Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D&D rendszer. A varazslat rendszer meg nagyon jo, ropanttul tetszik harc resz is, pveben eddig a legelvezetesebb game amivel jatszottam. Persze sok hianyosaga van meg de majd alakul a dolog. Amit igzan hianyolok az a szabadter, megszoktam a WoWban, hogy oda megyek ahova jol esik es ez hianyzik.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Valószínûleg várok addig a pillanatig, amikor majd meg tudom ujjazni a tisztelt játékosokat... jah gondolok itt a Finger of Deathre. ;D
Furcsálltam is volna a neved nem tûnt volna fel eme topik hasábjain. 😊
\" örökké nem eshet.... \"
Én a cdgalaxistól rendeltem elõ. márc 24. a magyarországi megjelenés dátuma, ha bemákolok akkor postázzák kb 25-én "remélem" és megyek én is.
Nekem nagyon bejött az egész.
Remélem találkozunk OTT. 😄 Viszlát!
Elõbb kulcsom legyen 😊
Változott valami? Sokan vannak, mennyire stabil a szerver? Ki mivel indult?
Szerintem meg: A megrendeles kiszallitasa meg fog tortenni, az on altal valasztott kezbesitesi modszertol fuggoen, az on szamara idejeben elerheto reggeli kiadas.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
`The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.`
Remeg az ujjam fölötte, de még van mit csiszolniuk a koncepción... hajh, miért nem tudták lazán beletenni a pvp-t lesz ami lesz alapon meg dugig telerakni nem instanced zónákkal is... úgy nem hezitálnék.
your chosen delivery method and will be with you shortly!
Majd ha ilyet kapsz akkor küldték el.
"I am delighted to let you know that your Preorder for Dungeons & Dragons Online: Stormreach will be with you shortly. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.
By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Dungeons & Dragons Online: Stormreach, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!"
namost ez több szempontból is fura számomra:
1 - most rendeltem meg egy órája
2 - eszerint (ha hiányos angoltudásommal jól olvasom), akkor a megjelenés napján reggel (vagyis holnap reggel) megkapom.
3 - a bankkártyámon kevesebb pénz van, mint amennyi kéne hozzá.
tök jó dolog reménykedni, de ezt most nem igazán bírom elhinni...
DDO Overwiev
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
WoWs mizeria alatt ha azt erted hogy nem ment az account oldal soxor es nem tudtal fizetni, akkor az szerintem itt nem lesz, mivel ezt joval kevesebbn fogjak tolni igy remelhetoleg nem szarik be az oldal a tulterhelestol.
Konkretan DDO Warez, vagy valami warez oldalt reklamozott, vagy mi volt? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\" örökké nem eshet.... \"
Chello is az alapjan azonosit.