3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Crsújreg #3237 akkor ettől lvl 3.2-n még messze vagyok:D -
csopszon #3236 36 pontos karit elm 2 reinkarnálódás után tudsz csinálni. Először a 32 pontosat kell 34 pontosra növelni és újra eljutni 20as szintig. Az epic questekben meg ki kell farmolni a reinkarnálódáshoz szükséges cuccokat. -
Roró #3235 http://forums.ddo.com/showthread.php?t=137347 shroud progi linkje
http://www.rjcyberware.com/DDO/ caracter generáló progi ez is hasznos
http://achievebalance.com/ab/ddo/ ez + link gyűjtő oldal -
Roró #3234 http://forums.ddo.com/showpost.php?p=1347762
Itt leírnak mindent a collectibilitis craftról.
De szinte majdnem ugyan ez van leírva a Shroud Crafting programba is a loot lapon csak ott egyvelegbe van minden -
zenoka #3233 dragonsharod marketen valtjak valahol a nyugati reszen. -
Crsújreg #3232 Huhh jó Kínai még mindíg,de majd visszatérek rá:)
tegnap sikerűlt belépnem a Canithos guildbe,ezt köszönöm!
Felvittem a wizardomat 3.2-re:) találtam egy rakat collectible cumót! ezeket bátran cseréljem be /bár 1-2 dolog még homályos mit pontosan hova kell vinni/ vagy ezek a Craftolós cuccokhoz is kellenek? Kaptam egy direkt collectible gyűjtő zsákot is valamelyik NPC-től ez nagyon hasznos!
JA és 10 dragon shardom is lett amiben az a furcsa,hogy szinte az összes gyűjtőnél/akit megtaláltam/ van rá opció,hogy megkérdezzem kell-e neki,de idáig senkinek sem kellettek.... -
Roró #3231 Craftoláshoz tölts le 1 progit Shroud crafting az a neve, ott ki lehet rakni tier1-3 -ig fegyot meg bármit leirja milyen bonuszokat kapsz és hogy mennyi + milyen ingrediensek kellenek. Idő igényes dolog és hosszú az út a craftolásig. Valbe sokat kell futni rarek után adnak ingredienseket és az 5 questet folyamatosan farmolni a vég loot miatt amik kellenek a craftoláshoz. A rarek adják + az 5 quest ingrediensekből lehet Meridiaba greensteal tárgyat + fegyót összerakni. Shroudba + tier 1-3 -ig amik kellenek small, medium és large. Csak annyit hogy 100 körüli shroud simán kell, hogy jó legyen az ember és majd mindent össze tudjon rakni amit kigondol. Én általába napi 1 shroudot tolok de sok* 3mat 4et is nem kell part 5 nél complitelni és állandóan lehet menni így mindenből összejön a cucc 1 idő után. 3om fullos rapiert már összeraktam és készül az új tárgyam csak sajnos az 1iket elbasztam sikeresen és ment a kukába :( no comment. Dragontouched Armor Crafting revers refugebe megint kell az elöbb + lesz mint a shroudos fegyó szerintem hát farmolni farmolni + ugyan az a szitu. 1 baj van vele, hogy abszolút a szerencsén múlik mi ad be és minnél többet cserélgeted annál kevesebb esélyed lesz százalékosan,hogy jobbat adjon be érdemes szimultánba 2 armort összerakni és felváltva cserélgetni a tiereket rajta így nagyobb esélyed lesz, hogy értelmeset ad be nekem sikerül így 1 elég faya meele-t összerakni akkor is a mob sérül ha támadnak és akkor is ha én támadok + greaterflife. A RR-nél az a jó hogy kapsz xp-t folyamatosan tehát nem csak essencért + runáért éri meg. Eliten + azért éri meg bemenni a questekbe mert több xp és nehezebb fokozaton nagyobb az esély a jobb vég loot-ra, ez fokozottan igaz a raidekre hogy beadja a name cuccokat. -
