Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EU Devourerrõl oda költözött a Children of Hungary guild és a tagok nagy része a Legionban tengeti életét. De nem régen újra meg alakult a régi guild CoH néven.
Egyelõre azok akik már régen itt vannak azoknak a main karakterei maradnak a Legionban és a Groundban (ezek nemzetközi guildek, ritkán van felvétel), de az új karik valamint néhány most kezdõ és újrakezdõ emberke main-je már a CoH tagja.
CoH:
GL: Shorttest
Officerek: (van igen sok) Satureon, Kemlock, Thamiel, Xal stb
GW2: Dragonknight.5302
Ilyen a Thelanis meg a Cannith a Ghallandarol is azt mondjék hogy vannak eu-s emberkek szep szammal
Valaki játszik innen az argonos szerveren?
eddig elvoltam 5ös szintig egy délután felhuztam egyedül, de innen már csapatban kéne. Probáltam idegenekkel, angolokkal de iszonyat barmok.
Sajnos elég lehangolo ha nem talál az ember értelmes játékpartnereket..
ÉS elég kevesen is vannak, alig van 5-10 csapat a hirdetésekben. Ennyire kevesen játszanának?
Igy a lvl20-as cap valójában közel 100 szintet jelent más MMO-nál, de azt is hozzá kell tenni hogy azért gyorsabb itt a fejlõdés.
\'Eccer élünk....
Kipróbáltam én is a DDO-t, remek kis játék, nagyon tetszik, végr egy olyan, ami nem a WoW nyomán készül!
Még az elején vagyok, jónéhány dolog nem tiszta.
Pl. mikor lépek szintet? asszem már 4/5 vagyok vagymi, de még elsõ szintû.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Van a router beállításainál egy ún DMZ (demilitarilized zone), abba kell beletenned a géped ip címét (a belsõ hálózati ip címet). Ha nem tudod megcsinálni, kérj segítséget. Persze ez az ist fogja jelenteni, hogy a routered onnantól kezdve nem védi a géped, ezért muszáj normális szoftveres tûzfallal védeni.
Amúgy mi a routered pontos típusa?
Lera,Dynn,Zulgron
Ma ki szerettem volna probálni a játékot, játszogatok vele, tetszene is de féloránként vagy sürübben kidobál... Van amikor üzenet nélkül lefagy, van amikor negáll a kép, de most meg olyat irt ki hogy booted from world..
win 7 lehet az oka vagy mi? Másnál van ilyen?
köszi a segítséget még egyszer.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
A "Full game - Standard resolution" -ra gondolsz (2,8 G😎 remélem 😊
Az uj kliens háttérben tölt ezért lehet szinte azonnal játszani vele.
Próbáld meg letölteni teljes klienst és telepítsd. Azzal már biztos be fogsz tudni menni.
Valaki meg tudja mondani, miért nem tudok Stormreach -re utazni? (mistery peak q kész)
mindig azt irja ki, hogy "conntent dowloading, try moment"
Köszi
http://forums.ddo.com/showpost.php?p=2404971&postcount=35
vagy nem mindegy a 3 letöltés közül melyiket töltöd le?? oprenszer vagy valami?
Egyedül nem nagyon érdemes játszani, itt a szerepkörök sokkal jobban fel vannak osztva mint más játékban. Meg szórakoztatóbb is másokkal együtt.
Nemrég kezdtem el a játékot a Ghallanda nevû szerveren (sajnos elõbb regeltem, mint ezt a topicot megtaláltam). kérdésem az, hogy van-e ott magyar guild? Illetve az még a kérdésem, hogy meddig életképes a játék egyedül?
Mi lehet az oka annak ha elindítom a játékot feketeség van csak.. hallom a menü hangot de kép az nincs? valami ötlet? Elõre is köszi mindenkinek.
Én vidéki szolgáltatónál vagyok, innen megy gond nélkül.
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Érvényes karaktereket írsz a user névbe? Különbözõ user nevet adsz a játék és a fórum accounthoz ahogy kéri? A capthca karaktereket helyesen írod be? Mindkét szót? Kitöltesz minden csillagos mezõt? Kipipálod, hogy elfogadod a feltételeket? Firefoxxal próbáltad?
Ha mindent így csinálsz és akkor se megy privátban küldj egy e-mail címet meg egy user nevet amit szeretnél, megcsinálom neked aztán visszaküldöm a jelszót amit aztán megváltoztathatsz.
Lera,Dynn,Zulgron
Akkor félre néztem 😊.
"Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz?"-ez biztos nem volt kiírva, mivel lvl20 a max szint, viszont olyan lehetett, hogy VIP-tagoknak ingyenes a szintezés lvl20ig.