Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thelanison van elég sok magyar.

Az EU Devourerrõl oda költözött a Children of Hungary guild és a tagok nagy része a Legionban tengeti életét. De nem régen újra meg alakult a régi guild CoH néven.
Egyelõre azok akik már régen itt vannak azoknak a main karakterei maradnak a Legionban és a Groundban (ezek nemzetközi guildek, ritkán van felvétel), de az új karik valamint néhány most kezdõ és újrakezdõ emberke main-je már a CoH tagja.

CoH:
GL: Shorttest
Officerek: (van igen sok) Satureon, Kemlock, Thamiel, Xal stb

GW2: Dragonknight.5302

Üdv! Thelanis-on játszik valaki?
A Cannith-nak még az is az elõnye, hogy friss szerver, most indult szeptember elején, jóval több alacsony szintû karakter található rajta mint a többin.
Az eu ido kissé más mint az usa szoval amikor te jatszol akkor ott alszanak. Ezért menj oda ahol viszonylag sok eu emberke van.
Ilyen a Thelanis meg a Cannith a Ghallandarol is azt mondjék hogy vannak eu-s emberkek szep szammal

Üdv.
Valaki játszik innen az argonos szerveren?
eddig elvoltam 5ös szintig egy délután felhuztam egyedül, de innen már csapatban kéne. Probáltam idegenekkel, angolokkal de iszonyat barmok.
Sajnos elég lehangolo ha nem talál az ember értelmes játékpartnereket..
ÉS elég kevesen is vannak, alig van 5-10 csapat a hirdetésekben. Ennyire kevesen játszanának?

Ja az új játékosok meg a f2p userek a Cannithon kezdtek. Aki meg az eu szerverekról jött régebben és jellemzõen elõfizet a játékra az pedig a Thelanison található meg.

Minden szint 5 rankból áll. Minden rankhoz kapsz egy action pontot amit el tudsz kolteni a trainernél enchantmentek-re. Az ötödik rank elérésekor nem action pontot kapsz hanem szintet ugrasz.
Igy a lvl20-as cap valójában közel 100 szintet jelent más MMO-nál, de azt is hozzá kell tenni hogy azért gyorsabb itt a fejlõdés.

ha eléred a 5/5 v mennyit, akkor el kell menni a trainerhez és akkor léphetsz szintet

Bredan
Üdv a népnek. Úgy 1 hete kezdem de eddig még jobbára egyedül mászkáltam mindenfelé. Szivesen beszállnék valahova, de eddig még nem sikerült party-t találnom. A karim lvl4-es ember harcos, és az itteni fórumos nicknevemen fut. Ha valakinek esetleg hiányzik egy combos ütõgép a partyjábol akkor örömmel csatlakozom. jah és amugy cannith szerveren vagyok regisztrálva, mint gondolom itt a többség

\'Eccer élünk....

Mayday
Sziasztok,

Kipróbáltam én is a DDO-t, remek kis játék, nagyon tetszik, végr egy olyan, ami nem a WoW nyomán készül!

Még az elején vagyok, jónéhány dolog nem tiszta.

Pl. mikor lépek szintet? asszem már 4/5 vagyok vagymi, de még elsõ szintû.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nagy1miklos
Ok úgy néz ki elõbb-utóbb csak összejött a beállítás most kienged rendesen köszönöm a tippet. Most már csak ezzel az irányítási rendszerrel kell megbarátkoznom, valahogy az eddigi MMO-kban a kattints ahova mégy volt amit megszoktam így most nagyon sutának érzem a karaktert de talán sikerül túljutni ezen az akadályon.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

nagy1miklos
Nos ez egy Dlink router DI 524UP A tûzfal annyiból nem gáz hogy van a gépen másik is, csak eddig elég volt portot nyitni azért nem volt még kikapcsolva.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

ollie
Nézd, csak úgy fog mûködni, hogy kikapcsolod a routered védelmét a gépedre. Tudom, mert nekem is ez volt a gond, és napokig kerestem a megoldást.

Van a router beállításainál egy ún DMZ (demilitarilized zone), abba kell beletenned a géped ip címét (a belsõ hálózati ip címet). Ha nem tudod megcsinálni, kérj segítséget. Persze ez az ist fogja jelenteni, hogy a routered onnantól kezdve nem védi a géped, ezért muszáj normális szoftveres tûzfallal védeni.

Amúgy mi a routered pontos típusa?

nagy1miklos
Esetleg azt meg tudom csinálni ha megmondod milyen porton kommunikál azt kiengedjem de ennél jobban nem igazán értem a router programját. Ezeket a dolgokat egy ismerõs szokta megcsinálni ha épp ráér.

ollie
Ilyen esetben a router nem engedélyez elég kapcsolatot. Ki kell kapcsolnod a router tûzfalát, vagy kivételre kell állítanod a géped ip címét a routeren (a belsõ hálózatit).

nagy1miklos
Valóban rákérdezett a tûzfal de mindkétszer igenre nyomtam. Habár most hogy mondod a router tûzfala még ludas lehet.

Sztem a tûzfaladdal lesz a bibi. Engedélyezd a ddo-t ki/be rajta. Biztos van hivatalos oldalon valami leírás is ha nem boldogulsz magad.

Lera,Dynn,Zulgron

Sziasztok.

