3757
  • Nandiee
    adhatnál valami elérhetőséget, hogy egyszerűbb legyen a kommunikálás.
  • Nandiee
    Vellulvl: Én most kezdtem a játékot, de ha bevesztek kezdőt, akkor mennék szívesen. Igaz nem azon a szerveren vagyok, de átmegyek, mert még csak lvl2-n vagyok. DnD-zni évek óta DnD-zek DDO-t pedig ma kezdtem :)).
  • Vellulvl
    Az egésznek az a lényege h páran most játszunk a Sarlona szerveren(egy kis társaság) és szeretnénk több magyart a Guild-be. Hogy ne külföldiekkel kelljen kommunikálni hanem magyarokkal. Ts-t tudok szerezni nem gond. Aki akar esetleg jönni az irjon. Engem a többi nem érdekel. Egyébként valóban idősebbek játszanka DDO-val én is azt tapasztaltam sajnos a külföldieknél csak. Magyarokkal nem találkoztam még. Az itteni megnyilvánulás az a magyar Lineage 2-es High rate-s kommunity-ra emlékeztet. Ott ugyanez megy csak ventrin.
  • Hodosy
    bocs családi nevem....
  • wardogzombie
    Üssed!!!
  • Hodosy
    Teljesen igazad van... És ez most nem gyerekeskedés de azt kell mondanom nem mi kezdtük.... mi beköszöntünk és kérdeztünk . Én illedelmesen kezdem ismerkedni de ha valaki nekem azaz a közösségnek ír akkor én illedelmesen vissza írok, még akkor is ha az esetleg már számomra nem is aktuális...
    Egyébként én 33 vagyok és nem használok nicknevet hanem az a csalás nevem... tehát én nem rejtek semmit...
  • Roró
    Hmm, látom elvagytok. Vagy csak felakarjátok dobni a topikot? Hát lol erre ezt tom mondani. Vagy csak annyi, hogy 1mást fikázni jó és ez a tipikus magyar-paraszt szokás. De ha most ezért engem fikáztok be akkor + nc... és fáj az igazság. DDO-ba pont az a jó hogy idősebbek tolják akik komolyabbak és értelmesebbek. Nem hülye wowos gyerekek gameja. Legalábbis teljesen ismeretlenül 1mással ezt előadni 1 bizonyos topikon akár napiszar.com is lehetne vagy bármelyik másikon folyik ez a magyar mentalitás. Itt szerintem nem ezt és így kéne +beszélni. Bárt már +beszéltétek és még csak közöm sincs hozzá. Ez csak 1 észrevétel volt...
  • zenoka
    nem sertodom meg nem szoktam. foleg nem olyan emberekre akik szamomra jelentektelenek.
    ha megnezted a itt az adatlapom akkor lathatad a teljes nevem kivan irva sherlock. ugyanugy mint a korom.
    de asszem innentol kezdve mi nem nagyon fogunk beszelni egymassal mert feleslegesnek tartom arra pocsekolni az idomet hogy irjak neked.
  • Hodosy
    jah másik mi is a neved Zenoka Lajos? akkor most ki is vállal fel és mit?
  • Hodosy
    Ajaj valaki besértődött... olvass vissza és gondolkozz okoska... inti gyúrj mert minuszban vagy :D
  • zenoka
    1 ha lenne ts mar mondta valaki
    2 te irtad hogy nem tudod meg hogy jottok e (majd jelezd hogy milyen neven leszel hogy veletlenul se legyunk egy partyban)
    3 ne feszulj bele a vilagba mert ugy maradsz
    4 en felvalom a nevem eletkorom meg ilyenek..Te?
    5 miert is szemelyeskedunk mit tudsz rolam?
    6 gratulalok
  • zenoka
    pontosan
  • Hodosy
    te zenóka... megnéztem a weboldaladat. már mindent értek.. se intelligenciád se kreativitásod se nyelvtani tudásod nincs ....
  • Hodosy
    lol ezt az értelmet... mennyi idős vagy?
  • zenoka
    te most itt van az egesz klanod? nem jatek kozbe kenne megbeszelnetek nem:D
  • Hodosy
    úgy érzem magam mint a Vízmélyi erdőben.. pont olyan a csend
  • Hodosy
    szóval akkor most mi is legyen? gyűljünk össze vagy mindenki marad ahol van? én szívesen lennék veletek 1 helyen de nem minden áron ha értitek. meg jó lenne ha valaki válaszolna a 3. kérdésemre, hogy van e egy olyan ts ahol tudunk erről beszélgetni.
  • Roró
    Csá nektek. Kem (Kemlock) vagyok a Thelanisról és az a rossz hír a hogy ez a legnépesebb server és ezt nem azért mondom mert én ott vagyok hanem mikor kevesen maradtunk mert sorra hagyták abba az új guildik. Foglalkoztunk a kérdéssel, hogy esetleg átrakatnánk a karinkat a Cannithra mert, hogy ott vannak földik akkor voltunk 16-17 körül. Mert hát van lehetőség, hogy átrakjanak karaktert természetesen pénzért és vagy egy hét kb. a lefolyási idő ahogy kérdezősködtünk. De úgy döntöttünk 4en átmegyünk az Erebus guildbe. Ez 1 nemzetközi guild 90-95% európai és most már 30 fölötti az aktív guildik létszáma. Annyian vagyunk hogy már nem férünk be 1 raidbe és az jut be aki előbb jelentkezik invitálásra. Igazából erre kell hajtani, hogy minél többen legyenek hogy ne keljen pubra rakni az lfm-et max pár ember ha nem jönne össze de akkor is ismerősöknek van az invitálás és főleg ez megy guild raidelés az usa ddo-n és még igy is magas szinten állandóan van party és raidek is vannak. Persze az se elhanyagolható hogy nem nagyképű majom amerikaik ha nem csak játszanak és quva jól. Mikor elkezdtem usa seron ki voltam akadva mekkora parasztok és még sorolhatnám... De ezen már túl vagyok már +szoktam és nem érdekel és már buffokért se könyörgök mert mindent meg tok oldani. Minden esetre másképp játszák mint az eu-n de persze vannak jó arcok is csak a több szám törvénye. 1ébként lehet ilyeneket mondani hogy félóra 1 szint a cannithon mi meg 2 hét alatt elértük anno CoH-al eu-n a maxot 16 aktivitás kérdése és persze hogy legyen party . De 1et szögezünk le ha vki nyomulni akar ahhoz elő kell fizetni mert nem tudsz mindenhova bemenni pl. az értelmes helyekre csak macerásan és 12lvl-nél kezd beindulni a ddo és 16tól be durvul. a karakter generálást is komolyan kell venni mert nagyon könnyű végérvényesen elbaszni 1 karaktert. 2 program nagy segítség : Shroud crafting progi , craftolást írja le + componenseket mi kell, külső terület térkép, questek leírásai nem az összes, és raidek hogy miket kell csinni és még puzzle .
    a másik + DDO CharGenRealase progi karaktert tudsz legyártani és megnézni mit tud majd a cari és mi kell hozzá de persze szorosan olvasni ddo.com-on a castokat. Elsőre mindenki inkább tiszta fajt csináljon ne többfélét majd ha az alapokat elsajátitotta akkor beindulhat az embe fantáziája, forumokat + azért érdemes olvasgatni mert hasznos linkeket és +csinált karaktereket lehet + nézni és kis rálátás miket lehet csinni. 1,5 éve nyomulok de még sokat kell tanulnom mert most se tok eleget hanem ez elmúlt 2-3 hónapba kezdtem konyítani vmit és ehhez az kellet, hogy a mostan 20lvl karimat 90%ba pubbal húztam fől. Ha esetleg elkezdenének nyomulni +int magyarok Thelanison és sokan lennének és az in aktív CoH-osok is a mostani elfoglaltságaikat ddo-ra cserélnék akkor esetleg mi is mutatnánk hajlandóságot a Coh-hoz visszatérni. De már nem látom pozitívan a dolgokat. De nem mondom azt hogy maradéktalanul jól érzem magam ott ahol vagyok. Ha valakiknek esetleg van kérdése és ha tudok segítek.
    ui.: ja tényleg dobjuk fel a forumot mert megy itt a kussolás holott magyar ddo forume ez!!!!
  • Hodosy
    ok láttuk de van egy két ember aki nem szívesen kezdi előröl ha őket rá tudom beszélni akkor felőlem átmehetünk mi is....
  • zenoka
    elso hozzaszolasod alatt volt hogy a magyarok a Cannithon jatsznak vagy elvetve a thelanison kb lvl 7 ek vagytok ezt max 5 nap elerni. ott egyre nagyobb az elet itt nem igazan van.
  • Hodosy
    vagy mondjatok egy ts-t amin fent szoktatok lenni és tudunk beszélgetni.
  • Hodosy
    figyu nincs ezzel semmi gond, csak mi magyarokat keresünk közös játékra. és angol fórumon nem fogok találni....
  • zenoka
    bocsi sracok en nem tudok veletek kommunikalni nem ertem ezt a szlenget de teny ez a forum nem porog ugy ahogy nektek tetszik ezert linkeltem a hivatalos forumot hatha ott tobb szo van gondolom az angol nem problema
  • Hodosy
    na te kis malac simogató ... elmondanám hogy meg néztem azt a linket, de nem értem miről is van szó. de látom itt pont olyan intelligens emberek vannak mint az L2 közösségben...

