3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
csopszon #2277 Be tudsz lépni? Csak mert nem kell megadnod semmilyen kártyaadatot, v fizetési módot addig, amíg le nem jár az ingyenes hónap. Ha nem enged belépni akkor írj email-t a support-nak, mert magától nem fog változni az acc-od. -
mzprox #2276 na asszem megoldottam a dolgot: a bankkártyás fizetés helyett a gamecardosat választottam, ha megjön a kártyám, akkor át tudok váltani átutalásos fizetési módra -
mzprox #2275 beírtama termékkulcsot (a trialos accounthoz), de nem adtam meg kártya adatot (mivel még nincs kártyám).. jelenleg nincs semmi változás, nem tudok bejelentkezni :(( -
csopszon #2274 Biztos, h műxik az első hónap bankkártya nélkül, nekem is most 26-án jár le az ingyenes első hónap. Sztem a vodás kártya nem igazán felel meg erre a célra. Dombornyomott hitel-, meg bankkártya közti legnagyobb különbség, h utóbbit sokkal könnyebben megkapod, előbbihez elég szigorúak a feltételek :-). De mind2őt elfogadja a játék. Jahh igen, ha a trial-nál reggelt acc-odat akarod továbbra is használni, miután beírod a teljes termékkulcsot, lehet h zárolva marad a hozzáférésed. Ezen ne lepődj meg :-). -
mzprox #2273 Nekem a haverok azt mondták, hogy mindenkép csak bankkártyával kezdhetek el játszani, de azért kipróbálom hátha működik az első hónap anélkül is. (pláne, hogy szerintem egy hónap egyelőre elég is lenne.. elég lenne mondjuk minden második hónapban fizetni hiszen elvégre vannak más jó játékok a láthatáron. pl NWN 2 :)
kb két hete igényeltem egy ilyen kártyát:
voda
akkor még korántse volt biztos, hogy meg veszem-é a játékot, valami mást intéztem az OTP-nél és megkérdezték nem-e akarok ilyet.. mondták, hogy dombornyomott meg internet meg térítésmentes.. gondoltam miért ne... de nem biztos hogy megfelel erre a célra.. eleve nem is tudom, hogy van-e elvi különbség egy bankkártya és egy hitelkártya között.. hogy egyáltalán intézhetek-e átutalást erről a kártyáról. ill. nem-e lett volna valami egyszerűbb megoldás.. (pl a régi kártyám upgradelése, hogy alkalmas legyen ilyen fizetésre) -
csopszon #2272 Ha dombornyomottal akarsz fizetni akkor ügyelj arra, h Visa v MasterCard legyen, semmi esetre se EuroCard mert azt nem fogadják el. Jahh igen, és amikor beállítod a bankkártyás WorldPlay-t akkor nem kell beírni a kártya hátoldalán található 3 v 4 jegyű Verification Numbert (bocs, nem tom mi ez magyarul :-)) Visa kártyáknál. Legalábbis én beírtam 3x és mindíg visszadobta h nem jó a kártya. Negyedszerre nem írtam be és 1ből elfogadta (ez csak azért bosszantó, mert 1 hatalmas ábrán illusztrálják, h ha van ilyen szám a kártyádon akkor azt mindenképp írd be). -
OculusDei #2271 hehe. így van. mzprox, vár a kis - egyre nagyobb - magyar közösség. -
#2270 A játék aktiválásához nem kell azonnal bankkártya. Van egy teljes hónapod, hogy ezt a hiányosságot bepótold. -
mzprox #2269 Tegnap megvettem én is játékot :) A trial kb ma jár le... a fizetést még nem tudom hogyan tudom intézni..majd bemegyek az otp-hez -
OculusDei #2268 azt hiszem az otpnél létezik úgynevezett virtuális kártya a visszaélések elkerülése végett. javaslom kérdezd meg a bankod ez ügyben. (nekem ilyen módon megy egy ismerős által ezért nem teljesen tiszta nekem az ügy.)
azirafael: fileplaneten nem kell előfizetned csak regisztrálnod aztán beállni egy "free server" sorába. az utolsó kettő az mindig az. kb 20 perc várakozás után indul a letöltés, nekem stabil 250k/sec-kel jött tehát nem is lassú.
de vigyázz! a cucc nagyon addiktív! már én se trial vagyok hanem előfizető...
hehe. próbáld ki szerintem nem bánod meg. a karaktereidet tudod folytatni ha a trial accountodat kiterjeszted a lejárta után.
