Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy majd meglassuk.
Meg eleg sok minden hianyzik a jatekbol (gondolom a kiado miatt), amik eleg jelentos valtoztatasokat eredmenyezhetnek majd.
ha majd lvl 20-ig lehet fejlõdni, mit ad ? +10 -est ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
csak a jatek elejen talalhato kuldikben lehet erdemlegesen solozni, de az se eri meg, mert lassabban haladsz, meg unalmasabb is, meg ez egy csapatjatek keremszepen😊
komolyabb kuldikhez, ahol mar tenyleg jo cumokat lehet talalni, igencsak jo csapat kell, eleg egy lamer a csapatba es maris szivacs. multkoraban csinaltunk egy jo kuldit, valami arena nemtom milyen nevu helyen hirtelen, de ott beholderek jottek a vegen, meg szep demonok, igaz egy +5 fegyver a reward, de meg is kellett erte szenvedni, majdnem behaltunk, pedig lvl 9 pap is volt velunk(slay living rulez<#eljen>#eljen>), en meg mint legalacsonyabb szintu tag, lvl 6 torpekent hoskodtem😊
hev ö gud tájm!
Debob - Lvl 2 Wizard
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A guildban levo emberkeken kivul nem lattam meg semmi magyar-gyanus nevu jatekost, szoval nem sokan lehetnek
jelenteném, hogy 2 nap alatt kipostázták <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
át kell szerveznem a hétvégémet 😊)
Teny, hogy sokan vagy lustak vagyunk kulfoldrol megrendelni, vagy nem annyira sietos a dolog. (Nekem most peldaul mas MMORPG-ben ketyeg egy honapom, egyszerre ugysem fizetnek ketto, csak felvaltva).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Van-e valamilyen valtozas a betahoz kepest? Akar tartalmilag, akar optimalizaltsag szempontjabol?
Sok jatekos van-e?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Es akkor meg mindenki kiirt magabol mindent.
na mindegy, valaki írhatna amúgy, hogy milyen a játék, mert néhányan jeleztétek, hogy megvan már, de most ennyire jó, hogy írni sincs idõ, vagy ennyire rossz?
aki hasonlóképp rendelt a game.net-rõl és megkapta attól szeretném megkérdezni, hogy mennyi idõ volt a kiszállítás (a postázást igazoló levéltõl számítva)?
csak mert a honlapon 3-5 munkanap van jelezve, így viszont ki van zárva, hogy a héten megérkezik. vajon reménykedhetek, hogy mégis megjön?
-drizzie
-radu
-fily
-selin
-valamint az alairasomban talalhato 3 kari
Egyebkent mar most van olyan ember akinek lvl 8as a karija...valszeg sokat nem aludhatott kedd ota hehe
Legjobb szabályrendszer, de nem eladható a játék ebben a formában manapság, mmo aranykort élünk.