve, azzal az elképzeléssel, hogy végre lesz lehetőségem partizni stb hiszen több mint 50 főt számlál. Csalódtam ami azt illeti, valahányszor beloggolok nincs több 4 online játékosnál. A maximális kommunikáció amivel fogadnak az a "hi there" rövidebb változata "hi". És már olyat is írtak nekem, hogy "later Gil" ...
Ugye kezdtem ezt a papot, részben azért mert úgy gondoltam, a pap mindíg kell anélkül parti el sem indulhat. Hát az utóbbi két napban 1 partim nem akadt. Hurrá....
Remélem hamar összehön valami határozott brigád magyarokból, mert lassan elvonási tüneteim lesznek :) -
OculusDei #2231 arra is. meg azt is befolyásolja, hogy pihenéskor mennyi hp gyógyulsz. a wisdomra visszatérve: nemsokára 12 lesz a szintlimit akkor meg igenis számít a hármas szint nem ismerete, mert a leghasznosabb varázslatok azon találhatóak. szerver: csak a boldreiben gondollkodj. azon vagyunk mindannyian. -
csopszon #2230 Nos én kis hülye aszittem mind1 meik szerveren kreálom a karakterem az a másikon is ott lesz (h ezt miből logikáztam ne kérdezzétek :-)). Ennek eredménye 1 másik ranger lett a Boldrei-en, aki elf és kevesebbet raktam a wisdom-ra (12) charisma-ra (10) többet az intelligence-re (12). Nem is akartam mindenre megfeleltetni, csak "túl tudjon élni" :-). Mondjuk heal-re ennél se raktam sokat és felgyógyul max-ra. A heal nem arra jó, h csapatban ha vkit lekaratéjoznak 0 ép-re akkor vissza tudod hozni onnan? -
#2229 Karizmara nem lett volna szukseged.
Nem igazan hasznalnad a wild empathy featet, tehat ezeket a skillpontokat erdemesebb lett volna a Dexre tenni.
Tehat nem lenne az se baj, ha az ijaszod halal "randa" lenne. :P -
#2228 A heal -re keveset raktál szerintem. Ha pihenésnél nem töltődsz fel maxra akkor ez emiatt lesz majd. Egyébként rangerből is több félét lehet készíteni mint a papokból (battle priest stb). Mindenki a saját játékstílusához igazítja karakterét. Én rangernek tuti felnyomnám maxra az offenzív dolgokat befolyásoló tulajdonságait, mert a legyőzött ellenfél ugye nem üt vissza és ugye az üti a legnagyobbat aki először üt :) ez a taktika a barbárnál bevált :) nehéz a rangert úgy kialakítani, hogy mindenre megfeleljen. Ebben a játékban nem sok olyan ellenfél van ami úgymond animal. Szóval ebből a szempontból talán el van kissé hanyagolva a ranger kevésbé offenzív oldala. De ettől még ugyan úgy lesz másik 4 karaktered, ez alól nem tudsz kibújni :) -
#2227 12-es wisdommal elvileg max 2. szintü varázslatot nyomhat L.. nahmármost 2. szintü varija a rangernek Lvileg lvl 8-on van, szval nem 1 érvágás neki.. -
OculusDei #2226 bár jobban belegondolva a ranger wisdomból kasztol ha jól emlékszem. ezzel te most le is limitáltad magad max kettes szintő varázslatokra. theát kénytelene leszel azt növelni majd. -
OculusDei #2225 az én szájízemnek egy kicsit elapróztad a skilleket. szeretem maxolni őket. de amúgy semmi gáz vele. az attribútumokat meg tudod majd növelni is meg a tárgyak is növelik őket. (mondjuk a skilleket is tehát megint hüjeségeket beszélek)
keressük egymást odabent! nyomuljunk együtt. -
csopszon #2224 Palát nem áll szándékomban mert nagyon nem szeretem őket. Most 1 Human Ranger van, mutatok róla pár képet (még csak most kezdtem vele): stats
skills1
skills2
skills3