én 16 éve szerepjátszom és nagyon bejön ez is. várunk mindenkit a boldrein -
mzprox #2267 Hi!
Egy kérdés: ha megveszem akkor azonnal elkezdhetek játszani? Mire van még szükségem?
Hogyan tudom a havi átutalásokat intézni? elvileg van egy otp kártyám meg igényeltem nemrég egy dombornyomott hitelkártyát-végülis arra gondoltam, hogy majd arról fizetnék ilyen átutalásokat, de lehet hogy A:, felesleges
B:, erre pont nem is használható..
Help, please :) -
#2266 Szóval mindenképpen meg kell venni... akkor hétvégén irány a Media Markt (még múlt hétvégén láttam 3 db-ot belőle)
Mostanában sokat D&D3-zunk haverokkal... mármint papir alapú rpg-vel és gondoltam az üresjáratokat kitöltöm az online verzióval :)
A L2 még mindig rohadtúl tetszik de már nincs időm vele játszani... a sok farmolás/grindelés.
Most a DDO-t kipróbálom aztán lehet visszanézek decemberben a L2-be is. -
#2264 Én nem találtam más módját a trial letöltésnek... ezért inkább megvettem az eredetit :)
Hogy a játékban, ha drow-t választasz van e valamiféle megkötés azt nem tudom, de jelenleg még a lvl 10 a max határ. Noha tárgyakból már láttam lvl 14-eset is.
"Azi" mi vezetett arra hogy elhagyd az L2 világát? :))
-
#2263 A tetves file planetről csak előfizetők tölthetik le ezt aretek programot... tud valaki egy másik helyet ahonnan leszedhetném? -
#2262 Ha drow fajt választok, akkor az elvileg +2 szint büntetést jelent... akkor most lvl 10-ig vagy 12-ig lehet vele fejlődni?
MOst gondolkodom rajta, hogy elkezdem... beregisztráltam az ingyen trial-ra... Egyébként ha megveszem át tudom vinni a trial-os karikat a végleges accomra? -
OculusDei #2261 hehe.
ja.
beköltöztem én is... -
#2260 Nos visszatérve egy korábbi észrevételre miszerint azon gondolkodtunk, hogy kellene elkerülni korai unalmat a játékban ... most azt kell mondjam azon gondolkodom, hogy tudnám elkerülni a lassan betegesen sok üldögélést a program előtt :) A pókok beköltöztek a lakásba, a szennyes eltömítette a kétajtós szekrényt és a mosatlanok önálló életre keltek.. :) ezen változtatni kell mielőtt átveszi a lakás felettem az uralmat:)
Nos csak arra akartam rámutatni, hogy a játék egyáltalán nem unalmas, ami leginkább a jó közösségnek köszönhető. Alapjában véve ez nem egy hack and slash játék mint a diablo, noha nem nehéz azzá tenni. Az a guild amiben épp vagyunk csopszon, én és OculusDei nemrég egy eventet rendezett. Ami azt illeti egész jól sikerült. Szóval akinek most támad kedve játszani és nem fél használni az angol nyelvtudását annak bátran ajánlom boldrei szerveren a Dragonheart guildet. Lassú, színvonalas játék, annyi RP vel amennyit az alkalom és a játékos elbír. -
csopszon #2259 Ha budapesti vagy, akkor Westend Cici Centerben lévő Media Markt. Amikor ott jártam volt 3 db, abból 1et vettem én :-). Ha szerencséd van akkor még van belőle. De nem úgy tűnik, h nagyon kapkodnák :-). -
mzprox #2258 Hali!
