Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoW: off
LoTRo: off
GW: off
Archlord: off
Warhammer Online: off

DnD: nemsokára "on" 😊

Talán egyszer megtalálom azt a játékot, ami végre le tud kötni.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Aki PvE orientált nem fog csalódni, iszonyat filinges a game! Csak jöhetnének még kockák, mert a sok kazsuál mellett nem pojen a jenki pugozás. :/

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Én is wowoztam és sok más mmo-t is kipróbáltam, és engem leköt. Kb úgy lehet leírni, hogy olyan mintha a wowot 80-on kezdenéd és rögtön instákba járnál csak. Persze fejlõdés van, csak a hagyományos nyílt mezõs, grindelõs fejlõdgetés van kihagyva (szerezz 40 rinocéroszkörmöt). Meg a sok unalmas utazás. Itt csak dungeonok vannak, viszont abból kismillió és a legjobbak amiket mmo-ban láttam.
Azzal, hogy monoton lenne nem értek egyet, itt minden dungeonnak saját története van, mesélõvel, és a mobok ennek megfelelõen viselkednek.
Csak egy példa: az egyik tömlöcben ki kell szabadítani valakit, elérsz egy felvonóhídig ahol van egy õr, ha meglát akkor ahelyett, hogy rádrontana, átrohan a hídon egy kapcsolóhoz és maga mögött felhúzza, így te kénytelen vagy leugrani a vízbe, miközben õ fentrõl lövöldöz.
Viszont, ha pvp beállítottságú vagy akkor nem a te játékod, mert az itt gyakorlatilag elhanyagolható.
Hali!

Szerintem probald ki. Tesom nagyon gyorsan megunta, szerinte tul monoton. Legfobb problema az volt, hogy itt is minden instancolva van, csak a varosban talalkozhatsz partyn kivuli jatekosokkal.
Nincs 'talk' sem, vagyis ha all elotted egy 5 fos csoport, nem tudsz nekik egyszerre koszonni...ez igy a szerepjatekot is megoli (habar ez nem tudom mennyire fontos egy mmorpg eseteben).
Plusz itt szerintem nincs meg a jatekos-megosztas, ami a pvp-t hozna eloterbe (horda-ally), a drow asszem itt csak egy sima faj. Pvp-zni meg a kocsmaban lehet, CTF meg hasonlo jatekokkal.
A jatek kinezetre szep, sokak szerint detto mint nwn2 (szerintem is).

Hat ennyi igy egy noob szemevel, azert kivancsi lennek kesobb mik vannak.
cs
Sziasztok!
Nagyon sok mmorpgvel játszottam már(WoW,L2,RoM stb.), de ugye a "nagy" riválist, azaz WoW-ot (végre) sikerült megunnom. 😊 Nézegettem ezt a D&D Onlinet és hmmm hát így mint mmorpgst.. tehát ilyenek után szerintetek ez letudna kötni?
Lehet értetlen a kérdésem, bocsi is azért, de szerintem valamennyire értitek. 😛
Választ elõre is köszi!
Mephike
Ezer köszönet a pontos leírásért!

Ha egyszer is veszel bármennyi pontot, akkor az account prémiummá válik:

-4 karakter slot
-korlátlan AH
-korlátlan chat
-korlátlan mail
-magas prioritás ha queue lenne (már nincs jelentõsége)
-45 nap teljes support
-teljes írási jog a fórumra és a Compendium-ba
Mephike
Srácok, valaki összefoglalná, hogy milyen elõnyökkel jár ha veszek pár turbine pontot, és mekkora befektetést szánjak erre a vásárlásra?

Hat en most lettem lvl7. Sajna ra kellett dobbennem mint cleric, hogy csak a heal miatt szeretnek. Barmi mast csinalok, basztatnak. A tokom telelett, hogy a hulye tank berohan a mocsoknagy mob kozepere, es 3 mp alatt meghal, aztan en vagyok a hibas hogy nem gyogyitottam... persze buff nelkul en is kinyiffantam a hulyegyerek miatt. Hat ilyen a MMORPG vilaga 😊
Accounton belül lehet akármilyen kártyát megadni, csak ha egyböl a VIPra klikkelsz ott kér us/mexikói kártyát.

Gyertek Cannithra srácok. Sokan vagyunk, de nem elegen !

Hali!
Mi is kiprobaltuk paran a free jatekot a Thelanis szerveren.
Egy srac par napja csinalt egy guildet is, Lords of Hungary neven, van mar par tagja, bar gyanitom nem tul gyakran jatszik a tobbseg.
udv
egyszerubnek tunik a havi ~3K mint most azt nezem hogy melyik kuldi csomag kell melyik nem miert nem azt vettem a masik helyett meg ilyenek szerintem.

