Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

17:00 elvileg.

Nem. Annyi, hogy mindig kér, frissítsd meg az adatok és csókolom.

Serverek meddig lesznek offok?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

De egy idõ után csak feltûnik nekik, hogy nem jött meg a pénz nem?😄
Az meg rosszabb, ha lvl 20-on bannolnak ki.

Kérdés. Melyik éri meg jobban: lvl 2 fighter / 18 battle cleric v lvl 20 battle cleric ? Jobban preferálom solozást, de értelmes grpal ( jenkikkel eddig ilyet nem tapasztaltam ) szivesen partyzok.

Ott tolom én is csak eddig másik szerveren voltam. Akkor átnézek hozzátok, ha van még free slot guildba. Kicsit elegem van 10 eves jenkikbõl.

Tipp: adj meg kamu adatokat VIPnál és ingyen tolod 1 napig. Frissitgetni kell, de nem bannolnak miatta ( 1 honapja csinalom így )

Akkor legalább umd-re se kell ezekszerint pazarolnom 😄 Köszi a választ.
VIP befizetésre csak kártyával lehet, azt akartam volna, de nem szeretem kiadni az adatokat, hogy õk vonogassák le a pénzt, inkább PayPal-al vettem DDO pontot, de nekem igazából csak aukció miatt kellett, nagyon kevés az az 1 db tárgy, amit free-ként fel lehet rakni, már most csináltam 1 nap alatt vagy 10-15k aranyat csak aukciózásból.

eXequtoR Amerikai, ha jól tudom, unlimited-nek köszönhetõen nagyon nagy élet van most, tök egyszerû bárhol partyt találni.
Én innen szedtem le klienst: http://www.ddo.com/

Kiado ez US v EU Cannith?

hat az umd wizardnal csak akkor kell ha mas faj/jellem cumoit akarod hasznalni vagy ha preistes dolgokat egyebkent nem.
intbol sosem eleg szerintem😊
egyebkent milyen tranzakcios lehetosegek vannak ddo pont vasarlasra?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Vettem 450 DDO pontot (ha jól emlékszme ez volt a legkevesebb, de lehet 400 volt, nemtudom 😄) és egybõl premium account lettem, 1200 ft-ba se volt és unlimited auction, +2 char slot, szerintem bõven megérte.
Bár messze nem annyi mindent ad, mint VIP, de jobb, mint a free.

Gyors kérdés, Wizardnak UMD skill az egyáltalán nem fontos, nem?
Wandnál wiz és sorc umd nem kötelezõ, Staffoknál pedig csak akkor láttam piros UMD-s feliratot, amikor olyat akartam megvenni, ami a race-emnek nem volt megfelelõ.

Illetve szintélépésnél csak INT-re pakoljak mindig, vagy kellene némi változtatás is idõvel?😄

http://ddo-hungary.atw.hu/

Cannith serverre gyere.
Ingame írj pl. Zsoldos-nak és nevesz, vagy akár nekem is dobhatsz egy /tell-t és szólok guild chaten, hogy vegyenek be.

Jeffjohnson
Magyar oldalt ill. komolyabb klánt melyik szerveren találok és kit kell keresni ingame?

JAh és az Eberron nem hozza be a cikkeket, csak a honlapot, de ki lehet keresgélni a könyvtár/keresés résznél.

Ott pl írják h. de jól meg vannak csinálva a druidák😛 (Csak gondolom az onlineben nem foglalkoztak velük)
Franc esne belé. Õket mindig elhanyagolják.
Szemetek.
Facek
Nincs sajnos, engem is bant 😞
Van mód rá, hogy druidát játszhassak? Úgy láttam nincs iylen kaszt😞 Pedig õk a legjobbak.
nem tudom hogy megy de a legegyszerubb ha rogton a karakter letrehozasnal/generalasnal egy customot valasztasz es onnan minden szintlepeskor es koztes enchanment osztasnal magad oszthatod szet hogy mire pakolsz..mondjuk ehez lehet erdemesebb eloszor atolvasni egy szabalykonyvet vagy a ddo wiki-t