Szted életképes lesz? DnD-t konkrétan nem sokat játszottam inkább anno ADnD-t, meg 1 kicsit a Temple of Elemental Evil-lel, de már az is rég volt :-). -
#2223 Csopszon ha neadjisten palát kezdel akkro a charizmára és az intimidation skillre kérlek rakjál már a kedvemért pár pontot :) Ugyanis a játékban ez a bizonyos skill felelős azért, hogy egy tank tudjon tankolni. De eddig rajtam kívül még nem láttam senkit aki használta volna pedig én aztán tényleg neewby vagyok :) Akit egyszer megkérdeztem (hozzáteszem lvl6-os pala volt) azt se tudta, hogy kell használni. ··helyette inkább futott egy kört a déndzsönben, hogy ne kelljen keresnünk a trollokat.. rendre meg is érkezeett az összes utánna·· -
csopszon #2222 Nahh mostmár nyugodt vok, reagáltak a levelemre és activálták az account-om :-). De persze ma a főnökség találta ki h túlórázzak :-D. Szal a mai játékomnak is lőttek, de 1 szerencséjük van: nincs harcikalapácsom, mert ha lenne akkor bizonyosan használnám, és előfordulna néhány Critical Hit :-). Mind1 holnaptól nincs megállás :-D! -
#2221 szúúúúszááááá.... :)
Nyilván mérges vagy, de nem tehetsz róla.. ne foglalkozz egyenlőre vele, mert a gyomorfekély lassabban gyógyul .... :) -
csopszon #2220 Nincs semmi email, amit aktiválnom kéne :-(. Accountnál is csak olyan van, h reactivate, de már oda sem írhatom be a product key-t, csak a fizetési módok közül választhatok. Az 1 dolog h automatikusan befagyasztotta az acc-ot, de akkor miért írja h a következő fizetési időpont okt 26ika? Mind1 írtam már nekik 1 emailt, remélem válaszolnak mihamarabb. Basszus tudtam h csak idegeskedést fog okozni ez az egész kár volt belevágni :-(. Ott kezdődött h a dvd íróm bizonyos lemezeket nem szeret, de annyira h nem is hajlandó felismerni mint lemezt. Természetesen a DDO ilyen, el kellett vinni a melóhelyre, h az ottani géppel átmásoljam 1 "rendes" (Verbatim) nyersanyagra, és csak ezután tudtam feltelepíteni. Aztán ezzel a qrva account szenvedéssel folytatódik. Nahh mind1, vénségemre is tok újat tanulni. Ez volt az első és 1ben az utolsó legális szoftver amit ebben az életben vásároltam, az tuti :-). -
#2219 hát ez jó kérdés... mondjuk azt el tudom képzelni, hogy a trial nem EU verzió volt, és ebből van a kavar. Én nem vacakoltam trialos accountal. Csináltam egy újat minden gond nélkül végigment. Ha nem oldódik meg, mindenképpen a magyarországi képviselethez fordulj (elméletileg van ilyen). Nincs valami email-es módszer amin keresztül activálnod kellene? Vagy az accountodnal nincs e olyan lehetőség hogy defreeze vagy open mittomén, mert gondolom ahogy lejárt a trial automatikusan fagyasztotta az accountod. -
csopszon #2218 Van 1 kis gondom, feltelepítettem, ráklikkeltem az account fülre, beléptem a felhnevemmel és pass-ommal, beírtam a játékhoz kapott kódot, elfogadta, kiírta h a köv fizetési nap 26/10/06, viszont a status: closed. Nem enged belépni a játékba pedig elm most lenne 30 nap ingyen. Reaktiválásra meg hiába klikkelek mert itt kéne beállítani a fizetési módot, amivel nem is lenne baj, de a bankkártyám kb 1 hét múlva jön csak meg. Természetesen a trial-nál is alkalmazott felhnevemmel léptem be és ott írtam át a product key-t. Ilyenkor mi a baj? Én csesztem el vmit? -
#2217 Teljesen egyetertek. Lehet hogy idovel teljesen korrekt kis MMO lesz belole remelhetoleg nepesebb kozosseggel.
