rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Emiatt nem kell aggódni, így is el fognak fogyni a kocsik mind, és egy ideig jó eséllyel két szerveren megy majd😄
Roger6
Hát nem sietik el, ez egyszer biztos. <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Egyelõre úgy néz ki az rF2 mint egy fikció...még mindig, de már az rF1-tõl lehetne egy tovább lépés, mert 2 éve várunk tûkön ülve hogy kijöjjön. Legalább egy hír, mer képek lófaszt nem érnek...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Roger6
Nyja, hogy rF2. Igen, ez lehetséges. De én nem írnám le rF 1-et azért, szerintem lesz még jövõje. Persze nem tudhatjuk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
Pont erre próbáltam rávilágítani. Kijön egy mod kedden, aztán szerdán kihirdetem a bajnokságot? Hát hol vannak a tesztek? Ne sértõdj meg Emerico személyedtõl független a dolog, de mi van, ha egy nagy bughalmaz a mod? Mi van ha olyan hibák maradtak benne, ami miatt használhatatlan? Kifagy, az autók összeakadnak stb... Láttunk már ilyet rF-ben. Most oké, hogy ez épp Simcos cucc, de õk is hibázhatnak. Egy ligának a saját tesztjeire kell támaszkodni, mielõtt beindít valamit, függetlenül attól, hogy ki csinálta a modot és a pályákat. Lehet, hogy az adott pályákon lesz baja a modnak, amiken mondjuk Emerico nem tesztelte, mert akármivel összeakad, vagy bánom is én. Persze ez nem az én dolgom, csak ezért írtam, amit írtam.
Ulvar
rF2-re értettem hogy rá leszel kényszerülve, mert ismerd be, mindig az újra kapósak a magyarok, meg úgy mindenki, ráadásul a szerver keresõ rész az rFen belül meghal, szerverek alig lesznek, így saját dedicalt szervert kell majd csinálnod. Az elején még nem fix, de akár onnantól kezdve is amint kijön az rF2, mer kis költségvetésûek és nem fix hogy befér a keretbe a régi fenntartása. Nem vagyok látnok, de ez a tapasztalat. Biztos lesz olyan aki nem engedheti meg a vásárlását, vagy gép fejlesztését (mert szükség lesz rá), de nem tudni hogy az rF1-el mi lesz, így lehet hogy azok is rá lesznek kényszerülve... nem tudni.

gviski
itt azzal van baj, hogy még arra se vették a fáradságot, hogy a plakátot saját képel csinálják meg... Lehet, hogy úgy lett meghirdetve az egész hogy ki se próbálták a modok 😄

Virtual SimRacing

Roger6
"egyszer úgyis rá leszel kényszerítve, ha nem akarod majd akkor se akkor nem játszol a gémmel és kész." - igazán? Te valami asztroizé vagy? Látolol a jövõbe befele? <#zavart1> Miért lennék rákényszerítve? Meg vagy huzatva? rF 1 mindig is lesz, pont a szabadsága miatt, és ha kényszerbõl megy valaki versenyezni, az olyan, mint guminõvel dugni. Na, én soha nem mentem még kényszerbõl. rF 1 meg lesz 5 év múlva is, és modok is lesznek hozzá. Szóval mégsenemse látolol belefele a jövendõbe-e! <#nezze><#vigyor> És egy nagyon halk megjegyzés: mindig lesznek olyanok, akik nem vágynak 40 kocka közé egy ligába. Ne magatokra értsétek a kockát, nem személyeskedni akartam.<#eljen>

De hogy legyen értelme a hsz-emnek: téged személyesen miért zavar, ha valaki nem akar sok ember között indulni?

mackosajt
Grat a szusihoz, de remélem az rfc is említett hibák javításra kerülnek.
Apró kis bibiik, de bosszantóak tudnak lenni. (vízhõmérõ, üzemanyagszint, picit pontatlan sebességmérõ - 140-tõl felfelé picit már csúszik elfelé, alatta pontos, a hátsó lámpa nekem így nagyon nem tecc, a kamerák közt pár elég érdekes, a motor lefulladás után kuplung kinyomás+gázra "beindítható", törések érdekesek, lökös leesik, rendszám helye fent marad stb.)
Ha mindet nem is, de párat ha lehet, javítsatok ki.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ulvar
Már megint ez a téma... egyszer úgyis rá leszel kényszerítve, ha nem akarod majd akkor se akkor nem játszol a gémmel és kész... Ha kijön az rF2 tuti, hogy ez megszûnik, legalább is az elején, de lehet végig is ha nem lehet úgy feltörni, ahogy emberek elképzelik.

Mától kezdve, remélem Alexet meg titeket nem fog zavarni, de elkezdem a reklámozást 2 bajnokságunk miatt, lényegében majdhogynem mind2 teljesen saját mod. Késõbb majd kiteszem a képeket.

gordon 24
Hát igen.. Mert ugye az egy dolog, hogy a mod, vagy az a valami amivel indítod jó..