Van valakinek biztos tippje arról, hogy hol lehet jelen pillanatban kapni a játékot?
Esetleg ha valaki megválna tőle akkor is szólhat :)
kösz! -
csopszon #2257 Úgy tűnik már elérhetőek. Kár h vissza kell mennem dolgozni, inkább játszanék ;-). -
#2256 Én is csak ennyit láttam. Mikor van a rendszeres heti vagy havi karbantartás? -
szmöre #2255 Nem tudjatok mi van a serverekkel?Nem lattam semmi infot hogy karbantartas lenne es az osszes down. -
#2254 Nah hetvegen videken voltam, ezert nem tudtam a hetvegen beizzitani a trial-t. Majd talan a mostani hetvegen lesz belole vmi. -
#2253 Megint leült a fórum..
elenor mondj már valamit erről a VoN ról, múltkor mondtad, hogy épp ott vagy.. Mi ez egyáltalán? Mi jellemző rá és hogy lehet elérni? -
#2252 a lvl10 jó partival - azaz ha a feltételek megfelelnek valóban a színvonalas játékhoz - hamar elérhető. Azonban ott van a VoN (Vault of Night) ami egy quest sorozat, raid partiknak. Nem tudom hány része van, de már 6-ról is hallottam. A VoN olyasmi mint a wow ban a molten core vagy még nagyobb insták. Oda nem elég lvl 10esnek lenni. Mindeközben jön a lvl 12 es limit, azzal együtt újabb feladatok újabb területek. A pvp arénáról már nem is beszélve. Szép lassan felveszik a fejlesztők az igények ritmusát és kialakítanak valami olyat ami megfelel. Meg kell szokni - el kell fogadni a fejlesztőknek és játékosoknak egyaránt, hogy ez nem egy asztalon játszott AD&D. Ez más. -
#2251 A betat mar probaltam, valamint korabban jatszottam mar D&D rendszeru jatekokkal.
Szoval nagyjabol sejtem, milyen lehet. :D
Jah, es mindennel jobban szeretek a karakteremmel szoszmotolni. :D
Viszont azt tapasztaltam a beta idejen, hogy ha nincs csapat, akkor az a jatek halalat jelenti ( es a jatekoset is :D ). WoW-ban elboklaszik, elfarmolgat az ember egyedul is, de itt magasabb szinten nem nagyon hiszem hogy lennenek szolozhato kuldetesek, vagy csak nagyon csekely szamban.
Egyes kasztokkal mar az elejen levo kuldik is megfekszik az ember gyomrat.
En meg mindig attol tartok, hogy tul hamar elerheto a lvl10 es hamar megunja az ember. Na mind1, ma alszok ra 1et, aztan holnap lehet felkerekedem, es a westendig meg sem allok. :) -
#2250 Azért arra készülj fel, hogy más mint a wow. Van egy rakás szöszölős dolog, néha vannak eventek amik elég érdekesek. Ha egy jó csapat jön össze akkor igazán szórakoztató lehet a játék, bár ami a szórakoztató részét illeti egy-egy ilyen hosszabb quest akár 3 óra is lehet. Azt megelőzően akár 1 óra is eltelhet mire a parti készen áll az útra. Szóval nem egy ilyen "lfg to Black Wing Lair .. ok thx ..omw" típusú a dolog. Van egy rakás dolog amivel foglalkozhatsz ha nincs partid. Pl feltérképezni a különféle városrászeket, a kocsmákból összeszedni a küldiket, vannak spéci felszerelésboltok stb. amit nem árt ha az ember ráérő idejében megtesz, így később időt spórolhat magának. Például egy idő után fontos lehet mit hol javítasz. Minél értékesebb egy tárgy, annál nagyobb az esélye, hogy javítása nem sikerül és a maximális durability je csökken. Vannak olyan helyek ahol nagyobb eséllyel sikerül megjavíttatni a cuccokat, és ezt nem árt időben feltérképezni. -
#2249 igen lehetőség az van. ha jól tudom csopszor is így csinálta. Bár neki volt egy kis gondja a reactivizálással. -
#2248 Utolso kerdesem targytalan, megtalatam, de nem 10, hanem 7 napos a trial. Lehet, hogy ma felnezek :)
Van lehetoseg a trail-ban megalkotott karaktert tovabbvinni a jatek vasarlasat es elofizeteset kovetoen? -
#2247 Na meg 1 kerdes. Elerheto meg a 10 napos trail 1 proba erejeig?