Ezert sem mondtam meg le teljesen le rola, es ezert irtam, hogy egyenlore megfigyelo uzemmodban vagyok :D Vagyis varom az eljovendot es majd meglassuk, a vak is azt mondta. ^_^; -
#2216 Azert azt hozzafuznem, hogy sajnos fizetos jatekban is nagyon-nagyon sok olyan ember jatszik, akit legszivesebben elkerulnek. Az elsodleges a tapolas, az envagyokaverpistike hozzaallas. Gondolom, free dolgokban meg "higabb" a kozosseg, de az en tapasztalataim sem az igaziak egyes mmorpg-kben... -
#2215 Mondjuk ha cinikus lennék azt mondanám "de hiszen mit vártál? a játék neve labirintusok és sárkányok" :) -
#2214 Nemsokára 12 lesz a limit. Egyébként lehet városon kívül kalandozni, sőt nem is akármennyire. Csak az kbk lvl 5 felett lesz elérhető. Ugyanakkor az aukciós ház hamarosan beépítésre kerül a játékba ami fejleszti az kereskedelmi életet a játékban. Sok megvalósítható perspektíva van a játékban, szükségük is lesz rá ha életben akarják tartani. Maga az alapjáték egy (szerintem) nagyon szűk (ugyanakkor eltökélt) réteget célzott meg. Na most az tapasztalat, hogy ennek a rétegnek nem teljesen felel meg, mivel a körökre osztott asztali játékot nem igazán lehet átültetni egy real time rendszerű számítógépes verzióba. Így az alapötlet bukott de ettől még lehet belőle jó játékot csinálni. Szóval azok a hiányosságok amiket véltél felfedezni minden bizonnyal így vagy úgy de pótolva lesznek (szerintem). -
#2213 Az az igazsag, hogy mar alig vartam, hogy kijojjon a jatek, akkor amikor meg csak hirbol hallottam rola, ill. amig nem jatszottam a betaval. Az ingame videok szinte megbabonaztak.
Nagyon megorultem, hogy majd DnD alapu MMO-val jatszhatom. Amikor erre gondoltam, mindig a Baldur's Gate sorozat altal nyujtott maradando pozitiv elmenyek jutottak az eszembe (ami pont nem D&D, hanem AD&D, de akkor is :D).
Aztan a beta idejen felszinre kerultek a nemszeretem dolgok. A legszembetunobb es egyben a legmeglepobb szamomra az volt, hogy nem tudtam szabadon kalandozni, leven nem ilyen a jatekter, csak a varos es a hozza tartozo dungeon-ok vannak.
Nicsenek szakmak, amiket az ember csinalhatna adott esetben, ha mar megunta a sok kalandozast.
Nincsen jatekoskozosseg kore epulo gazdasag.
Es vegul ott a 10-es szintlimit, ami szamomra rettenetesen kicsinek tunt (meg most is annak tunik), es valahogy olyan lelohasztolag hatott a jatekkedvemre. -
#2212 Ami free az többnyire tömött mint a 3as metró négy és hat között. Szóval szenvedés, lag meg lag és még több lag.