De le kel tesztelni a pályákat, egyedi szabályokat alkotni, hogy vonzó is legyen. Esetleg skineket csinálni és még egy rahedli dolog van amibõl összeáll egy ilyen cucc.

Nem úgy van az, hogy jujj kijött a mod holnap összekukázok 10 pályát azt mehet.. Mikor fog kiderül ha valami nem jó?😄

Nahh mindegy.. Nekem semmi bajom a kis ligákkal, de tényleg, csak ezt nem tudom felfogni akár ki mit mond..

És én tényleg azt gondolom, hogy nem elég az, hogy 1 napa alatt lapátolja össze. De egy olyan modnal ami ráadásul egy liga összeállításában kerül ki, minimum egy email, hogy te figyelj már, csinálhatjuk??

Fõleg, ha magyar liga, mert egyértelmû, hogy egy franciának nem fogsz írni..

Na mindegy. Több mint furcsa...

Downhill!!

Roger6
Én már elmondtam ám egyszer. Nem mindenki szeret 40 emberrel indulni. Mi most 18-an vagyunk, bõven elég, talán sok is. Ja, és egy fontos megjegyzés. A nálunk versenyzõ pilóták egy része máshol is nyomja (SIMCO, VSR, HOPTO), szóval nem "vesszük" el a nagyoktól az embereket. Ezért nem értem, miért szúrja annyira a szemeteket ez a dolog. Aki akar, megy, kész. Mi meg elvagyunk szépen tizenX emberrel, és talán dobogó közelbe is juthatok, mert nálunk nem teszünk meg 500 kört verseny elõtt. Ennyi a lényeg.

simcompany
vicceltem, semmi gond nincs azzal ha más indít ezzel bajnokságot. csak mi 40-45-en vagyunk a versenyeken, addig máshol 5-6 pilóta. ennek nem látom értelmét, de mindenki azt csinál amit akar 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Roger6
Egyébként igazad van, ez így eléggé vicces. <#vigyor5> Hát lehet "olyan" is lesz ez a liga, amilyen gyorsan létrehozták. Majd kiderül.

gordon 24
Én ezt tudom, nem is gondoltam az lenne. Ismerem õt..

Csak egyszerûen vicc ez az egész... Basszus tegnap jött ki, hogy lehet egy nap alatt leszervezni egy bajnokságot?

Én VSr ben a Simbin szekciót csinálom. A Mostani kupánkat (htcc2011) ami full gyári cuccal megy (race-on, Stcc, Race07) szervezem több mint 2-3 hónapja.. Õk meg egy nap alatt? Na ne már..

Plusz... Simcos a cucc, és elég valószínû, hogy a Simco is akar bajnokit vele...

Downhill!!

Roger6
Ööö... szerintem Emerico nem hülye, sok modjuk van, ami nem publikus. Gondolom ez nem véletlenül lett kiadva.

gordon 24
(mondjuk szerintem ez nem így mûködik... Basszus te csináltad, miért nem mondod meg nekik, hogy a Simco csinál ebbõl elõszór kupát? Az meg a másik lehet hogy elsõre ki se kellene adnotok, csak a simcosoknak.. Aki ott indul a kupába tudja letölteni azt szevasz.. Ha vége a bajnokságnak mehet ki publikba, és akkor indíthat vele mindenki.. Legyél kicsit keményebb.. Mert ennyi munka után ne más arassa le a babérokat!)

Downhill!!

Penge88
Várható volt! 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

gviski
grat..........

Virtual SimRacing

simcompany
megelõztek yáá

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
xDDDDDDDDDDDD.

bosco05
hát ez gyors volt
kf1rl

Smicy2
nekem bejön <#worship>
van szerver ahol lehetne ezzel játszani? 😄

Charade GTti

Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

symbol
persze. valamire jó. de botrányosan néz ki ha a cockpit full screen-ben megy, mintha az ember darabosan kormányozna. 😄 no mindegy. marad akkor a live felvétel 😊

azért köszi, legalább tudom, hogy a hiba nem bennem van. 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

hondash3
Szerintem ez a max amit rF tud mutatni replayben.
Teljesen használható egy bizonyos fokig. <#papakacsint>

The Power of Dreams

zolee145
Akkor mûvel ilyet amikor valahova a futómûbe (hdv-n belül) sikerül véletlenül egy iszonyat nagy faszságot beírni. Mondjuk egy tízszer erõsebb rugót mint a többi, vagy valami hasonló. Igaz akkor már elrepül a boxban. Vagy esetleg a pm fájl is lehet hülyeség, vagy ez a sor is tartalmazhat hülyeséget:

UndertrayParams=(300000.0,14000.0,2.0) // spring/damper/friction

Aminek nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá az a CGHeight. Ez a tömegközéppont magassági értéke. Mondjuk itt is szoktak nagy mesélések lenni, általában irreálisan alacsonyra szokták rakni, de ettõl még repülnie nem kéne.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

SitatiS
Szia!

TV Style Display kell hozzá.

Akkor nem tudok segíteni😊

Let the good times roll.

V43 1105
TvStylenak hivják (:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pummis

sziasztok ilyen mérõt hogyan tudok be tenni a játékba ?

