Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat mivel az epic szinteket is tervezik a jovoben ezert szerintem lesz. Bar ugy erzem koncepcionalis valtoztatasok is szuksegesek lesznek ez esetben a jatekban.
Amugy majd meglassuk.

Meg eleg sok minden hianyzik a jatekbol (gondolom a kiado miatt), amik eleg jelentos valtoztatasokat eredmenyezhetnek majd.
musha
lehet, hogy nem lesz lvl 20-ig fejlõdés <#confused>

Acidlich
ezt a kerdest mar en is felvetettem😊 es meg most sem tudom ra a valaszt, de sztem a fejlesztok sem😊

Shiwo
level 6-on démonokat öldösni és +5 -ös fegyverrel rohangálni nem semmi..bár ha vmi al-al démonocska az még elmegy..a +5 -öst meg lvl 16 alatt nem kéne osztogatni 😞

ha majd lvl 20-ig lehet fejlõdni, mit ad ? +10 -est ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Acidlich
hat ebben a jatekban nemigen lesz olyan h egyedul elmesz valahova aztan farmolgatsz.
csak a jatek elejen talalhato kuldikben lehet erdemlegesen solozni, de az se eri meg, mert lassabban haladsz, meg unalmasabb is, meg ez egy csapatjatek keremszepen😊
komolyabb kuldikhez, ahol mar tenyleg jo cumokat lehet talalni, igencsak jo csapat kell, eleg egy lamer a csapatba es maris szivacs. multkoraban csinaltunk egy jo kuldit, valami arena nemtom milyen nevu helyen hirtelen, de ott beholderek jottek a vegen, meg szep demonok, igaz egy +5 fegyver a reward, de meg is kellett erte szenvedni, majdnem behaltunk, pedig lvl 9 pap is volt velunk(slay living rulez<#eljen>), en meg mint legalacsonyabb szintu tag, lvl 6 torpekent hoskodtem😊

ne farmoljatok má, legalább ebben ne, könyörgöm😊
hev ö gud tájm!

Debob - Lvl 2 Wizard

azirafael
Nincs túl nagy élet itt skacok! Lássuk már az élménybeszámolókat, a droppokat, a kvesztek pontos leírását, farmolós buildek-et.... akármit! Ennyire nem lehet uncsi...

Köszi és bocsi 😊
13 euro vagy 15 dollár. Kb 3200-3300 forint. De ez is lelett már írva vagy 3-szor és nem is olyan régen. Tessék visszaolvasni kicsit.
Hi! Megtudjátok mondani mennyibe fog kerülni havonta?
Hmm, akkor az enyémet a posta már lenyúlta. Múlt hét szerdán adták postára...

Acidlich

musha
no akkor hogyan is tudok csatlakozni (a guildbe)?

Az ismerkedes miert zarja ki hogy guildtag lehes? Ha kerdesed van lehet meg segiteni is tudnak.😊 Nekem amugy mind1, csak nem ertem a dolgot.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Bakutyin
7-14 napos próbaverziórúl nincs hir?

musha
köszi az invitálást, egyelõre még ismerkedem a rendszerrel, de pár nap múlva visszatérünk a kérdésre 😊

nana. Vagyunk ott 5-en is legalább 😊
Acidlich
Meg befersz a guildba te is😊 eddig 4en vagyunk, es van jopar elorejelzes emberkektol h jonnek majd valamikor gamelni, sokan 24-e utan ugyebar.
A guildban levo emberkeken kivul nem lattam meg semmi magyar-gyanus nevu jatekost, szoval nem sokan lehetnek

musha
😊))))))))))))))))))))
jelenteném, hogy 2 nap alatt kipostázták <#vigyor3><#vigyor2><#wave>

át kell szerveznem a hétvégémet 😊)

Mayday
Igen, en is sztem leghamarabb akkor veszem meg (marcius😊 ).
Teny, hogy sokan vagy lustak vagyunk kulfoldrol megrendelni, vagy nem annyira sietos a dolog. (Nekem most peldaul mas MMORPG-ben ketyeg egy honapom, egyszerre ugysem fizetnek ketto, csak felvaltva).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Túl sok változás nincs. Csúcsidõben elég sokan vannak. MAgyarok nem annyira sokan, köszönhetõ többek között az terjesztésnek is gondolom (ugye Mo-on február 24-én lesz kapható csak)
azirafael
A magyar játékosok teljesen áthellyezték fizikai valójukat az új világba, és nem tudnak postot küldeni egy dándzsön mélyérõl, ezért nem hallunk felõlük....