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Valaki tapasztalt(abb)tól kérnék segítséget, msot olvasgattam csak utána honlapon és eltoltam karicsináláskor, hogy melyik "utat" válasszam, vagyis most másra mennék.
Ha lvl up-nál trainernél a 2. lehetõséget választom, azzal lehet korrigálni? Nekem úgy tûnt, hogy abban különböznek csak a választottak, hogy milyen spelleket és milyen enhancement kapnak szintlépéskor, de ha én osztom el õket tetszés szerint (azthiszem, hogy ez a 2. lehetõség a trainernél) akkor nem is számít, hogy pl. necro lettem-e, vagy bármi más.

nemtudom nekem nem volt meg lagom egy egy teruleten belul ugyanazokon a pontokon tolt vagy 3-4 mp-t de mas problema nincsen.
egyebkent hihetetlen hogy mit mivelnek az amcsik amint meglatok egy csatabardos wizardot sejtem honnan szarmazik😊

Facek
Amerikai szerokon kb 100 as ping van, es idoeltolodas, de igy is rengeteg europai jatszik, meg amerikai is az uj szeron (cannith) igy mindig van party.
Lol, de akkor miért rinyál mindenki h. hogy kicsesztek az Európaiakkal? Ha simán lehet játszani....
Fenrir
Van valami különbség az európai és amerikai verzió között?

A halál csupán a kezdet...

ollie
Az európai verzió fizetõs, igen. De bárki játszhat az amerikai verzióval.

Tényleg? AZ király. Mindenhol azt olvastam ,hogy Európaiaknak fizetni kell.
Nem kell hamis regisztráció, nyugodtan regisztrálhatsz az amerikai szerverekre valós adatokkal is.
lol mar ingyenes...

Hali!

Van valami megoldás, hogy tolhassuk az ingyenes DDO-t? Hamis regisztráció pl?
Én is csatlakoznék, ha nem gond 😊

Akkor keresd pl.: Zsoldos, Rowelle, Messor, Aienore, Morcos, Rabidfox, Suijin.

Szerencsére itt offline játékosokat is fel tudsz venni friendlistára és ha valaki online lesz, szólsz neki, és felvesz.
Mayday
Hát, a Cannith szerveren vagyok.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nem tudom mirõl maradnál le. A questekért kapsz XP-t azzal szintet lépsz, sokkal jobb gyorsan letolni 10 normál questet mint szopni egy hard questen, sok halállal, viszonylag kevés xp-ért.

Ha a Thelanis-on vagy akkor keress meg.

GW2: Dragonknight.5302

Mayday
Néhány kérdés részemrõl is, mint új játékos.

Jelenleg csinálgatom a questet, mindent normal módban, egyedül. Ezzel nagyon le leszek így maradva? Érdemes ezeket megcsinálni csapattal? Vagy a medium / hard is szólózható?

Más: hogy találok magyarokat a szerveren? Lehet-e csatlakozni Hozzátok, ha az ember newbie, és társaság miatt jönne egyenlõre, vagy csak a hard gamer bandázós karaktereket várjátok?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Itt megtalász minden infót.

DDO Wiki Crafting primer

TP-t nem hoz a quest,csak közvetve.
A questeket ha normálon megcsinálod akkor kapsz érte alap favor pontot. Ez az alap favor pont van felszorozva hard és elite fokozaton. Tehát ha normálon megcsinálod kapsz x favort. Ha utánna megcsinálod hardon akkor megkapod hard fokozatért járó favor és a normálért már megkapott favor különbségét. Egy questért akkor kapod meg a maximális favor pontot ha elite-n csinálod meg. És ez természetesen csak egyszer jár.
A favor pontok gyüjtögetéséért pedig kapsz TP-t.

Az argonos szerveren ha vagytok, vegyetek fel klánba, vagy barátnak.
Zaraquer zax néven vagyok.

Bredan
Valaki el tudná magyarázni pontosan hogy mûködik a craft? Már van 1 rakat dragonshardom, ha jól tudom az kell hozzá...

\'Eccer élünk....

Az normális, hogy Misery Peak completed normal-on és még mindig havazik a városban?😄

Mephike
A Cannithon játszom, és egy magyar guildet keresnék, érdekelne az a 70+os guild.
Egy röpke kérdés, ha egy kalandot meg tudok csinálni normalban (egyedül) és soloban is, melyik hoz több TP-t?