V43 1105
Hát, igazából nem erre céloztam de semmi baj, bár a modellek elég érdekesen vannak megcsinálva, meg a textúrákat is sokkal szebben meglehetne csinálni mert ez a csili-vili cucc..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nightt
Gondolom te jobban meg tudnad csinalni...<#ticking>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

V43 1105
Ne csodálkozz az RFT egy rakás.

Azzal se jo

SitatiS
Próbáld meg pl. a 0.2305-ös értéket😊

Let the good times roll.

Átirtam 0.305 ami a porschéban volt de még mindig repül.

Viszont ha a kocsik veh fájlába a porsche hdvjére hivatkozok akkor meg a kocsi félig az aszfaltba van a kerék nem, de megy a pályán normálisan és nem is repül fel, szóval valami a hdvben lesz a gond.

symbol
dehogynem. 😄 ne viccelj, amikor rögzítek valamit Fraps-el, akkor nem a GPU-t nyúzza a program, hanem a CPU-t.

a VGA az egy Ati 4890-es amúgy. de igazából ez még mindig holt mindegy, ha a visszajátszás szar, akkor szar. 😄

SitatiS
Nálam egy sima Bömös M3-nak az értéke😊)
CGHeight=0.3625

Let the good times roll.

Most látom az elöbb a tesom volt belépve igy azzal irtam be.
CGHeight=0.241 a mercinél
a bmwnél ami szintén repked CGHeight=0.251
Megnésztem a szuperkupás porschét amivel semmi gond annak CGHeight=0.305

Megpróbálom berakni a merci és bmwk alá a komplett porsche hdv-t hogy elõjön e a hiba

SitatiS
Szóval ez a sor: CGHeight=

Let the good times roll.

SitatiS
Ezzel már én is találkoztam,nekem a hdv fájl átírása okozta ezt..
Nézd meg az auto hdv-ben ez a sor melletti értéket😊

Let the good times roll.

Nightt
<#wow1><#vigyor2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Egy kis help kellene megint. Szedtem le egy DTM94 modot, és a kocsik elrepülnek az égbe néha, a bmw és merci. Ezen modba a merci kaszniját, csak a chasis.gmt-t lecseréltem egy másik szebbre(gtr2bõl). De ezek a kocsik is "repülnek" egy kisebb koccanástol, vagy rázkõre hajtástol. Próbáltam hogy a collison.gmt kikommentelem és a chasis.gmt nél kapcsolom be colltarget-et, de ugyis ugyanezt csinálja.
Ebbõl gondolom hogy a collison.gmtvel nincs gond és a kaszni is talán jó mert hát teljesen uj modell van benne. Érdekes hogy ha én vezetem a kocsit és nem az al akkor ilyen nem történik....
Mi lehet a gond, hol keresgéljek fizikába esetleg?
http://www.youtube.com/watch?v=04VHLLPTbgA

Meg a memória.
Üdv!

Egy kis segítség kellene... RFT 2010-zel játszok, letöltöttem hozzá a TvStyle-t, de nem akar mûködni. A GPHungary-n található leírás szerint csináltam mindent, számtalanszor újratelepítettem már, különbözõ helyekrõl leszedve, de nem akar mûködni, a régi HUD marad. Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért nem?

És még valami... nem tudom, hogy ennek így kell lenni, vagy csak nálam ilyen, és ezért rossz... ugye Mod Selector-ban kiválasztom az F1RFT 2010-et, mellette az F12k10_prunn-t, Save, kiírja ugye, hogy Update OK. Kilépek, ahogy a leírás mondja, és amikor visszalépek oda, akkor a Mod Selector-ban nincs kiválasztva semmi. Ugyan ez a profilokkal, ha kiválasztom az F12k10_prunn profilt, akkor ugye kijönnek a kódok, aktiválva van minden... módosítok valamit, elmentem a profilt, de mikor visszalépek, ott is üres. Ezért nem mûködne, mert nem menti el ezeket?

Tudna valaki segíteni? Nagyon kellene! =/ Köszönöm elõre is!
Nightt
Az a proci biztos, h nem keves, ott a VGA lehet a szuk keresztmetszet...

symbol
hát ha mutatsz nekem egy olyan videót youtube-on ahol replay-bõl van valami cockpit-es nézet feltöltve, és jól is néz ki akkor tényleg nálam van a hiba.

hondash3
Hát nem tom, én kismillió replay videót vettem már fel és baromi jók.
2 milliószoros lassításban látszik, hogy a kerék darabosabban pattog, de 1:1 sebességben ha valaki észrevesz butulást a real-timehoz képest akkor jó szeme van. 😛

The Power of Dreams

symbol
tudom. meghát nyilván. 😊
ettõl függetlenül elég szar. most a készülõ oldalhoz szépen vehetem fel realtime a videókat a pályákról. mondjuk nem nagy szám, csak szerettem volna tempósabb köröket felvenni, de így kevesebb FPS-el nem lesz egy hotlapos pályabemutató. az e8400 4Ghz-en már kevés FullHD-s felvételhez közben. 😊