És rosszul írtad a a mondatodat nem "dork side" hanem neked "Pork Side" :d
  • Mc Wolfy
    Há' mé' nem néttem mög a linköt, de ha kiokoskoggyuk, akkó' nyíván DDO híívatálos ódala, meg fórjum... szóva' a déjdéjó hívátalos fórjumja talánmá?
  • Hodosy
    de látom azért vannak akik olvasnak csak szarnak bármit is vissza írni. vagy lehet a kutyájukkal beszélnek csak. :S
  • Hodosy
    Most ez a link mi? Itt vannak a magyarok? vagy mi?
  • zenoka
    http://forums.ddo.com/
  • Vellulvl
    Nincsen másik topic ami nem dögkött?
  • Hodosy
    hát nem tudom ... az utcsó dec 27.-én jött ami nem tőlünk volt remélem nem. de gyűlünk :D
  • wardogzombie
    ez egy döglött topik?
  • wardogzombie
    2 dolgot füznék hozzá az egyik hogy nem öten vagyunk hanem hatan a másik meg hogy olyan emberek jelentkezését várjuk akik csapatjáték orientáltak,és ha lehet inkább olyan 20 év körülieket minimum vagy az felett.
  • Hodosy
    Te kis homár harci kutya :D tegnap léptem 7 tsz re :D a harcimarci törpével :D le vagy maradva :D