Mayday
En a betaval nem jatszottam sokat, de azert megkerdezem:
Van-e valamilyen valtozas a betahoz kepest? Akar tartalmilag, akar optimalizaltsag szempontjabol?
Sok jatekos van-e?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A játék jó. 😊
Mayday
Valszeg, ezexerint, nem sokat valtozott a betahoz kepest? <#nemtudom>
Es akkor meg mindenki kiirt magabol mindent.

musha
senki nem ír valmi véleményt a játékról, akinek már megvan?

musha
thx

Igen. 30 nap ingyenes, ha megvetted a játékot.
musha
ahm, még egy lényeges kérdés: ugye itt is ingyenes az elsõ 30 nap?

Mayday
Koszonom, mindkettotoknek a valaszt! <#wave>

Olyan 29 GBP es 3GBP a postakoltseg.

musha
33 font volt mindenestül (egy ideig azt hittem, hogy euró, de sajna nem). lusták kedvéért ez kicsivel több, mint 12000 pénz.

Mayday
Mennyiert rendelitek kintrol, es mennyi a postakoltseg?

musha
ettõl tartok én is...
na mindegy, valaki írhatna amúgy, hogy milyen a játék, mert néhányan jeleztétek, hogy megvan már, de most ennyire jó, hogy írni sincs idõ, vagy ennyire rossz?

Nem fogod megkapni a héten. Eddig amirõl tudok, az 4 nap volt leghamarabb.
musha
vááá...most igazoltak vissza, hogy postázták <#eljen>
aki hasonlóképp rendelt a game.net-rõl és megkapta attól szeretném megkérdezni, hogy mennyi idõ volt a kiszállítás (a postázást igazoló levéltõl számítva)?
csak mert a honlapon 3-5 munkanap van jelezve, így viszont ki van zárva, hogy a héten megérkezik. vajon reménykedhetek, hogy mégis megjön?

Acidlich
Ja es meg Byby-t is lehet keresni

Acidlich
Na szoval, ha valaki szeretne csatlakozni hozzank az alabbi karakterek kozul valamelyiket biztosan online lehet talalni:
-drizzie
-radu
-fily
-selin
-valamint az alairasomban talalhato 3 kari

Mikor szoktal jatszani amugy? Tegnap este kersetelek de nem voltal online.

Jo, csak meg nem tom milyen karit csinaljak.

Acidlich
akkor majd keress meg ha lesz kedved csatlakozni a guildba

musha
nem mondom, hogy nem irígyellek <#rolleyes>

Na meghozta a postas a jatekot, este indul a banzaj.😊

Acidlich
Remelem holnaptol megindul a magyar jatekos-invazio a Boldrei serverre😊

cikasz
ezeket hivják ugy , hogy : chineese farmer 😊)

http://www.akciofigura.hu

Acidlich
Hat a legnagyobb problema itt az h havonta csengetni kell erte, pedig siman megoldhattak volna ugy mint a GW-t...
Egyebkent mar most van olyan ember akinek lvl 8as a karija...valszeg sokat nem aludhatott kedd ota hehe

Azt tennem? Csak azt mondom ez nem egy hagyomanyos ertelemben vett mmo.

De most miért beszélsz el mellettem? 😄

Szerintem eladhato, de mas a celkozonseg, egy atlag WoW jatekosnak biztos nem fog tetszeni. Viszont sokkal tobb lehetoseged van a karaktered formalsara es gyakorlatilag teljesen kulonbozoeket csinalhatsz akkar azonos classon belul is.

Nekem ne mond, BG-tõl elkezdve, NwN pw-kig minden d&d alapú játék megvolt...
Legjobb szabályrendszer, de nem eladható a játék ebben a formában manapság, mmo aranykort élünk.