Magic Missle D😄😄😄

Bredan
ok köszi. erre voltam kiváncsi

\'Eccer élünk....

HA favorral nyitod a Drow-t akkor csak azona szerveren indithatod ahol elérted a 400-at.
Ha megveszed TP-ért akkor az összes szerveren indithatod.

Bredan
Kérdés: Ha elérem a 400 favor pontot akkor azon a szerveren tudok drow-t inditani ahol játszok?Vagy csak egyetlen szerveren lehet, függetleneül attol hol jáccik valaki?

\'Eccer élünk....

ohh koszonom a valaszt😄
igy mostmar ertem😄

A favor pontjaid alapján majd a turbine utal neked TP-t. Amikor eléred az adott értéket akkor kapsz egy játékbeli levelet hogy jóváírtak x TP-t

Az hogy mennyi jár nem tudom mert VIP vagyok és nem érdekel sokat, de azt tudom hogy alapból kapsz 25 TP.-t minden 100 favorpont eléréséért, valamint azt hiszem hogy 50-et vagy 100 amikor eléred a 400 favort, meg a 1750 favort.

Kaszi46
elcsesztem, ezen nézünk bi bolddog meleg párnak😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Sziasztok én is bejelntkeznék. Amióta ingyenes, azóta játszom, illetve játszunk haverommal. Õ2es szintü hibrid kaszt(varázsló\???), én pedig lvl 4 pala vagyok. Mindkettõnknek ez az elsõ mmo-ja, eddig sose értettük mit szeretnek az mmo-kban az emberek, namost ez gyökeresen megváltozott!😄D

Cannith szerverre járunk. Szivesen kalandoznánk 1ütt más magyarokkal is.
játékban a nevünk ami alapján friends-nek fel tudtok venni bennünket:
-Kaszi
-Kaan

pár kép😊

és a végére egy boldog meleg párnak kinézõ beállítás!😄D

*Posse*T.W.D*

Lord RZA a PUNK
Sziasztok, Devourer EU szerveren kezdtem a játékot Renzo néven és guildet keresek 😊

En castlakoznek de nagyon newbie vagyok egyenlore lvl 2 wizard Yakabakano neven😊
d&d-t ismerem tehat azzal kapcsolatba nem sokkolom a nepet kerdesekkel viszont ez a favor pontos dolog egyenlore nem tiszta
pl ha megnyomom a p-t ott latom a favor pontjaimat de hogy a verbe tudom atvaltani azokat turbine pontra (koszono viszonyba sincs a ket ertekem jelenleg egymassal)

Szia, a Cannithon van már egy nagy magyar guild, 70+ karakterrel, esténként 15-20 online emberrel, persze megértem ha külön akartok lenni, csak mint információt közöltem, csatlakozhattok oda is.
Fenrir
Cannith-on tegnap alapítottunk egy guildet, jelenleg 4-en vagyunk benne. Mindannyian EVE Online mellett játszunk vele mert az EVE kezd már unalmas lenni 😊

A halál csupán a kezdet...

Beszéljünk inkább a hüvelygom... a karakter buildekrõl.

Én a f2p hullámba tartozom, és alig-alig dnd-ztem papír alapon. Egy olyan karaktert akarok, aki effektíven tud szólózni, és nem darálják le a csapdák sem. Egy Elf Paladint indítottam, aki Rogue szinteket is lép (nem a rejtõzködés, hátbatámadás miatt, hanem a spot/search/disarm trap/stb vonal miatt). Nehéz páncélt és kétkezes fegyót hord. Most 3 pala/1 rogue, szal még kezdõ.

Igyekeztem nem alacsonyan hagyni egy tulajdonságot sem, sztem csak a dex 10, minden más 12 minimum. A wisdomot 14-re raktam, ezen kívül STR meg CON a két fókusz, amikre még gyúrni akarok.

Arra már rájöttem, hogy egy dolgot azonnal elbasztam, rugóként kellett volna indítani, és az elsõ szintlépésnél menni palára, ha jól számolom messze több skillpont lett volna a jutalmam. Na mindegy, MMO-kban az elsõ karakteremet úgyis mindig tök összevissza csinálom.

Mások milyen char. buildekkel nyomulnak? Endgame-ben mi hasznos?