Ma ki szerettem volna probálni a játékot, játszogatok vele, tetszene is de féloránként vagy sürübben kidobál... Van amikor üzenet nélkül lefagy, van amikor negáll a kép, de most meg olyat irt ki hogy booted from world..
win 7 lehet az oka vagy mi? Másnál van ilyen?

nagy1miklos
sziasztok valakinek van ötlete miért nem tudok játszani? A szitu a következõ most ismerkednék a játékkal így csak egy kari van DE: bejelentkezek a játékba kiválasztom a karaktert entert nyomok bejön a töltõ képernyõ csík nem megy(nem tudom kell-e neki) majd egyszer csak lost connect üzenetet kapok.

Remek, sikerült "utazni"

köszi a segítséget még egyszer.
Ja az is jó de ha jó a géped meg a graf kártyád akkor a High Res verziót is letöltheted mert akkor a max grafika szebb.

Velem is ugyanez törtent. Nálad van valami elõrelépés?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

a Hungary klánnak hol is van a fóruma? tudom ki van írja a guildüzenetként csak mikor játszom, elfelejtem megjegyezni.
ok, köszi, kipróbálom

A "Full game - Standard resolution" -ra gondolsz (2,8 G😎 remélem 😊
Mert még nem töltötte le a kliens a stormreach-hez tartozó adatokat.
Az uj kliens háttérben tölt ezért lehet szinte azonnal játszani vele.

Próbáld meg letölteni teljes klienst és telepítsd. Azzal már biztos be fogsz tudni menni.

Üdv

Valaki meg tudja mondani, miért nem tudok Stormreach -re utazni? (mistery peak q kész)
mindig azt irja ki, hogy "conntent dowloading, try moment"

Köszi
Kreeder44
Talán mert írtó lusta vagyok 😄 de köszi szépen a helpet örök hála XD

Vajon miért nem olvastok sose hivatalos fórumot?

http://forums.ddo.com/showpost.php?p=2404971&postcount=35

Kreeder44
Hahóó valaki... válaszolna az elõzõ kérdésemre valaki??

vagy nem mindegy a 3 letöltés közül melyiket töltöd le?? oprenszer vagy valami?

Nem tudom, hogy van-e ott guild, én még nem hallottam róla (ha mégis van akkor elnézést, cáfoljon meg valaki). Szerintem, ha nem rég kezdted akkor gyere át a Cannith-ra, itt egyre többen vagyunk és esténként elég jó partik mennek.

Egyedül nem nagyon érdemes játszani, itt a szerepkörök sokkal jobban fel vannak osztva mint más játékban. Meg szórakoztatóbb is másokkal együtt.
Mephike
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot a Ghallanda nevû szerveren (sajnos elõbb regeltem, mint ezt a topicot megtaláltam). kérdésem az, hogy van-e ott magyar guild? Illetve az még a kérdésem, hogy meddig életképes a játék egyedül?

Kreeder44
Sziasztok!

Mi lehet az oka annak ha elindítom a játékot feketeség van csak.. hallom a menü hangot de kép az nincs? valami ötlet? Elõre is köszi mindenkinek.

Hát ez szép. Kollektív bûnösség elve? Ha jól tudom ez a 2. világháború után volt utoljára divat...
Én vidéki szolgáltatónál vagyok, innen megy gond nélkül.
miatt...

Lera,Dynn,Zulgron

Ahogy olvasom bizonyos IP rangek le vannak tiltva a goldfarmerek ... 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Mindenre igen a válaszom 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Nem tudom, most direkt kipróbáltam, 5 perc alatt tudtam accountot csinálni és ebben már az e-mail fiók létrehozása is benne van.

Érvényes karaktereket írsz a user névbe? Különbözõ user nevet adsz a játék és a fórum accounthoz ahogy kéri? A capthca karaktereket helyesen írod be? Mindkét szót? Kitöltesz minden csillagos mezõt? Kipipálod, hogy elfogadod a feltételeket? Firefoxxal próbáltad?

Ha mindent így csinálsz és akkor se megy privátban küldj egy e-mail címet meg egy user nevet amit szeretnél, megcsinálom neked aztán visszaküldöm a jelszót amit aztán megváltoztathatsz.
Sajnost mindig "Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx" hibát kapok regnél pedig megnézném milyen lett.

Lera,Dynn,Zulgron

Keresd pl. Zsoldost, most lépek be.
guildbe hogyan lehet belépni?
Köszi a választ.
Akkor félre néztem 😊.
Boldrei EU szerver volt, te most az USA kliensel akarsz játszani, ott a magyarak a Cannith szerveren vannak.
"Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz?"-ez biztos nem volt kiírva, mivel lvl20 a max szint, viszont olyan lehetett, hogy VIP-tagoknak ingyenes a szintezés lvl20ig.
Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz?
Melyik Világon vagytok? Mert nekem kiírt egy csomót de boldrei nincs közöttük.
sikerült, jöjjön mindenki ezerrel😊
ollie
Vagy egyszerre 100 ezren akarnak regelni, és nem bírja a szerverük.

jaja nekem is. de am most konkrétan az egész ddo.com befagyott,nekem már meg se nyitja. és,ha elindítom a játékot akkor kb 5 percig tököl mire bejön a login ablak, amit nem értek ,mert eddig fél perc alatt megnyitotta. sztem vmit most ügyeskednek az online fejlesztõk.
nekem valami hibaüzenetet írt ki mikor teljesen kitöltöttem és ok ot nyomtam.

itt lehet

mondjuk engem még mindig nem enged regelni