egyébként is ne akkor jáccá mikor én nem vagyok mert szájadba rugok :D

Srácok van saját ts-etek?
  • wardogzombie
    A harcos már 5 tsz te kis.....te!
  • Hodosy
    Sziasztok...

1-2 en vagyunk a Sarlona szerveren ha akartok gyertek oda, van guild is.
    Van 1 Sötét elf barbár 8tsz egy pap 6tsz egy harcos 4tsz egy sor 6 tsz és és egy 7tsz rouge...

Várunk benneteket....
  • Mc Wolfy
    Magyarok amerikai szerveren a Cannithon játszanak sokan.
    2-es szint az kb fél óra, szóval ha jót akarsz, menj át. :)
  • PanzerWolf
    Megvan rájöttem közben.Köszi azért!
    Játszotok még ti?Thelanis-on inditottam egy rangert.Most lettem 2. szintü.
  • Mc Wolfy
    Igen, azoknál tudsz küldetések alatt.
    Váltani úgy tudsz, hogy az inventorydban a fegyvereket belehúzod azokba a zöld négyzetekbe, majd a négyzetet kihúzod a gyorsbillentyűkhöz. Szóval egy négyzetbe rakod a két fegyvert.
  • PanzerWolf
    Előfizetőknek mennyi előnyük van?Plusz karakterhely,sötét elfel is játszhat.Meg még mik vannak?
    Meg olyan,hogy akartam venni gyógyitalt az árusnál és nem tudok(pénzem van).cannot afford ez van kiírva mellé meg egy pár tárgynak is.Ugye ez nem azt jelenti,hogy csak előfizetőknek lehet?
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem.Pihenni csak ezeknél a köveknél lehet?Meg hogyan tudom megcsinálni,ha íjra váltok a rangernél és vissza kardra akkor 2 kard legyen a kezembe az egy helyett.Most mindig a kezébe kell adni a másik kardot a felszerelésnél.