Droughert: igeeen? akkor valamit elneztem koszi

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

EU címet is megadhatsz.
Akkor megveszed a kaland csomagot, sokkal felhasználóbarátabb, mert azért fizetsz amivel tényleg játszol is. TP-t vásárolhatsz innen is.
pedig szeretnek😄 nagyon nagyon idegel pl hogy a marketplace questjeinek 70% nem elerheto...annyi favor meg a vilagon nincs😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ollie
Nem kell elõfizetni.

sracok ugye a klan usa szerveren van es ha oda akarok elofizetni a turbineon keresztul akkor ker szamlazasi cimet de oda csak amcsi cimet lehet megadni..akkor ez most hogy mukodik?😄

EUba elõfizuval minden elérhetõ még US server átállt Shop rendszerre, tehát a kontent egy része csak fizetéssel érhetõ el, illetve kockulással mivel repuzással is kapsz DDO pontot.

Sorry, félreértettem 😊
Sajna nem tudok akkor segíteni, de szerintem gyere amerikaiba, nagyon pezseg az élet kis szinten is és ha még megtetszik, akkor is tudsz elõfizetni 😄

Szia. Ez a link az amerikai verzió, én viszont arra lennék kiváncsi hogy mi a különbség az amcsi és az eu verzió között 😊 Azt tudom hogy az amcsi ingyenes de az eus meg elõfizetõs. De vajon ugyanazok a contentek vannak benne mint az us-ben?

Tudtommal ugyan az, de pl. ingyenesként 1-2 questsorozatot nem tudsz megcsinálni, csak ha megveszed az adventure pack-okat ddo pontokból.
Meg hasonló korlátozások, nem minden faj van engedélyezve kreaáláskor stb. de honlapon le van írva részletes leírás is, hogy mik a különbségek.
http://www.ddo.com/vip

Sziasztok. miben különbözik az US és az EU verzió? Azon kívül hogy az US "ingyenes" az EU-ért meg fizetni kell. Ugyanaz a tartalom van mindkét verzióban? Lehet visszamegyek a welcome back weekre és megnézem hogy mit csináltak a játékkal (EU).

Bredan
Ha összegyûlt a 400 favor pontod akkor azon a szerveren indíthatsz drow-t, míg ha megveszed turbine pontokból akkor bármelyiken

\'Eccer élünk....

Hmm... köszi, tetszik a varázslat tanulásos dolog😊
Varázskönyvbõl tekercset nem lehet írni?
Tehát akkor eltûnnek majd a lángoló fegyverek? AZ jó😊
Tudom, de olyat is olvastam, hogy ha a Total Favorod kigyûlik 400 akkor kapod a drowokat + 8 character slotod lesz. Azóta láttam, hogy 400 a max itt, és 5 van ebbõl😛
Fenrir
#3070-et felejtsd el mert az AoC-s kasztok.

A varázsló úgy tud tekercset beleírni a varázskönyvébe, hogy berakod a megírni kívánt tekercset a karakter kezébe és veszel egy megfelelõ inscription material-t (amilyen szintû a varázslat) majd rányomsz az Inscribe nevû skill-re (már ha kiraktad az actionbar-ra). Ilyenkor egy kis csík mutatja, hogy folyamatban van az írás, amint befejezte bekerül a varázskönyvedbe.

A lángoló kard az elején az effektet leszámítva gagyi, kicsivel jobb mint a sima megfelelõje.

A drow faj emlékeim szerint 950-be kerül (tudom mert én megvettem), ha nem akarsz sokat szenvedni akkor veszel Turbine pontokat (paypal-lal is lehet fizetni) és utána már tudod is költeni 😊

A halál csupán a kezdet...

Másik:
Olvastam a favorokról. Már van 50 pontom. Nehéz összekaparni a 400at? Barátnõmnek Drow kell, nekem meg 8 hely😛

Nagy vonalakban mi kezek a házak ,vagy mik, amik adnak favor pontokért dolgokat?

Ezek a pontok elkölthetõek ,vagy gyüjtögethetõ? (HA pl elérem a 400-at akkor meg kell vennem a drow-t, és 0 lesz, vagy 400 marad meg a drowok)

DDO.com .Töltsd le, regizz. Az ingyenesség elméleteileg állandó. Kiegészítõ havidíjából, sé vehetõ cuccokból keresik a péézt.

Rougem és Wizardom van. A pathok nem adnak semmi bónuszt, csak beállítják a cuccokat igaz? Mert én costumot választottam.