Roró #3230 A Heighten Spell annyit tesz, hogy ha aktiválod a mobnak kevesebb esélye lesz +dobni a mentőt és ellenállni, olyanok ellen érdemes használni amelyiknek nagy a spell resist-je (de hát mindig lehet 1est dobni :D ) . Reinkarnálódásnál tudni kell, hogy az itemek + a többi cuccok megmaradnak viszont a kariba rakott Tome-ok elvesznek és tovább tart majd a szintlépés mert kevesebb xp-t kapnak. Nekem az összes ability-n van +2 tome annál nagyobbat nem érdemes +enni mert azokat mindig lehet venni az ahn és lootolni de ha +4est lootolnék akkor valószínűleg félre raknám . Nagyobbak +3,+4 álltalába bindelt azt inkább félre kell tenni ha még nem döntötte el akar e über karit csinni. -
Crsújreg #3229 nah erre rámentem:P valami olyasmit láttam ha eléred a lvl 20-at utánna valami npc-nél "reinkarnálódhatsz" ilyenkor lvl1-re rak:P és újra készítheted a reinkarnálódott karaktered ami már 36 pontot oszthat szét kezdéskor + egyébb finomságok....nemtudom ,hogy ez már feature-e vagy csak tervben van ez nem volt egyértelmű az oldalon talált cuccból. -
Probatbicol #3228 A felsoroltakon kívül azért érdemes eliten is megcsinálni a küldetéseket, mert akkor több favor pontot kapsz érte, a favor pont meg arra jó, hogy egyébként fizetős tartalmakat vehetsz rajta. -
#3227 Kb. 1-2 hete kezdtem, szóval én nem is tudom milyen 36 pontról beszélsz :D -
Crsújreg #3226 köszönöm! most még meló van ,de 3-4 fele du felmegyek...
ez a 36 pontos kari ez létezik? esetleg a többi kérdésre egy rövid válasz?:P:) -
#3225 Cannith-on van a Hungary guild én is abban vagyok. Ha gondolod majd írj rám játékban és szólok az okosoknak hogy vegyenek be. Akithe néven találsz meg :)
Most kb. fél óra múlva fent leszek -
Crsújreg #3224 hmmm 36 pontos karaktert is lehet készíteni? "http://www.gamedroid.hu/ismik/1562-ddo-unlimited-kell-egy-csapat" vagy csak elírás? ( én vettem 32 est:p) -
Crsújreg #3223 Huhh ez a Crafting planner elég kínai így elsőre:P valaki egy kis tutorialt tud szolgáltatni hozzá vagy valami infó a kraftolásról úgy általában magyarul fellelhető valahol? -
Crsújreg #3222 CAnithon próbáltam tegnap generalban találni 1-2 Magyar emberkét,de nem jött nagyon válasz:P Valami jó kis guildbe szívesen csatlakoznék...(3-4 RL barátommal) -
Crsújreg #3221 sziasztok!
aki régebben játszik megmondaná ennek a feat nek:Heighten Spell
mi az értelme?
lehet nagyon elértettem,de miért kéne egy feat arra,hogy a maxos kari lvl szerint nyomjam a spelleket?hiszen ígyis-úgyis az aktuális kari szint számít nem?