Kivancsi lennek milyenek a jelenlegi allapotok a betahoz kepest. :) -
#2246 Hm akkor meg be is fernek. ;D
A vegen csak rabeszelem magam a fene megette. ^_^ -
#2245 Tegnap felkerestünk egy Giants Cave nevű helyet. Nevéhez hűen óriásokat találtunk ott, nem is keveset :) Elég látványos küzdelem volt de végül sikeresen eljutottunk a legféltettebb kincsükig... természetesen a jó javára fordítottuk mint mindíg, hiszen így több haszna van mint ha ott porosodna egy barlangmélyi ládában :) Előtte a hatok kultistáit győztük meg arról, hogy nem okos dolog belefolyni a politikába és manipulálni az embereket. Hiába védte őket tüzes lehelletű szörnyhadseregük, végül megtaláltuk a módját hogyan vessünk véget kérészéletű uralmuknak. -
#2244 6 fő a maximum de ez egy szimpla csapat a raid parti korlátait nem ismerem.
asszongya akkor vagyok én a Jani meg a Tót Ottó :) nem is .. többen vagyunk asszem:
1. Elenor (vele nem ártana már alaposabban összefutni ingém)
2 Eshu (és altkarakterei)
3 Gilmoor (és altkarakterei)
4 Paithan (azaz csopszon ha mindenigaz :)
5. Grinlock (de ő ritkán van)
egyenlőre ennyi.
-
#2243 Ez jonak tunik.
Meg meggondolom a dolgot, de teny, hogy minnel tobbet olvasom a kalandjaitokat, annal jobban hajlok a vasarlasra ^_^'
Bar elvileg, csak osszel, megjelenik legalabb 3 olyan jatek vagy kiegeszito, amit meg akarok majd nezni... -_-; Igaz, ebbol 1 MMO kieg (WoW kieg, mi mas). :D
Tenyleg hany fot is kepes a jatekban egy kalandozo csapat befogadni (hany foben van maximalizalva egy csapat) ? Eddig mennyien is vagytok? -
#2242 Nem feltétlenül, de 1 huzamban simán letudható. Főleg ha kicsit besegítünk :) -
csopszon #2241 Paithan a karakterem neve és egy erősen napbarnított kopasz elf vándor :-). Jahh igen a Waterworks küldetéseit (megtudni hol van Arslan és kiszabadítani) 1huzamban kell lenyomni, h bevágódjunk Harbormaster Zin-nél? -
csopszon #2240 Media Markt a Westend Cici Centerben 9990-ért. Bónuszként hozzáadják a Dragonshard demo lemezét is :-D. -
OculusDei #2239 mediában 9999-ért vettem én.
a 11000 sok. főleg egy kulcsért...
nem tudok róla - és szerintem lehetetlen is - hogy egyik szerverről a másikra tárgyakat küldj át.
jah. 4 szintenként kapsz pöttyöt.
(mégeccer emlékeztetőül: eshu (rogue - 6), aeth (cleric - 5), minutus (wizard - 4))
-
FLeK0 #2238 11 ezer körül, csak cd kulcsot kapsz. -
#2237 Konkretan mennyit jelent a nem olcso es ez dobozos verzio, vagy elektronikus?