Ami tört az free is egyben + bugos (fentiekkel érvényben csak több szenvedés a bugok miatt)
Csak hogy mondjak neveket is: Knight Online, Lineage2 (freeshard), Silk Road stb.. Szóval ezek jók arra, hogy bohóckodjon az ember. Arra is jók, hogy rövid úton gyomorfekéjt kapj, vagy agyvérzést. Ami ingyen van az boldog - boldogtalan gyűjtőhelye, kezdetben többnyire olyanokkal találkozol akiket elkerülnél. Ettől függetlenül mint minden multiplayer játékra ezekre is igaz, hogy a megfelelő társaság a legrosszabb körülményekért is kárpótolni tud. -
#2211 Most nem tudok peldat irni hirtelen, de van sok eleve ingyenes, meg vannak olyanok, amibol nepes tort szerverek vannak. Nekem ilyen tapasztalatom mondjuk nincs, en eddig meg amivel jatszottam, azt megvettem, es havidijaztam. -
#2210 Nekem egy darab mmo játékom sincs amire pénzt adtam volna az az igazság nem tudom melyiket vegyem meg a másik dolog meg nincs pénzem még havi díjat is fizetni. Szóval ingyenes játékot keresek Guild W. meg nem tetszik :) -
#2209 Sands of Menechtarun kepeket nezegetve egesz jonak tunik. Kivancsian varom mit fog takarni a neghirdetett PvP. Ha lesz majd 1 kis idom, megprobalok utanajarni.
Mindenesetre maradok megfigyelo uzemmodban es nem veszem meg a jatekot egyenlore.
Mar jopar MMO porosodik a polcaimon, amiket mar joideje elo sem vettem.
Nemsokara kijon a WoW kiegje, akkor aztan nem lesz ido masra amugy sem. -
#2208 Elenor bocs hogy tegnap úgy magadra hagytunk, felpörögtek az események. Elég tartalmas volt a tegnapi este, még 4 szint és lvl 10. Erről a VoN (Vaults of Night) ról tud valaki valamit? Mi ez egyáltalán? -
OculusDei #2207 wow.
feléledt a topik.
szal igen, nyomulunk. guildezünk.
gyertek ti is. -
#2206 a gamestar-on ez a link, hogy innen szedték..de itt nem látok semmi olyasmit , hogy ingyenes lenne.. -
#2205 Nemtom honnan szedték a hirt -
#2204 Hat ott nincs semmi csak 7 napos kiprobalasi lehetoseg valamint, hogy a The Sands of Menechtarun kiegeszito megjelent. -
#2203 Ezek szerint nem igaz a hír ?
Bár aki tud angolul, az nézze meg a hivatalos oldalt ott biztos, fent van :)
-
#2202 http://www.gamepress.hu/index.php?func=hirek&mode=olvasas&id=3347 -
#2201 Hat en nem tudok rola.
Hol olvastad ezt ? -
#2200 A Turbine ma nem tétlenkedett: ingyenessé tette a D&D Online: Stormreach Under Siege-ezt a hírt olvastam. Igaz ez?
Meg tudná valaki mondani mennyibe, kerül a játék? Nem igazán találtam meg a neten sőt egyáltalán nem találom :)
-
#2199 Egyenlőre ott tartunk, hogy Eshut és engem bevettek egy Dragonhearts nevű guildbe. Na most az én gyér angolnyelvtudásommal igencsak kilógok az erősen szerepjátékjellegű guildből, de hát most ez van :) Raidekről még semmit nem tudok azon kívül, hogy right click convert to raid stb. de nyilván kell hozzá egy rakás aktív ember. Hogy mit csinálok ha elérem a lvl 10et? még 4 lvl10es karit:) és közben várok az újjításokra. Egy arénaféleségnek akár örülnék is ahol különféle tornákat viadalokat rendeznének :) Gondolom valami ilyesmit terveznek a pvp részével. Azt hiszem a raid party két csapatból áll. Egyébként rendkívül sok lehetőség van ha elérted a lvl10et. Mint ahogy a wow ban is lvl60nál kezdődik a játék izgalmasabb része, gondolom itt is. Ettől függetlenül ne várj egy folyton pörgő játékot sztem. -
#2198 Szamitasotok szerint mennyi ido eljutni a max. szintre? (10 ha jol tudom)
Mit csinaltok majd ha mar elertetek ezt? -
#2197 Es raidekrol tud vki mondani vmit?
Hany fosek pl?