még 1 gyors kérdés: dungeonokat érdemes mind a 3 nehézségen megcsinálni? gondolom a nehezebb több xp/loot ,de van valami egyébb extra is ami esetleg kellhet? -
csopszon #3220 Több mint 3 év elég hosszú idő? :-) Különösebben nem érintene érzékenyen ha megszűnne, tavaly januárban abbahagytam, most egy másfél hónapja kezdtem el újra tolni, de csak soloban :-). Lassan meglesz a lv16, asszem ideje lesz partyzni, már 1re nehezebb egyedül :-(. Meg bizonyos okok miatt lifetime accountot kaptam és így ingyen van a dolog, ha fizetnem kéne már nem tolnám :-). -
Roró #3219 Sajnos nem valószínű, hogy eu-ról át lehet vinni bármit is. Teljesen mások üzemeltették az egészet. A Turbine arra is tojik nagy ívbe ha bebukod az online game vásárlást, azt mondják majd nem náluk vetted nem tudnak mit csinálni. Sajnos elég sokan +szívták már, hogy (nem csak ddo-sok) több évnyi játékidőt belefektettél vmibe és 1*csak +szűnik az elég szar és szemét dolog. Eu szeron 3 karaktert hagytam hátra sok cuccot + craftolt cuccot + vagy 15 millát. Szerencsére csak 7-8 hónap belefektetett játékidőt de aki kezdetek óta tolja annak milyen lehet?? Hát.... -
Roró #3218 ügyesek vagytok :)
-
Vellulvl #3217 Szereztünk +4 magyart a Sarlónára :) -
zenoka #3216 szokok jatszani eleg surun kiveve ha delutan/este is melo van!:S -
#3215 Ahha akkor talán tegnap láttalak is :D Én Akithe néven vagyok :p -
zenoka #3214 Canith hungary? vagyok sanyika lvl6 pala neven most jelenleg de van egy lvl 10 rotszakal pap meg egy lvl 10 Estariol bardom:P -
#3213 Na tegnap jót játszottunk a Hungary guildból páran. Jó társaság azért :)
Van itt valaki onnan? -
Vellulvl #3212 Szerintem ha tejelsz akkor minden megoldható :D -
csopszon #3211 Sziasztok!
Arról esetleg nincs info, h az eu karaktereket, akár díjfizetés ellenéban, de át lehessen vinni az usa szerverekre? Mert újra a 0ról tuti nem fogom kezdeni, akkor inkább hagyom meghalni az eu-val együtt. A jelenlegi szórakozásom solozni mindent ami lehetséges, egyelőre lv14ig jutottam így :). -
Vellulvl #3210 Sarlonán is akad egy Guild. -
zenoka #3209 itt aguild foruma egyebkent
http://ddohungary.forumx.hu/ -
#3208 Ma láttam valakit a guildböl de eltünt mire ráírtam volna. Valami Tejbegriz volt :D -
zenoka #3207 nem ugy kb az egynegyede a nagyobb szintuek meg akik nem vipek megbeszelik hogy melyik kuldisorozatot veszik meg. -
Roró #3206 Hmm ez nem hangzik rosszul és a 20 aktiv guildi közül mindenki vip? -
zenoka #3205 kb also hangon 100 member van es mostmar estenkent 20 koruli aktiv player mindenfele szintel szo gyere nyugodtan es sokan most kezdtek kiskarizni is (cannith szerver hungary guild) -
Roró #3204 Cannithra vagy Thelanisra menjetek az elöbbin van komplett magyar guild a másik + a legnépesebb kb. 10 hun playa van eböl 3 inaktiv a többi 2 külön külföldi guild. -
#3203 Most mivel nem nagyon találtam véleményeket már elkezdtem az Argonnessen-en. De még mindig 1es szinten vagyok szóval akkor szerintem át megyek oda. De csak ez az egy magyar guild van? -
Probatbicol #3202 Szia !
Itt a Cannith-on lévő guild fóruma: Hungary
Én most időhiány miatt szüneteltetem a játékot, nem tudom pontosan kik vannak bent többet, de a fórumon tudsz mazsolázni a nevek között, vagy jelentkezhetsz is. -
#3201 Hali! :)
Én éppen most fogom elkezdeni a játékot. De fogalmam sincs melyik szervert válasszam.. most még utána nézek kicsit mindnek, de azért ti is írhattok véleményt :) -
Hodosy #3200 Valószínü azért mert pont úgy kommunikálnak mint itt -
Nandiee #3199 én vissza olvastam, csináltam is karit a szerveren 1,5-2 óra alatt nem találtam magyart... -
zenoka #3198 nah ez normalis hozzaszolas..de amikor ide jotettek erre a forumra es visszaolvastatok volna akkor pikk pakk kiderul hogy mas szerveren vannak igazan magyarok..ennyi.