Eddig bejövõs a game. Baldur's Gatet nagyon szerettem, NWN-t kevésbé.EZ sajnos inkább utóbbira hajaz, de azért jó😊 AZ viszont ne mtetszik, hogy a kezdõ részen mindenkinek lángoló kardja van. Mer elsõ küldinél hozzád vágják. Utálom az ilyeneket. Lehet lángoló kard, de akkor legyen is meg a presztízse. Nem mellesleg zavarja a szemem, hogy minden lángol. BGben ha jól emlékszem egy sem volt, vagy nem volt meganimálva. (kivéve a varit.)

Meg a druida még midnig fájó pont😊
A Bear Shaman milyen kaszt? Fizetõsöké?😊

Wizard hogy tud tekercset írni? Mi kell hozzá?

Barátnõmmel játszunk az elsõ szerveren. Õ Bárd és Ranger.
rtfmZoli
Sziasztok!

Hol lehet ingyenesen játszani a játékkal, és mennyi ideig marad fenn ez az állapot? És hogyan tudják megoldani a szerverek fenntartását havi díj nélkül? (reklám/kreditért vehetõ elõnyök ?)

Volt 3 tank, 1 healer, 1 wiz és 6. nemtudom mi.
De ma még megvolt kobold assault elite-n és végre Waterworks elite is, azt ma 2 szer kellett letolni, mert elsõ alkalommal bugos volt és nem kaptuk meg finished-et 2. part-nál a questben :S

Amúgy The Free Agents-nél ha megvan 75/75 nem tudja valaki melyik NPC-nél kell beszélni emiatt?

Grat, az jó nehéz küldetés még normálon is. Milyen volt a csapatösszeállítás?
Végre végigtoltuk Irestone Inlet-et elite-ben csak néhányszor volt komolyabb halál, meg csak 1 partytag rambozott. Több, mint 3k xp, fincsi 😄

<#wink>
Hû, csak úgy lestem, hogy mikrõl nem tudok, de aztán olvastam következõt is és megnyugodtam... 😄

Egyébként nem a PvP miatt nézem meg a game-t.
Érdekesnek találom. Szeretem a multi-class rendsterû rpg-ket. Bard-al meg elég rég játszottam. Szeretem nagyon.<#wink>
Elnézést, hogy eltértünk a témától.
Én vagyok a legjobb Assassin Fury-n.<#hawaii>
A várt rebalance siralmas.
Guardian-->Balance jó.
Dark Templar-->Nagyon szívós, élmény ellene harcolni.
Conqueror-->Totálisan OP.Jelenleg a legerõsebb class. Teljes mértékben megölhetetlen.
Priest of Mitra-->Nagyon szívós.
Bear Shaman-->Balance jó.
Tempest of Set-->Nagyon szívós.
Assassin-->Nem változott.
Ranger-->Nem vátozott.
Barbár-->Jelen pillanatban a leggyenébb class a játékban.
Necromancer-->A pet-es nagyon szívós.
Herald of Xotli-->Nagyon szívós.
Demonologist-->Nem vátozott.

A Brute Conqueror 1 percenként tud használni egy heal-t, ami 25% hp-t tölt föl neki 2 másodpercenként, 6 másodperc erejéig.
A Carnage Conqueror frenzy stance-be 90%-ban csak kritikált üt.
Amennyiben a Conqueror T1, vagy annál kissebb páncélt visel, a Demonologist-nak van ellene esélye. Amennyiben T2-ben van, 3-an nem rakják ki.
Csak egy szó...
Funcom
Jeffjohnson
itt nem nagyon van pvp Viledj mi történt Conan-nal?

Mindenkinek tiszteletem!
Egy Assa jól jönne a leendõ Bard-om mellé.<#vigyor1>
Tudtad Jeff, hogy a Bard a második karakter amivel imádok játszani?<#hawaii>
<#hehe>Viledj papa<#hehe>
Jeffjohnson
milyen class-t kezdjek mibõl van nálatok kevés?

Õket is kereshetitek, valaki tuti online lesz 😄

© Probatbicol
2009. szept. 27. 09:49 | privát | válasz erre | #3030
Akkor keresd pl.: Zsoldos, Rowelle, Messor, Aienore, Morcos, Rabidfox, Suijin.

Szerencsére itt offline játékosokat is fel tudsz venni friendlistára és ha valaki online lesz, szólsz neki, és felvesz.

Jeffjohnson
jó ez a játék holnap megkereslek ingame mikor leszel online?

Raid után éjfél körül tudok valszeg felmászni. Remélem lesztek még online. 😊

Ugyanúgy "Kiado"

Jeffjohnson
Mi a karid neve? mert Zsoldos most nem online

Sajna nem tudok ebben segíteni, beta-ban játszottam még nagyon rég és most kezdtem el megint, lvl 5 vagyok csak 😛

Oks kösz. A fighter / cleric kérdésre esetleg tudnál válaszolni? Ingame annyit olvastam, hogy 2 rog 18 wiz a op end gamebe.