rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Virtual SimRacing
De hogy legyen értelme a hsz-emnek: téged személyesen miért zavar, ha valaki nem akar sok ember között indulni?
Apró kis bibiik, de bosszantóak tudnak lenni. (vízhõmérõ, üzemanyagszint, picit pontatlan sebességmérõ - 140-tõl felfelé picit már csúszik elfelé, alatta pontos, a hátsó lámpa nekem így nagyon nem tecc, a kamerák közt pár elég érdekes, a motor lefulladás után kuplung kinyomás+gázra "beindítható", törések érdekesek, lökös leesik, rendszám helye fent marad stb.)
Ha mindet nem is, de párat ha lehet, javítsatok ki.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Mától kezdve, remélem Alexet meg titeket nem fog zavarni, de elkezdem a reklámozást 2 bajnokságunk miatt, lényegében majdhogynem mind2 teljesen saját mod. Késõbb majd kiteszem a képeket.
De le kel tesztelni a pályákat, egyedi szabályokat alkotni, hogy vonzó is legyen. Esetleg skineket csinálni és még egy rahedli dolog van amibõl összeáll egy ilyen cucc.
Nem úgy van az, hogy jujj kijött a mod holnap összekukázok 10 pályát azt mehet.. Mikor fog kiderül ha valami nem jó?😄
Nahh mindegy.. Nekem semmi bajom a kis ligákkal, de tényleg, csak ezt nem tudom felfogni akár ki mit mond..
És én tényleg azt gondolom, hogy nem elég az, hogy 1 napa alatt lapátolja össze. De egy olyan modnal ami ráadásul egy liga összeállításában kerül ki, minimum egy email, hogy te figyelj már, csinálhatjuk??
Fõleg, ha magyar liga, mert egyértelmû, hogy egy franciának nem fogsz írni..
Na mindegy. Több mint furcsa...
Downhill!!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Csak egyszerûen vicc ez az egész... Basszus tegnap jött ki, hogy lehet egy nap alatt leszervezni egy bajnokságot?
Én VSr ben a Simbin szekciót csinálom. A Mostani kupánkat (htcc2011) ami full gyári cuccal megy (race-on, Stcc, Race07) szervezem több mint 2-3 hónapja.. Õk meg egy nap alatt? Na ne már..
Plusz... Simcos a cucc, és elég valószínû, hogy a Simco is akar bajnokit vele...
Downhill!!
Downhill!!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
azért köszi, legalább tudom, hogy a hiba nem bennem van. 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Teljesen használható egy bizonyos fokig. <#papakacsint>#papakacsint>
The Power of Dreams
UndertrayParams=(300000.0,14000.0,2.0) // spring/damper/friction
Aminek nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá az a CGHeight. Ez a tömegközéppont magassági értéke. Mondjuk itt is szoktak nagy mesélések lenni, általában irreálisan alacsonyra szokták rakni, de ettõl még repülnie nem kéne.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Viszont ha a kocsik veh fájlába a porsche hdvjére hivatkozok akkor meg a kocsi félig az aszfaltba van a kerék nem, de megy a pályán normálisan és nem is repül fel, szóval valami a hdvben lesz a gond.
a VGA az egy Ati 4890-es amúgy. de igazából ez még mindig holt mindegy, ha a visszajátszás szar, akkor szar. 😄
CGHeight=0.241 a mercinél
a bmwnél ami szintén repked CGHeight=0.251
Megnésztem a szuperkupás porschét amivel semmi gond annak CGHeight=0.305
Megpróbálom berakni a merci és bmwk alá a komplett porsche hdv-t hogy elõjön e a hiba
Nézd meg az auto hdv-ben ez a sor melletti értéket😊
Let the good times roll.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ebbõl gondolom hogy a collison.gmtvel nincs gond és a kaszni is talán jó mert hát teljesen uj modell van benne. Érdekes hogy ha én vezetem a kocsit és nem az al akkor ilyen nem történik....
Mi lehet a gond, hol keresgéljek fizikába esetleg?
http://www.youtube.com/watch?v=04VHLLPTbgA
Egy kis segítség kellene... RFT 2010-zel játszok, letöltöttem hozzá a TvStyle-t, de nem akar mûködni. A GPHungary-n található leírás szerint csináltam mindent, számtalanszor újratelepítettem már, különbözõ helyekrõl leszedve, de nem akar mûködni, a régi HUD marad. Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért nem?
És még valami... nem tudom, hogy ennek így kell lenni, vagy csak nálam ilyen, és ezért rossz... ugye Mod Selector-ban kiválasztom az F1RFT 2010-et, mellette az F12k10_prunn-t, Save, kiírja ugye, hogy Update OK. Kilépek, ahogy a leírás mondja, és amikor visszalépek oda, akkor a Mod Selector-ban nincs kiválasztva semmi. Ugyan ez a profilokkal, ha kiválasztom az F12k10_prunn profilt, akkor ugye kijönnek a kódok, aktiválva van minden... módosítok valamit, elmentem a profilt, de mikor visszalépek, ott is üres. Ezért nem mûködne, mert nem menti el ezeket?
Tudna valaki segíteni? Nagyon kellene! =/ Köszönöm elõre is!
2 milliószoros lassításban látszik, hogy a kerék darabosabban pattog, de 1:1 sebességben ha valaki észrevesz butulást a real-timehoz képest akkor jó szeme van. 😛
The Power of Dreams
ettõl függetlenül elég szar. most a készülõ oldalhoz szépen vehetem fel realtime a videókat a pályákról. mondjuk nem nagy szám, csak szerettem volna tempósabb köröket felvenni, de így kevesebb FPS-el nem lesz egy hotlapos pályabemutató. az e8400 4Ghz-en már kevés FullHD-s felvételhez közben. 😊