Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazabol D&D rendszer nem a pvprol szol, ami igazan tetszik a jatekban az pont a
D&D rendszer. A varazslat rendszer meg nagyon jo, ropanttul tetszik harc resz is, pveben eddig a legelvezetesebb game amivel jatszottam. Persze sok hianyosaga van meg de majd alakul a dolog. Amit igzan hianyolok az a szabadter, megszoktam a WoWban, hogy oda megyek ahova jol esik es ez hianyzik.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Jah, bétáztam is, de egyelõre még nem túl meggyõzõ a cucc.
Valószínûleg várok addig a pillanatig, amikor majd meg tudom ujjazni a tisztelt játékosokat... jah gondolok itt a Finger of Deathre. ;D

Hi!

Furcsálltam is volna a neved nem tûnt volna fel eme topik hasábjain. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Acidlich
megbizhato forrasbol😊 de arrol nem szol a fama h mikortol is lesz ilyen a jatekban😞

Üdv!
Én a cdgalaxistól rendeltem elõ. márc 24. a magyarországi megjelenés dátuma, ha bemákolok akkor postázzák kb 25-én "remélem" és megyek én is.
Nekem nagyon bejött az egész.
Remélem találkozunk OTT. 😄 Viszlát!
A heten mar nem jon meg, most volt a postas.😞 Szerdean kultek amugy, 3-5 munkanap, ami azt jelenti elvileg jovohet hetfo vagy kedd.

Meg rendeltem, elvileg nem sokka meg is jon, jovoheten legkesobb remenyeim szerint.

Amint lesz élményem beszámolok róla 😛
Elõbb kulcsom legyen 😊
azirafael
Na jöhetnenek az infók, élménybeszámolók azoktól akik elkezdték!!!

Változott valami? Sokan vannak, mennyire stabil a szerver? Ki mivel indult?

Honnan eme urban legend? 😄

Acidlich
Allitolag kesobb lesz majd ilyen arena jelleggel, 1v1 is meg valamifele csapatos is

[Jakuza]
'The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.'

Szerintem meg: A megrendeles kiszallitasa meg fog tortenni, az on altal valasztott kezbesitesi modszertol fuggoen, az on szamara idejeben elerheto reggeli kiadas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én speciel örülök, hogy nincs pvp. Esetleg valami "aréna" keretei belül tudnám értékelni ebben a játékban a pvp-t.
PiR8
Hát egy kicsit tulszaladt 😊 Most már azt méri, mennyit jáccunk vele 😛

musha
ehhe, a számláló mintha nem jól mûködne ^^

musha
nekem is így lenne logikus (és ez közben be is igazolódott, mert nem tudták levenni a pénzt a kártyáról), de az alábbi mondat nem azt jelenti, hogy `a megrendelés a választott szállítási módszereddel lesz feladva (szép magyarosan), idõben ahhoz, hogy a megjelenés reggelén eljusson hozzád`?

`The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.`

Megrendelted végülis?
Remeg az ujjam fölötte, de még van mit csiszolniuk a koncepción... hajh, miért nem tudták lazán beletenni a pvp-t lesz ami lesz alapon meg dugig telerakni nem instanced zónákkal is... úgy nem hezitálnék.

We are pleased to advise that your order, xxxxxxxx, has been despatched via
your chosen delivery method and will be with you shortly!

Majd ha ilyet kapsz akkor küldték el.

PiR8
Nagy különbség 😉

Nem megkapod, akkor postázzák, ha elõtte le tudják emelni a pénzt a számládról.
musha
ezt most kaptam a game.net-rõl:
"I am delighted to let you know that your Preorder for Dungeons & Dragons Online: Stormreach will be with you shortly. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.

By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Dungeons & Dragons Online: Stormreach, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!"

namost ez több szempontból is fura számomra:
1 - most rendeltem meg egy órája
2 - eszerint (ha hiányos angoltudásommal jól olvasom), akkor a megjelenés napján reggel (vagyis holnap reggel) megkapom.
3 - a bankkártyámon kevesebb pénz van, mint amennyi kéne hozzá.

tök jó dolog reménykedni, de ezt most nem igazán bírom elhinni...

Acidlich
bazz amugy ez a 3. szint par ora muve, el se hinned mire kepesek egyes csitertaper emberek😊

Acidlich
nem huzok el, lvl 3on megallok, megvarlak benneteket

Acidlich
tudom, de akkor is viccesen nez ki😊

Laza
Itt egy kover full ingame HD trailer, aki meg nem latta a DDO-t, az lessen bele, talan elkapja a hangulat 😊

DDO Overwiev

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Basszus, csak elhuzol a papoddal? 😛
Shiwo
valami müanyagból (vagy tán festet szivacs/hungarocelbõl) készitett buzogány..csak fejjel lefelé van..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Acidlich
miajoisten van annal a pajzsos csajnal valami lezeragyu?😊

[Jakuza]
Betegek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shiwo
ilyesmi cuccokba mi is rohangáltunk mint a hülyél élõ-szerepjátékon (life-fantasy) 😊

Laza
Joarcok 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na ma irtak hogy postara adtaka cuccost, 3-5 munkanap, tehat pentek vagy jovohet hetfo-keddre meg jonn elvileg. Remelem nem lesz semmi gubanc a postaval.

ok. Elnézést 😊
12euro es bank kartyaval tudsz fizetni, nem tudom gamecard lesz e hozza.
WoWs mizeria alatt ha azt erted hogy nem ment az account oldal soxor es nem tudtal fizetni, akkor az szerintem itt nem lesz, mivel ezt joval kevesebbn fogjak tolni igy remelhetoleg nem szarik be az oldal a tulterhelestol.

Siman warez reklam, semmi kulonos.

Mayday
Mostmar mondjatok mar el, mi volt 😊
Konkretan DDO Warez, vagy valami warez oldalt reklamozott, vagy mi volt? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rezes
Azt nem ertettem minek jon ide maris hemzsegni a Warezzal a mókus.

Fonok.Ki az a corporation?

Sajnálom, ha nem érted.
rezes
Ehh nem ertem minek ez a tulbuzgosag...

Shiwo
volt itt 1 vadbarom ,aki vmi warez-oldalt nyomott be..ahogy elnézem, Laza már törölte a hozzászólását..

rezes
Nem ertem ezt miert?

Skacok tudni már vmi konkrétat a fizetésrõl? Illetve, hogy vajon olyan mizéria fogja e övezni az account kreálást mint a wow-ban?

\" örökké nem eshet.... \"

Laza
Le kell kerni a MAC addresset, es azt kell bannolni 😊
Chello is az alapjan azonosit.

Acidlich
tudom😊

Acidlich
ez attol fugg mikortol akarsz jaccani vele😊

PiR8
Filozom most azon, hogy mellik boltból rendeljem meg a játékot.. 😊 Ki mit javasol? 😄

Shiwo
nah igen, de most ha bannolják, addig próbálja változtatni, míg össze nem jön neki..

PiR8
Dinamikus IP-t osztanak már egy ideje. Nekem is egy IPm volt majd egy évig. Annyian vannak már egy-egy szolgáltatónál, hogy ha le is bontja a vonalat fél órára akár, 70%-ban ugyanazt az IP-t fogja visszakapni - ezt már párszor kipróbáltam 😊

Shiwo
az a baj, hogy a chello (és amennyire tom, most már az axelero is) dinamikusan oszt IP-t...így hiába bannolják ip alapján, egyszerüen kér újat...

PiR8
Az ilyen tagokat élbõl törölném.. IP alapját, bár lehet, inkább egy k-line-t osztanék neki... 😊